Alınan kg ile bebeğin kg sunun bağlantısı yok tabi keşke olsa:) ama yinede yeterli beslenmek gerekiyor fazlası da bize kalıyor..benim annem hep 10/12 kg arası almış hepimiz de 3 kg üstündeymişiz hatta ben 5 kg doğmuşum:))
Evet dr lar kızıyor fazla alınca, özellikle 6.aydan sonra iştah açılıyo diyolar..
Bi de ben çok hareketliydim ama kanama olunca korktum çok kısıtladım kendimi..hava da sıcak işten de çıkmıştım tedaviden önce haliyle hareketsiz kalıyorum..
Çalışan arkadaşların işi daha zor..Allah kolaylık versin.. Ben de uzun süre çalıştım.. Hele istanbuldayken trafik olursa yolum 1,5 saati buluyordu, bir de bütün gün pc karşısında..insanlarla uğraşmak ayrı dert..
evet zor oluyor, kızımda da var. bizimki gizli şeker genetik bizde yani.. bundada olmasından korkuyorum inşallah olmaz..şeker zor yaa,ben ekmek olmadan yaşayamam gibi geliyor açıkçası....Allah yardımcın olsun canım...
ya birşey söylicem size afedersiniz ama bende biraz kabızlık sorunu var,aslında biraz ıkınabilsem sorunum olmaz ama şimdi ıkınmaya da korkuyorum ve eemi yapamıyorum(( napcam ben yaaa (((
sinamekiyi araştır bi canım zararı yoksa içebilirsin. kendini zorlama ben kanama sorunu yaşadım bu yüzden.. uyarabilirsinde makatı.. lavmanın zararı yoksa doktoruna sorup yapabilirsin. aklıma başka bişey gelmiyoya birşey söylicem size afedersiniz ama bende biraz kabızlık sorunu var,aslında biraz ıkınabilsem sorunum olmaz ama şimdi ıkınmaya da korkuyorum ve eemi yapamıyorum(( napcam ben yaaa (((
ya birşey söylicem size afedersiniz ama bende biraz kabızlık sorunu var,aslında biraz ıkınabilsem sorunum olmaz ama şimdi ıkınmaya da korkuyorum ve eemi yapamıyorum(( napcam ben yaaa (((
canım söylediklerinin bir çoğu bende var evim iş yerine çok uzak değil ama bütün gün pc başından insanlarlar uğraşıyorum gün sonunda artık beynim şişmiş yorgunluktan ölüyor vaziyetti oluyorum, ama bir yandan çalışmak daha iyi gibi en azından sürekli kendinle kalmıyorsun ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsu
ayy canlarım benim çok sağolun yaa cevaplarınız için mısırı deneyecem mutlakaa....sinamekiyi ben 5 sene kullandım lise döneminde ciddi kabızlık çektim gitmedğim profesör kalmamıştı nerdeyse ağlıyordum hatta normal insan gibi takviyesiz yapmak istiyorum diyordum derken aktivya ile tanıştım ve beni iyileştirdi o günden sonra kendim yapmaya başlamıştım ama şimdi onu yemekten korkuyorum...mutlaka mısır ve kayısı suyunu deneyecem çünkü elma artık işe yaramamaya başladı...ufak lavman da yapıyorum ara sıra ama zararı olur diye korkuyorum ve alışıtrmak ta istemiyorum....çok teşekkür ederim tekrar:)
ayy canlarım benim çok sağolun yaa cevaplarınız için mısırı deneyecem mutlakaa....sinamekiyi ben 5 sene kullandım lise döneminde ciddi kabızlık çektim gitmedğim profesör kalmamıştı nerdeyse ağlıyordum hatta normal insan gibi takviyesiz yapmak istiyorum diyordum derken aktivya ile tanıştım ve beni iyileştirdi o günden sonra kendim yapmaya başlamıştım ama şimdi onu yemekten korkuyorum...mutlaka mısır ve kayısı suyunu deneyecem çünkü elma artık işe yaramamaya başladı...ufak lavman da yapıyorum ara sıra ama zararı olur diye korkuyorum ve alışıtrmak ta istemiyorum....çok teşekkür ederim tekrar:)
geçmiş olsun canım şimdiden
arkadaşlar size bi sorum olacak sizler hangi folik asit ilacını kullanıyonuz
sen hangi folik asiti kullanıyon canım
arkadaşlar size bi sorum olacak sizler hangi folik asit ilacını kullanıyonuz
ben folbiol kullanıyorum 5 ayrı doktorda aynı ilacı verdi.....
ben folbiol kullanıyorum 5 ayrı doktorda aynı ilacı verdi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?