Zaten bu babalar maşallah bizden önce beş çocuk doğurmuş sanki öyle bi bilmişlik:) hepimizinki yapıyordur ama iddia ediyorum benimki kadar olamaz.
Ek gıdaya geçtik sayılır artık bugün canım.biraz yedi işte.zaten benim sütüm hep azdı ama doktor idare ediyor diye diye yavrumun iştahı hepten gitti.ben de mama vermeyeyim diye hep sütümü artırmaya çalıştım.ama olmayınca olmuyor işte.çareyi ek gıdada buluruz artık inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizin doktor benide baya sasirtti:) tamam doktor ama bizlerde anneyiz. Yavrum ac uyuyacak bende 2 gun izlicem olurmu ya.herseyi annesutune bagliyorlar.bi ara siyirmistim anne sutu diye.hemen kendime geldim.halsiz dusuyorlar. Sarilik oluyorlar degermi? Bak iki kizim var ikiside premature dogdu vucudum kabul etmiyor 30 haftadan sonra hersey alt ust oluyor. Sutum en fazla 3 geliyor sonra yok. İkiside dogru duzgun ememedi.bende isterdim istemezmiyim ama rıskı veren allah tir.vermediyse vardir bi hayir diyorum.ilk kizim a aptamil veriyordum hic sevmedi yemezdi gittim bebelac aldim yavru doymaz oldu:) sen simdi herseyi deniceksin.aldigin mamayi mi sevmedi degistiriceksin memeni emmedi mi pekmez suruceksin. Oda sende tecrube ediniceksiniz.ben simdi buyuk kizim i doktor a bile kolay kolay goturmem pirt yapsa kokusundan ne oldugunu anlarim. Zamanla hersey olucak ama once kizinin istahsizligi giderilmeli hemde en acilinden...
:)) katiliyorum bilmislik konusuna
Aynen dediğin gibi canım.anne olup da bir doktor soğukkanlılığı göstermek mümkün değil.ilk doğduğu zaman bile emmediğinde kahroldum başında nöbet tuttum.kaç gün uyumadan sabahlara kadar pompa yaptım sütüm gelsin diye.aptamili sevmediği için mi emmiyor bilmiyorum ama şimdi gidip bebekde da alayım canım.hemen gidiyorum çok sağol mama tecrübem yok aklıma gelmedi swvmeyebilece
Çok çok geçmiş olsun.. İyi dileklerine yürekten bir AMİN diyorum. Canımızdan bir parça onlar bizim.. Onları hasta ve bitkin görmekten daha kötü bir şey olamaz. Kızım ufakken bronşit olmuştu ve cayır cayır yanıyordu ve ben o gece nasıl sabah oldu bilemedim. Gram uykum dahi gelmemişti. Ertesi gün tartıldım ve 54 kiloyken 52 kiloya inmiştim üzüntüden. Şimdi oğlum da 4. ay aşısında çok ateşlendi ve ben yine kahroldumçok iyi bir drum vardı ve bana "çocuk bu. Hep hastalanacak. Benim çocuğum bile sürekli hastalanıyor. Sen her hastalandığında kendini yıpratırsan olmaz ki.." derdi.. Adam ne anlar ki anne yüreğinden dimi?.. Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah..
Benimkine sorsan her şeyi o biliyo zaten:) 5 tane doğurdun 3 tane de düşürdün herhalde diyorum
Tam geçiyor diyorum yeniden çıkıyor bu ateş 38 üzerine çıkmadı ama 36larada düşmüyor 37 lerde artıp azalıyor .. Ne kadar sürer ki bu ateş ...??? Hayır bide kahkahaya başladı şimdi sanki ateş felan yok cıvıldayıp duruyor... Yavrucumm...
Bu gecede nöbetçiyim bennnn..
tutun kolarımdan düşerim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnnnnnnnnndırıdınnnnnnnn dırıdın dırıdınn dırıdınn dırıdın dın dın
Aaa sizinki sadece cocuk konusunda mi benimki herdeyin en iyisini bilir:) utu yaparken gomlegi Nasil tutucam evi supurken kac devirde supurucem. İcim sisiyor valla:)12 senedir yedi omrumu:)
Geleyim mi:) merinos yakin geliyor artik bana.gelir tutarim ben seni ozgem...
Emmiyor ki canım,emmeyince de artmiyor.hep benim yüzümden.doktor ne derse o olsun diye diye az yemesine sabrettim.aman mama almasın anne sütüyle devam etsin dedik midesi gittikçe küçüldü.şimdi kalkmış oyun oynuyor kendi kendine.hiç bütün gün aç kalmış çocuk gibi değil.geceden yoğurt mayaladım.yeğenlerime yaptığım mamadan da yapcam.tadını severse belki yer bu tarz mamaları diye düşünüyorum.artık anne sütü inadı yapamıcam doktorumuzla bir olup;( tabi yine sağıp vercem ama saadete ve sadece anne sütü diyerek küçücük kaldı çocuk
ben bu tiplere başkasına müslüman diyorum ahanda benimkide öyle gelir cuma pazarı gibi yayr eşyalarını arkasında dolan topla sinir yıkanır bornozuda serer misafir odasına neymiş kurusun diyeymiş cok düşüncelidir as banyoda kuruyo diyorum yok cok kurutcaksan balkona as diyorum ama toto lazım ona sinir ya valla çok fenalardayım bide ramazan geldi açken o o değildir deliricem artık dayanamıyorum yawww
hoş bu hafta dogru düzgün eve gelmedi bu 2 gündürde ankarada masur kaldı arabayı sarmamışlar offfgelsede serse eşyalarını
yarında denize gidelim diyoruz deniz dediğim iznik gölü süper oluyo dalga yok tatlı su havuz gb oluyo yüzmesi hem piknik hem deniz ailecek gidilicek tabiki kabile rehisimiz gelebilir inş.
onca geliyosun bi uğramıyosun altında arabada var koş gel neskafeli pasta var mımm üstünede tavuk göğsü yaptım miss gb kahvede yaparım
Yemiyor yasakhayal'im yemiyor.zorla itiyorum ağzına.evde kardeşim yeğenim önünde kırk takla atıyorlar dikkatini çekip ağlamasın diye oyunlar şarkılar iki saat.cnmkzm'ın dediği gibi yoğurdun içine pekmez kattım.babam hep organik alır,varmış evde.karıştırdım verdim önce çok sevdi.kaşığı doldurana kadar bile ağladı vereyim diye.birkaç kaşık aldı sonra kıyamet.yemiyor.memeyi koydum emip atıyor ağlayarak.uyumak istiyor süreklisağdım yine süt yok 20 cc sen az.onu zorla içirdim yine aynı ağlamalar.şimdi dizimde sallıyorum.şimdiden mi uğraşmalıydım yemiyor diye.biraz büyüseydi bari.senle benim kaderim de böyleymiş
Şimdi düşüyor çıkarsa yaptıracağım.. Gel ye teyzesi tam yemelikBebegini yiyebilir miyim:) kahkahalarini severim onun benn. İlik suya soktun mu canim?
Aaa sizinki sadece cocuk konusunda mi benimki herdeyin en iyisini bilir:) utu yaparken gomlegi Nasil tutucam evi supurken kac devirde supurucem. İcim sisiyor valla:)12 senedir yedi omrumu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?