2014 Şubat Anneleri

aynenn katılıyorum annelik evhamlı olmakmış

Kızlar oğlum 3. Dişinide çıkardı şoklardayım:)
güle güle çürütsün :)

Kızlarrrrr şok şok şok kızım emekliyor:) maşallah kuzuma benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyyyy maşallah yaaa.ne zaman dğmuştuuuu

Canim ben kac aydir biraz uyku moduna getirip öyle emziriyorum.sutum oldugu surece inat ettim emzircem ins. Beni uyanikken emmiyo ama parmagini cop cop emiyo oyuncaklarinin hepsini agzima sokamadim diye ciglik atiyo. Memeyi veriyom geriye atiyo kendini sipa. Bende boyle bi yol buldum gittigi yere kadar hedef 2 yas:))

Kızlar oğlum 3. Dişinide çıkardı şoklardayım:)

Maş. Mas. Hayırlı olsun

hayirli olsun :)

Canim hamagi sormustun ya. Belim bacagim kemiklerim cok fena agri yapti birden. Galiba demir kalsiyum eksikligim var. 2 gundur hamakta uyutuyorum. Basta mizmiz yapti dun uyudu ama.

Kızlarrrrr şok şok şok kızım emekliyor:) maşallah kuzuma benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mas. Mas. Hayirli olsun. Egzersiz yaptiriyo musun cnm

sagol cnm ayakta sallamak yoruyo alicam galiba

Maşallah ya ben de çok şaşırdım.bu gelişmeyle mi alakalı acaba ? Oğlun kaç aylık tam olarak ,

14 şubat doğumlu cnm
Genetik herhalde ben ve kızım 9 aylıkken çıkardık dişimizi ama babası erken çıkarmış herhalde köyde doüduüu için annesi çok hatırlamıyor ama ablası erken çıkarmıştı diyo.
Altta iki diş var üst yandan bi diş çıktı ikinci yan dişte bugun yarın patlar

Son düzenleme:

Canım çok şaşırdım hayırlı uğurlu olsun dişleriniz...

5 aylik olmamıza bi hafta var.kilo 6800 boy 66 cm.en son 6200 gr dı. iki tane bacaktan aşısını oldu.sukur şimdilik çok fazla ateşi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…