2014 Şubat Anneleri

Ya benim koca da,keşke benimle ilgilenmiyorsun dese arkadaşlar.adamla aylardır başbaşa kalmadık.dün anneme bırakalım da bi sinemaya bari gidelim dedim.kızımız biz olmadan durmaz,hem ben onu özlerim zaten gidiyorum günlerce görmücem dedi yavv pöfff.neyse sırf ben kırılmayayım diye çıktık ama annem aradı çok ağlıyor artık zaptedemiyorum diye.iftarı bile yapamadan eve döndük kös kös.valla kendimi şuan ilgilenilmeyen kocalar gibi hissettim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim onemli bisi olsa silerdi insan bazen onada bakim.bunada derken bakabilir yani kafanda buyutme dusundukce aldatilmis gb kendini sartlama yazik cok hassas bi donemdeyiz hamilelikten daha zormus bende duygu firtinalari yasiyorum cok tartisiyoruz esimlede surekli ben agliyorum bariyorum sikayet ediyorum.bunaliyorum esim ben sinirliyken alttan aliyo sonra.olmadik yerde o patliyo.bolesin solesin die. Sizin bide bu zor anlarinuza aile sorunlari eklenmis erkekler ailelerine toz kondurmuyo bizde kondurmayiz dimi onlarda hakli ne kadar kizsanda ailesi hakkinda esine soylenme kendi anneme anlat ablan varsa ona anlat rahatla bebim esimin ailesi.cok iyu olmssina ragmen su kusma konusunda doktora goturcem.dedikce tartisiyoruz bana popimdan hastalik cikariyomusum muamelesi.yapiyolar annesi benide car dedi dedi onuda goturdum doktora doktor onca sey soledi esime diyoki meraktan geri kalmadik tahliller temiz diyo.sende ole buyudun diyo cocuk 3 ayfir kilo almiyo ama annesi normal diyo diyo normal.ole buyycek o allah korusun bisry olursa hepsinu oldururum ama oyle iste biz senerce cocuk icin.yiprandik.lunca hersey mukemmel olcak sandim ama olmuyomus iste cok zor donemmis ilk yil o.yizden buyutme aranida acma gordugunu belki etme siler takip et bisey ckkcani sanmiyorum cesaret edemez o kadarina

Al bendende o kadar ya annemlere geldik bakarlar birşeyler yapalım diyorum olmaz ben kızımı çok özlüyorum Zaten bir annem bir kv hergün görüş yapıyoruz herşey bebiş oldu valla... Bende canım kızımı babasının bu kadar sevmesi beni çok mutlu ediyor ama anneyide ihmal etme diyorum sen kızımımı kıskanıyorsun diyo... Tartışmıyoruz bile artık sadece olabilirsek anne ve babayız o kadar... Şimdilik bebeğimiz mutlu oldukça bizde huzurluyuz.. Eski karı koca halimize ne zaman döneriz bilmem...

Bi de giderken seni çok özlüyorum ama kızıma hiç dayanamıyorum diyor.al işte:)

Eş ihmaline uğrayan biri de benim zannımca.kocamla neredeyse kardeş olcaz. belki de ben onu ihmal ediyorumdur bilmiyorumki.ama zorlu bir süreçten geçiyoruz orası kesin

Anneler bu zamana kadar bebegime birşeyleri kaşık ucuyla tattitdim. Bazılarını ise kaşık dolusu verdim ama daha ek gıdaya gecemedim.doktorumuz da burda yok. Bana nasıl geçtiniz birgunde neler yapıyorsunuz yazabilirmisiniz. Bende başlayayım. Biz 7 şubat dogumluyuz ve bu ay 200 gram aldık.normalde 6 ayı brkleyecektim ama oğlum emmiyor mecburum.doktora da çok sonraya gün veriyorlar.bütün malzemelerini aldım ama nasıl başlanır bilmiyorum.

Canım doktorun bana söylediği şekilde anlatayım.şeftaliyi cam rendeden geçir ve ilk gün 3 kaşık ver.sonraki gün 5-6 kaşık.sonraki gün biraz daha fazla ve en son bir çay bardağı olana kadar devam et dedi.bu arada çay bardağı bir öğün miktarıymış.bunu hallettikten sonra patates havuç ve 3 kaşık pirinci buharıyla haşla süzgeçten geçir ve aynı böyle aşama aşama bir öğün olana kadar ver dedi.içine zamanla mevsim sebzeleri kat dedi ama birer birer ekle.sakın robot kullanma hazırlarken dedi onu da ekleyeyim.

Kızım sebze yemeğini hiç mi hiç sevmedi var mı bi önerisi olan?

valla canım içine şekerli birşeyler kat diyecem de örneğin pekmez, meyve gibi ama bir şekilde sade sebze tadına da alışması lazım yksa ilerde zor olur senin için. mesela yoğurdu sevmeyen bebeklere de içine meyve katarak vermeyin deniliyor alışsın yoğurdun tadına diye. tabi ara sıra kaçamaklar hariç

Evet canım ya doğru diyosun.bugün ara verdim bi de yarın deneyeyim;(

Semender canm nette okudum. Yemiyor diye sakin birakmayin ama zorlamayin da diyordu. Eger yemek istemiyorsa birkac gun sonra yeniden deneyin.birazcik israrli olabilirsiniz.yine yemiyorsa 1 hafta sonra yeniden deneyin diyordu. Istersen anne sutu yada sevdigi mamadan icine cok az karistir. Kararli olun diye yaziyordu.
Bide once yogurt sonra sebze en son meyve ile tanissin diyordu. Sebebi ilk meyve oldugu zaman sekerli tatlar istermis sipalar :)))

Ben de o yüzden bugün ara verdim canım.şimdi yemiyor diye bırakırsam hiç yemez diye korkuyorum.kendi kafamıza göre yoğurtla başladık da doktor şeftali deyince sebzeden önce şeftali verdim.onu da pek sevmiş değil.zaten benim kızın yeme sorunu olacağı belli.şimdiden oyunla Şarkıyla türküyle yiyo hatun.

Hanımla bu çığlık olayıyla tanışmış bulunuyorum:) bir de garip garip kelimeler.bebekçede ne anlama geliyor acaba:)

Bizde sadece anne babayız.ben kızım çok yorduğu için eşime vakit ayıramıyorum.ben de kendimi kötü hissediyorum eşime karşı.Allah tan hekim ve çok yoğun çalışıyor eve yorgun geliyor da ben de seviniyorum napiyim hormonal bir süreç herhalde yani umarım öyledir.yoksa 2. De tüp bebek olacak bu gidişle

Kızım sebze yemeğini hiç mi hiç sevmedi var mı bi önerisi olan?

ayyy oğlumda yememişti ya

ben kavanoz meyve püreleri ile başladım.hipp marka olan ile

Cnm sebzeleri cam rendeden gecırdıkten sonra mı haslıyorsun??:26::26:
Bu arada kızının ismi neydi ?

Cnm sebzeleri cam rendeden gecırdıkten sonra mı haslıyorsun??:26::26:
Bu arada kızının ismi neydi ?

Direkt ikiye üçe ayırarak atıyorum canım tencerenin içine.zaten haşlandıktan sonra tel süzgeçten geçiriyorum.aslında zeytinyağı katsam belki biraz daha yenilebilir olur ama doktor onu en son aşamada ver dedi

Zeytinyağının ne zararı varmiski. Sebze puresine 1 cay k. Zeytinyagi ilave diyodu nette. Kabiz olan bebislere de

oğluma kabak patates havuç yaptm.tabi yağsız tuzsuz olduğu için yemedi öğürdü haklıda

Zeytinyağının ne zararı varmiski. Sebze puresine 1 cay k. Zeytinyagi ilave diyodu nette. Kabiz olan bebislere de

aynen yaaa

Merhaba anneler benim bir sorum olacak sizlere?
oğlum 5.ayini doldurdu bu ay az kilo aldı diye (500 gr.) dr.ek gıdaya geçelim dedi ama az miktarda önce şeftali sonra yogurt ve elma ama yogurdu mamadan yapmamı söyledi. süt haline getirip yogurt yapicakmisim ben hic hazır gıda vermek istemiyorum dr.keci ya da inek sütüne 6.ayda gecicez dedi.
mamadab yoğurt yaptiniz mi hic ya da keci sütünden yapıp verdiniz mi bebişlerinize:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…