Kızlar oğlum 3. Dişinide çıkardı şoklardayım:)
aynenn katılıyorum annelik evhamlı olmakmışBu aralar kızım az çiş yapıyordu sağlık ocağına gittik tartılmal için 16 günde 400 gr almış 7.300 olmuş kilosu inşallah ay sonuna kadar bi 400 gr daha alır ama yinede az çiş yaptıkça benim kafama acaba doymuyor mu diye takılıyor annelik evhamlı olmakmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güle güle çürütsün :)Kızlar oğlum 3. Dişinide çıkardı şoklardayım:)
Kızlarrrrr şok şok şok kızım emekliyor:) maşallah kuzuma benim
aynenn katılıyorum annelik evhamlı olmakmış
güle güle çürütsün :)
oyyyy maşallah yaaa.ne zaman dğmuştuuuu
çok haklısın canım. benim oğlan bu ay 200 gram bile alamadı. emmiyo çünkü benim sinirlerim harap oldu. buraya geldim ilk 5-6 gün çok iyiydi. harika emiyordu. bu iki gündür tekrar başlaık. sabahleyin anneme bunu hastaneye götürcem bunu alsınlar bana yiyen bir çocuk versinler deliricem yakında dedim. bu sözüm beni çok yaraladı.üstüne senin bu yazdıklarınALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN.ONU BANA VERENE KURBAN OLAYIM EMMESE DE ZAYIFLAYIP DERİSİ KARNINA YAPIŞSA DA O HEP BENLE OLSUN.
hayirli olsun :)
Canim ben kac aydir biraz uyku moduna getirip öyle emziriyorum.sutum oldugu surece inat ettim emzircem ins. Beni uyanikken emmiyo ama parmagini cop cop emiyo oyuncaklarinin hepsini agzima sokamadim diye ciglik atiyo. Memeyi veriyom geriye atiyo kendini sipa. Bende boyle bi yol buldum gittigi yere kadar hedef 2 yas:))
Maş. Mas. Hayırlı olsun
Canim hamagi sormustun ya. Belim bacagim kemiklerim cok fena agri yapti birden. Galiba demir kalsiyum eksikligim var. 2 gundur hamakta uyutuyorum. Basta mizmiz yapti dun uyudu ama.
Mas. Mas. Hayirli olsun. Egzersiz yaptiriyo musun cnm
Maşallah ya ben de çok şaşırdım.bu gelişmeyle mi alakalı acaba ? Oğlun kaç aylık tam olarak ,
14 şubat doğumlu cnm
Genetik herhalde ben ve kızım 9 aylıkken çıkardık dişimizi ama babası erken çıkarmış herhalde köyde doüduüu için annesi çok hatırlamıyor ama ablası erken çıkarmıştı diyo.
Altta iki diş var üst yandan bi diş çıktı ikinci yan dişte bugun yarın patlar
Maşallah bebise hayirli olsun:)
Maşallah kuzuya annesi:))
hayırlı olsun..benim kızımda iki diş çıkardıı maşallahhh bebişlerimizeeeeeKızlar oğlum 3. Dişinide çıkardı şoklardayım:)
kızçeler iyi geceler
kızçeler iyi geceler
5 aylik olmamıza bi hafta var.kilo 6800 boy 66 cm.en son 6200 gr dı. iki tane bacaktan aşısını oldu.sukur şimdilik çok fazla ateşi yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?