Ayyyy yerim ben onu yaa masallahBizim evde carsi pazar karisti hatunlarrr. Buyuk kizim evi terketti:) bisey istedi bakariz dedim. Vay senmisin bu diyen.
Biktim bu evden beni delirtiyorsunuz yeter dayanamiyorum diye soylene soylene odasina gitti. Elinde cantasi icine 2 tisort koymus bir sort ic camasiri yok ama:) dis fircasida alinmis. Daha oncede yapti boyle pek uzerine gitmedim. Bugun yapinca actim kapiyi hadi yavrum gule gule dedim kapattim kapiyi. 2 saniye gecmeden zile basiyor kelek. Ne oldu ne dedim mina yi ver diyor:) niye veriyormusum dedim. Benim bebegim o kardesimi verirmisin diyor. Allah im zor tuttum isirmamak icin:) bebeklikleri ayri buyudulermi ayri tatlilar. Benimki 4,5 yasinda bildigin kocakari:) biktim dayanamiyorum size baska kim soyler anca kocakari kizim:)
Canım bence gayet normal ayni seyleri yapıyor benim bebeğim de gel anneciğim diyince gelmesi icin cok küçük degil mi yaa bence sen farkli bir doktora daha git her doktora guven olmuyor çünkü için rahat ederkızlar merabalar. size bir sorum olcak bebeğim 5.5 aylık göz teması kuruyor çok güleç bir bebek değil ama onunla oynadığımda sesli gülüyor ona birşey uzattığımda hemen değil ama elimden alabiliyor ayaklarının üstüne tuttuğumda basabiliyor hatta birkaç saniye ölece kalabiliyor yere yatırdığımda geri geri gidebiliyor karnının üzerine yatırdığımda ayağında destek varsa sürüneniliyor desteksiz oturamıyor.5 aylık kontrole gittiğimizde 71 cm 6850 gr dı. doktor hareketlerini yeterli bulmadı yaşıtlarından geri dedi. çok üzgünümsizinkiler neler yapabiliyor.birde gel anneciğim dediğimde gelmiyo.
canım ben oruç tutuyorum sütüm gayet iyi yani bi değişikilik olmadı..
canım allah bağışlasın kızlarınııı yesinler onun tribiniiii
canım bende yürüteç kullanmayı düşünmüyorumm..bide akrabanıza çok üzüldümm inşallah en kısa zamanda yürümeye başlarrr
canım bende demir ilacını içirmedi içirmeyide düşünmüyorum onun yerine pekmez içiricemmm
yok artık daha nelerrr.oğlumda yapmıyor.sen ellerinden tutunca kafasını tutup çekmesi lazım kendini buna bi bak bakalımkızlar merabalar. size bir sorum olcak bebeğim 5.5 aylık göz teması kuruyor çok güleç bir bebek değil ama onunla oynadığımda sesli gülüyor ona birşey uzattığımda hemen değil ama elimden alabiliyor ayaklarının üstüne tuttuğumda basabiliyor hatta birkaç saniye ölece kalabiliyor yere yatırdığımda geri geri gidebiliyor karnının üzerine yatırdığımda ayağında destek varsa sürüneniliyor desteksiz oturamıyor.5 aylık kontrole gittiğimizde 71 cm 6850 gr dı. doktor hareketlerini yeterli bulmadı yaşıtlarından geri dedi. çok üzgünümsizinkiler neler yapabiliyor.birde gel anneciğim dediğimde gelmiyo.
Bizim evde carsi pazar karisti hatunlarrr. Buyuk kizim evi terketti:) bisey istedi bakariz dedim. Vay senmisin bu diyen.
Biktim bu evden beni delirtiyorsunuz yeter dayanamiyorum diye soylene soylene odasina gitti. Elinde cantasi icine 2 tisort koymus bir sort ic camasiri yok ama:) dis fircasida alinmis. Daha oncede yapti boyle pek uzerine gitmedim. Bugun yapinca actim kapiyi hadi yavrum gule gule dedim kapattim kapiyi. 2 saniye gecmeden zile basiyor kelek. Ne oldu ne dedim mina yi ver diyor:) niye veriyormusum dedim. Benim bebegim o kardesimi verirmisin diyor. Allah im zor tuttum isirmamak icin:) bebeklikleri ayri buyudulermi ayri tatlilar. Benimki 4,5 yasinda bildigin kocakari:) biktim dayanamiyorum size baska kim soyler anca kocakari kizim:)
demir damlasi yerine pekmez vermeyi planliyodum.http://anneboyutu.com/yazar?prof-dr-benal-buyukgebiz-pekmezdeki-demir&ArtId=12252 ama bu prof. hakliysa demir alamicak pekmezden.
Yasakhayal almanyada demir damlasi veriliyo mu[SIZE]
yok artık daha nelerrr.oğlumda yapmıyor.sen ellerinden tutunca kafasını tutup çekmesi lazım kendini buna bi bak bakalım
ahahah zilliye bak yaaaa
demir damlasi yerine pekmez vermeyi planliyodum.http://anneboyutu.com/yazar?prof-dr-benal-buyukgebiz-pekmezdeki-demir&ArtId=12252 ama bu prof. hakliysa demir alamicak pekmezden.
Yasakhayal almanyada demir damlasi veriliyo mu[SIZE]
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim biraz olsun iyi sayılırım çok kafaya taktım çok kaçgündür düzün uyku uyumuyorum.
arkadaşım elimi tutunca ayağa kalkmak istiyo benden güç alıp dikiliyo. çok fazla ayakta duramıyo yoruluyo.
Yok canım vermedi doktorumuz hiç lafını etmedi. sadece d vitamiinine devam ettiriyor .eger verirse yazarım buraya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim biraz olsun iyi sayılırım çok kafaya taktım çok kaçgündür düzün uyku uyumuyorum.
arkadaşım elimi tutunca ayağa kalkmak istiyo benden güç alıp dikiliyo. çok fazla ayakta duramıyo yoruluyo.
Canım sana cevap yazacaktım şimdi aklıma geldi.yemeğin geri kalanını bence anne yesin) çeyrek ölçekle yapabiliriz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canim böyle yazilmasi cok iyi oluyo bence.bilgi sahibi oluyoruz ..peki kahvaltida ne veriyosun rica etsem yazarmisin
Cicibebe bisküvisini organik tam tahilli unlarla kendim yaptim tarifini yazmistim rondadan gecirip cam kavanoza koydum ondan 2 tatli kasigi (cicibebe kullaniyorsan 3 adet) , 50cc lik süt sagiyorum her sabah, 1 tatli kasigi labne peynir, 1 cay kasigi tereyag, 1 cay kasigi pekmez yumurtanin yarim sarisi , yarim cay kasigi tahin hepsini karistiriyorum tadida cok lezzetli oluyo seviyo
Cicibebe bisküvisini organik tam tahilli unlarla kendim yaptim tarifini yazmistim rondadan gecirip cam kavanoza koydum ondan 2 tatli kasigi (cicibebe kullaniyorsan 3 adet) , 50cc lik süt sagiyorum her sabah, 1 tatli kasigi labne peynir, 1 cay kasigi tereyag, 1 cay kasigi pekmez yumurtanin yarim sarisi , yarim cay kasigi tahin hepsini karistiriyorum tadida cok lezzetli oluyo seviyo
Hiç aklıma gelmemişti saol semenderimıvet ben yerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim gözüm var bu yemeklerde görüyorsun yasakhayal :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende pekmez vermeyi düşünüyorum çok gazli bizim fıstık yeni yeni azaldı doktor 6.ay dolsun öyle ver dedi ben acamadim profun yazisini ne diyor faydasi olmazmiymis
Aminn canim. Allah sanada gostersin buyudulermi daha tatli oluyorlar. Gecende ben konusmayinca gelmis neyin var anne deyince yorgunum kuzum biseyim yok dedim. Bana anlatabilirsin ben seni dinlerim babam mi uzuyor seni dedi:) en yakin arkadasim oldu. Ay bak cok ozledim babasiyla gitti gelsede opsem
Ben de evhamliyim canim katiliyorum sana biraz teşvik lazim ben hiç bırakmayı denemedim ama kol altindan tutup bastiriyorum yere tam basıyor ayağını hatta ben kollarindan tutunca adim ata ata azcik yol alıyor :) Ayağı yere bastikça ziplamaya çalışıyor zaten en sevdigi oyunlardan biri :) Zaten konusurken sürekli anne anne diye tekrarliyorum cok dikkatli bakiyor taklit etmeye çalışıyor cok hosuna gidiyor cabalarim sonuc vermeye basladi aglarken felan ayyee avvee gibi sesler çıkarıyor azimliyim ilk anne dedirticemSizin babaniz bayağı erken yürümüş gercekten :) Ben de erken yurumusum 10aylikken hem yuruyormusum hem de 2,3 kelimelik cumleler kuruyormusum belki oglum da bana ceker :) Akrabanin cocuguna da üzüldüm kiyamam yaa inş çözümünü bulurlar bir an önce
Canım ben de gecen hafta verdim yogurt iki gunde bir kucuk kavanoza hatta cam bardağa mayaladim ama hic sade vermedim seftaliyi cam rende de rendeleyip kattim ama cok da dikkatli vermedim sanirim ilk gun bir cay kaşığı verdim sonra bir tatlı kaşığı daha sonra bir yemek kaşığı simdi iki yemek kaşığı veriyorum ama hepsini yemiyor zorlamiyorum ben de ama sade yoğurt vermek daha iyi olur belki bir de oyle vereyim bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?