- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Slm kizlar nasilsiniz bebiklerin popo havaya kalkmaya basladi sanirim bizimkide poposunu kaldiriyo yüzüstü yatarken öne ittiriyo kendini bi gıdımcık gitcem diye ter icinde kaliyo askim benim yaa öyle gördük anliyorum büyüdügünü cünki bazen hep o böyle kalcakmis gibime geliyo aradakizdiriyo beni büyüsün hemen istiyorum ama bu hareketleri gördükce bebekligini özlicem biliyorum...
Hanımlar diş çıkaranın dişine,emekleyenin poposuna sağlık:) tek tek alıntı yapamadım hepsi hayırlı olsun,yavrularımızın hep güzel günlerini göstersin Allah.biz anneanneye geldik,eşim 15 gün iş için farklı şehirlere gidecek.kayınpeder istanbula gelmiş,torunumu kaçırır gibi götürdünüz diye eşime bir sürü kızdı.baba, ben yokum mecbur getirdim niye kaçırayım diyor anlatamıyor.valla bazen her şeyden ve herkesten bıkıyorum şöyle kızımı kocamı alıp öyle bir yere gideyim ki kimsenin ne lafı ne kaprisi gelsin diyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsani yiyip bitiren o laflar kaprisler zaten. Herkes yerinde sagolsun anacim. Bir birakmiyorlar bunlarda aile diye
Ne kadarda iyi gibi gorunselerde bu es tarafı illaki bi laf sokacak fırsat buluncaSemenderim öyle bir yer bulursan banada haber ver
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
An itibari ilegelismeleri aktarayim hatunlar. 6 ayligiz 7 kiloyuz masallah 5 gunde 250 gr almiss.sok oldum. Doktor kusmasi gecmeyince gaviscon vermisti.kusmasi kesildi hizla kilo almaya basladi masallah. Agzi cok kotuydu ilac ise yaramayinca baska surup vermisti.eger gecmeseydi hastaneye yatirip damardan vericektim ilaci baska cozumu yoktu dedi. Sukurki iyilesti. Kilomuz boyumuz herdeyimiz yerinde. Musmutluyummm
Slm kizlar nasilsiniz bebiklerin popo havaya kalkmaya basladi sanirim bizimkide poposunu kaldiriyo yüzüstü yatarken öne ittiriyo kendini bi gıdımcık gitcem diye ter icinde kaliyo askim benim yaa öyle gördük anliyorum büyüdügünü cünki bazen hep o böyle kalcakmis gibime geliyo aradakizdiriyo beni büyüsün hemen istiyorum ama bu hareketleri gördükce bebekligini özlicem biliyorum...
maşalllahhhn minayaaa kilosu gayet iyiiAn itibari ilegelismeleri aktarayim hatunlar. 6 ayligiz 7 kiloyuz masallah 5 gunde 250 gr almiss.sok oldum. Doktor kusmasi gecmeyince gaviscon vermisti.kusmasi kesildi hizla kilo almaya basladi masallah. Agzi cok kotuydu ilac ise yaramayinca baska surup vermisti.eger gecmeseydi hastaneye yatirip damardan vericektim ilaci baska cozumu yoktu dedi. Sukurki iyilesti. Kilomuz boyumuz herdeyimiz yerinde. Musmutluyummm
masalllahhh bebişlerinize allah nazarlardan korusunnn cok tatlıdırlarrr yerim ben onlarıııııO popo kaldırıp sürünme bizde de var ama çookk yoruluyor miniğim:) en sevdiğim hareket ayakları ağzına sokması:)
kızlar geçen gün eşimle iddalaştık o dediki anne sütüne en yakın süt eşek sütü, ben dedim ki keçi sütü. neyse netten baktık birçok yerde anne sütüne en yakın süt eşek sütü yazıyorhemde keçi sütünün fiyatı litre başı 2 lira, eşek sütünün fiyatı 110 lira ayy ben eşeklerin sütünün içildiğini bile bilmiyordum.
kızlar geçen gün eşimle iddalaştık o dediki anne sütüne en yakın süt eşek sütü, ben dedim ki keçi sütü. neyse netten baktık birçok yerde anne sütüne en yakın süt eşek sütü yazıyorhemde keçi sütünün fiyatı litre başı 2 lira, eşek sütünün fiyatı 110 lira ayy ben eşeklerin sütünün içildiğini bile bilmiyordum.
Aaa sasirdim valla ee niye kimsenin haberi yok yani vardirda benim ve bi cok kisinin yok sanirim essegi satin alsak daha ucuza gelir yav :)) sag sag yogurt yap muhallebi yap
Evet öyleymiş geçenlerde tv de bir program vardı adam eşşek çiftşiği kurmuş sütünü satıyor fiyatıda 100 liraymış her derde deva anne sütüne en yakın süt diyordu
Keci sütü buldum komsum saolsun getirtti annesinden evdede yardimci vardin bugün temizlik günüydu (ben normalde yogurt makinesinde yaparim) kaynat dedi iliyinca bakayim mayasini koyariz dedi geldi yikadi güzelce elini bakti tamam dedi koydum 1vkasik yogurdu 5 saat durdu sardik biraz sonuc süt öylece duruyo acidim süte resmen heralde kadin yapamadi dimi niye tutmasinki neyse pinar sutlu yogurt yedirdim bendebidahakine makinede yapcam ama bidaa nezaman gelir bilmiyorum 4 gün sonra felan galiba püfff sinir oldum
Maşallah canım benim kuzuya :)) tarhana yaramış gibi.. :))) bana da hiç büyümeyecekler gibi geliyordu ama büyüyorlarmış.. Çok şükür gülüşmeler oyunlar yapmaya başladıkkk,.. Sanki çevremdeki herkes bebeğimi büyütmüş benimki minik kalmış gibi geliyordu hep hala öyle ama haftaya 5. Ayımız bitiyor inşş....Teyzeler tek tek alinti yapamadimhepinize tesekkur ederim. Kuzumu ilk yogunbakimda gorunce allah im dedim bu cok kucuk halbuki ablasida premature buyutunce unutmusum:) o kucuk te buyudu cok sukur.2.170 gr dan 7 kiloya.masallah ama nasil buyuttum bide bana sorsalar:)
Ya cok sevindim.fiyatı inek sütüne göre farkediyor mu ?ben de bugün eşime mado dan aldırdım.haftada 2 gün geliyormuş( pazar Perşembe). Pastörize.süresi 1 haftalık.napiyim istanbul da bu kadar bulabiliyorum. Burada sütçü de yok.böyle takılcam mecbur.Ben de bugün yapçam kızımın uyumasını bekliyom sabırsızlıkla.hadi hayırlısı.ben yoğurt makinasıyla yapıyım bari .seninkinin acaba saatimi az geldi.makınada mınımum 8 saat.kaymak çıkarsa tereyağı da yapmayı düşünüyorum. Bu arada şu meyve püresini önceden haşlıyodum.bugün cam rendede Çiğden yaptım biraz daha fazla yedi.
Maşallah canım benim kuzuya :)) tarhana yaramış gibi.. :))) bana da hiç büyümeyecekler gibi geliyordu ama büyüyorlarmış.. Çok şükür gülüşmeler oyunlar yapmaya başladıkkk,.. Sanki çevremdeki herkes bebeğimi büyütmüş benimki minik kalmış gibi geliyordu hep hala öyle ama haftaya 5. Ayımız bitiyor inşş....
Canim meyve püresini cig ver neden hasladin en sagliklisi cig olmasi mesela ben sebze püresine ispanak ekliyorum taa ocagin altini kapatmadan birkac saniye öncesinden ki vitamini kaybolmasin sevindim daha cok yediine yogurda gelince varsa makinan onda yap üsudümü tuttumu derdin yok benimki hala tezgahtta süt gibi :) atcam maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?