2014 Şubat Anneleri

valla canım hic bilmiorum sağlık ocağında öle dediler ilk gittiğimde kagıt vermislerdi onda da aynısı yazıo. 4 aylık olunca yapılıo demişti 2li tarama testi bide doktoruma soruyum olmazsa

Ben de 16. haftadan itibaren 3 lü tarama testi yapılacak diye biliyorum.

saol canım anladım bende bi soruyum o zaman doktorum da bisey demedi bu ayın sonunda gelin cinsiyeti ögrenin dedi 2 li testle alakalı bisey demedi ya

kızlar günaydınnnn, beni doktorum 15-20 temmuz arası görmek istedi.ikili tarama için

yaa benim doktorumda temmuzun 24ü için ikili test tarihi vermişti....acep cinsiyette belli olur mu:)))) ayyy bitanem yaa gel annene bebeğim sana ihtiyacım var çünkü bana kimse anne demiyorr((

yaa benim doktorumda temmuzun 24ü için ikili test tarihi vermişti....acep cinsiyette belli olur mu:)))) ayyy bitanem yaa gel annene bebeğim sana ihtiyacım var çünkü bana kimse anne demiyorr((

deli kız
bak tarihlermiz aynı kuzum.senin bebişko benim beişkomdan 4 gün küçük doktorularımız 4 gün ara ile çağırmış
sarma yapicim bugün .senin yüzünden

deli kız
bak tarihlermiz aynı kuzum.senin bebişko benim beişkomdan 4 gün küçük doktorularımız 4 gün ara ile çağırmış
sarma yapicim bugün .senin yüzünden

hahahaha hangi semttesin geliim:))) ya dün akşam yemeği sırasında komşum sarma getirdi şaka gibi dimi:))) ama adana usulu istiyorum been:)) bak yaa yine canım istedi sabah sabah:)

hahahaha hangi semttesin geliim:))) ya dün akşam yemeği sırasında komşum sarma getirdi şaka gibi dimi:))) ama adana usulu istiyorum been:)) bak yaa yine canım istedi sabah sabah:)

sarmanın her türlüsü olur, saati de fark etmez dün akşam yemiş olsam da fark etmez olsun yine yerim, annem bana hamileyken çok yemiş ve acayip seviyorum gerçi sevmeyen yoktur herhalde,,,,,

sarmanın her türlüsü olur, saati de fark etmez dün akşam yemiş olsam da fark etmez olsun yine yerim, annem bana hamileyken çok yemiş ve acayip seviyorum gerçi sevmeyen yoktur herhalde,,,,,

aynen yaaa çok seviyorum çook ama ben biber dolması da kuru patlican dolmasını da çok severim off off avcumu yalayım en iyisi:)

aynen yaaa çok seviyorum çook ama ben biber dolması da kuru patlican dolmasını da çok severim off off avcumu yalayım en iyisi:)

ayyyyyyy ağzımın suları şakır şukur aktı heee

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, daha yeni olduğum için tam olarak bilmiyorum bu imzanızın olduğu yerde bebeğiniz ile ilgili bölüm var ya onu nasıl yaptınız ben denedim ama bir türlü olmadı yardımcı olursanız sevenirim

profilini düzenleme bölümünde tahmini doğum tarihini yaz çıkar:) böyle yaptım galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…