Canım başından beri bizi doğru düzgün emmedikleri için süt kanalları genişlemedi diye düşünüyorum ben de....İlle de anne sütü dedim büyük oğlumdaki gibi sadece 6 ay... Bu oğluşum çokkkkkk farklı çokk geç anladım
ben bu tiplere başkasına müslüman diyorum ahanda benimkide öyle gelir cuma pazarı gibi yayr eşyalarını arkasında dolan topla sinir yıkanır bornozuda serer misafir odasına neymiş kurusun diyeymiş cok düşüncelidir as banyoda kuruyo diyorum yok cok kurutcaksan balkona as diyorum ama toto lazım ona sinir ya valla çok fenalardayım bide ramazan geldi açken o o değildir deliricem artık dayanamıyorum yawww
hoş bu hafta dogru düzgün eve gelmedi bu 2 gündürde ankarada masur kaldı arabayı sarmamışlar offfgelsede serse eşyalarını
yarında denize gidelim diyoruz deniz dediğim iznik gölü süper oluyo dalga yok tatlı su havuz gb oluyo yüzmesi hem piknik hem deniz ailecek gidilicek tabiki kabile rehisimiz gelebilir inş.
Bu bornoz hikayesi bizde de aynı:) hep bir şeylerin koktuğundan yakınır bi de.havlu kokar,kızartma yapsam mutfak kokar,toz almasam toz kokar kokar da kokar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün kızıma her emzirmeden sonra biberonla süt verdim iyice doysun diye,20-30 cc kadar içip bırakıyordu.bende karnı doydu diye mutlu oluyordum.sabah 9 da değiştirdiğim bezi akşam üzeri 5te bi açtım ne göreyim boşşşşş...çiş miş yok!!!
Herzamanki gibi keyfi de yerindeydi.doydu zannediyordum ama çiş yokk((
Sizinkilerin bezi nasıl dolu oluyormu,başınıza böyle bişey geldimi?neden böyle oldu acaba
Canım başından beri bizi doğru düzgün emmedikleri için süt kanalları genişlemedi diye düşünüyorum ben de....İlle de anne sütü dedim büyük oğlumdaki gibi sadece 6 ay... Bu oğluşum çokkkkkk farklı çokk geç anladım
ahanda kandırana kadar valla ahh ahh körpeciktim çiçeğim burnumdaydı daha gözümü açmadan aldı beni bali kıymetimi bileydi koca karı gb oldum sölenip duran ahh ah böylemiydim ben romantik hayat dolu cvıl cıvıldım ömrümü yedi ömrümüahan bizimkide öyle afedersin ben olmasam evi şey götürür sofradan bişi kımıldatmaz ahh ahh valla yazsam roman olur eyse ben bebek uyumuşken yatayım zaten kocam yok bu hafta hep böyleydi puffffffffff
çok dertlenim valla gündüz uyuyabilsem açar arabesk dinlerim yada matrax vardı ahh ne dinlerdim o radyocuyu şimdi çooook eskielrde kaldı anne omak ne zormuş herşey bitti gb hissediyorum güzellikleride var dimi varallahım ya bu gece ben onu yiyorum oda beni yiyo seviyo resmen yani aç degil aç olsa cok cok emer yanagımı böle severken öpüyo gb kokluyo ben onu öle seviyorum iki eliyle yüzümü tutuyo hırslanıyo yicek gibi sevişiyoz çok fena aşk var
Sana katılıyorum canım...iyi emen,annelerinin memesinden düşmeyen bebekler tosun gibi oluyor,hem de annelerinin sütü bol...
Benim ki mesela oğduğunda memede uyuklar,sık meme vermek istesem istemez ağlar,iki çekip bırakır...
Ben de sütüm olsun diye yerim içerim olan bana olur,süt artmaz benim ağırlığım artar
Kızlar bu durum kafama çok takıldı,siz hiç böyle bir durumla karşılaştınızmı?sizinkilerin bezi ne durumda?
Terlediği için demiş bir arkadaş ama okadar saat geçti aradan...
Zaten iştahsız bir bebek,yoksa doyurmuyor mu kendini diye şüphe ediyorum
İyi aksamlar anneler cok yogunum bu siralar okuldu evdi ufakligim derken hic ugrauamaz oldum kizlar kizimin kakasinda ara sira hala kan parcalari var tahliller temiz sukur catlak da yok son ihtimal ki birkac dr a goturduk alerji dendi yumurta yuksek ihtimal ama bircok urunu yemiyorum artik alerji testi yaptiracaktik kan vermeye gittik ama anneler nasil diyeyim sanki yaslandim o esnada alamadilar kani igneyi derinin icinde ordan oraya oynattilar aglamaktan morardi kizim tukurugunu yutamadi bogazina kacti daha cok morardi ben de aglamya basladim hemsireler bana bagirdi derken tartistik beceremediniz on dk dir dedim yaptirmadik testi sikayet ettik hemsireleri ozur dilediler ama nafile sonuc yavrumun eli nerdeyse dirsegine kadar kipkirmizi kac gundur
Vicdansızlar! Veriyorlar ya stajyere ya yeni gelene uğraşıyor o da tabi! Bir bebeğe merhamet etmek için illa evladı olması gerekmez ki! Iyi yapmışsın şikayet etmekle canım,biraz çekidüzen verirler belki kendilerine.çok üzüldüm ya onun canı ne ki daha.al işte kıyıp meyve vermiyoruz biz midesi kaldırır mı vs diye.ben çıldırdım burda sen kimbilir nasıl oldun.geçmiş olsun inşallah başka bir şeye gerek kalmadan hallolur yavrucağı daha fazla incitmezler
Onun cani acidikca telas yapiyorum tabi ben sakin olmaliymisim bebek kani almak zormus bi elini denediler alamadilar sirayla uc kisi diger eli deneyeceklermis deli oldum ya gozum dondu
Ahaha benimkinin bilmediğim ikizi varmış:)))
Bazen anasina bu arizali cikti iadesini talep ediyorum diyesim geliyorda. Neyseee diyorum. Cok zor ya boyle biriyle yasamak eskiden katlaniyordum da yas ilerledikce artik kaldiramiyorum ceneyi. Bide gorsen disardan ammann ne sakin adam dersin.bide bana sorsalar keskeee...
İyi aksamlar anneler cok yogunum bu siralar okuldu evdi ufakligim derken hic ugrauamaz oldum kizlar kizimin kakasinda ara sira hala kan parcalari var tahliller temiz sukur catlak da yok son ihtimal ki birkac dr a goturduk alerji dendi yumurta yuksek ihtimal ama bircok urunu yemiyorum artik alerji testi yaptiracaktik kan vermeye gittik ama anneler nasil diyeyim sanki yaslandim o esnada alamadilar kani igneyi derinin icinde ordan oraya oynattilar aglamaktan morardi kizim tukurugunu yutamadi bogazina kacti daha cok morardi ben de aglamya basladim hemsireler bana bagirdi derken tartistik beceremediniz on dk dir dedim yaptirmadik testi sikayet ettik hemsireleri ozur dilediler ama nafile sonuc yavrumun eli nerdeyse dirsegine kadar kipkirmizi kac gundur
Canlarım,bu sabah mutlu huzurlu bir şekilde uyandım.gece 1'e kadar zorla ağzına tıkmıştım.2 gibi artık ben de uyudum.kızım 4'te uyandı emdi.sonuçta 3 saat sonra acıktı.ben ara ara kalkıp yine vermeye çalıştım ama almadı.saat 7'de kendisi kalktı ve öyle bir emdi ki:) sağınca 20 cc zorlan sağ göğsüm bile kızıma bereketlendi.bir anne için ne güzel bir günaydın demekti öyle:) şimdi de kalanı sağdım 30 cc çıktı.anneannnesi aldı yine,sen uyu süt olsun dedi.oynuyorlar sesleri geliyor:) inşallah böyle devam ederek açcam iştahını
Çok sevindim ca nım,devamı da gelecek inşlh merak etme...
Bu arada annenin yanında olması büyük bir şans,sana hem moral hem destek oluyor
Aslında bu süreçte kızımla başbaşa kalsak daha iyi olurdu canım.mesela biraz önce kızımın krize girdiğini duyup kalktım.evleri çok büyük annemlerin,kapıları da örtünce hiç duymamışım meğer dakikalardır çıldırmış gibi ağlıyormuş.bir telaşla koştum bi baktım kardeşimle yeğenim battaniyeye koymuş sallıyorlar.dün sıkı sıkı tembih etmiştim sakın buna alıştırmayın.zaten zor uyuyor bir de ben tek başıma bakıyorum,çoğu zaman da biliyorsunuz eşim yurt içi yurt dışı işe gidiyor ve günlerce gelmediği oluyor.alıştırmayın ağlayınca beni çağırın dememe rağmen yapıyorlar.kızımı aldım çığlık çığlığa ağladı dakikalarca.3 saat geçti son emzirmemden.demiştim iki saat sonra beni kaldırın sağdığım 30 cc yi de vermeye çalışın diye.çocuk hem aç hem uykusu gelmiş iki isteği de karşılanmayınca krize girmiş.bunlar hala oyalamaya çalışıyor.aldım ama dakikalarca ağlamaktan morardı sesi gitti,acile götürecektim nerdeyse.sonra kucağımda sallayarak ninni falan söyleyerek bayağı bi uğraştıktan sonra memeyi aldı emdi ve şimdi uyuyor kucağımda.o kadar ağladı ki kıyıp yatağa koyamıyorum.şunu anladım ki hiç kimse bebeğime benim gibi bakamaz.yarın ücretsiz izin için dilekçe vercem ne kadar doğru bir karar vermişim meğer.bölüm başkanım da çok gıcık bir adam,onaylamam derse diye strese giriyorum olmazsa gidip rektörle konuşurum ne yapayım
Cok gecmis olsun canim. Bence bebeginin bi sıkıntısı var. Neden dr.a götürüp idrar tahlili idrar kulturu felan yaptirmiyorsun. Istahsiz olmasinin illaki bi nedeni vardir.kendi dr. pek ilgilenmedi anladigim kadariyla. Baskasina gotur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?