Al bendende o kadar ya annemlere geldik bakarlar birşeyler yapalım diyorum olmaz ben kızımı çok özlüyorum Zaten bir annem bir kv hergün görüş yapıyoruz herşey bebiş oldu valla... Bende canım kızımı babasının bu kadar sevmesi beni çok mutlu ediyor ama anneyide ihmal etme diyorum sen kızımımı kıskanıyorsun diyo... Tartışmıyoruz bile artık sadece olabilirsek anne ve babayız o kadar... Şimdilik bebeğimiz mutlu oldukça bizde huzurluyuz.. Eski karı koca halimize ne zaman döneriz bilmem...Ya benim koca da,keşke benimle ilgilenmiyorsun dese arkadaşlar.adamla aylardır başbaşa kalmadık.dün anneme bırakalım da bi sinemaya bari gidelim dedim.kızımız biz olmadan durmaz,hem ben onu özlerim zaten gidiyorum günlerce görmücem dedi yavv pöfff.neyse sırf ben kırılmayayım diye çıktık ama annem aradı çok ağlıyor artık zaptedemiyorum diye.iftarı bile yapamadan eve döndük kös kös.valla kendimi şuan ilgilenilmeyen kocalar gibi hissettim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Al bendende o kadar ya annemlere geldik bakarlar birşeyler yapalım diyorum olmaz ben kızımı çok özlüyorum Zaten bir annem bir kv hergün görüş yapıyoruz herşey bebiş oldu valla... Bende canım kızımı babasının bu kadar sevmesi beni çok mutlu ediyor ama anneyide ihmal etme diyorum sen kızımımı kıskanıyorsun diyo... Tartışmıyoruz bile artık sadece olabilirsek anne ve babayız o kadar... Şimdilik bebeğimiz mutlu oldukça bizde huzurluyuz.. Eski karı koca halimize ne zaman döneriz bilmem...
Anneler bu zamana kadar bebegime birşeyleri kaşık ucuyla tattitdim. Bazılarını ise kaşık dolusu verdim ama daha ek gıdaya gecemedim.doktorumuz da burda yok. Bana nasıl geçtiniz birgunde neler yapıyorsunuz yazabilirmisiniz. Bende başlayayım. Biz 7 şubat dogumluyuz ve bu ay 200 gram aldık.normalde 6 ayı brkleyecektim ama oğlum emmiyor mecburum.doktora da çok sonraya gün veriyorlar.bütün malzemelerini aldım ama nasıl başlanır bilmiyorum.
Kızım sebze yemeğini hiç mi hiç sevmedivar mı bi önerisi olan?
valla canım içine şekerli birşeyler kat diyecem de örneğin pekmez, meyve gibi ama bir şekilde sade sebze tadına da alışması lazım yksa ilerde zor olur senin için. mesela yoğurdu sevmeyen bebeklere de içine meyve katarak vermeyin deniliyor alışsın yoğurdun tadına diye. tabi ara sıra kaçamaklar hariç
Semender canm nette okudum. Yemiyor diye sakin birakmayin ama zorlamayin da diyordu. Eger yemek istemiyorsa birkac gun sonra yeniden deneyin.birazcik israrli olabilirsiniz.yine yemiyorsa 1 hafta sonra yeniden deneyin diyordu. Istersen anne sutu yada sevdigi mamadan icine cok az karistir. Kararli olun diye yaziyordu.
Bide once yogurt sonra sebze en son meyve ile tanissin diyordu. Sebebi ilk meyve oldugu zaman sekerli tatlar istermis sipalar :)))
Al bendende o kadar ya annemlere geldik bakarlar birşeyler yapalım diyorum olmaz ben kızımı çok özlüyorum Zaten bir annem bir kv hergün görüş yapıyoruz herşey bebiş oldu valla... Bende canım kızımı babasının bu kadar sevmesi beni çok mutlu ediyor ama anneyide ihmal etme diyorum sen kızımımı kıskanıyorsun diyo... Tartışmıyoruz bile artık sadece olabilirsek anne ve babayız o kadar... Şimdilik bebeğimiz mutlu oldukça bizde huzurluyuz.. Eski karı koca halimize ne zaman döneriz bilmem...
ayyy oğlumda yememişti yaKızım sebze yemeğini hiç mi hiç sevmedivar mı bi önerisi olan?
Anneler bu zamana kadar bebegime birşeyleri kaşık ucuyla tattitdim. Bazılarını ise kaşık dolusu verdim ama daha ek gıdaya gecemedim.doktorumuz da burda yok. Bana nasıl geçtiniz birgunde neler yapıyorsunuz yazabilirmisiniz. Bende başlayayım. Biz 7 şubat dogumluyuz ve bu ay 200 gram aldık.normalde 6 ayı brkleyecektim ama oğlum emmiyor mecburum.doktora da çok sonraya gün veriyorlar.bütün malzemelerini aldım ama nasıl başlanır bilmiyorum.
Canım doktorun bana söylediği şekilde anlatayım.şeftaliyi cam rendeden geçir ve ilk gün 3 kaşık ver.sonraki gün 5-6 kaşık.sonraki gün biraz daha fazla ve en son bir çay bardağı olana kadar devam et dedi.bu arada çay bardağı bir öğün miktarıymış.bunu hallettikten sonra patates havuç ve 3 kaşık pirinci buharıyla haşla süzgeçten geçir ve aynı böyle aşama aşama bir öğün olana kadar ver dedi.içine zamanla mevsim sebzeleri kat dedi ama birer birer ekle.sakın robot kullanma hazırlarken dedi onu da ekleyeyim.
Cnm sebzeleri cam rendeden gecırdıkten sonra mı haslıyorsun??:26::26:
Bu arada kızının ismi neydi ?
Direkt ikiye üçe ayırarak atıyorum canım tencerenin içine.zaten haşlandıktan sonra tel süzgeçten geçiriyorum.aslında zeytinyağı katsam belki biraz daha yenilebilir olur ama doktor onu en son aşamada ver dedi
oğluma kabak patates havuç yaptm.tabi yağsız tuzsuz olduğu için yemedi öğürdü haklıdaDirekt ikiye üçe ayırarak atıyorum canım tencerenin içine.zaten haşlandıktan sonra tel süzgeçten geçiriyorum.aslında zeytinyağı katsam belki biraz daha yenilebilir olur ama doktor onu en son aşamada ver dedi
Zeytinyağının ne zararı varmiski. Sebze puresine 1 cay k. Zeytinyagi ilave diyodu nette. Kabiz olan bebislere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?