Tamam cnm teşekkür ederim. Senin menuyu bi kagada yaziyim. Kahvaltiya gecince bende bu gibi yapmaya calisiyim.guzel saatleri felan. Senin bebis kac aylik.
Bizim evde carsi pazar karisti hatunlarrr. Buyuk kizim evi terketti:) bisey istedi bakariz dedim. Vay senmisin bu diyen.
Biktim bu evden beni delirtiyorsunuz yeter dayanamiyorum diye soylene soylene odasina gitti. Elinde cantasi icine 2 tisort koymus bir sort ic camasiri yok ama:) dis fircasida alinmis. Daha oncede yapti boyle pek uzerine gitmedim. Bugun yapinca actim kapiyi hadi yavrum gule gule dedim kapattim kapiyi. 2 saniye gecmeden zile basiyor kelek. Ne oldu ne dedim mina yi ver diyor:) niye veriyormusum dedim. Benim bebegim o kardesimi verirmisin diyor. Allah im zor tuttum isirmamak icin:) bebeklikleri ayri buyudulermi ayri tatlilar. Benimki 4,5 yasinda bildigin kocakari:) biktim dayanamiyorum size baska kim soyler anca kocakari kizim:)
Evet canm ben bahsetmistim ben ne zman icirsem ilk kakasinda kana benzer seyler oluyor bizde tahlil yaptrdik cok sukur biseyi cikmadi arada veriyorum bende.ama demir testi yaptirmadm bende mi yaptrsam acaba.
Tamam cnm teşekkür ederim. Senin menuyu bi kagada yaziyim. Kahvaltiya gecince bende bu gibi yapmaya calisiyim.guzel saatleri felan. Senin bebis kac aylik.
Allah Allah ben bugün altıntı yapamıyorum sana yapacağıma KELEBEKLERİM e yapmışım:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merabalar. size bir sorum olcak bebeğim 5.5 aylık göz teması kuruyor çok güleç bir bebek değil ama onunla oynadığımda sesli gülüyor ona birşey uzattığımda hemen değil ama elimden alabiliyor ayaklarının üstüne tuttuğumda basabiliyor hatta birkaç saniye ölece kalabiliyor yere yatırdığımda geri geri gidebiliyor karnının üzerine yatırdığımda ayağında destek varsa sürüneniliyor desteksiz oturamıyor.5 aylık kontrole gittiğimizde 71 cm 6850 gr dı. doktor hareketlerini yeterli bulmadı yaşıtlarından geri dedi. çok üzgünümsizinkiler neler yapabiliyor.birde gel anneciğim dediğimde gelmiyo.
Aslinda tahlil yapilmadan icirmek hiç mantikli değil ama bende ilk kullanırken yapılmadı demiri bırakınca tekrar baslamadan önce yaptırdı doktor bir sorun olsa tahlil yaptirmadan vermezlerdi herhalde
Birde canim sizin ilk kakada mi oluyor bizim ilk 2-3unde sıkıntı olmuyor sonra basliyor
kızlar merabalar. size bir sorum olcak bebeğim 5.5 aylık göz teması kuruyor çok güleç bir bebek değil ama onunla oynadığımda sesli gülüyor ona birşey uzattığımda hemen değil ama elimden alabiliyor ayaklarının üstüne tuttuğumda basabiliyor hatta birkaç saniye ölece kalabiliyor yere yatırdığımda geri geri gidebiliyor karnının üzerine yatırdığımda ayağında destek varsa sürüneniliyor desteksiz oturamıyor.5 aylık kontrole gittiğimizde 71 cm 6850 gr dı. doktor hareketlerini yeterli bulmadı yaşıtlarından geri dedi. çok üzgünümsizinkiler neler yapabiliyor.birde gel anneciğim dediğimde gelmiyo.
Aslinda tahlil yapilmadan icirmek hiç mantikli değil ama bende ilk kullanırken yapılmadı demiri bırakınca tekrar baslamadan önce yaptırdı doktor bir sorun olsa tahlil yaptirmadan vermezlerdi herhaldebizim yüksek ciksaydi ben kullanmayi düşünmüyordum. ..
canım ben oruç tutuyorum sütüm gayet iyi yani bi değişikilik olmadı..Kızlar ya oruç tutuyorsa sütü etkîlenen varmı ya da oruç tutan anneler sütünüz ne durumda? Galiba benimki azaldı(( şimdi sağdım iki göğüsten 70 çıktı üç dört saatte beklemişti göğsümün biri halbuki iki gündürde uykusuzum acaba o mu etkiledi bilemiyorum üç dört arası tekrar sağcam yine az olursa bırakmam bu günden sonra artık napıyım offff
canım allah bağışlasın kızlarınııı yesinler onun tribiniiiiBizim evde carsi pazar karisti hatunlarrr. Buyuk kizim evi terketti:) bisey istedi bakariz dedim. Vay senmisin bu diyen.
Biktim bu evden beni delirtiyorsunuz yeter dayanamiyorum diye soylene soylene odasina gitti. Elinde cantasi icine 2 tisort koymus bir sort ic camasiri yok ama:) dis fircasida alinmis. Daha oncede yapti boyle pek uzerine gitmedim. Bugun yapinca actim kapiyi hadi yavrum gule gule dedim kapattim kapiyi. 2 saniye gecmeden zile basiyor kelek. Ne oldu ne dedim mina yi ver diyor:) niye veriyormusum dedim. Benim bebegim o kardesimi verirmisin diyor. Allah im zor tuttum isirmamak icin:) bebeklikleri ayri buyudulermi ayri tatlilar. Benimki 4,5 yasinda bildigin kocakari:) biktim dayanamiyorum size baska kim soyler anca kocakari kizim:)
canım bende yürüteç kullanmayı düşünmüyorumm..bide akrabanıza çok üzüldümm inşallah en kısa zamanda yürümeye başlarrrHanımlar ben yürüteç almayı hiç düşünmedim. O toplara pek girmek istemiyorum ama açıkçası yürüteç kullanıp da sıkıntı yaşayan tanımadım.ben biraz evhamlı bir tipim ya olursa dediğim için kullanmıcam.ama size nacizane şunu tavsiye edebilirim mutlaka ama mutlaka bebeğinizi zamanı geldiğinde ayakta tutun,yürüme egzersizleri yaptırın.bir akrabamızın torunu 4 yaşında ve hala yürüyemiyor.doktor doktor geziyorlar çare yok çünkü doktor fiziksel olarak bir sorun bulamıyor.zamanında ilgilenmemişler hep yatırmışlar bu yüzden çocuk ne emeklemiş ne yürüyor.ben kahroluyorum onu öyle görüncebenim hatun şuan tam olarak basıyor ve bıraktığımda 2-3 sn ayakta duruyor.çok çok kısa aralıklarla bakıyorum.babası 7 aylıkken yürümüş belki ona çeker:)
Bu demir ilaci yerine pekmez icirmek istiyorum olur mu ki.
Alıntı yapamamışım biraz önce canım çok güldüm Allah sana bağışlasın
canım ben oruç tutuyorum sütüm gayet iyi yani bi değişikilik olmadı..
canım allah bağışlasın kızlarınııı yesinler onun tribiniiii
canım bende yürüteç kullanmayı düşünmüyorumm..bide akrabanıza çok üzüldümm inşallah en kısa zamanda yürümeye başlarrr
canım bende demir ilacını içirmedi içirmeyide düşünmüyorum onun yerine pekmez içiricemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?