2014 Şubat Anneleri

tatlımm mamadan yoğurt ilk kez duyuyorum.ben oğluma keçi sütünden yoğurt veriyorum iki gündür .çok şüküür bişey olmadı

Ben iki defa mamadan denedim ama tutmadı malesefkeske tutmadı inek sütü yerine bence o daha uygundu bi bebege

Kizlaaarrrr bikac gun once sorunumu anlatmistim ama esim hala aramalara devam ediyor hep ayni bikac isim var onun disinda da isimler var napmaliyim bilemiyoeum😕

Kizlaaarrrr bikac gun once sorunumu anlatmistim ama esim hala aramalara devam ediyor hep ayni bikac isim var onun disinda da isimler var napmaliyim bilemiyoeum😕

merhaba.. sorununu okumuştum ama cevap yazma fıratım olmadı canım inş sandığın gibi bir şey yoktur.. aramalara devam ettiğine emin misin canım yani face'İn arama kısmında bir kere arasan bile kayıtlı kalıyo aradığın kişi yani sürekli çıkabiliyo orda.. belki bi defa bakmıştır ama hala çıkıyordur? hangi günler baktıgına emin olmak için yukarıda en sağdaki butonda hareketler dökümü kısmı var.. ona tıklayınca bu kez açılan sayfanın en solunda ara diye bir buton çıkıyo ona gir hangi günlerde arama yaptığını görürsün.. yani belki sürekli bakmıyordur diye söylüyorum.. insan bazen merakına yenik düşebilir haklısın ben de böyle bir şeyle karşılaşsam kendimi kötü hissederdim insan boşlukta hissedip hatalar da yapabiliyor ama inş eşin hata yapmamıştır sadece bir meraktan ibarettir olanlar.. bebek süreci gerçekten insanı duygusal olarak çok etkiliyor.. arada bebeği güvenebileceğin birilerine bırakıp dışarıda eşinle vakit geçirmeyi dene.. biz bazen yapıyoruz çok iyi geliyo.. dediğin gibi bir kırılmayı bende yaşadım.. ama zamanla tamir ettik.. içimden gelmese de bin kere özür diledim..haklı olduğumu düşündüğüm halde..sonra o da bana hak verdi.. eşim bnm annemle ben onunkiyle zor zamanlar yaşadım ama artık bunu kabullendik.. çünkü onlar yüzünden huzurumuz bozulsun istemiyoruz.. birbirimzin annelerinden çok da haz etmediğimizi farkındayız hatta bunu dile getiriyoruz şaka yollu falan ..onları sevmek zorunda olmadan saygıda kusur etmeme kararı aldık.. çünkü allah gecinden verin onlar yarın göçüp gidecek ama biz kalıcaz birbirimize.. anneler babalar vs yüzünden hayatı zindan etmemek en güzeli..zor ama... anaaam çok uzun yazdım..inş eski günlerinize dönersiniz canım...

kuzum meraktan ben bile eski sevgilimi arayıp baktım.bu kötü bişey değil ki.ancak gördüğüm sıkıntılı şey senin herşey için kendini suçlaman .anne olduk bu kolay bir hadise değil.vucudumuz bir hormon fırtınasında ve hiç yapmadığımız işleri yapıyoruz.anlayışı ve sevgiyi hakettiğimizi düşünüyorum

tatlımm mamadan yoğurt ilk kez duyuyorum.ben oğluma keçi sütünden yoğurt veriyorum iki gündür .çok şüküür bişey olmadı
Ben de ilk kez duydum canım yapan da görmedim hic öyle inek sütüne de alerjisi var ondan iki arada kaldım
Ben iki defa mamadan denedim ama tutmadı malesefkeske tutmadı inek sütü yerine bence o daha uygundu bi bebege
keci mi demek istedin canim benim de planimda o vardi ama dr.erken başlattı ek gidaya

Canim ben annemlerdeyim burda internet yok telden giriyorum telde de oyle cikmiyor direkt ara butonuna tikladigimda isimler karsima cikiyor ama ben de aratiyorum hemen cikiyor yani her yeni arama siralanniyor tabi 10tane falan anca kaydediyordur yeniler arandikca da eskiler gidiyor.bugun de sabah uyanmis aratmis.ya hicbir iletisime gecmis olmasa da aklina gelip aratmasi sikinti cunku ole bi iliski durumumuz yoktu ve oyle birseyi bile yapicak biri degil ama aratio isimleri bilmiyrum napsam ki.hersey ne kadar da guzeldi ama simdi icimden biseyler kopuyo o isimleri gordukce hayirlisi olsun.ben hep derdim anne baba hic huzursuzluk veremez iki insan onemli kapini cekip basbasa kaliosun diye ama oyle olmuomus.kavgalar iliskiyi zedeliiyormus.tecrubeyle ogrendim

Cnm bi kere arasa anlarim meraktir da suan surekli aratio nerdeyse hergun en kotu iki gunde bir bu neyin meraki ki bi kere baktigi isimler de var ama bikac isim surekli aranio kendimi sucluyorum ama mantiga vurunca ayni durumda o olsa ben yapar miyimi dusunuyorum asla cevabini verince vicdanim rahatlio
Ama o saf s3vgi nasi bu halde inan bilmiorum.aldatmasa da aldatilmis vibi hissediyorum cok aci

direk girdim konuya ama ben olsaydım biran önce evime döner yüzüne bakarak sorardim çünkü tel.de mimiklerini goremiceksin ki benim eşim mesela anında renk verir baktın bi numara var o zaman çemkirirsin.
ben de 3 aylık falandi oglum kavga edip ailemin yanına gittim 1 hafta sonra geldim burda bi dukkanda çalışan bi kız var ona bakıyor falan açık açık söyledim bir daha da oraya gitmemesini soyledim simdi önünden geçerken kafası önünde geçiyor haaa eşime guveniyor muyum asls gözüm hep üzerinde annemler bi hafta bi yere gittiler beni de cagirdilar ama gitmedim iyi bisey mi bu hayir ama mecburen kocani gözünün önünden ayirmiyorsun.
bu dönemde herkes ayni seyi yaşıyor demek ki insanın içinden ben nelerle uğraşıyorum sen ne peşindesin deyip çekip gitmek geliyor ama bu da onlarin zayıf dönemleri bence kontrollü gozetimle geciricez hep diyorum bir tane oğlum oldu ama iki çocuğum var benim.
bebegini düşün stres yapma ayrıca canım cok etkileniyorlar umarım en kısa zamanda duzelirsiniz

Ya ne biliuim biz hic birbirimizi kiskanmadik hic kusutlamadik ve sonsuz guvendik.simdi boyke birsey olunca ruya gibi geliyor ve hala konduramiyorum bunu dusundugum icin kendimden bile utaniyorum ama ayni isimler neden surekli aratilsin ve bunlardan biri eski sevgilisi digerini bilemiyorum.ama gitmiycem ya bosver zaten gozlemliycem gidene kadar baktim ayni gidince sorucam ama cok aci bu muhabbeti yapmak ya isin garibi kiskanmaktan ziyade kirginlik var icimde ne biliyim uzgun buruk bi ruh hali

öyle hissetmekle cok haklısın ben cok guvensizimdir erkeklere karşı yapmaz demem asla ondan ben çoktan işin peşine düşmüştüm ama senin durumunda gerçekten öylesine aratmis olma olasılığı yüksek bide ayni face diyorsun mesaj falan atsa görürsün pcden mi giriyor evde face e gidince bakarsın hepsine
ne yaparsan yap ama stres yapma canim sütünü düşün

aynennn katılıyorm.erkeklere güven olmazzz

Laptop i hic kullanmiyoruz oyle duruyor.o da telden giriyordur.bakalim eve gidince bakicam ins Allah im ben de bu durumlara geldim ya hic bir sey demiyorum hayat cok garip😕hersey kismet ama bajalim yasayip gorucez ins

aynennn katılıyorm.erkeklere güven olmazzz

Ben ne kadar gozukapaliymisim beeee hatta kv bile derdi erkeklere guven olmaz diye ben de diyordum aaaa ben ogluna sonsuz guvenirim asla oyle birsey aklimdan bile gecmez yapmaz hem yapsa da anlamam Allah sasirtmasin derdim.o da anlarsin hem de hemen hisseder bi kadin derdi.yine yapmaz ama dusunce olarak bile aratmasi benden baskalarini dusunebilme potansiyelinin gostergesi bu bile cok aci

Son düzenleme:
kıızlar dün ömrümün yarısı gitti mkızım yataktan düştü yatak odasında bizim yatamızdan yere düştü çok kötüyüm çok şükür bişeyi yok ağladı ama geçti bikaç saat uyutmadı hareketleri normaldi ablamın kızıdüştü hastanede bişey yapmıyolar film çekmek daha cok radyasyon zararlı diye götğrmeyin dedi ablam çekmiyolarmış onlar geldi bize içimi rahjatlattılar saatlerce ağladım perişan oldum çok kötüydü rabbim bida yaşatmasın yere bile koysam halının üstünde yoırgandan dönüyo 1 dkda parkeye iniyo nsbcam bilmiyoum şimdi hep kucamda çok korkuyırum

Ay cnm benim cok gecmis olsun cok sukur birsey olmamis evet napcaklari belli olmuyor aman kiyamam canlarim ya cok gecmis olsuuunnnn😕

oyyyyy kuzummm çok geçmiş olsunnn

Ay cnm benim cok gecmis olsun cok sukur birsey olmamis evet napcaklari belli olmuyor aman kiyamam canlarim ya cok gecmis olsuuunnnn😕

oyyyyy kuzummm çok geçmiş olsunnn

aman canlarım yatakt bırakmayın yastık felan tıtmuyoo bizimkini ama düşünmeliydim dün sabah eşim ben o yatarken ben yüz üstü yttım eşimle oynuyolar bna dogru yuvarlanıp üstüme çıktı yani engel tanımıyo artık aman siz bırakmayın çok kötü bişe rabbim bida yaşatmasın

oyyyy kuzuya bak
kemal dönmüyor çok üşengeç.üzülmeyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…