2014 Şubat Anneleri

Ayyyy yerim ben onu yaa masallah Bayıldım tavırlarına
Canım bence gayet normal ayni seyleri yapıyor benim bebeğim de gel anneciğim diyince gelmesi icin cok küçük degil mi yaa bence sen farkli bir doktora daha git her doktora guven olmuyor çünkü için rahat eder

bende demir ilacı düşünmüyordum ama demir eksikliği zeka sorunlarına yol açıyormuş.ferromixin kullanıyorum memnunum

yok artık daha nelerrr.oğlumda yapmıyor.sen ellerinden tutunca kafasını tutup çekmesi lazım kendini buna bi bak bakalım

ahahah zilliye bak yaaaa

Son düzenleme:
yok artık daha nelerrr.oğlumda yapmıyor.sen ellerinden tutunca kafasını tutup çekmesi lazım kendini buna bi bak bakalım

ahahah zilliye bak yaaaa

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim biraz olsun iyi sayılırım çok kafaya taktım çok kaçgündür düzün uyku uyumuyorum.
arkadaşım elimi tutunca ayağa kalkmak istiyo benden güç alıp dikiliyo. çok fazla ayakta duramıyo yoruluyo.

Hiç üzülme arkadaşım görüyorsun hepimizin bebişleri üç aşağı beş yukarı aynı hareket olarak.göz teması ve tepkiler çok önemli e bunlarda da sorun yok ve zaten olsa sen anlardın ilk önce.için rahat etmiyorsa başka bir doktora götür bence.o doktora ben olsam bir daha gitmezdim.zira ben kendi doktorumuzu bıraktım aç bırak bir şey olmaz deyince:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım vermedi doktorumuz hiç lafını etmedi. sadece d vitamiinine devam ettiriyor .eger verirse yazarım buraya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sana cevap yazacaktım şimdi aklıma geldi.yemeğin geri kalanını bence anne yesin) çeyrek ölçekle yapabiliriz:)

o zaman sorun yok kuzummm

Canım sana cevap yazacaktım şimdi aklıma geldi.yemeğin geri kalanını bence anne yesin) çeyrek ölçekle yapabiliriz:)

Hiç aklıma gelmemişti saol semenderim ıvet ben yerim

saol canim böyle yazilmasi cok iyi oluyo bence.bilgi sahibi oluyoruz..peki kahvaltida ne veriyosun rica etsem yazarmisin

Cicibebe bisküvisini organik tam tahilli unlarla kendim yaptim tarifini yazmistim rondadan gecirip cam kavanoza koydum ondan 2 tatli kasigi (cicibebe kullaniyorsan 3 adet) , 50cc lik süt sagiyorum her sabah, 1 tatli kasigi labne peynir, 1 cay kasigi tereyag, 1 cay kasigi pekmez yumurtanin yarim sarisi , yarim cay kasigi tahin hepsini karistiriyorum tadida cok lezzetli oluyo seviyo

Saol canim not edim bunu

Mmmm mis,benim ağzım sulandı valla:)

Canim benim. Bebek daha ne yapsin. Kafana takma o dr.a daha gitme bence.nasil dr.lar varya

Bende pekmez vermeyi düşünüyorum çok gazli bizim fıstık yeni yeni azaldı doktor 6.ay dolsun öyle ver dedi ben acamadim profun yazisini ne diyor faydasi olmazmiymis

Prof kisaca pekmezdeki demir oraninin cok dusuk oldugunu bebege demir takviyesinde yeterli olmayacagini soyluyor cnm ya

Hergun ayni kahvaltiyi mi yedircez yoksa degisiklikler oluyo mu.bu kahvaltiyla tosuncuk olurlar :)) hersey var icinde. Isimx nerden buluyosun tarifleri. Takip ettigin siteler var mi.. siz bizim kizdan 1 ay ondesiniz. Ilerisi icin not aliyorum. Bakmisim o zamanlarda gelir. Ek gida isi heyecanli eglenceli bi durum gibi geliyo bana.ins öyle de olur

Ayy annesinin yoldaşı,kız çocuk bi başka derler ya doğruymuş demekki,laflara bak

Ablam da 8 aylıkken yürümüş ama ben de 7 aylığı ilk eşimden duydum.tez canlı benim koca,ordan geliyo ta demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…