2014 Şubat Anneleri

sagol canım bende aynısını kullanıyorum doktorum verdi bana hepsini aynı anda mı içiyon yoksa sabah öğle aksam mı alıyon

bana doktor vermedi o yüzden bilmiyorum korkumdan 1 tane içiyorum sana 3 tane mi dedi.öyleyse bende öle içeyim

bana doktor vermedi o yüzden bilmiyorum korkumdan 1 tane içiyorum sana 3 tane mi dedi.öyleyse bende öle içeyim

evet canım 3 tane içiyorum sabah öğle aksam degeri düşük oldu için doktorum gunde 3 tane alıcan dedi ister sen hepsini 1 seferde al istersen dedim gibi sabah öğle aksam yemekten sonra iç dedi ben öyle yapıyorum ondan sana sordum nasıl alıyon diye canım

teşekkür ederim canım bende öle yapayım belkide o yüzden mi 1 hafta geriden geliyor

teşekkür ederim canım bende öle yapayım belkide o yüzden mi 1 hafta geriden geliyor

sen bilirsin canım ola bilir ilk 3 ay bebegi folik ast geliştiriyo diye biliyorum dedim gibi doktoruna danış istersen bi yanlış yönlendirmek istemem seni

Kızlar sabah doktora gittim sat a göre 6+1 görünüyorum doktor hamilesin dedi :)). Haftaya tekrar gel kalp arışlarını suyalım dedi . Duyulmaması normalmi dedim normal dedi vajinal bakmadı gerek yok haftaya görürüz bebişide kalp atışlarınıda dedi . Sizce normal mi ?

sen dolma yiyosun galiba o kadar laf attım yani tık yok kuzu:)

ayyy laf mı attın kız kaçırdım galiba:)) nerdee dolma yok hüzünbaz yapacaktı ama hangi semttesin diye sorunca cevap vermedi galiba tüm tencereyi yicek:)))) bu arada kayınvaldem aradı ve bana gelecekmiş istediğin yemek varsa yaparım dedi sence ne istiyor olabilirim:)))) bir de ıspanaklı börek yapmış ki bayılırım artıkın saatleri sayıyorum:)))

normal tabiki güzelim,belki vajinal baksa duyabilirdiniz bile bir de 8.haftaya kadar duyulması lazım şimdi erken olabilir hiç canını sıkma Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah:=)

ne iyi kayınvalidnen varmış:) kız kocayı küstürdüm ben sabah beri hiçaramadı şimdiye 2.yi araması gerekiyordu ama şimdi bende ona küstüm.akşam gene bi gerildim ben.sabah ben uyurken öptü çıktı ama aramadı çok canım sıkkın bak gcık oldum

İnşallah canım ya kese görünüyor ama ben içini göremedim pek dokrorda haftaya görürsünde duyarsında dedi

dünya dönüyor hiç alkol almadım ama sarhoş olmak böle bişi heralde200 mg günde 3 kere alınca:)bide iğne

ayy noldu kii?? belki musait değildir,ama bak öpmüş seni aslında aklındasındır kesin ama uyuzluğuna aramıyor olabilir,bence akşama gelince hiç sorun olmaz konuş onunla hormonlar de....sen istanbulda değilsin dimi?

hayatta konuşmam burnundan getiricem yok canım benim maraştayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…