2014 Şubat Anneleri

canım söylediklerinin bir çoğu bende var evim iş yerine çok uzak değil ama bütün gün pc başından insanlarlar uğraşıyorum gün sonunda artık beynim şişmiş yorgunluktan ölüyor vaziyetti oluyorum, ama bir yandan çalışmak daha iyi gibi en azından sürekli kendinle kalmıyorsun ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsu

şeker zor yaa,ben ekmek olmadan yaşayamam gibi geliyor açıkçası....Allah yardımcın olsun canım...
evet zor oluyor, kızımda da var. bizimki gizli şeker genetik bizde yani.. bundada olmasından korkuyorum inşallah olmaz..

ekmeği bende çok seviyorum. sebze yemeklerini ekmeksiz yiyemem dikkat etmeye çalışcam artık

ya birşey söylicem size afedersiniz ama bende biraz kabızlık sorunu var,aslında biraz ıkınabilsem sorunum olmaz ama şimdi ıkınmaya da korkuyorum ve eemi yapamıyorum(( napcam ben yaaa(((

ya birşey söylicem size afedersiniz ama bende biraz kabızlık sorunu var,aslında biraz ıkınabilsem sorunum olmaz ama şimdi ıkınmaya da korkuyorum ve eemi yapamıyorum(( napcam ben yaaa(((

canım inşallah geçer bu durumun, benimde başlarda oldu hatta ara ara olmaya devam ediyor ben çözümü su da buldum bol su içtiğimde hiçbir sıkıntım kalmıyor ama içmezsen durumum kötü oluyor

sinamekiyi araştır bi canım zararı yoksa içebilirsin. kendini zorlama ben kanama sorunu yaşadım bu yüzden.. uyarabilirsinde makatı.. lavmanın zararı yoksa doktoruna sorup yapabilirsin. aklıma başka bişey gelmiyo

oo sorun bendede var oturamıyorum bile acıooo bol bol su tuekt karpuz ye kayısıyı kaynat suyunu iç kayıssnı ye haşlanmış mısır ye oda iyi gelir... sakın ıkınma ben ıkındımm şuan oturamıyom acıdannn...

canım haşlanmış mısır ye üzerine 2 bardak su iç işe yarar bence bende işe yaradı

Aynen canım çalışınca zaman daha hızlı geçiyor..hatta işini seviyorsan ortamın huzurluysa çalışmak çok daha güzel.. Ben malesef adanaya geldiğimde burda eski işyerindeki huzuru bulamadığım için ayrıldım tabi tüp bebek tedavisi de etken oldu.. Burda çalışmaya devam etseydim ne tedaviye izin alabilirdin ne de bu süreci stressiz atlatabilirdim.. Ama istanbudaki işim olsaydı sallan yuvarlan giderdim kesin..

ayy canlarım benim çok sağolun yaa cevaplarınız için mısırı deneyecem mutlakaa....sinamekiyi ben 5 sene kullandım lise döneminde ciddi kabızlık çektim gitmedğim profesör kalmamıştı nerdeyse ağlıyordum hatta normal insan gibi takviyesiz yapmak istiyorum diyordum derken aktivya ile tanıştım ve beni iyileştirdi o günden sonra kendim yapmaya başlamıştım ama şimdi onu yemekten korkuyorum...mutlaka mısır ve kayısı suyunu deneyecem çünkü elma artık işe yaramamaya başladı...ufak lavman da yapıyorum ara sıra ama zararı olur diye korkuyorum ve alışıtrmak ta istemiyorum....çok teşekkür ederim tekrar:)

dün progestan bişi yapmadı demiştimya:) bugün ilk defa 200 lük içtim sabah 8 de.uyudum yeni uyandım uyudum dediysem telefon çalıo herşeyi görüyorum sarhoş gibi ama özümü açamıyorum yeni kendime geldim ikinciyi içtim
ne güzel doktorlarınız test dio bişi dio bana kimsenin bişi sölediği yok hiçbişey bilmiyorum gidemiyorumda kayseriye ALLAHIM yardım et sen bana rabbim ya.bana dün 6+6 dedi ama benim son adetim 12 mayıs ona göre çok geride burdaki cihaz bile cm le 0.91 dior onuda doktor sölmedi ben anladım haftasınıda sora sora öğrendim yanikayseriye gidicem kuzuma bişi olursa die korkuyorum gene iiii dolmuşum ben ya.benim buzluğumda sarılmış yapraklarım var ama onu pişirecek bile halim yok

geçmiş olsun canım şimdiden

canım geçmiş olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…