Mmmm mis,benim ağzım sulandı valla:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablam da 8 aylıkken yürümüş ama ben de 7 aylığı ilk eşimden duydum.tez canlı benim koca,ordan geliyo ta demekki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız bebiş anneleri önemli bi sorum var nasıl anlatayım kızımdan ara ara çok nadiren akıntı gibi bişey geliyor renksiz doğduğu ilk hafta daha çoktu şimdi çok nadir sizde varmı böyle birşey
kız bebiş anneleri önemli bi sorum var nasıl anlatayım kızımdan ara ara çok nadiren akıntı gibi bişey geliyor renksiz doğduğu ilk hafta daha çoktu şimdi çok nadir sizde varmı böyle birşey
kusulmadık bi ağzımın içi kaldı açık bulsa onad ayapcak pufffffffff
soyunduk oturuyoruz delirtti beni
allahım uyucak mı acaba bu gece neyse namazımı kılayım 120lik bi amam yapayım uyuma telaşına girelim bakalım allah kerim
iyi geceler
Prof kisaca pekmezdeki demir oraninin cok dusuk oldugunu bebege demir takviyesinde yeterli olmayacagini soyluyor cnm ya
Hergun ayni kahvaltiyi mi yedircez yoksa degisiklikler oluyo mu.bu kahvaltiyla tosuncuk olurlar :)) hersey var icinde. Isimx nerden buluyosun tarifleri. Takip ettigin siteler var mi.. siz bizim kizdan 1 ay ondesiniz. Ilerisi icin not aliyorum. Bakmisim o zamanlarda gelir. Ek gida isi heyecanli eglenceli bi durum gibi geliyo bana.ins öyle de olur
Sabahin 5 inde ayaktayiz ne gündüz uyuyo ne gece bu saate kadarda 3 kere kalkti ben mahvoldun yaa ciddi zorlanmaya ve yorulmaya basladim uyanikken sürekli ya kucak ya ilgi istiyo 20 dk en fazla yarim saat uyuyo gündüz oda ben arabada uyuduysa sallicam ileri geri eee uyanikken onla ilgileniyorum uyurkende kendimi gectim evlede ilgilenemiyorum napcam bi fikrim yok :s
Sadece tahin ve pekmeze 1 hafta sonra ilave ettim simdilik hergün bunlari yiyo birkac ay sonra eklemeler olucak takip ettigim site yok dr biraz biseyler söyledi bende üstüne ekliyorum yiyebilcegi seyleri sorarak tabi sükür yemede sorunumuz yok kilo alimida iyi ama uyku 000000000 malesef sıfır...ek gida isi eglenceli fakat bazen biseyler yapmaya firsat bulamadigim oluyo yogurduydu sebze püresiydi kahvaltiydi meyvesiydi derken kendimize yemek yapamiyorum :) ama onu kasikla biseyler yediini gòrmek cok ilginc büyüdügünü hissettim
Canım iyi geceler :) Benim bebeğimin de reflusu var biliyorsun ağzımın içine kusmuslugu var vallahaevin tüm halilarini koltuklarini sürekli siliyorum hergün çamaşır yıkanıyor ütü çamaşır hiç bitmiyo Allah yardımcımız olsun kuzum sabır kaldı bir umut 6.ayin bitmesini bekliyorum
Sabahin 5 inde ayaktayiz ne gündüz uyuyo ne gece bu saate kadarda 3 kere kalkti ben mahvoldun yaa ciddi zorlanmaya ve yorulmaya basladim uyanikken sürekli ya kucak ya ilgi istiyo 20 dk en fazla yarim saat uyuyo gündüz oda ben arabada uyuduysa sallicam ileri geri eee uyanikken onla ilgileniyorum uyurkende kendimi gectim evlede ilgilenemiyorum napcam bi fikrim yok :s
kizlar kk de evlat edinme konusu var.sayfaya bakarken gozume ilisti.bi bakim dedim. Okudum okudukca cok duygulandim. Aglaya aglaya tuhaf oldum. Rabbime ne kadar sukretsem az. Elimizdekilerin degerini eminim cok biliyoruz ama insan okudukca daha bi farkli anlamaya basliyo. Allah kimseye aratmasin. Dileyen isteyen herkese versin. Evlat edinen insanlardan da binbir kez Allah razi olsun. Kadinin bi tanesi biri 2, 5 digeri 1 yasinda iki kiz kardes evlat edinmis. Cok duygulandim anlatamam. Bizim konumuzla cok alakali degil ama paylasmak istedim. Bebeklerimuz hasta da olsa, ona bile sukretmek gerekiyor. Kucagimizda vââr olduklari için. ...
Canım ya ne diycem meyve püresi ne veriyorsun ben kayısı şeftali veriyorum ama yüzünü buruşturuyor, beğendiremiyorum.muz armut püresi verdim Onu da yemedi.en fazla 4 tatlı kaşığı.artık ağzını zorla açıp veriyorum. Sebze püresinde biraz daha Iyiyiz o da en fazla 8 tatlı kaşığı.
.seninki kaç tatlı kaşığı yiyor? Ben mi abartıyorum. bu zamana kadar iyi kilo aldı ama son 2 haftadır sürekli tartıyorum çok yavaş ilerliyoruz.ek gıda bize yaramayacak gibi ,ama sütte yeterli gelmez ki artık büyüyorlar
Seninki tersten geliyo genelde sebze sevilmez meyve sevilir ama masallah iyi yiyo puresini tok tutan o zaten meyvesinide bence yeterli yiyo bize az geliyo ama onlarin midesi nekadar ki inan koca insan gibi doydumu bizimki ya azini cevirir ya cikarir yani o doyuyoki yemiyo cok fazla israrla sinirlendirmemek lazim ama tabi son bikac kasik tepiyorum bende ben seftali kiraz veriyorum seftali kayisi aslinda ne varsa veriyorum evde yogurt yap istiyosan yogurtla meyve karisinca ev daninosu oluyo ben bile bayiliyorum onun tadina oglumda öyle daha cok seviyo cici bebe kullaniyosan 2 tane koy meyvesine ben de koymustum yada yarim cay kasigi pekmez koy meyvesine bunlarida dene bakalim ama iyi yiyo genede bizim kiloda bazen duruyo almasi bende evde tartiyorum eskiden dah cok aliyodu heralde artik yavaslicak yaramiyo deme ek gida yedigini yesin emziriyomusunda daha ne yapcan
Birde canim sizin ilk kakada mi oluyor bizim ilk 2-3unde sıkıntı olmuyor sonra basliyor
kizlar kk de evlat edinme konusu var.sayfaya bakarken gozume ilisti.bi bakim dedim. Okudum okudukca cok duygulandim. Aglaya aglaya tuhaf oldum. Rabbime ne kadar sukretsem az. Elimizdekilerin degerini eminim cok biliyoruz ama insan okudukca daha bi farkli anlamaya basliyo. Allah kimseye aratmasin. Dileyen isteyen herkese versin. Evlat edinen insanlardan da binbir kez Allah razi olsun. Kadinin bi tanesi biri 2, 5 digeri 1 yasinda iki kiz kardes evlat edinmis. Cok duygulandim anlatamam. Bizim konumuzla cok alakali degil ama paylasmak istedim. Bebeklerimuz hasta da olsa, ona bile sukretmek gerekiyor. Kucagimizda vââr olduklari için. ...
Bir arkadasimizin eşi çocuk doktoru canim birde ona soralim dedik dün...oda demir kakada kana sebep olmaz onla bir alakasi yoktur yediklerine dikkat edin demiş yedigi birseylerden olur demiş eğer devam ederse tahlil yaptirin demiş(birde kan olmayabilir demiş) tahlil yaptirmak birşey değil yaptiririmda ne zaman yapacagi belli olmuyor:))
Hmm bide kac kasik yiyo demissin püreyi seninki kadar yiyo tahminen meyveyi 1 seftali 3 kiraz cam rende yapiyorum yiyo genelde meyvelerini bitiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?