2014 Şubat Anneleri

Anneler nasilsiniz kizim emeklemeye calisiyor bagiria cigiris cok tatli ya.emekleyemiyor ama olsun kizceler ben kizima su iciremiyorum icmiyor ne yaptiysam icmiyor kasik biberon yok yok yok ne yapmaliyim yardim edin

canim oglumda öyleydi zamanla alisti suya sen dene hep..alisir

simdi su icme biberonu aldim kendide tutuyo onla daha cok iciyogecen 40 cc icti cektim nasi agladi vermedim tabi daha faslasinidedigim biberondan al bide onu dene bence..

Son düzenleme:
canim oglumda öyleydi zamanla alisti suya sen dene hep..alisir

simdi su icme biberonu aldim kendide tutuyo onla daha cok iciyogecen 40 cc icti cektim nasi agladi vermedim tabi daha faslasinidedigim biberondan al bide onu dene bence..

Deniyoruz canim cok terliyor diye veriyorum icerken daha cok terliyor agzinda biriktiriyor kesinlikle yutmuyor sonra hepsini disari cisi azaldi susuz kalacak diye korkuyorum

Kizlaaarrrrr
Rota asisi 2 dozdu ilki 3. Ay ikincisi 5. Ay dendi de simdi kixim 21 subat dogumlu ve ben 21 inden 21 ine gidiyorum doktora yani benim hesabima gore bu ayin 21 inde 5. Ayi doluyor ve rotanin ikinci dozunu vurdurucam ama simdi internetten baktim en gec 20.hafta diyor hafta hesabi mi oluyor yani 4 hafta olunca mi ayi doluyo dioruz😕

Deniyoruz canim cok terliyor diye veriyorum icerken daha cok terliyor agzinda biriktiriyor kesinlikle yutmuyor sonra hepsini disari cisi azaldi susuz kalacak diye korkuyorum
Bizimki de su icmiyor arada 2-3 yudum belki😕ben de ihtiyaci yok demek i8 diye zorlamiyorum ama zorlamak mi gerekiyor acaba😮

Moralim bozuldu anneler kizimda sut alerjisi oldugunu dusunuyorfuk kan icin ama degil cunku sut urunu tuketmiyorum ona ragmen var hala az once cok geldi gene

cağlardamla canım aynı şey benim başıma geldi sudan nefret ediyor diye düşünüyordum 3 güne kadar...Avent biberon var bende yenidoğan seti 4 tane iki küçük biberonu bıçakla deldim hem de bıçakla neyse çocuğum kana kana su içiyor 3 günden beri ya... Vicdan azabı oldu bende... :2::2::2:

Kızlar ben tatile gidiyorum yarın sabah yola çıkıyoruz ailece güzel geçer inşallah... 4 ağustosta yani aşı günü burdayım herkesi öpüyorum sizleri çok seviyorum bebişlere iyi bakın

Canım Çok geçmiş olsun.

Emeklemeye ve yürümeye başladıkları zaman ne yapacağız bilemiyorum.mesela bizim evde prizleri duvarların alt bölümlerine yapmışlar.ben küçükken prizlere kalem soktuğumu hatırlıyorum.kızımın yaptığını düşünmek bile istemiyorum.

Kızlar bebeğine keçi sütü yoğurdu yediren var mı?yiyorlar mı ben kızıma yaptım.3 kaşık zorla yedirebildim.ben de pek sevemedim tadını keçi keçi kokuyor.inek sütüne dönebilirim.

Moralim bozuldu anneler kizimda sut alerjisi oldugunu dusunuyorfuk kan icin ama degil cunku sut urunu tuketmiyorum ona ragmen var hala az once cok geldi gene

Canim idrar tahlili ve idrar kültürü yaptirdin mi. Gittigimiz alerji profu cok sacma gelebilir ama idrar yolu enf. bile olabilir demisti.bisey cikmamisti bizde.

Kızlar bebeğine keçi sütü yoğurdu yediren var mı?yiyorlar mı ben kızıma yaptım.3 kaşık zorla yedirebildim.ben de pek sevemedim tadını keçi keçi kokuyor.inek sütüne dönebilirim.

Canim azar azar artirip oyle mi verdin.en sonnbi cay bardagi mi veriliyo. Kismetse carsamba kontrolden sonra bende baslicam

Benim oğlanda acayip terliyor. bi bakıyom yaptığına su dökülmüş gibi.bende o yüzden veriyorum suyu.alisir ama şimdi değişik rat aldığı için zorlanıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

aynen kara kara düşünüyorum hiç ayrılamıyorum şimdi başından bugün kollarım koptu anakucagındanda korkuyorum sanırım mama sandalyesine geçicem artık ama ondada durmaz çok hareketli uçar ondanda allahım minnacık zaten ele avuca gelmiyo prizlerdense bizim evdede heryer kaplo oo orta sehbaalr kapılar ben oturma odamı bozdum cocuk odası yaptım başka odam yok girişime koyduk bi 3lüyü 2 berjeli cocuk odasında bi 3lüde görsen heryer eşya bunalıyorum çocuk nasıl dolaşşsın yatak odamdayım bide oraya beşik soktok aldıgımız oda sallanmıyo bizimki 24 saat sallanıyoanlıcan zeynebe göre düzenlicez evi bikaç ay sonra herelde bisürü eşya evden gidicek ah canım ah cok zormuş annelik sakınırken bide böyle oldu çok kafama taktım benim yüüzmden diye yatak odasında bunalıyorum nasıl oldu diye diye durmaıyorum orda cok korktum

Canım Çok geçmiş olsun.

saol cnaım ... keçi sütüyle bi kere yogurt denedim zaten yogurt olmadı tutmadı cogu kişininde tutmuyo atmadım dolapta duruyodu 4. atcaktım baktım biraz tutmuş bi koktum ıyyykk cok iğrenç bi keçi kokusu var afederrsin bildigin tezek ahuır kokuyo nası bişi anlamadım ben hiç tiksinmem koku almam kolay kolay ama ben yiyemedimki cocumada vermem artık normal yogurdu bile sevmiyo kızım zorlamıyorum bi hafta sonra gene denerim şimdilik şeftali favorimiz bikaç gün muzla karıştırdım kabız şuan yapamıyo çimdik çimdik katı yapmaya çalışıyo bi süre muza ara verdim

benimde 12sindeydi 2. doz ama yaptırmadım yaptıramadım yani bayram üstü ters oldu rabbim korusun artık ne diyim

Çok geçmiş olsun.rabbim beterinden saklasin:26:çok dikkatli olmamı z lasim bu dönemlerde:26:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım cok cok dikkat edin benim ödüm koptu kimsenin başına gelmesin başka şimdi herkez diyo benimkide düştü diye diye herkez düşürmüş çocunu aman allah mhafaza cok dikkat edin cnaım o yüzden yazdım zaten aman dikkat:18:

Oy yavrum benim gecmis olsun zuzuya. Yere sergi ser canim parkeye giderse de gitsin. Usumesi dusmesinden iyidir

.

üşüyo diye degil canım nasıl bi yuvarlanmaysa ya kapıya kadar gidiyo ya parkete iniyo tak diye soguk degil scak heryer zaten alıyorum hep ceviriyorum gene hopp gidiyo allahım cok komik ama benim kavusum oldu resmen beşigi odasındaki sallanmayan kocaman büyüyenlerden ne güzel onun içinde oynasa yok durmuyoki bi ona güvenitrim parmaklıkları var ne güzel acık bakınmayı öğrense oyuncakalrdan cok fena oluyoruz kızım bi tuhaf alıyo 2 sanıye sonra agzına hırslanıyo hırslanıyo sonra katılana kadar aglıyo neden agzına girmiyo hepsi diye

Canım çok çok geçmiş olsun.benim de en korktuğum şey.bigün başıma gelecek kesin,korkuyorum ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bende cok korkardım heryerine yastıktan çit örerdim nasıl oldu anlamadım bide eşimde ikimizde evdeydik çok üzüldüm

biizmkide cok terliyo ya acayip kafası özellikle bid kusuyo allahım arkası kafası ter önü kusmuk hergün 20 tane zıbın bereket yaz geldide içli dışlı yok battaniye yok bunada şükür

oooooooooo iyi tatiller balım
ben veriyorum meyve püresi karıştrıp lüp lüp yiyor

oyy kuzuma yaaaa dr a sordunmu tatlım

500g az değil cnm. Bir cok sitede okudum normal diyo.ama ek gidaya bu donemde baslayanarda yemek secme olayi pek olmuyormus. Ben dogali varken mamadan yapmaya karsiyim. Resmen mamayi ekşitip bozuk mamayi veriyolar. Al mis gibi sutunu yedir bence. Keci sutu anne sutune yakin old icin bunu yedirmeye calis.benim burda keci sutu bulma sansim olmadigi icin inek sutunden yapip vericem ins.

Canim prizler icinyuvarlak aparatlar var.onlardan takinca cikaramiyo.bizim arkadasin bebegi dilini sokuyomus sipa. Hemen bunlardan almislar.bu seferde onlarla oynuyomus. Mobilya koseleri icin de plastik koruyucular var. Carpma aninda yaralana olmasin diye.

Çok geçmiş olsun canım yaa... Artık gözümüzü dört açacağız..Mevlam korusun miniklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…