tatlımm mamadan yoğurt ilk kez duyuyorum.ben oğluma keçi sütünden yoğurt veriyorum iki gündür .çok şüküür bişey olmadıMerhaba anneler benim bir sorum olacak sizlere?
oğlum 5.ayini doldurdu bu ay az kilo aldı diye (500 gr.) dr.ek gıdaya geçelim dedi ama az miktarda önce şeftali sonra yogurt ve elma ama yogurdu mamadan yapmamı söyledi. süt haline getirip yogurt yapicakmisim ben hic hazır gıda vermek istemiyorum dr.keci ya da inek sütüne 6.ayda gecicez dedi.
mamadab yoğurt yaptiniz mi hic ya da keci sütünden yapıp verdiniz mi bebişlerinize:44:
Merhaba anneler benim bir sorum olacak sizlere?
oğlum 5.ayini doldurdu bu ay az kilo aldı diye (500 gr.) dr.ek gıdaya geçelim dedi ama az miktarda önce şeftali sonra yogurt ve elma ama yogurdu mamadan yapmamı söyledi. süt haline getirip yogurt yapicakmisim ben hic hazır gıda vermek istemiyorum dr.keci ya da inek sütüne 6.ayda gecicez dedi.
mamadab yoğurt yaptiniz mi hic ya da keci sütünden yapıp verdiniz mi bebişlerinize:44:
Ben iki defa mamadan denedim ama tutmadı malesefkeske tutmadı inek sütü yerine bence o daha uygundu bi bebege
Kizlaaarrrr bikac gun once sorunumu anlatmistim ama esim hala aramalara devam ediyor hep ayni bikac isim var onun disinda da isimler var napmaliyim bilemiyoeum😕
Kizlaarrrr acil yardiminizi bekliyorummmm
Biz esimle cok cok cok severek evlendik cok da seviyoruz birbirimizi ama dogumdan sonra hep bi kavga halinde olduk benden kaynakli.ailelerle ilgili vs vs oncesinde de hic kavga nedir bilmem.hatta bir keresinde yeter artik hep ben arada kaliyorum bundan sonra ben eski ben olmiycam kafama gore takilicam demisti.normalde biz hep beraberizdir hic ayri bi yere gitmeyiz etmeyiz neyse ilk kez bana boyle kabalasti bagirdi normalde cok uyumlu gulec evinde karisiyla mutlu biriydi.hala da oyle ama sonradan baristik ettik ama benim icim cok acidi belki de ben de onun icini acittim ki o acitti.tabi bu olayin ustunden 2 ay gecmistirn
neyse ben memlekete geldim 5 haftaligina.18 gun oldu geleli.normalde bizim iliskimize gore bilincli bi sekilde 1 gun bile ayri kalamazken ben onu birakip geldim cunku cok bunalmustim dogumdu cocuktu herseyin sorumluluguydu.annemler dogumdan 20 gun sonra donduler kv dem kaldi bi ay falan ama bi elimden tutan olmadi her seyi kendim yaptim cocuga kendim baktim resmen kafayi yedim o yuzden de geldim burda dinleniyorum sagolsun annemler sen sadece yat gez denizine git dinlen diolar ve gercekten de oyleyim.
Ama coook buyuk bi sorunum var gibi
Esimle ayni face kullaniyoruz.arama butonu normalde kaydetmiodu aranan kisileri yani birini arasan bombos buton cikiodu karsina ama artik arama butonuna tikladigimda son atanan kisileri gosteriyor ben de anlamadim.bi baktim esim eski kiz arkadaslarini aratmis is yerindeki bayanlari aratmis.dedim olabilir meraktandir.ertesi gunlerde bi baktim yine eskileri aratmis is yerinden baska bayanlar yabanci bi kiz aratilmis.o zaman icime bi tas oturdu.Allah onume mi cikardi noldu bilmiorum.esime de hic bahsetmedim.ya hic birsey yapmasa bile aratmasi bile kendimi aldatilmis hissetmeme yetti.ki ben asla esimi kiskanmadim bunu tum samimiyetimle soyluyorum hic kisitlamadim hic sorgulamadim ve asla beni aldatmaz kimseye yan gozle bakmaz diyordum.hala oyle demeye calisiyorum fiziksel ya da herhangi birsry oldunu dusunmuyorum ama o isimleri aratmadi da pek hayraalamet gelmiyor bana.demek ki sevgisi azalmali ki bu hareketi yapsin.ay kafam cok bulanik bi atliyim gidiyim diyorum ama aileme ne diycem birden apartopar niye gidiosun derler olmaz kuzlar siz olsaniz napardin8zzz😕😕😕
Ben de ilk kez duydum canım yapan da görmedim hic öyle inek sütüne de alerjisi var ondan iki arada kaldımtatlımm mamadan yoğurt ilk kez duyuyorum.ben oğluma keçi sütünden yoğurt veriyorum iki gündür .çok şüküür bişey olmadı
keci mi demek istedin canim benim de planimda o vardi ama dr.erken başlattı ek gidayaBen iki defa mamadan denedim ama tutmadı malesefkeske tutmadı inek sütü yerine bence o daha uygundu bi bebege
merhaba.. sorununu okumuştum ama cevap yazma fıratım olmadı canım inş sandığın gibi bir şey yoktur.. aramalara devam ettiğine emin misin canım yani face'İn arama kısmında bir kere arasan bile kayıtlı kalıyo aradığın kişi yani sürekli çıkabiliyo orda.. belki bi defa bakmıştır ama hala çıkıyordur? hangi günler baktıgına emin olmak için yukarıda en sağdaki butonda hareketler dökümü kısmı var.. ona tıklayınca bu kez açılan sayfanın en solunda ara diye bir buton çıkıyo ona gir hangi günlerde arama yaptığını görürsün.. yani belki sürekli bakmıyordur diye söylüyorum.. insan bazen merakına yenik düşebilir haklısın ben de böyle bir şeyle karşılaşsam kendimi kötü hissederdim insan boşlukta hissedip hatalar da yapabiliyor ama inş eşin hata yapmamıştır sadece bir meraktan ibarettir olanlar.. bebek süreci gerçekten insanı duygusal olarak çok etkiliyor.. arada bebeği güvenebileceğin birilerine bırakıp dışarıda eşinle vakit geçirmeyi dene.. biz bazen yapıyoruz çok iyi geliyo.. dediğin gibi bir kırılmayı bende yaşadım.. ama zamanla tamir ettik.. içimden gelmese de bin kere özür diledim..haklı olduğumu düşündüğüm halde..sonra o da bana hak verdi.. eşim bnm annemle ben onunkiyle zor zamanlar yaşadım ama artık bunu kabullendik.. çünkü onlar yüzünden huzurumuz bozulsun istemiyoruz.. birbirimzin annelerinden çok da haz etmediğimizi farkındayız hatta bunu dile getiriyoruz şaka yollu falan ..onları sevmek zorunda olmadan saygıda kusur etmeme kararı aldık.. çünkü allah gecinden verin onlar yarın göçüp gidecek ama biz kalıcaz birbirimize.. anneler babalar vs yüzünden hayatı zindan etmemek en güzeli..zor ama... anaaam çok uzun yazdım..inş eski günlerinize dönersiniz canım...
kuzum meraktan ben bile eski sevgilimi arayıp baktım.bu kötü bişey değil ki.ancak gördüğüm sıkıntılı şey senin herşey için kendini suçlaman .anne olduk bu kolay bir hadise değil.vucudumuz bir hormon fırtınasında ve hiç yapmadığımız işleri yapıyoruz.anlayışı ve sevgiyi hakettiğimizi düşünüyorum
direk girdim konuya ama ben olsaydım biran önce evime döner yüzüne bakarak sorardim çünkü tel.de mimiklerini goremiceksin ki benim eşim mesela anında renk verir baktın bi numara var o zaman çemkirirsin.Cnm bi kere arasa anlarim meraktir da suan surekli aratio nerdeyse hergun en kotu iki gunde bir bu neyin meraki ki bi kere baktigi isimler de var ama bikac isim surekli aranio kendimi sucluyorum ama mantiga vurunca ayni durumda o olsa ben yapar miyimi dusunuyorum asla cevabini verince vicdanim rahatlio
Ama o saf s3vgi nasi bu halde inan bilmiorum.aldatmasa da aldatilmis vibi hissediyorum cok aci
direk girdim konuya ama ben olsaydım biran önce evime döner yüzüne bakarak sorardim çünkü tel.de mimiklerini goremiceksin ki benim eşim mesela anında renk verir baktın bi numara var o zaman çemkirirsin.
ben de 3 aylık falandi oglum kavga edip ailemin yanına gittim 1 hafta sonra geldim burda bi dukkanda çalışan bi kız var ona bakıyor falan açık açık söyledim bir daha da oraya gitmemesini soyledim simdi önünden geçerken kafası önünde geçiyor haaa eşime guveniyor muyum asls gözüm hep üzerinde annemler bi hafta bi yere gittiler beni de cagirdilar ama gitmedim iyi bisey mi bu hayir ama mecburen kocani gözünün önünden ayirmiyorsun.
bu dönemde herkes ayni seyi yaşıyor demek ki insanın içinden ben nelerle uğraşıyorum sen ne peşindesin deyip çekip gitmek geliyor ama bu da onlarin zayıf dönemleri bence kontrollü gozetimle geciricez hep diyorum bir tane oğlum oldu ama iki çocuğum var benim.
bebegini düşün stres yapma ayrıca canım cok etkileniyorlar umarım en kısa zamanda duzelirsiniz
Ya ne biliuim biz hic birbirimizi kiskanmadik hic kusutlamadik ve sonsuz guvendik.simdi boyke birsey olunca ruya gibi geliyor ve hala konduramiyorum bunu dusundugum icin kendimden bile utaniyorum ama ayni isimler neden surekli aratilsin ve bunlardan biri eski sevgilisi digerini bilemiyorum.ama gitmiycem ya bosver zaten gozlemliycem gidene kadar baktim ayni gidince sorucam ama cok aci bu muhabbeti yapmak ya isin garibi kiskanmaktan ziyade kirginlik var icimde ne biliyim uzgun buruk bi ruh hali
öyle hissetmekle cok haklısın ben cok guvensizimdir erkeklere karşı yapmaz demem asla ondan ben çoktan işin peşine düşmüştümama senin durumunda gerçekten öylesine aratmis olma olasılığı yüksek bide ayni face diyorsun mesaj falan atsa görürsün pcden mi giriyor evde face e gidince bakarsın hepsine
ne yaparsan yap ama stres yapma canim sütünü düşün
öyle hissetmekle cok haklısın ben cok guvensizimdir erkeklere karşı yapmaz demem asla ondan ben çoktan işin peşine düşmüştümama senin durumunda gerçekten öylesine aratmis olma olasılığı yüksek bide ayni face diyorsun mesaj falan atsa görürsün pcden mi giriyor evde face e gidince bakarsın hepsine
ne yaparsan yap ama stres yapma canim sütünü düşün
aynennn katılıyorm.erkeklere güven olmazzz
kıızlar dün ömrümün yarısı gitti mkızım yataktan düştüyatak odasında bizim yatamızdan yere düştü çok kötüyüm çok şükür bişeyi yok ağladı ama geçti bikaç saat uyutmadı hareketleri normaldi ablamın kızıdüştü hastanede bişey yapmıyolar film çekmek daha cok radyasyon zararlı diye götğrmeyin dedi ablam çekmiyolarmış onlar geldi bize içimi rahjatlattılar saatlerce ağladım perişan oldum çok kötüydü rabbim bida yaşatmasın yere bile koysam halının üstünde yoırgandan dönüyo 1 dkda parkeye iniyo nsbcam bilmiyoum şimdi hep kucamda çok korkuyırum
kıızlar dün ömrümün yarısı gitti mkızım yataktan düştüyatak odasında bizim yatamızdan yere düştü çok kötüyüm çok şükür bişeyi yok ağladı ama geçti bikaç saat uyutmadı hareketleri normaldi ablamın kızıdüştü hastanede bişey yapmıyolar film çekmek daha cok radyasyon zararlı diye götğrmeyin dedi ablam çekmiyolarmış onlar geldi bize içimi rahjatlattılar saatlerce ağladım perişan oldum çok kötüydü rabbim bida yaşatmasın yere bile koysam halının üstünde yoırgandan dönüyo 1 dkda parkeye iniyo nsbcam bilmiyoum şimdi hep kucamda çok korkuyırum
Ay cnm benim cok gecmis olsun cok sukur birsey olmamis evet napcaklari belli olmuyor aman kiyamam canlarim ya cok gecmis olsuuunnnn😕
oyyyyy kuzummm çok geçmiş olsunnn
aman canlarım yatakt bırakmayın yastık felan tıtmuyoo bizimkini ama düşünmeliydim dün sabah eşim ben o yatarken ben yüz üstü yttım eşimle oynuyolar bna dogru yuvarlanıp üstüme çıktı yani engel tanımıyo artık aman siz bırakmayın çok kötü bişe rabbim bida yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?