2014 Şubat Anneleri

Ablam da 8 aylıkken yürümüş ama ben de 7 aylığı ilk eşimden duydum.tez canlı benim koca,ordan geliyo ta demekki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de ilk defa duydum canım 7aylik yeni yeni desteksiz oturuyorlar senin eşin gerçekten çok erken yürümüş gerçi ablanınki de erken senin kuzu da erken yürür bence :))

kız bebiş anneleri önemli bi sorum var nasıl anlatayım kızımdan ara ara çok nadiren akıntı gibi bişey geliyor renksiz doğduğu ilk hafta daha çoktu şimdi çok nadir sizde varmı böyle birşey

kız bebiş anneleri önemli bi sorum var nasıl anlatayım kızımdan ara ara çok nadiren akıntı gibi bişey geliyor renksiz doğduğu ilk hafta daha çoktu şimdi çok nadir sizde varmı böyle birşey

yok canım kotrollerde sorsaydın doktora ya :44:

kusulmadık bi ağzımın içi kaldı açık bulsa onad ayapcak pufffffffff

soyunduk oturuyoruz delirtti beni

allahım uyucak mı acaba bu gece neyse namazımı kılayım 120lik bi amam yapayım uyuma telaşına girelim bakalım allah kerim

iyi geceler

Bizde de yok canım doktora sor mutlaka

Canım iyi geceler :) Benim bebeğimin de reflusu var biliyorsun ağzımın içine kusmuslugu var vallaha evin tüm halilarini koltuklarini sürekli siliyorum hergün çamaşır yıkanıyor ütü çamaşır hiç bitmiyo Allah yardımcımız olsun kuzum sabır kaldı bir umut 6.ayin bitmesini bekliyorum

Sabahin 5 inde ayaktayiz ne gündüz uyuyo ne gece bu saate kadarda 3 kere kalkti ben mahvoldun yaa ciddi zorlanmaya ve yorulmaya basladim uyanikken sürekli ya kucak ya ilgi istiyo 20 dk en fazla yarim saat uyuyo gündüz oda ben arabada uyuduysa sallicam ileri geri eee uyanikken onla ilgileniyorum uyurkende kendimi gectim evlede ilgilenemiyorum napcam bi fikrim yok :s

Sadece tahin ve pekmeze 1 hafta sonra ilave ettim simdilik hergün bunlari yiyo birkac ay sonra eklemeler olucak takip ettigim site yok dr biraz biseyler söyledi bende üstüne ekliyorum yiyebilcegi seyleri sorarak tabi sükür yemede sorunumuz yok kilo alimida iyi ama uyku 000000000 malesef sıfır...ek gida isi eglenceli fakat bazen biseyler yapmaya firsat bulamadigim oluyo yogurduydu sebze püresiydi kahvaltiydi meyvesiydi derken kendimize yemek yapamiyorum :) ama onu kasikla biseyler yediini gòrmek cok ilginc büyüdügünü hissettim

Yalniz degilsin canim.bizde emdik ayakta salliyorum :) uyumayapek niyeti yoktu ama sallayinca uyumaya calisiyo.geceleri sik uyaninca insan dinlenemiyor da.gunduz zaten uyuyamiyorsun bide gece sık sık uyandi mi tamam yani.fişin cekilmis demektir

Canım ya ne diycem meyve püresi ne veriyorsun ben kayısı şeftali veriyorum ama yüzünü buruşturuyor, beğendiremiyorum.muz armut püresi verdim Onu da yemedi.en fazla 4 tatlı kaşığı.artık ağzını zorla açıp veriyorum. Sebze püresinde biraz daha Iyiyiz o da en fazla 8 tatlı kaşığı.
.seninki kaç tatlı kaşığı yiyor? Ben mi abartıyorum. bu zamana kadar iyi kilo aldı ama son 2 haftadır sürekli tartıyorum çok yavaş ilerliyoruz.ek gıda bize yaramayacak gibi ,ama sütte yeterli gelmez ki artık büyüyorlar

kizlar kk de evlat edinme konusu var.sayfaya bakarken gozume ilisti.bi bakim dedim. Okudum okudukca cok duygulandim. Aglaya aglaya tuhaf oldum. Rabbime ne kadar sukretsem az. Elimizdekilerin degerini eminim cok biliyoruz ama insan okudukca daha bi farkli anlamaya basliyo. Allah kimseye aratmasin. Dileyen isteyen herkese versin. Evlat edinen insanlardan da binbir kez Allah razi olsun. Kadinin bi tanesi biri 2, 5 digeri 1 yasinda iki kiz kardes evlat edinmis. Cok duygulandim anlatamam. Bizim konumuzla cok alakali degil ama paylasmak istedim. Bebeklerimuz hasta da olsa, ona bile sukretmek gerekiyor. Kucagimizda vââr olduklari için. ...

aynen canım 40ını bekledigim gb 6. ayın olmasını bekliyorum aynen bende büyük umutlarım var inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tak diye kesilir kusması öyle oluyo diyolar ilaçlara ragmen kusmuyom deli oluyorum 3 gün sonra kapsülü lansoru sonrada şurupları yavaşça kesicem kimbilir nolcak korkuyorum bayramlık allıcak komşular konuşuyolar ben dişyorum benim 10taneden fazla bayramlık almam alzım 3 gün bayramı geçirebilmek için çok zor canım sitediginde kıyafet degiştirmek istiyorum ya bakıyorum gene komşunun cocunda hep aynı tişört milelt bizi zengin sanıyo hergün akşam üstü bi kapı önüne bakındırıryorum bizim sokakta cok oturular dışarda benim eşim kızar bende sevmem ama kız hva alsın diye çıkıyorum 5-10 dk allahım sherkez sen ne cok cici giyiyosun ne cok cicin var senin tabi ehrgün başka şeyle görüyolar aslında gün içinde bin kere degişiyo arnavutlara gelin vercem seni diyorum bende değiş dur

bazen biizmkide öyle canım bak bikaç gündür isyan etmiyorum şikayette neden cok şükür gece uyuyo maşallah subannallah 12ye kadar savaş var uyumamak için sonra uyuyoruz cok şükür ama bazen dediğin gb bi bozuluyo düzen günelrce dediğin gb yarım saatte bi uyanıyo sinirleniyorum ben sinirlendikçe daha cok uyumuyo kafaya vuruyo insnaın ensemden ateş çıkıyo elim ayam tutmuyo sinirden uykusuzluktan gçeicek bu günelr inşallah sanki bi biz anne olmuşuz etraftaki bunca cocuk nası büyüdü bilmiyorum

ah canım senelerce bu ay mı olcak bu ay olurmu diye harap olmuştum ama insan oğlu nankör işte hemen unututyoruz unutmadım ama neyin içinde olursan dilinde onu zikrediyo ne akdarda agladım aslında kızım için olsun diye boynum heryerdebükük kaldı markette bebek arabası sürenlerin arkasından agladım kaç kere ona özenirdim eşimle kavga ediyoruz şimdi markette ben sürcem sen sürcen diye bebek arabasını kimizde özenmişiz yani ...daha neler neler kreşte bitek ben evliydim 20 öğretmen hepsi nişanlandı evlendi allahım ödüm kopuyodu hepsini cocu olcak ben gene aglıcam diye çok şükür benim kızım oldu şimdi hepsi sırayla hamile kaldı boynumu bükük bırakmadı rabbim.. çok agladım senelerce bi ablam dogurdu bi görümcem kahroldum mahalledeki gelinler ben hep agladım sonunda oldu kızım ama işte insanız cok güçsüzüz yani ben öyleyim herşeyde dilime vuruyo rabbim affetsina cısıyla sınamasın cok şükür bin şükür yawrularımıza herşeylerine elhamdürillah

Seninki tersten geliyo genelde sebze sevilmez meyve sevilir ama masallah iyi yiyo puresini tok tutan o zaten meyvesinide bence yeterli yiyo bize az geliyo ama onlarin midesi nekadar ki inan koca insan gibi doydumu bizimki ya azini cevirir ya cikarir yani o doyuyoki yemiyo cok fazla israrla sinirlendirmemek lazim ama tabi son bikac kasik tepiyorum bende ben seftali kiraz veriyorum seftali kayisi aslinda ne varsa veriyorum evde yogurt yap istiyosan yogurtla meyve karisinca ev daninosu oluyo ben bile bayiliyorum onun tadina oglumda öyle daha cok seviyo cici bebe kullaniyosan 2 tane koy meyvesine ben de koymustum yada yarim cay kasigi pekmez koy meyvesine bunlarida dene bakalim ama iyi yiyo genede bizim kiloda bazen duruyo almasi bende evde tartiyorum eskiden dah cok aliyodu heralde artik yavaslicak yaramiyo deme ek gida yedigini yesin emziriyomusunda daha ne yapcan

Hmm bide kac kasik yiyo demissin püreyi seninki kadar yiyo tahminen meyveyi 1 seftali 3 kiraz cam rende yapiyorum yiyo genelde meyvelerini bitiriyo

Birde canim sizin ilk kakada mi oluyor bizim ilk 2-3unde sıkıntı olmuyor sonra basliyor

Evet cnm ilk kakasinda oluyor.bende anlamadm tahlil yapilmadan hemn verdi ebe ozeldeki dr hemen basla dedi.tadi cok kotu o yuzdene elma suyuyla veriyorum hemen iciyor ama tahlil yapilmadan verdigimn icin icim hic rahat degil.

çok haklısın canım. benim oğlan bu ay 200 gram bile alamadı. emmiyo çünkü benim sinirlerim harap oldu. buraya geldim ilk 5-6 gün çok iyiydi. harika emiyordu. bu iki gündür tekrar başlaık. sabahleyin anneme bunu hastaneye götürcem bunu alsınlar bana yiyen bir çocuk versinler deliricem yakında dedim. bu sözüm beni çok yaraladı.üstüne senin bu yazdıkların ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN.ONU BANA VERENE KURBAN OLAYIM EMMESE DE ZAYIFLAYIP DERİSİ KARNINA YAPIŞSA DA O HEP BENLE OLSUN.

Bir arkadasimizin eşi çocuk doktoru canim birde ona soralim dedik dün...oda demir kakada kana sebep olmaz onla bir alakasi yoktur yediklerine dikkat edin demiş yedigi birseylerden olur demiş eğer devam ederse tahlil yaptirin demiş(birde kan olmayabilir demiş) tahlil yaptirmak birşey değil yaptiririmda ne zaman yapacagi belli olmuyor:))

Bu aralar kızım az çiş yapıyordu sağlık ocağına gittik tartılmal için 16 günde 400 gr almış 7.300 olmuş kilosu inşallah ay sonuna kadar bi 400 gr daha alır ama yinede az çiş yaptıkça benim kafama acaba doymuyor mu diye takılıyor annelik evhamlı olmakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…