2014 Şubat Anneleri

Yok semenderim yastık kullanmiyorum1 yaşından öncede kullanmiycamnerde yatarsa yatsın bi bakıyorum su dökülmüş gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de kullanmıyorum da hani dedim belki ondandır.doktora sordun mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de kullanmıyorum da hani dedim belki ondandır.doktora sordun mu?

sormayida unuttumacaba su ne iciyo ondanmi terliyo diye dusunuyorum:26:belki terlemese daha iii kilo alir

sormayida unuttumacaba su ne iciyo ondanmi terliyo diye dusunuyorum:26:belki terlemese daha iii kilo alir

Seninle benim kaderim aynı canım,zor kilo alır bu bebekler:) günde iki öğün ek gıda veriyorum kavga kıyamet her seferinde.şimdiden anne-kız atışması yaşıyoruz:)

Merhaba.... bebeginizin sicaklarda ishal oldu mu.. bebegimin ateşi yok. Genel durumu iyi ama 4_5 kez sulu kaka yapiyor. Rengi sari....daha onceden 2_3 gune bir yapardi...altin sarisi renginde idi..cis sayisi da azaldi...

Merhaba.... bebeginizin sicaklarda ishal oldu mu.. bebegimin ateşi yok. Genel durumu iyi ama 4_5 kez sulu kaka yapiyor. Rengi sari....daha onceden 2_3 gune bir yapardi...altin sarisi renginde idi..cis sayisi da azaldi...

Sebebini bilemiycm geçmiş olsun ama sana tavsiyem suda içir çay kaşığıyla alabildiği kadar.

Benimkide yemiyor meyveyi maalesef zorla veriyorum 3-4 kaşık .sebzeci oldu annesi gibi.az önce kayısılı irmikli muhallebi yaptım onu yedi ama. Sen de dene istersen.....

Hanımlar bu olaylar hep bizi mi buluyor bilmiyorum ama dün yine garip bir şey oldu.eşim bir günlüğüne geldi hep beraber iş yemeğine gittik.iftardan sonra namaza gidince ben masada yalnız kaldım kızımla.karşı masada tek başına oturan adam yanıma gelerek "abla bebekle bir fotoğraf çekilebilir miyim bizimki ikna olmuyor da çocuk için,belki şimdi olur" dedi.ben de kusura bakmayın babası şimdi gelir kızar,nazar değer diye izin vermiyor dedim.tipini de hiç beğenmedim.aklıma hep bu pedofili vakaları gelince ürperiyorum

Veee mina 1 kase seftali li yogurdunu bitirirr:) comlekte mayaliyorum ben 5 kilo:) anca yetiyor ev ahalisine cok degisikte bir lezzeti oluyor. Mina da sevdi danano yaptim ona:)
Aksamada sebze corbasi. Pek sevmiyor ama denicez bakalim. Olmadi tarhana yine.analarina cekmis kizlarim ver tarhana yesinler:)

yok tatlım günde bir yapıyor

Benimkide yemiyor meyveyi maalesef zorla veriyorum 3-4 kaşık .sebzeci oldu annesi gibi.az önce kayısılı irmikli muhallebi yaptım onu yedi ama. Sen de dene istersen.....
sebze sevmedi oğlum

bebişe hergün mayalamıyormusun kuzum

Arkadaslar keçi yogurdunu nasıl mayaladiniz normal yogurtla mi

keçi yoğurdu ile mayaladım aldığımız yerden verdiler

Yok semenderim yastık kullanmiyorum1 yaşından öncede kullanmiycamnerde yatarsa yatsın bi bakıyorum su dökülmüş gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende birkac gun su verdim. Kafasindan sanki su fiskiriyo... yani bu abarti oldu ama yattigi yerin dedigin gibi islakligi belli oluyo. Sadece emzirdigim icin su vermiyorum artik epey azaldi. Netteki arastirmalarima gore demir veya d vitamini eksikliginden olabilirmis. Yarin dr.a sorcam.

Yalniz degilsin canim biz sabah 7 de kalktik. Ilk defa gec kalkti boncugum. Normali 5-6 gibi. Gece gec yattim anladi heralde

Oh maşallah.biz de erken yatıp 6 da kalkıyoruz.ben de geç yatıyorum en azından 2 saat kendime ayırayım istiyorum.kahve mi içsem, kitap mı okusam,yok tv izliyim,eşimle vakit geçireyim,banyo yapiyim, internette takılıyim,artık aklıma ne gelirse hepsini sığdırmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…