Teyzeler tek tek alinti yapamadimhepinize tesekkur ederim. Kuzumu ilk yogunbakimda gorunce allah im dedim bu cok kucuk halbuki ablasida premature buyutunce unutmusum:) o kucuk te buyudu cok sukur.2.170 gr dan 7 kiloya.masallah ama nasil buyuttum bide bana sorsalar:)
benimk, 4 güKeci sütü buldum komsum saolsun getirtti annesinden evdede yardimci vardin bugün temizlik günüydu (ben normalde yogurt makinesinde yaparim) kaynat dedi iliyinca bakayim mayasini koyariz dedi geldi yikadi güzelce elini bakti tamam dedi koydum 1vkasik yogurdu 5 saat durdu sardik biraz sonuc süt öylece duruyo acidim süte resmen heralde kadin yapamadi dimi niye tutmasinki neyse pinar sutlu yogurt yedirdim bendebidahakine makinede yapcam ama bidaa nezaman gelir bilmiyorum 4 gün sonra felan galiba püfff sinir oldum
Ya cok sevindim.fiyatı inek sütüne göre farkediyor mu ?ben de bugün eşime mado dan aldırdım.haftada 2 gün geliyormuş( pazar Perşembe). Pastörize.süresi 1 haftalık.napiyim istanbul da bu kadar bulabiliyorum. Burada sütçü de yok.böyle takılcam mecbur.Ben de bugün yapçam kızımın uyumasını bekliyom sabırsızlıkla.hadi hayırlısı.ben yoğurt makinasıyla yapıyım bari .seninkinin acaba saatimi az geldi.makınada mınımum 8 saat.kaymak çıkarsa tereyağı da yapmayı düşünüyorum. Bu arada şu meyve püresini önceden haşlıyodum.bugün cam rendede Çiğden yaptım biraz daha fazla yedi.
Pardon lafa dalacagim ama kaynar suyun içine koy biraz daha bekledim su soğudukça sicak su ilave et veya da birinin içine de koyabilirsinCanim meyve püresini cig ver neden hasladin en sagliklisi cig olmasi mesela ben sebze püresine ispanak ekliyorum taa ocagin altini kapatmadan birkac saniye öncesinden ki vitamini kaybolmasin sevindim daha cok yediine yogurda gelince varsa makinan onda yap üsudümü tuttumu derdin yok benimki hala tezgahtta süt gibi :) atcam maleseff
Gunaydiiin anneler kizim bagirmayi ogrendi ama nasil bir bagirmak sinirleniyor ama cok tatli oluyo sinirlenince ya ufacik sey sinirlenmeyi nerden bilirsin ya seker
Kizlarim uyudu cok sukur. Buyugum hala azcik atesli bende nobetteyim. Kac gundur size bisey danismak istiyorum arkadaslar fikrinize cok ihtiyacim var.
Biliyorsunuz agir mastitim vardi. En son ameiyatta apse duvarlari temizlendi emzirme iyice iyilessin dedi doktor. Zaten kizimda birakti emmeyigecen doktor a gittim iyilesmis artik bir daha olmaz emzirmek istiyorsan dene dedi. Cocuk doktorumuza sordum ic molitium Humana emzir dedi. 6 aylik oldu artik. Emmiyorda. Gece uykusunda belki alir diyorum. Ne dersiniz ugrasmaya basliyim mi. Yoksa bu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur deyip boyle mama ile devam edeyim mi? Aklim karisti bir fikir verin
Kizlarim uyudu cok sukur. Buyugum hala azcik atesli bende nobetteyim. Kac gundur size bisey danismak istiyorum arkadaslar fikrinize cok ihtiyacim var.
Biliyorsunuz agir mastitim vardi. En son ameiyatta apse duvarlari temizlendi emzirme iyice iyilessin dedi doktor. Zaten kizimda birakti emmeyigecen doktor a gittim iyilesmis artik bir daha olmaz emzirmek istiyorsan dene dedi. Cocuk doktorumuza sordum ic molitium Humana emzir dedi. 6 aylik oldu artik. Emmiyorda. Gece uykusunda belki alir diyorum. Ne dersiniz ugrasmaya basliyim mi. Yoksa bu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur deyip boyle mama ile devam edeyim mi? Aklim karisti bir fikir verin
Kizlaarrrr acil yardiminizi bekliyorummmm
Biz esimle cok cok cok severek evlendik cok da seviyoruz birbirimizi ama dogumdan sonra hep bi kavga halinde olduk benden kaynakli.ailelerle ilgili vs vs oncesinde de hic kavga nedir bilmem.hatta bir keresinde yeter artik hep ben arada kaliyorum bundan sonra ben eski ben olmiycam kafama gore takilicam demisti.normalde biz hep beraberizdir hic ayri bi yere gitmeyiz etmeyiz neyse ilk kez bana boyle kabalasti bagirdi normalde cok uyumlu gulec evinde karisiyla mutlu biriydi.hala da oyle ama sonradan baristik ettik ama benim icim cok acidi belki de ben de onun icini acittim ki o acitti.tabi bu olayin ustunden 2 ay gecmistirn
neyse ben memlekete geldim 5 haftaligina.18 gun oldu geleli.normalde bizim iliskimize gore bilincli bi sekilde 1 gun bile ayri kalamazken ben onu birakip geldim cunku cok bunalmustim dogumdu cocuktu herseyin sorumluluguydu.annemler dogumdan 20 gun sonra donduler kv dem kaldi bi ay falan ama bi elimden tutan olmadi her seyi kendim yaptim cocuga kendim baktim resmen kafayi yedim o yuzden de geldim burda dinleniyorum sagolsun annemler sen sadece yat gez denizine git dinlen diolar ve gercekten de oyleyim.
Ama coook buyuk bi sorunum var gibi
Esimle ayni face kullaniyoruz.arama butonu normalde kaydetmiodu aranan kisileri yani birini arasan bombos buton cikiodu karsina ama artik arama butonuna tikladigimda son atanan kisileri gosteriyor ben de anlamadim.bi baktim esim eski kiz arkadaslarini aratmis is yerindeki bayanlari aratmis.dedim olabilir meraktandir.ertesi gunlerde bi baktim yine eskileri aratmis is yerinden baska bayanlar yabanci bi kiz aratilmis.o zaman icime bi tas oturdu.Allah onume mi cikardi noldu bilmiorum.esime de hic bahsetmedim.ya hic birsey yapmasa bile aratmasi bile kendimi aldatilmis hissetmeme yetti.ki ben asla esimi kiskanmadim bunu tum samimiyetimle soyluyorum hic kisitlamadim hic sorgulamadim ve asla beni aldatmaz kimseye yan gozle bakmaz diyordum.hala oyle demeye calisiyorum fiziksel ya da herhangi birsry oldunu dusunmuyorum ama o isimleri aratmadi da pek hayraalamet gelmiyor bana.demek ki sevgisi azalmali ki bu hareketi yapsin.ay kafam cok bulanik bi atliyim gidiyim diyorum ama aileme ne diycem birden apartopar niye gidiosun derler olmaz kuzlar siz olsaniz napardin8zzz😕😕😕
Evet bebegimi cok seviyorum iyi ki olmus ama bizi cok etkiledi yani aslinda bebek diil de dogum sonrasi insanlarin yasattiklarindan kaynakli aradaki kavgalar benim psikolojimin dengesizligi vs vs ama yine de ondan bu hareketi bile beklemezdim ya diyorum ya dunyadaki en son kisi bile olamaz bunu yapabilen.ama gozumle gordum o isimleri.bilmiyorum ona bahsetsem mi bahsetmesem mi cunku ben konusunca hakliyken haksiz oluyorum.sen 22 gun kaldinda neler degismistiAy canım benim ya.bn de 22 gun felan kaldim. Biraz değişiklikler olmus. Biriyle beraber oldugunu sanmiyorum ama bazi seyler degismis biraz. Bi daha kocasiz bi yere gitmemeyi düşünüyorum. Banada cok iyi geldi.su gibi gecti. Senin durumunda da bisey yok bence.erkekler icin bu hamilelik lohusalik donemi zor geciyor.bide benimle hic ilgilenmiyorsun artik diyo. Hep bebekle zaman geciriyosun.aksamda bebekle uyuyosun falan... belki biz de ihmal etmis olabiliriz kocalari.ama ben herşeye yetisemiyorum sahsen.ay dolmusum bende ya. Gitme kafani dinle.kocanin aldatmazsa gitmene gerek yok bence. Kendini boslukta bulmustur. Ondan biraz sacmalamistir.sadece ne var ne yok diye bakmistir bence. Eve donunce de ilk sicak davranki araniz biraz bile olsa acilmasin. Yoksa biraz soguk davraninca toparlamak da zor olabiliyo
Biz esimle cok cok cok severek evlendik cok da seviyoruz birbirimizi ama dogumdan sonra hep bi kavga halinde olduk benden kaynakli.ailelerle ilgili vs vs oncesinde de hic kavga nedir bilmem.hatta bir keresinde yeter artik hep ben arada kaliyorum bundan sonra ben eski ben olmiycam kafama gore takilicam demisti.normalde biz hep beraberizdir hic ayri bi yere gitmeyiz etmeyiz neyse ilk kez bana boyle kabalasti bagirdi normalde cok uyumlu gulec evinde karisiyla mutlu biriydi.hala da oyle ama sonradan baristik ettik ama benim icim cok acidi belki de ben de onun icini acittim ki o acitti.tabi bu olayin ustunden 2 ay gecmistirn
neyse ben memlekete geldim 5 haftaligina.18 gun oldu geleli.normalde bizim iliskimize gore bilincli bi sekilde 1 gun bile ayri kalamazken ben onu birakip geldim cunku cok bunalmustim dogumdu cocuktu herseyin sorumluluguydu.annemler dogumdan 20 gun sonra donduler kv dem kaldi bi ay falan ama bi elimden tutan olmadi her seyi kendim yaptim cocuga kendim baktim resmen kafayi yedim o yuzden de geldim burda dinleniyorum sagolsun annemler sen sadece yat gez denizine git dinlen diolar ve gercekten de oyleyim.
Esimle ayni face kullaniyoruz.arama butonu normalde kaydetmiodu aranan kisileri yani birini arasan bombos buton cikiodu karsina ama artik arama butonuna tikladigimda son atanan kisileri gosteriyor ben de anlamadim.bi baktim esim eski kiz arkadaslarini aratmis is yerindeki bayanlari aratmis.dedim olabilir meraktandir.ertesi gunlerde bi baktim yine eskileri aratmis is yerinden baska bayanlar yabanci bi kiz aratilmis.o zaman icime bi tas oturdu.Allah onume mi cikardi noldu bilmiorum.esime de hic bahsetmedim.ya hic birsey yapmasa bile aratmasi bile kendimi aldatilmis hissetmeme yetti.ki ben asla esimi kiskanmadim bunu tum samimiyetimle soyluyorum hic kisitlamadim hic sorgulamadim ve asla beni aldatmaz kimseye yan gozle bakmaz diyordum.hala oyle demeye calisiyorum fiziksel ya da herhangi birsry oldunu dusunmuyorum ama o isimleri aratmadi da pek hayraalamet gelmiyor bana.demek ki sevgisi azalmali ki bu hareketi yapsin.ay kafam cok bulanik bi atliyim gidiyim diyorum ama aileme ne diycem birden apartopar niye gidiosun derler olmaz kuzlar siz olsaniz napardin8zzz😕😕😕
Evet bebegimi cok seviyorum iyi ki olmus ama bizi cok etkiledi yani aslinda bebek diil de dogum sonrasi insanlarin yasattiklarindan kaynakli aradaki kavgalar benim psikolojimin dengesizligi vs vs ama yine de ondan bu hareketi bile beklemezdim ya diyorum ya dunyadaki en son kisi bile olamaz bunu yapabilen.ama gozumle gordum o isimleri.bilmiyorum ona bahsetsem mi bahsetmesem mi cunku ben konusunca hakliyken haksiz oluyorum.sen 22 gun kaldinda neler degismisti
Canım önce sakin ol bebek olduktan sonra eşler kendilerini yalnız atılmış hissediyorlar..Bu zaman kadar hep beraberdiniz şimdi ise zamanının büyük bir bölümünü doğal olarak bebeğine ayırıyorsun bizler gibi... O da yalnızlığın vermiş olduğu rahatlıkla bunları yapıyor gibi...Bebeği kıskanıyorlar benim fikrim...Biraz büyusün geçer bu dönem de inşallah canım...Bence sen sırtından ter de aksa ona zaman ayır eski günlerdeki gibi...Türk kahvesi olabilir vs... Daha uzun yazmak isterdim ama....
Birinci olarak erkeklere hic guvenmiyorum. Kiskanc da birisiyim.bazen esimi bunaltiyorum hassasim. Bebek olduktan sonra kiskancligim azaldi birazcik:) konu acilsa hep derim yuzune. Erkeklere guven olmaz zayifsiniz diye. Yok şöyle böyle artik beni tanimamissin falan. Belkide annemin kimseye guvenme telkinleri beni boyle yapti bilemiyorum.sabredebilirsen soyleme yuzyuze konus.vucut dilini oku tepkilerini ölç. Ne var ne yokdaha net gorursun bence.ama senin yerinde ben olsaydim dayanamaz soylerdim. Bizimkinin ilgisi azalmis hep yorgun.belki oruc tutuyo ondan oyle oldugunu soyluyo bilmiyorum.bugun geleli bi hafta oldu mutfakta yemek yaparken geldi sarildi.bu da tribimin sonucunda oldu.sanki zaman biraz ilerledikce ortam daha iyi olacak gibi
Pardon lafa dalacagim ama kaynar suyun içine koy biraz daha bekledim su soğudukça sicak su ilave et veya da birinin içine de koyabilirsin
Keçi yoğurdunun kivami çok yumuşak oluyor muhallebi gibi
Annem yillardir yogurt yapar.gecen ordayken bi acti su gibi hic tutmamis.hemen bi legene sicak suyu doldurdu icine yerlestirti sardi.sonra baktik ki tutmus.annem ya canm annem özledimmmmm
Bence rahatsiz edici bir durum aslinda konyscak cok sey var ve ben hiiiccc acicam sadece bence bisey yokmus gibi davranma yada azcik sabret devam ederse ilerlerse koy tepkini derim bu arada güzellikle dedigin gibi olmuyo istersen cok kalma memlekette annenlerede anne esim orda yanliz neyapar ne eder merak ettim gideyim de sonucta seninde bi ailen var anlayisla karsilarlar
Kesinlikle dene belki emer.. Benim kız bir ara emmek istemedi uyutup emzirdim işe yaradı... Hatta göğüslerimde süt doldu sağsanda tam boşalmadı mastit oldu mu bilmem ama yavrum emerse çok rahatladım.. O yüzden dene sanada ii gelir..Kizlarim uyudu cok sukur. Buyugum hala azcik atesli bende nobetteyim. Kac gundur size bisey danismak istiyorum arkadaslar fikrinize cok ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?