dünya dönüyor hiç alkol almadım ama sarhoş olmak böle bişi heralde200 mg günde 3 kere alınca:)bide iğne
Kimse biley demiycekmi
evet canım tutunsunda ben dönerim:9 rehberlik canımya sorma az önce ben de biraz baş dönmesi yaşadım ayy korktum ama sonra ilacı hatırladım çabuk geçti,aman bebişimiz bize tutunsun da gerisi fasa fiso....bu arada branşın ne senin?
normal tabiki güzelim,belki vajinal baksa duyabilirdiniz bile bir de 8.haftaya kadar duyulması lazım şimdi erken olabilir hiç canını sıkma Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah:=)
Ben kesenin içinde bişi göremedim ama :s
Ben kesenin içinde bişi göremedim ama :s
daha erkendır canım sıkma canını iyi ol bebişte iyi olsun
Yok sıkmıyorum gerçekten ama bu bebeği çok istiyorum ilk bebeğimi 6 aylıkken kaybettim ikinci bebeğimide 8 haftalıkken buna dayanamam sanırım ...
daha erkendır canım sıkma canını iyi ol bebişte iyi olsun
allah sana bağışlasın canım zor
Yok sıkmıyorum gerçekten ama bu bebeği çok istiyorum ilk bebeğimi 6 aylıkken kaybettim ikinci bebeğimide 8 haftalıkken buna dayanamam sanırım ...
Allahım hepimize evlatlarımızı hayırlısıyla, sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Allahım hepimize evlatlarımızı hayırlısıyla, sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hayatta konuşmam burnundan getiricemyok canım benim maraştayım
folic plus ama doktor vermedi ben kendim aldım canım
kızlar ultrasonlarınızı radyologmu yapıyor yoksa kadın doğumcumu?eşimin çalıştığı hastanede radyologlara gönderiyorlar..ölçümler ne kadar değişiyor dikkat ettimde..beril14 arkadaşımızla muhtemel doğum tarihimiz aynı fakat benimki 7mm onunki 18mm arada uçurum var resmen..maşallah bebişine bu arada..yalnız arkadaşlar ölçümlerin bu denli değişme sebebi doktorların ulrtason cihazlarından ve doktorların yaptığı milimetrik hesaplardan kaynaklanıyor..örnek vereyim mesala radyolog odadan dışarı çıktığında eşim bebeği 10 mm olarak ölçtü fakat diğer doktor 7mm ölçtü..doktordan doktora fark ediyor..benim gibi bebeğinin boyu küçük çıkanlar üzülmesin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?