2014 Şubat Anneleri

Tabi sen kuzunu daha iyi bilirsin. Acil e gitmedigin iyi olmus pek ilgilenmiyolar bide pediatri alanlari zayif oluyo. Ins bian once iyilesir

eşim masur kaldı ankarad ahala mal yüklenmemiş tıra bekliyo 3. gün bugün ve bugün pazar ve bugün piknige gidicektik ....herşey yalan oldu çok snir oldum

kızım kokuşmuştu biraz önce onu yıkamaya çalıştım tek başına olmuyo ki balık gb tek elle tutulmuyo zor yıkadım aglaya aglaya

onca sene bu zmanı bekledik ve eşim yanımda değil çok moralim bozuk tek başıma yaptım bu çocugu(hastanelerde senelerce tek başıma uğraştım) tek başımada büyütüyorum yazık

kızlar bazı anneler bebeklerinin kakasında kan olduğunu söylüyor..demir ilacı kullanan bütün bebeklerde genelde olur.bizimkindede var demir ilacından dolayı küçük küçük kan parçalarına benzer lekelenmeler var...acaba diyorum sizde bu lekeleri kanmı sanıyorsunuz..eğer öyleyse korkmayın çünkü o demir ilacı..

Benim de kızımla 4-5 gün bile yalnız kaldığım oluyor.seni çok iyi anlıyorum canım.eşim bir şey yapmasa bile evde olması güven veriyor.ama işleri gereği böyle sonuçta.onlar da istemez ailesinden ayrı kalmayı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızım cumartesi kaka yapmıştı yani dün bugün gene yaptı ve sanki ıspanak yemişte sindirememiş gb açık yeşil kaknın içinde koyu yeşil öyle ıspanak gb şeyler vardı dün kan ilacını verdim ilk defa ondan mı:44:

Desene destek olacaklarına köstek oluyorlar,güya sana haber vermeyerek iyilik yapıyorlar,doğrusu çok üzüldüm durumuna...
Canım bide emzirdim uyudu diyorsun ya,zaten sütün 30cc çıkıyor doymazki bununla,bir de 3 saat arayla erir gider yavrucak((
Biberon almıyorsa kaşık mamalardan dene bir yemek kaşığı yese kardır, 2saati geçirme beslemek için,uykusunu almış ve ağlamadığı bir anda besle...ayrıca sadece ikiniz olun beslenme anında,geçecek bu zor günler sabır gerekiyor canım
Seni tanımıyorum ama çok üzülüyorum bebişinin durumuna,sabahki güzel haberinden sonra bunların yaşanması çok kötü...

Bugün kızımın kakası da aynen anlattığın gibiydi,ben kan ilacı hiç vermiyorum ondan değil bence,üşüttü diye düşünüyorum büyükler öyle derler

hadi gözünaydin aydin canimm

semender cnmkzm a katiliyorum kiscem..sadece memene güvenme midesi kücüldüyse azcik sütlede doyabilirr..sütüm azdi diyosun birden 70 veya 80 cc cogalip icmismidir bilemiyorum..bizim bebekelr 4 ayi gecti en az iki saate bir ne normalde 100 cc icmeli büyümeleri icin..kendin püre yap ondanda ver..ben artik öle yapiyorum..önce bi tatli kasigi püre veriyorumm 20 dk sonra nede sütünü icirioyrum..bazen 70 cc iciyo bazen 50 ..iki saat sonra tekara bi 70 cc ne iciriyorum....ek gidalari dene lütfen...emme fileside al ver taze mevsimlik meyveelrden istahi acilsin...midesi kücülürse sonra telafisi zor olur...

Son düzenleme:
Bugün kızımın kakası da aynen anlattığın gibiydi,ben kan ilacı hiç vermiyorum ondan değil bence,üşüttü diye düşünüyorum büyükler öyle derler

ebede bana yesillik cok yiyosan ondan olur demistianneme söyledim oda aynisini dedi..yesilligi cok yiyosan ondandir diyeededikleri gibide yesilligi az yemeye basladim artik kakasi hic yesil degil

kaka isi düzelmis gözünaydin kusmasi varmi halen bittimii:44:

Güzel kalpli arkadaşım benim çok sağol.ben de sırf süt olsun diye dinleneyim dedim.bundan sonra kimseye bırakmam zaten.onlar da bana kıyamıyor,e ben de kızıma kıyamıyorum.annem sen kızını dşünüyorsan ben de kızımı düşünüyorum diyor ama benim kızım el kadar daha.biberona alıştı canım şu iki günde vere vere.çok şükür emmesi de düzeldi.solmuş bir bitki bile ilgiyle yeşeriyor.kızım da sürekli yedirmeye çalışarak yavaş yavaş normale dönüyor gibi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben babasina dahil güvenmiyorum..nedense sadece ben iyi bakarim kimse benim gibi bakamaz düsüncesindeyimm

iylik olsun diye oyle yapmislr ama senin perisan olacagin akilarina gelmemissss yalniz kizinla kalacagin zaman

Son düzenleme:

offfffff içim gitti. ne diyeyim ki şimdi. çok geçmiş olsun canım. vala söyleyecek çok şeyim var ama sonra bana terbiyesiz falan derler.

inşallah canım bebişine gelsin bu . darısı bizim başımıza oğlumu getireceğim elini oğlumun başına sürsün:)

kızlar selam herkeze, bebeğinize uyurken ince battaniye mi örtüyorsunuz kalın mı? ben bir tane ince örtüyorum alışsın istiyorum ama üşür mü ki :18:

ebede bana yesillik cok yiyosan ondan olur demistianneme söyledim oda aynisini dedi..yesilligi cok yiyosan ondandir diyeededikleri gibide yesilligi az yemeye basladim artik kakasi hic yesil degil

aa valla dün bi demet roka bi demet dere otu yedim uzun zamandır yemiyodumda resmen gömüldüm ondan mı olduki töbe töbe bişde sütten bişi geçmez diyolar yediklerinden gaz olmaz diyo doktorlar yuttu havadan olur diyolar off herkez ayrı konuşuyo

kaka isi düzelmis gözünaydin kusmasi varmi halen bittimii:44:

kaka kısmen evet salı ve cumartesi kaka günü ama kusma geri döndü kaka ilacını kestiğimizden beri kusuyo ama doktordan geldiğimden beri cok besliyorum ondanda olabilir kilo alsında kusmunu temizlicem nbayım bitmiyo beim çile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…