2014 Şubat Anneleri

Kızlar ya oruç tutuyorsa sütü etkîlenen varmı ya da oruç tutan anneler sütünüz ne durumda? Galiba benimki azaldı(( şimdi sağdım iki göğüsten 70 çıktı üç dört saatte beklemişti göğsümün biri halbuki iki gündürde uykusuzum acaba o mu etkiledi bilemiyorum üç dört arası tekrar sağcam yine az olursa bırakmam bu günden sonra artık napıyım offff

Bizim evde carsi pazar karisti hatunlarrr. Buyuk kizim evi terketti:) bisey istedi bakariz dedim. Vay senmisin bu diyen.
Biktim bu evden beni delirtiyorsunuz yeter dayanamiyorum diye soylene soylene odasina gitti. Elinde cantasi icine 2 tisort koymus bir sort ic camasiri yok ama:) dis fircasida alinmis. Daha oncede yapti boyle pek uzerine gitmedim. Bugun yapinca actim kapiyi hadi yavrum gule gule dedim kapattim kapiyi. 2 saniye gecmeden zile basiyor kelek. Ne oldu ne dedim mina yi ver diyor:) niye veriyormusum dedim. Benim bebegim o kardesimi verirmisin diyor. Allah im zor tuttum isirmamak icin:) bebeklikleri ayri buyudulermi ayri tatlilar. Benimki 4,5 yasinda bildigin kocakari:) biktim dayanamiyorum size baska kim soyler anca kocakari kizim:)

Tamam cnm teşekkür ederim. Senin menuyu bi kagada yaziyim. Kahvaltiya gecince bende bu gibi yapmaya calisiyim.guzel saatleri felan. Senin bebis kac aylik.

5 ay 2 haftalik oglum var ayin 30 unda 6 yi doldurucak bize ideal bu saatler ne agliyo ac diye nede ben dusünuyorum acaba doyuyomu diye

[QU OTE=NazliEdam;36066653]Bizim evde carsi pazar karisti hatunlarrr. Buyuk kizim evi terketti:) bisey istedi bakariz dedim. Vay senmisin bu diyen.
Biktim bu evden beni delirtiyorsunuz yeter dayanamiyorum diye soylene soylene odasina gitti. Elinde cantasi icine 2 tisort koymus bir sort ic camasiri yok ama:) dis fircasida alinmis. Daha oncede yapti boyle pek uzerine gitmedim. Bugun yapinca actim kapiyi hadi yavrum gule gule dedim kapattim kapiyi. 2 saniye gecmeden zile basiyor kelek. Ne oldu ne dedim mina yi ver diyor:) niye veriyormusum dedim. Benim bebegim o kardesimi verirmisin diyor. Allah im zor tuttum isirmamak icin:) bebeklikleri ayri buyudulermi ayri tatlilar. Benimki 4,5 yasinda bildigin kocakari:) biktim dayanamiyorum size baska kim soyler anca kocakari kizim:)[/QUOTE]
Kahkahayla güldüm ya:) yok böyle bi tatlılık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alıntı yapamamışım biraz önce canım çok güldüm Allah sana bağışlasın

Evet canm ben bahsetmistim ben ne zman icirsem ilk kakasinda kana benzer seyler oluyor bizde tahlil yaptrdik cok sukur biseyi cikmadi arada veriyorum bende.ama demir testi yaptirmadm bende mi yaptrsam acaba.

Zeren'im yoldayız cevap verecektim okur okumaz.araya bir şey girdi veremedim.ben de aynen yazdığın gibi kademe kademe verdim.artırarak devam ettim ama açıkçası öyle günlerce uğraşmadım.iki üç gün sonra bayağı yemişti kızım

Tamam cnm teşekkür ederim. Senin menuyu bi kagada yaziyim. Kahvaltiya gecince bende bu gibi yapmaya calisiyim.guzel saatleri felan. Senin bebis kac aylik.

Allah Allah ben bugün altıntı yapamıyorum sana yapacağıma KELEBEKLERİM e yapmışım:))

kızlar merabalar. size bir sorum olcak bebeğim 5.5 aylık göz teması kuruyor çok güleç bir bebek değil ama onunla oynadığımda sesli gülüyor ona birşey uzattığımda hemen değil ama elimden alabiliyor ayaklarının üstüne tuttuğumda basabiliyor hatta birkaç saniye ölece kalabiliyor yere yatırdığımda geri geri gidebiliyor karnının üzerine yatırdığımda ayağında destek varsa sürüneniliyor desteksiz oturamıyor.5 aylık kontrole gittiğimizde 71 cm 6850 gr dı. doktor hareketlerini yeterli bulmadı yaşıtlarından geri dedi. çok üzgünüm sizinkiler neler yapabiliyor.birde gel anneciğim dediğimde gelmiyo.

Allah Allah ben bugün altıntı yapamıyorum sana yapacağıma KELEBEKLERİM e yapmışım:))

Canm sen kelebege alinti yapmissin ama ben üstüme alindim walla

Daha ne yapacakmis bebegin. Takla mi atsin. Bizim kizin 4 ay 25gunluk.dedigin seylerin bazisini yapiyo bazisini da yapamiyo. Bebegine egzersizler yaptir.gectigimiz sayfalarda anlatmistim.memlekete gittik annem sayesinde cocuk dönmeyi ogrendi. Ben hic egzersiz yaptirmiyodum.burda kimsemiz yok annemde tembihlemedi hic.cahilligime geldi.simdi ilgileniyorum ilerleme var. Yurutuyorum bol bol konusmaya calisiyorum..gonlun rahat degilse baska cocuk dr.una gotur o da öyle derse fakultelerde çocuk nöroloji vardir ona gotur.bide bireysel farkliliklar olmasi gayet normal degil mi.kimi gec yurur kimi erken.kardeslerimle ve ben hepimiz farkli aylarda yurumusuz

Aslinda tahlil yapilmadan icirmek hiç mantikli değil ama bende ilk kullanırken yapılmadı demiri bırakınca tekrar baslamadan önce yaptırdı doktor bir sorun olsa tahlil yaptirmadan vermezlerdi herhalde bizim yüksek ciksaydi ben kullanmayi düşünmüyordum. ..

Gel anneciğim dediginde 5.5 aylik bebek gelebiliyo mu normalde
Bide her dr.a guvenmiyorum ben

Bu demir ilaci yerine pekmez icirmek istiyorum olur mu ki.

canım ben oruç tutuyorum sütüm gayet iyi yani bi değişikilik olmadı..
canım allah bağışlasın kızlarınııı yesinler onun tribiniiii

canım bende yürüteç kullanmayı düşünmüyorumm..bide akrabanıza çok üzüldümm inşallah en kısa zamanda yürümeye başlarrr

Bu demir ilaci yerine pekmez icirmek istiyorum olur mu ki.

canım bende demir ilacını içirmedi içirmeyide düşünmüyorum onun yerine pekmez içiricemmm

Son düzenleme:

Cnm dr neye bakarak geri dedi merak ettim bi kaç dakkalık muayenede belli olmaz sıkma canını

Alıntı yapamamışım biraz önce canım çok güldüm Allah sana bağışlasın

Aminn canim. Allah sanada gostersin buyudulermi daha tatli oluyorlar. Gecende ben konusmayinca gelmis neyin var anne deyince yorgunum kuzum biseyim yok dedim. Bana anlatabilirsin ben seni dinlerim babam mi uzuyor seni dedi:) en yakin arkadasim oldu. Ay bak cok ozledim babasiyla gitti gelsede opsem

İsimiz var bu kizlarla bizim. Bakalim mina lar nasil olcak:)

Bu doktor okul okumusta her bebegin gelisimin farkli oldugunu ogrenememismi? Benim kizim 6 aylik gel anneye deyince gelmiyor. Cunku yapamazki daha erken. Ayrica bebeginin hareketleri gayet normal de doktorunuz bana anormal geldi.

bu hareketlere azmi dedi doktor bence çok normal bebeğin. göz teması önemli kuruyomus Yawrun. bizde tek fark güleç bi bebek olmasi.cok Cilveli çünkü. Diğer saydiklarindan aynı. ben oturması bile denemedim daha.6 aylık olmasını bekliyorum.bence gel dediğimizde daha erken gelemez.oglumda gelmiyo.uzulme canım oğlun gayet normal için rahat etsin istiyosan bide başka doktora götür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…