Yok semenderim yastık kullanmiyorum1 yaşından öncede kullanmiycam nerde yatarsa yatsın bi bakıyorum su dökülmüş gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de kullanmıyorum da hani dedim belki ondandır.doktora sordun mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de kullanmıyorum da hani dedim belki ondandır.doktora sordun mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sormayida unuttumacaba su ne iciyo ondanmi terliyo diye dusunuyorum:26:belki terlemese daha iii kilo alir
Merhaba.... bebeginizin sicaklarda ishal oldu mu.. bebegimin ateşi yok. Genel durumu iyi ama 4_5 kez sulu kaka yapiyor. Rengi sari....daha onceden 2_3 gune bir yapardi...altin sarisi renginde idi..cis sayisi da azaldi...
yoğurt a ara vermiştim. y emiyodu çünkü .dün yaptım. Bugün 3 yemek kaşığı kadar yediinş hergün yer bikmaz hemen meyve püresi ni yemiyor ama halen. bi bebek tatlı şeyi yemiyo ilginç. sebze yapacam bakim onu yiycektikmi onu yerse demekki tatlı şeyleri sevmiycek mamaya bile deneme amaçlı biraz şeker attım kitledi ağzını imkansız açamadim
Benimkide yemiyor meyveyi maalesef zorla veriyorum 3-4 kaşık .sebzeci oldu annesi gibi.az önce kayısılı irmikli muhallebi yaptım onu yedi ama. Sen de dene istersen.....
yoğurt a ara vermiştim. y emiyodu çünkü .dün yaptım. Bugün 3 yemek kaşığı kadar yediinş hergün yer bikmaz hemen meyve püresi ni yemiyor ama halen. bi bebek tatlı şeyi yemiyo ilginç. sebze yapacam bakim onu yiycektikmi onu yerse demekki tatlı şeyleri sevmiycek mamaya bile deneme amaçlı biraz şeker attım kitledi ağzını imkansız açamadim
Canim azar azar artirip oyle mi verdin.en sonnbi cay bardagi mi veriliyo. Kismetse carsamba kontrolden sonra bende baslicam
Merhaba.... bebeginizin sicaklarda ishal oldu mu.. bebegimin ateşi yok. Genel durumu iyi ama 4_5 kez sulu kaka yapiyor. Rengi sari....daha onceden 2_3 gune bir yapardi...altin sarisi renginde idi..cis sayisi da azaldi...
sebze sevmedi oğlumBenimkide yemiyor meyveyi maalesef zorla veriyorum 3-4 kaşık .sebzeci oldu annesi gibi.az önce kayısılı irmikli muhallebi yaptım onu yedi ama. Sen de dene istersen.....
bebişe hergün mayalamıyormusun kuzumVeee mina 1 kase seftali li yogurdunu bitirirr:) comlekte mayaliyorum ben 5 kilo:) anca yetiyor ev ahalisine cok degisikte bir lezzeti oluyor. Mina da sevdi danano yaptim ona:)
Aksamada sebze corbasi. Pek sevmiyor ama denicez bakalim. Olmadi tarhana yine.analarina cekmis kizlarim ver tarhana yesinler:)
Arkadaslar keçi yogurdunu nasıl mayaladiniz normal yogurtla mi
yok tatlım günde bir yapıyor
sebze sevmedi oğlum
bebişe hergün mayalamıyormusun kuzum
keçi yoğurdu ile mayaladım aldığımız yerden verdiler
Herkese bu sefer benden günaydın en erkenci benim galiba 😃😃
Yok semenderim yastık kullanmiyorum1 yaşından öncede kullanmiycam nerde yatarsa yatsın bi bakıyorum su dökülmüş gibi
Yalniz degilsin canim biz sabah 7 de kalktik. Ilk defa gec kalkti boncugum. Normali 5-6 gibi. Gece gec yattim anladi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?