2014 Şubat Anneleri

:)) katiliyorum bilmislik konusuna

Aynen dediğin gibi canım.anne olup da bir doktor soğukkanlılığı göstermek mümkün değil.ilk doğduğu zaman bile emmediğinde kahroldum başında nöbet tuttum.kaç gün uyumadan sabahlara kadar pompa yaptım sütüm gelsin diye.aptamili sevmediği için mi emmiyor bilmiyorum ama şimdi gidip bebekde da alayım canım.hemen gidiyorum çok sağol mama tecrübem yok aklıma gelmedi swvmeyebilece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevmeyebilir onlarinda damak zevki var annesi.bebelac al ama once memene sekerli su yada pekmez sur direk icirmiceksin ya bisey olmaz.oyle dene bide emzirmeyi.sutun zaten regl oldugun icin azaldi.reglin gecince bir aktara gidip tane kimyon anason rezene isirgan karisimi yaptir canim sut icin hergun iki kupa ic tassin sutlerin insallahhh..bana bakma benim kodum bozuk:)

Tam geçiyor diyorum yeniden çıkıyor bu ateş 38 üzerine çıkmadı ama 36larada düşmüyor 37 lerde artıp azalıyor .. Ne kadar sürer ki bu ateş ...??? Hayır bide kahkahaya başladı şimdi sanki ateş felan yok cıvıldayıp duruyor... Yavrucumm...
Bu gecede nöbetçiyim bennnn..

tutun kolarımdan düşerim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnnnnnnnnn dırıdınnnnnnnn dırıdın dırıdınn dırıdınn dırıdın dın dın

Benimkine sorsan her şeyi o biliyo zaten:) 5 tane doğurdun 3 tane de düşürdün herhalde diyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa sizinki sadece cocuk konusunda mi benimki herdeyin en iyisini bilir:) utu yaparken gomlegi Nasil tutucam evi supurken kac devirde supurucem. İcim sisiyor valla:)12 senedir yedi omrumu:)

kızlar ya kaka yapma ilacını kesmişti doktorumuz kusma ilacını 1 ay kullanıcaz kapsülüde açlıkta verdigim ilacıda 3 kere günde... ama kaka ilacını kestigimizden beri zeynep kusuyo deliricem ya kavus geri döndü heryer kusmuk leş gibi oluyoruz gene ekşi ekşi koktuk eşim 2 gecedir gelemiyo sanırım bu gecede gelemicek koktuk resmen öfff

neden kusuyo ya off cok yediriyorum ondan mıki

hem emziriyorum hem amam takviyesi nabayım ya gram almamış bu seferde almazsa zaten pess dicem

ablamda diyo kızı 2.cisi9 aydan beri aynı kiloda benimki ben nabim diyo oda 2 yaşında ne bilim genetik midir nedir çitlenbik büyücekelr herelde

Bebegini yiyebilir miyim:) kahkahalarini severim onun benn. İlik suya soktun mu canim?

Aaa sizinki sadece cocuk konusunda mi benimki herdeyin en iyisini bilir:) utu yaparken gomlegi Nasil tutucam evi supurken kac devirde supurucem. İcim sisiyor valla:)12 senedir yedi omrumu:)

ben bu tiplere başkasına müslüman diyorum ahanda benimkide öyle gelir cuma pazarı gibi yayr eşyalarını arkasında dolan topla sinir yıkanır bornozuda serer misafir odasına neymiş kurusun diyeymiş cok düşüncelidir as banyoda kuruyo diyorum yok cok kurutcaksan balkona as diyorum ama toto lazım ona sinir ya valla çok fenalardayım bide ramazan geldi açken o o değildir deliricem artık dayanamıyorum yawww

hoş bu hafta dogru düzgün eve gelmedi bu 2 gündürde ankarada masur kaldı arabayı sarmamışlar offf gelsede serse eşyalarını

yarında denize gidelim diyoruz deniz dediğim iznik gölü süper oluyo dalga yok tatlı su havuz gb oluyo yüzmesi hem piknik hem deniz ailecek gidilicek tabiki kabile rehisimiz gelebilir inş.

Geleyim mi:) merinos yakin geliyor artik bana.gelir tutarim ben seni ozgem...

onca geliyosun bi uğramıyosun altında arabada var koş gel neskafeli pasta var mımm üstünede tavuk göğsü yaptım miss gb kahvede yaparım

kızımı dönme olimpiyatlarına yollucam deli gb dönüyo ya yanına yastıklar koyuyorum dönemesin diye çünkü yeryer köstebek yuvası gb salya kusmuk oldu ama engel tanımıyo yastıkalrın üstünden atlıyo

Canım başından beri bizi doğru düzgün emmedikleri için süt kanalları genişlemedi diye düşünüyorum ben de....İlle de anne sütü dedim büyük oğlumdaki gibi sadece 6 ay... Bu oğluşum çokkkkkk farklı çokk geç anladım

Diyorum ben sana al benim kocayi vur senin kocaya diye:) gecen gece hazirlamis gomleklerini utu yapicakmisss iyi dedim.oturdu oturdu ne oldu hayatim dedim e askim sen utulesene 25 tane gomlek.yemedigin b.okun basina ne geciyon dedim icimden. Bizimkide sabah a karsi geliyor homurdana homurdana gece 2 ye kadar millet wgleniyormus eglencek tabi ben olsam vercem 30 bin bir dugune sabah a kadar zilgit cekerim o dugun salonunda:)
Bizde 2 gun kacalim dedik kv hala bizde gitmeyede pek niyeti yok. Onunlada gitmeyi ben istemiyorum dir dir cekmekten usandim ay. Otururuz evde en iyisiiii..

onca geliyosun bi uğramıyosun altında arabada var koş gel neskafeli pasta var mımm üstünede tavuk göğsü yaptım miss gb kahvede yaparım

Abooooo.aklimi yedircen bana simdi:) anam kv kp cocuk derken hastanelerden cikamaz oldum yakinda rentip la bahar i alcam olmadi kadrolu eleman diye gircem ise.su kv bir gitse gelcem kuzum.o birakip gidemiyorum ki bir yere yemegi var suyu var kahvesi var.onunla hic gidemiyorum dir diri var:) tovbe yarabbim gece gece gunaha sokuyor beni...

Pes etme Semenderim geçecek bu günler inan.aynisini yaşadım. Kaderimiz de bunları yaşamak varmış napalım. Şükür sağlıklari yerinde.bu yaşadıkların geçici bi dönem. Ins sizinki uzun sürmez. Allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…