500g az değil cnm. Bir cok sitede okudum normal diyo.ama ek gidaya bu donemde baslayanarda yemek secme olayi pek olmuyormus. Ben dogali varken mamadan yapmaya karsiyim. Resmen mamayi ekşitip bozuk mamayi veriyolar. Al mis gibi sutunu yedir bence. Keci sutu anne sutune yakin old icin bunu yedirmeye calis.benim burda keci sutu bulma sansim olmadigi icin inek sutunden yapip vericem ins.
Canim prizler icinyuvarlak aparatlar var.onlardan takinca cikaramiyo.bizim arkadasin bebegi dilini sokuyomus sipa. Hemen bunlardan almislar.bu seferde onlarla oynuyomus. Mobilya koseleri icin de plastik koruyucular var. Carpma aninda yaralana olmasin diye.
bence de az değil dr.da normal dedi ama bizimki cok kilo almıştı birden 500 gr a düşünce başla dedi.
süte alerjisi de var kecide de bisey olursa diye korkuyorum iki arada kaldım ben de hic mamadan yana değilim golden goat diye mama varmış kullanan var mi acaba iyiyse ondan mi yapsam acaba diyorum:44:
kakasinda sumuk gb.uzayan şeyler vardı bi süre sütü kestim kayboldu tekrar içmeye başladım yeniden olunca dr.buyuk olasılıkla alerji dedi kaka tahlilinde bisey çıkmadı.Sut alerjisi olduğunu nasıl anladiniz. Keci sutunu alerjisi olan bazi bebekler tuketebiliyo diye biliyorum.denemek lazim sanirim
Arkadaşlar demir damlasindan sonra kakasi siyahlasti mi
Bizdede ilk kullandığımda oldu .. Dr normal dedi bu ilacın kakayı boyamA özelliği varmış.. Kullandığımdan beri kakası eski altın sarısı renginde değil.. Siyahlık ilk kullanırken gördüm şimdi yok.. Arada tekrar olur bazen hiç olmaz demişti Dr..Arkadaşlar demir damlasindan sonra kakasi siyahlasti mi
Yani demir icin degil ama diger besleyici degerler icin verebilirsiniz diyolar. (Eksik anlatmisim)demir damlasinda tadi guzel olan hangisiydi. Aslinda demir damlasi yerine pekmez verecektim ama netteki arastirmalarim sonucunda pekmez demir icin yeterli olmuyomus. Pekmez verebilirsiniz diyolar icinde bissürü besleyici degerler varmis.mesela sutten daha fazla calsiyum varmis
Arkadaşlar demir damlasindan sonra kakasi siyahlasti mi
Yani demir icin degil ama diger besleyici degerler icin verebilirsiniz diyolar. (Eksik anlatmisim)
Ferrum kullanıyoruz çok kötü değil tadı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm ferrumu günde kaç damla kullanıyosn doktor bana günde iki defa beşer damla kullan dedi ama daha kullanamadm:26:
biizmkide cok terliyo ya acayip kafası özellikle bid kusuyo allahım arkası kafası ter önü kusmuk hergün 20 tane zıbın bereket yaz geldide içli dışlı yok battaniye yok bunada şükür
Kilosuyla orantılı dedi.6 kilo olduğu için 6 damla.kilo arttıkça damla da artacak
Acaba biz demiri ne zaman kullanacağız bakalım. 5 .ay kontrolünde vermedi hiç lafını da etmedi doktor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanırım günde bir kere öyle mi .bana iki deyince fazla geldi kullanamadm bi dahaki kontrolü bekliyom
neden bu kadar çok terliyolarkiben oğlum kadar terlemedim hiç. kafasını koyduğu yer su icinde allah kolaylik versin sana sen bide kurmaya uğraşıyosun:26:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yastığı elyaf mı canım? Elyaf çok terletir,yünlü bir yastık dene dicem de orda nasıl bulcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?