2014 Şubat Anneleri

Masaallah oglusunaaynen kucak bile istemiyecekler öpme istemiyorum bile diyebilir ler. şimdiden bol bol öpmeli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadarda iyi gibi gorunselerde bu es tarafı illaki bi laf sokacak fırsat buluncaSemenderim öyle bir yer bulursan banada haber ver

Ne kadarda iyi gibi gorunselerde bu es tarafı illaki bi laf sokacak fırsat buluncaSemenderim öyle bir yer bulursan banada haber ver

Hep beraber gidelim ya:) sadece sevdiklerimiz ve bizi gerçekten sevenler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh masallah iyi toplanmis asi oldunuzmu zormuydu

O popo kaldırıp sürünme bizde de var ama çookk yoruluyor miniğim:) en sevdiğim hareket ayakları ağzına sokması:)

maşalllahhhn minayaaa kilosu gayet iyii

O popo kaldırıp sürünme bizde de var ama çookk yoruluyor miniğim:) en sevdiğim hareket ayakları ağzına sokması:)

masalllahhh bebişlerinize allah nazarlardan korusunnn cok tatlıdırlarrr yerim ben onlarııııı

Keci sütü buldum komsum saolsun getirtti annesinden evdede yardimci vardin bugün temizlik günüydu (ben normalde yogurt makinesinde yaparim) kaynat dedi iliyinca bakayim mayasini koyariz dedi geldi yikadi güzelce elini bakti tamam dedi koydum 1vkasik yogurdu 5 saat durdu sardik biraz sonuc süt öylece duruyo acidim süte resmen heralde kadin yapamadi dimi niye tutmasinki neyse pinar sutlu yogurt yedirdim bende bidahakine makinede yapcam ama bidaa nezaman gelir bilmiyorum 4 gün sonra felan galiba püfff sinir oldum

kızlar geçen gün eşimle iddalaştık o dediki anne sütüne en yakın süt eşek sütü, ben dedim ki keçi sütü. neyse netten baktık birçok yerde anne sütüne en yakın süt eşek sütü yazıyor hemde keçi sütünün fiyatı litre başı 2 lira, eşek sütünün fiyatı 110 lira ayy ben eşeklerin sütünün içildiğini bile bilmiyordum.

Aaa sasirdim valla ee niye kimsenin haberi yok yani vardirda benim ve bi cok kisinin yok sanirim essegi satin alsak daha ucuza gelir yav :)) sag sag yogurt yap muhallebi yap

Evet öyleymiş geçenlerde tv de bir program vardı adam eşşek çiftşiği kurmuş sütünü satıyor fiyatıda 100 liraymış her derde deva anne sütüne en yakın süt diyordu

Aaa sasirdim valla ee niye kimsenin haberi yok yani vardirda benim ve bi cok kisinin yok sanirim essegi satin alsak daha ucuza gelir yav :)) sag sag yogurt yap muhallebi yap

Aynen eşek alsak daha ucuza mal olur

pahaliymis kilosu

Ya cok sevindim.fiyatı inek sütüne göre farkediyor mu ?ben de bugün eşime mado dan aldırdım.haftada 2 gün geliyormuş( pazar Perşembe). Pastörize.süresi 1 haftalık.napiyim istanbul da bu kadar bulabiliyorum. Burada sütçü de yok.böyle takılcam mecbur.Ben de bugün yapçam kızımın uyumasını bekliyom sabırsızlıkla.hadi hayırlısı.ben yoğurt makinasıyla yapıyım bari .seninkinin acaba saatimi az geldi.makınada mınımum 8 saat.kaymak çıkarsa tereyağı da yapmayı düşünüyorum. Bu arada şu meyve püresini önceden haşlıyodum.bugün cam rendede Çiğden yaptım biraz daha fazla yedi.

Teyzeler tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkur ederim. Kuzumu ilk yogunbakimda gorunce allah im dedim bu cok kucuk halbuki ablasida premature buyutunce unutmusum:) o kucuk te buyudu cok sukur.2.170 gr dan 7 kiloya.masallah ama nasil buyuttum bide bana sorsalar:)

Maşallah canım benim kuzuya :)) tarhana yaramış gibi.. :))) bana da hiç büyümeyecekler gibi geliyordu ama büyüyorlarmış.. Çok şükür gülüşmeler oyunlar yapmaya başladıkkk,.. Sanki çevremdeki herkes bebeğimi büyütmüş benimki minik kalmış gibi geliyordu hep hala öyle ama haftaya 5. Ayımız bitiyor inşş....

Canim meyve püresini cig ver neden hasladin en sagliklisi cig olmasi mesela ben sebze püresine ispanak ekliyorum taa ocagin altini kapatmadan birkac saniye öncesinden ki vitamini kaybolmasin sevindim daha cok yediine yogurda gelince varsa makinan onda yap üsudümü tuttumu derdin yok benimki hala tezgahtta süt gibi :) atcam maleseff

Yaradi valla tarhana canim:) ohh bide ev tarhanasi yollamislar bayiliyor tadina. Annem hep derdi ne kadar buyusede evlat annelerin gozunde hep kucuktur diye.ne kadar dogruymus. Millete bakiyorum kocaman benimkiler hala kucucuk:) halbuki herseyleri yerinde:)

Atma canım sen ye bari,çünkü inek sütünden daha fazla kalsiyum var,sana faydası olsun:) keçi sütüyle yaptığım yoğurtlar hiçbir zaman diğer yoğurt gibi tutmadı.normalde güzel yoğurt mayalarım o yüzden sütün özelliğinden olduğunu düşünüyorum. Ben öyle veriyorum kızıma çok şükür bi sorun olmadı.

Bu gece bana sabahlar olmasin modundayim.buyuk yavrum 39.6 dusurene kadar canim cikti. Bogaz enfeksiyonu. Salgin varmis bide aldik bizde birinden kardesine bulasmasa bari biri hasta oldumu oburude hopp hasta anam iki cocukta bi acayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…