Canım acilde geçiştirmelerini istemiyorum.o yüzden yarın uzmana da değil hocaya götürcem.gerçi krizi devam etseydi acile de götürecektim.her bebeğin değişik bir huyu vardır mutlaka.benim kızım da ihtiyaçları olduğunda bazı şeylerle belli eder.eğer onlar atlanırsa krize girer ve aç olsa bile memeyi tutmaz.uykusu varsa uyumaz deli gibi ağlar.annemler mızırdandıkça oynatmış susturmuşlar halbuki beni uyandırın demiştim.o yüzden kızım çıldırmış.emince rahatlayıp uyudu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi sen kuzunu daha iyi bilirsin. Acil e gitmedigin iyi olmus pek ilgilenmiyolar bide pediatri alanlari zayif oluyo. Ins bian once iyilesir
eşim masur kaldı ankarad ahala mal yüklenmemiş tıra bekliyo 3. gün bugün ve bugün pazar ve bugün piknige gidicektik ....herşey yalan oldu çok snir oldum
kızım kokuşmuştu biraz önce onu yıkamaya çalıştım tek başına olmuyo ki balık gb tek elle tutulmuyo zor yıkadım aglaya aglaya
onca sene bu zmanı bekledik ve eşim yanımda değil çok moralim bozuk tek başıma yaptım bu çocugu(hastanelerde senelerce tek başıma uğraştım) tek başımada büyütüyorum yazık
Aslında bu süreçte kızımla başbaşa kalsak daha iyi olurdu canım.mesela biraz önce kızımın krize girdiğini duyup kalktım.evleri çok büyük annemlerin,kapıları da örtünce hiç duymamışım meğer dakikalardır çıldırmış gibi ağlıyormuş.bir telaşla koştum bi baktım kardeşimle yeğenim battaniyeye koymuş sallıyorlar.dün sıkı sıkı tembih etmiştim sakın buna alıştırmayın.zaten zor uyuyor bir de ben tek başıma bakıyorum,çoğu zaman da biliyorsunuz eşim yurt içi yurt dışı işe gidiyor ve günlerce gelmediği oluyor.alıştırmayın ağlayınca beni çağırın dememe rağmen yapıyorlar.kızımı aldım çığlık çığlığa ağladı dakikalarca.3 saat geçti son emzirmemden.demiştim iki saat sonra beni kaldırın sağdığım 30 cc yi de vermeye çalışın diye.çocuk hem aç hem uykusu gelmiş iki isteği de karşılanmayınca krize girmiş.bunlar hala oyalamaya çalışıyor.aldım ama dakikalarca ağlamaktan morardı sesi gitti,acile götürecektim nerdeyse.sonra kucağımda sallayarak ninni falan söyleyerek bayağı bi uğraştıktan sonra memeyi aldı emdi ve şimdi uyuyor kucağımda.o kadar ağladı ki kıyıp yatağa koyamıyorum.şunu anladım ki hiç kimse bebeğime benim gibi bakamaz.yarın ücretsiz izin için dilekçe vercem ne kadar doğru bir karar vermişim meğer.bölüm başkanım da çok gıcık bir adam,onaylamam derse diye strese giriyorum olmazsa gidip rektörle konuşurum ne yapayım
kızım cumartesi kaka yapmıştı yani dün bugün gene yaptı ve sanki ıspanak yemişte sindirememiş gb açık yeşil kaknın içinde koyu yeşil öyle ıspanak gb şeyler vardıdün kan ilacını verdim ilk defa ondan mı:44:
hadi gözünaydin aydin canimmCanlarım,bu sabah mutlu huzurlu bir şekilde uyandım.gece 1'e kadar zorla ağzına tıkmıştım.2 gibi artık ben de uyudum.kızım 4'te uyandı emdi.sonuçta 3 saat sonra acıktı.ben ara ara kalkıp yine vermeye çalıştım ama almadı.saat 7'de kendisi kalktı ve öyle bir emdi ki:) sağınca 20 cc zorlan sağ göğsüm bile kızıma bereketlendi.bir anne için ne güzel bir günaydın demekti öyle:) şimdi de kalanı sağdım 30 cc çıktı.anneannnesi aldı yine,sen uyu süt olsun dedi.oynuyorlar sesleri geliyor:) inşallah böyle devam ederek açcam iştahını
hadi gözünaydin canim
Desene destek olacaklarına köstek oluyorlar,güya sana haber vermeyerek iyilik yapıyorlar,doğrusu çok üzüldüm durumuna...
Canım bide emzirdim uyudu diyorsun ya,zaten sütün 30cc çıkıyor doymazki bununla,bir de 3 saat arayla erir gider yavrucak((
Biberon almıyorsa kaşık mamalardan dene bir yemek kaşığı yese kardır, 2saati geçirme beslemek için,uykusunu almış ve ağlamadığı bir anda besle...ayrıca sadece ikiniz olun beslenme anında,geçecek bu zor günler sabır gerekiyor canım
Seni tanımıyorum ama çok üzülüyorum bebişinin durumuna,sabahki güzel haberinden sonra bunların yaşanması çok kötü...
Bugün kızımın kakası da aynen anlattığın gibiydi,ben kan ilacı hiç vermiyorum ondan değil bence,üşüttü diye düşünüyorum büyükler öyle derler
kızım cumartesi kaka yapmıştı yani dün bugün gene yaptı ve sanki ıspanak yemişte sindirememiş gb açık yeşil kaknın içinde koyu yeşil öyle ıspanak gb şeyler vardıdün kan ilacını verdim ilk defa ondan mı:44:
Desene destek olacaklarına köstek oluyorlar,güya sana haber vermeyerek iyilik yapıyorlar,doğrusu çok üzüldüm durumuna...
Canım bide emzirdim uyudu diyorsun ya,zaten sütün 30cc çıkıyor doymazki bununla,bir de 3 saat arayla erir gider yavrucak((
Biberon almıyorsa kaşık mamalardan dene bir yemek kaşığı yese kardır, 2saati geçirme beslemek için,uykusunu almış ve ağlamadığı bir anda besle...ayrıca sadece ikiniz olun beslenme anında,geçecek bu zor günler sabır gerekiyor canım
Seni tanımıyorum ama çok üzülüyorum bebişinin durumuna,sabahki güzel haberinden sonra bunların yaşanması çok kötü...
ben babasina dahil güvenmiyorum..Aslında bu süreçte kızımla başbaşa kalsak daha iyi olurdu canım.mesela biraz önce kızımın krize girdiğini duyup kalktım.evleri çok büyük annemlerin,kapıları da örtünce hiç duymamışım meğer dakikalardır çıldırmış gibi ağlıyormuş.bir telaşla koştum bi baktım kardeşimle yeğenim battaniyeye koymuş sallıyorlar.dün sıkı sıkı tembih etmiştim sakın buna alıştırmayın.zaten zor uyuyor bir de ben tek başıma bakıyorum,çoğu zaman da biliyorsunuz eşim yurt içi yurt dışı işe gidiyor ve günlerce gelmediği oluyor.alıştırmayın ağlayınca beni çağırın dememe rağmen yapıyorlar.kızımı aldım çığlık çığlığa ağladı dakikalarca.3 saat geçti son emzirmemden.demiştim iki saat sonra beni kaldırın sağdığım 30 cc yi de vermeye çalışın diye.çocuk hem aç hem uykusu gelmiş iki isteği de karşılanmayınca krize girmiş.bunlar hala oyalamaya çalışıyor.aldım ama dakikalarca ağlamaktan morardı sesi gitti,acile götürecektim nerdeyse.sonra kucağımda sallayarak ninni falan söyleyerek bayağı bi uğraştıktan sonra memeyi aldı emdi ve şimdi uyuyor kucağımda.o kadar ağladı ki kıyıp yatağa koyamıyorum.şunu anladım ki hiç kimse bebeğime benim gibi bakamaz.yarın ücretsiz izin için dilekçe vercem ne kadar doğru bir karar vermişim meğer.bölüm başkanım da çok gıcık bir adam,onaylamam derse diye strese giriyorum olmazsa gidip rektörle konuşurum ne yapayım
İyi aksamlar anneler cok yogunum bu siralar okuldu evdi ufakligim derken hic ugrauamaz oldum kizlar kizimin kakasinda ara sira hala kan parcalari var tahliller temiz sukur catlak da yok son ihtimal ki birkac dr a goturduk alerji dendi yumurta yuksek ihtimal ama bircok urunu yemiyorum artik alerji testi yaptiracaktik kan vermeye gittik ama anneler nasil diyeyim sanki yaslandim o esnada alamadilar kani igneyi derinin icinde ordan oraya oynattilar aglamaktan morardi kizim tukurugunu yutamadi bogazina kacti daha cok morardi ben de aglamya basladim hemsireler bana bagirdi derken tartistik beceremediniz on dk dir dedim yaptirmadik testi sikayet ettik hemsireleri ozur dilediler ama nafile sonuc yavrumun eli nerdeyse dirsegine kadar kipkirmizi kac gundur
Canlarım,bu sabah mutlu huzurlu bir şekilde uyandım.gece 1'e kadar zorla ağzına tıkmıştım.2 gibi artık ben de uyudum.kızım 4'te uyandı emdi.sonuçta 3 saat sonra acıktı.ben ara ara kalkıp yine vermeye çalıştım ama almadı.saat 7'de kendisi kalktı ve öyle bir emdi ki:) sağınca 20 cc zorlan sağ göğsüm bile kızıma bereketlendi.bir anne için ne güzel bir günaydın demekti öyle:) şimdi de kalanı sağdım 30 cc çıktı.anneannnesi aldı yine,sen uyu süt olsun dedi.oynuyorlar sesleri geliyor:) inşallah böyle devam ederek açcam iştahını
kızlar selam herkeze, bebeğinize uyurken ince battaniye mi örtüyorsunuz kalın mı? ben bir tane ince örtüyorum alışsın istiyorum ama üşür mü ki :18:
inşallah canım bebişine gelsin bu. darısı bizim başımıza oğlumu getireceğim elini oğlumun başına sürsün:)
ebede bana yesillik cok yiyosan ondan olur demistianneme söyledim oda aynisini dedi..yesilligi cok yiyosan ondandir diyee dedikleri gibide yesilligi az yemeye basladim artik kakasi hic yesil degil
kaka isi düzelmis gözünaydinkusmasi varmi halen bittimii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?