2014 Şubat Anneleri

Günaydın hamişlerrr.. nasılsınız bakem..

ben güne hüzünlü uyandım, rüyamda bebişimi düşürdüğümü gördüm (Allahım korusun).. üzücü haberlerden mi nerden esti bilmiyorum bir sürü ağladım rüyamda, tersi olsun güleyim inşallah.. 1 krakerle günün açılışını yapmış bulunuyorum birazdanda yapabilirsem kahvaltı yapcam..

güzel haberlerle gel inşallah canım

hoşgeldin canım aramıza

Kızımda doğumdan 15 gün öncesine kadar tek bir çatlağım yoktu herşey çok iyiydi son 15 günde öyle bir çatladımki heryerim yarık yarık oldu. güvenip kalmayın mutlaka birşeyler kullanın. çok afedersiniz ama genital kısım bile çatlıyo haberiniz olsun. ben çok pişman oldum sonradan..

benim annemde cillop gibi birtek çatlak yok ama hiç ona çekmemişim

yaa benim doktorumda temmuzun 24ü için ikili test tarihi vermişti....acep cinsiyette belli olur mu:)))) ayyy bitanem yaa gel annene bebeğim sana ihtiyacım var çünkü bana kimse anne demiyorr((

cinsiyet 16. haftada belli oluyo diye biliyorum erken gibi geldi bana. erkekte pipi çıkıntısı belli olursa ozaman erken tahminde bulunuluyormuş. kızımda 3buçuk aylıkken genital kısım düz duruyor, kız olabilir demişti, 16. haftada da kesin kız demişti.. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah.. bakalım hangi cinsiyet ağır basacak topicte :)

kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor şuana kadar kilo alan veya veren var mı acaba
aslında hamişliğimi öğrendiğimden beri 1-1,5 kilo arası aldım, bu hafta bulantım daha fazla pek yiyemiyorum yoksa şimdiden 3-4 kilo almış olurdum:18:

ayy yedim geldim:) afiyet olsun diyenlere teşekkür ediyorum bu arada farey tebrikler yapabilmişsin:)ben kilo almadım hiç aynıyım...58 kiloyum boyum da 1.70 umarım çok almam 10 kilo yeter:)) bende bu iştah varken zor görünüyor ama hayırlısı:)

selam kızlar güzel bir haftasonu geçirirsiniz inşallah..hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bulantım yokken 4 gündür bulantı çekiyorum ve eşim yüzümün çöktüğünü söylüyo..ve sürekli bir uyku halindeyim bırakın 7/24 uyurum valla

evet canım yaptım teşekkür ederim, bende şuana kadar hiç kilo almadım zaten almamam gerekiyor kilom normalden fazla çünkü ;((

Aynen canım ben de zorla yiyorum acıkınca bulanıyor, canım çekiyor yiyorum yedikten sonra tekrar bulanıyor
Normal insanlar yemeği 4 saatte sindirirken bizde bu süre uzuyormuş, o yüzden az ve sık yememiz gerekiyormuş..

Ben 1 kg aldım.. Aslında ilk 3 ay hiç almamak hedefimdi.. Ki ilk 3 ayda alınan kg direk bize gidiyor.. Zaten zayıf değilim, dr max 12 kg dedi.. Vücut kitle endeksine göre alıbabilecek max kg değişiyor.. Eğer zayıfsanız 18 kg ya kadar yolu var.. Az almak da iyi değil, bu durumda çoğunlukla bebek küçük kalıyor..

Günaydınlar herkese...Tatil bitti artık buralardayım.Dün tatilden döner dönmez doktora gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duymasam da gördüm

günaydın bende dün gittim aynen duymadık ama gördük:)) ultrasyon kağıdında 6hafta 1 günlük yazıyodu bebeğin boyu0.48cm yani 5 mm galiba normalmi sizce?

benim halam yeni doğum yaptı ve toplamda 7 kilo aldı ve halam zayıf biridir normalde bebek te 3 kg doğdu bence normalin biraz altında ama yinede fena sayılmaz...kayınvaldem eşime hamileyken 30 kg almış ve eşim 3,5 kg doğmuş aradaki farka bakın:)) ama yine de boşa gitmemiş alınan kilolar mubarek öyle beslemişlerki eşimi hep tonton bir bebeklik ve çocukluk dönemi geçirmiş hala da tonton:) göbeği 5 aylık hamile göbeği:) zaten diyorum sıkı dur yetişcem sana diye:)

Geçen hafta doktora gittiğim de o da aynısın demişti, ilk üç ay kilo alman sadece sana yarar bebeğe bir katkısı yok demişti o yüzden elimden geldiğince dikkat ediyorum almamak için zaten kusamıyorum da yani yediğim ben de kalıyor malesef;((

bende aynıyım geçen hafta çok rahattım. az önce kahvaltı yapmaya çalıştım ama 3 yudum çay ve 2 çatal peynirden ibaret oldu kahvaltım.. 5 gündür falan böyleyim bende..

Afiyet olsun canım :)) 70 kiloydum 71 kilo oldum. kızımda 63le kalmıştım.bulantı zamanı 4 kilo verip geri 72 ile doğum yapmıştım ama en az 5 kg ödemim vardı ve çok şişmiştim ona rağmen doktorla papaz olmuştuk bu kez ne etcem bilmiyorum :18: çok kızıyo fazla kilo alınca

Son düzenleme:
kafverengi peki kaç kg doğdu kızın? Allah bağışlasın bu arada:)
tam 3kg doğdu canım. ödemim olmasaydı çok az kilo almıştım burnum falan kocaman şişmişti çok acayip bi hal almıştım.sen benim dediğimi yapmıyon yapsan böyle şişmezdin, beni dinlemiceksen gelme bana falan diye kızmıştı birsürü. halbuki ne dese yapıyordum :)) ekmeğe karşı özellikle doktorum. geçen bile şartları sayıyo içinde un olan herşey yasak diyo benim şekerimde olduğu için seni daha çok kısıtlayacaz diyo vay halime vay

şeker zor yaa,ben ekmek olmadan yaşayamam gibi geliyor açıkçası....Allah yardımcın olsun canım...

Alınan kg ile bebeğin kg sunun bağlantısı yok tabi keşke olsa:) ama yinede yeterli beslenmek gerekiyor fazlası da bize kalıyor..benim annem hep 10/12 kg arası almış hepimiz de 3 kg üstündeymişiz hatta ben 5 kg doğmuşum:))
Evet dr lar kızıyor fazla alınca, özellikle 6.aydan sonra iştah açılıyo diyolar..
Bi de ben çok hareketliydim ama kanama olunca korktum çok kısıtladım kendimi..hava da sıcak işten de çıkmıştım tedaviden önce haliyle hareketsiz kalıyorum..
Çalışan arkadaşların işi daha zor..Allah kolaylık versin.. Ben de uzun süre çalıştım.. Hele istanbuldayken trafik olursa yolum 1,5 saati buluyordu, bir de bütün gün pc karşısında..insanlarla uğraşmak ayrı dert..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…