kızlaar ben kahvaltıya gidiyorum gün içinde yazarım hadi öptüm sizi:)
ayyy hakkınızı helal edin valla bunlar benim başımın altından çıktı hep:=))) napim ama fadik yaa ne biçim çekti canım yaaa
Iste beklediğim gun geldi doktor ile 3. Randevuma saatler kaldi. Bakalim benim bebegim 7+2 iken bana hem kendini hemde kalp atisini gosterecek mi?
Cok heyecanlıyım Allahim yarcimcim olsun bu kez guzel haberler almak nasp etsin insallah.kizlar iyi dileklerinizi bekliyorum...
Slm kızlar. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri sizi takip ediyorum, size dahil olmam anca nasip oldu, allah nasip kısmet ederse bende şubat 2014 annesi olacağım, tahmini doğumum 11 şubatta, umarım hamileliğimiz boyunca burada güzel zaman geçeririz,
Kızımda doğumdan 15 gün öncesine kadar tek bir çatlağım yoktu herşey çok iyiydi son 15 günde öyle bir çatladımki heryerim yarık yarık oldu. güvenip kalmayın mutlaka birşeyler kullanın. çok afedersiniz ama genital kısım bile çatlıyo haberiniz olsun. ben çok pişman oldum sonradan..bişi sorucam siz hiç yağ sürmeye başladınız mı benim göğüslerim ve karnım dün itibariyle kaşınmaya başladı zaten göğüsler bombabi arkadaşım öğrendikten 2 hafta sonra başladı yağ sürmeye kakao yağı ve badem yağı sürüyodu sanırım yanlış yazmak istemem.. göğüslerine ve karnına pamukla sürüyodu size doktorunuz bişey söyledi mi bu konuda
güzelim bence çook erken hem badem yağı tüğlenme yapar bir arkadaşımdan biliyorum....benim annem hiçbirşey sürmedi ve tek bir çatlağı yok kadının ama ben tabi sürerim de 1 ay sonra başlarım heralde daha karın yok ortada çünkü...
yaa benim doktorumda temmuzun 24ü için ikili test tarihi vermişti....acep cinsiyette belli olur mu:)))) ayyy bitanem yaa gel annene bebeğim sana ihtiyacım var çünkü bana kimse anne demiyorr((
aslında hamişliğimi öğrendiğimden beri 1-1,5 kilo arası aldım, bu hafta bulantım daha fazla pek yiyemiyorum yoksa şimdiden 3-4 kilo almış olurdum:18:kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor şuana kadar kilo alan veya veren var mı acaba
ayy yedim geldim:) afiyet olsun diyenlere teşekkür ediyorum bu arada farey tebrikler yapabilmişsin:)ben kilo almadım hiç aynıyım...58 kiloyum boyum da 1.70 umarım çok almam 10 kilo yeter:)) bende bu iştah varken zor görünüyor ama hayırlısı:)
günaydın kızlar.
perş günü 2 muayeneme gittim bebişim büyümüş allaha şükür 2 cm olmuş. 4 hafta sonra 2li teste çağırdı.
ben hiçbirşey yiyemiyorum. ne yesem boğazıma takılıp kalıyor sanki biraz geçincede aynen geri çıkıyor.
hormonlardan kaslar gevşermiş ve sindirim yavaşlarmış bendede bu var şimdi.
sabah troid ilacımı içiyorum sanki o bile boğazımda kalıyor aşağı inmiyor çok rahatsız ediyor bu durum beni.
benim gibi olan varmı aranızda. yemek yiyemediğim için çok halsizim. sürekli yatmak istiyorum.
Günaydınlar herkese...Tatil bitti artık buralardayım.Dün tatilden döner dönmez doktora gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duymasam da gördüm
Ben 1 kg aldım.. Aslında ilk 3 ay hiç almamak hedefimdi.. Ki ilk 3 ayda alınan kg direk bize gidiyor.. Zaten zayıf değilim, dr max 12 kg dedi.. Vücut kitle endeksine göre alıbabilecek max kg değişiyor.. Eğer zayıfsanız 18 kg ya kadar yolu var.. Az almak da iyi değil, bu durumda çoğunlukla bebek küçük kalıyor..
bende aynıyım geçen hafta çok rahattım. az önce kahvaltı yapmaya çalıştım ama 3 yudum çay ve 2 çatal peynirden ibaret oldu kahvaltım.. 5 gündür falan böyleyim bende..selam kızlar güzel bir haftasonu geçirirsiniz inşallah..hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bulantım yokken 4 gündür bulantı çekiyorum ve eşim yüzümün çöktüğünü söylüyo..ve sürekli bir uyku halindeyim bırakın 7/24 uyurum valla
Afiyet olsun canım :)) 70 kiloydum 71 kilo oldum. kızımda 63le kalmıştım.bulantı zamanı 4 kilo verip geri 72 ile doğum yapmıştım ama en az 5 kg ödemim vardı ve çok şişmiştim ona rağmen doktorla papaz olmuştuk bu kez ne etcem bilmiyorum :18: çok kızıyo fazla kilo alıncaayy yedim geldim:) afiyet olsun diyenlere teşekkür ediyorum bu arada farey tebrikler yapabilmişsin:)ben kilo almadım hiç aynıyım...58 kiloyum boyum da 1.70 umarım çok almam 10 kilo yeter:)) bende bu iştah varken zor görünüyor ama hayırlısı:)
tam 3kg doğdu canım. ödemim olmasaydı çok az kilo almıştım burnum falan kocaman şişmişti çok acayip bi hal almıştım.sen benim dediğimi yapmıyon yapsan böyle şişmezdin, beni dinlemiceksen gelme bana falan diye kızmıştı birsürü. halbuki ne dese yapıyordum :)) ekmeğe karşı özellikle doktorum. geçen bile şartları sayıyo içinde un olan herşey yasak diyokafverengi peki kaç kg doğdu kızın? Allah bağışlasın bu arada:)
tam 3kg doğdu canım. ödemim olmasaydı çok az kilo almıştım burnum falan kocaman şişmişti çok acayip bi hal almıştım.sen benim dediğimi yapmıyon yapsan böyle şişmezdin, beni dinlemiceksen gelme bana falan diye kızmıştı birsürü. halbuki ne dese yapıyordum :)) ekmeğe karşı özellikle doktorum. geçen bile şartları sayıyo içinde un olan herşey yasak diyobenim şekerimde olduğu için seni daha çok kısıtlayacaz diyo vay halime vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?