- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Anneler nasilsiniz kizim emeklemeye calisiyor bagiria cigiris cok tatli ya.emekleyemiyor ama olsun kizceler ben kizima su iciremiyorum icmiyor ne yaptiysam icmiyor kasik biberon yok yok yok ne yapmaliyim yardim edin
canim oglumda öyleydi zamanla alisti suya sen dene hep..alisir
simdi su icme biberonu aldim kendide tutuyo onla daha cok iciyogecen 40 cc icti cektim nasi agladi vermedim tabi daha faslasini dedigim biberondan al bide onu dene bence..
Bizimki de su icmiyor arada 2-3 yudum belki😕ben de ihtiyaci yok demek i8 diye zorlamiyorum ama zorlamak mi gerekiyor acaba😮Deniyoruz canim cok terliyor diye veriyorum icerken daha cok terliyor agzinda biriktiriyor kesinlikle yutmuyor sonra hepsini disari cisi azaldi susuz kalacak diye korkuyorum
😕😕😕Moralim bozuldu anneler kizimda sut alerjisi oldugunu dusunuyorfuk kan icin ama degil cunku sut urunu tuketmiyorum ona ragmen var hala az once cok geldi gene
kıızlar dün ömrümün yarısı gitti mkızım yataktan düştüyatak odasında bizim yatamızdan yere düştü çok kötüyüm çok şükür bişeyi yok ağladı ama geçti bikaç saat uyutmadı hareketleri normaldi ablamın kızıdüştü hastanede bişey yapmıyolar film çekmek daha cok radyasyon zararlı diye götğrmeyin dedi ablam çekmiyolarmış onlar geldi bize içimi rahjatlattılar saatlerce ağladım perişan oldum çok kötüydü rabbim bida yaşatmasın yere bile koysam halının üstünde yoırgandan dönüyo 1 dkda parkeye iniyo nsbcam bilmiyoum şimdi hep kucamda çok korkuyırum
kıızlar dün ömrümün yarısı gitti mkızım yataktan düştüyatak odasında bizim yatamızdan yere düştü çok kötüyüm çok şükür bişeyi yok ağladı ama geçti bikaç saat uyutmadı hareketleri normaldi ablamın kızıdüştü hastanede bişey yapmıyolar film çekmek daha cok radyasyon zararlı diye götğrmeyin dedi ablam çekmiyolarmış onlar geldi bize içimi rahjatlattılar saatlerce ağladım perişan oldum çok kötüydü rabbim bida yaşatmasın yere bile koysam halının üstünde yoırgandan dönüyo 1 dkda parkeye iniyo nsbcam bilmiyoum şimdi hep kucamda çok korkuyırum
Moralim bozuldu anneler kizimda sut alerjisi oldugunu dusunuyorfuk kan icin ama degil cunku sut urunu tuketmiyorum ona ragmen var hala az once cok geldi gene
Kızlar bebeğine keçi sütü yoğurdu yediren var mı?yiyorlar mı ben kızıma yaptım.3 kaşık zorla yedirebildim.ben de pek sevemedim tadını keçi keçi kokuyor.inek sütüne dönebilirim.
Deniyoruz canim cok terliyor diye veriyorum icerken daha cok terliyor agzinda biriktiriyor kesinlikle yutmuyor sonra hepsini disari cisi azaldi susuz kalacak diye korkuyorum
Emeklemeye ve yürümeye başladıkları zaman ne yapacağız bilemiyorum.mesela bizim evde prizleri duvarların alt bölümlerine yapmışlar.ben küçükken prizlere kalem soktuğumu hatırlıyorum.kızımın yaptığını düşünmek bile istemiyorum.
Canım Çok geçmiş olsun.
Kızlar bebeğine keçi sütü yoğurdu yediren var mı?yiyorlar mı ben kızıma yaptım.3 kaşık zorla yedirebildim.ben de pek sevemedim tadını keçi keçi kokuyor.inek sütüne dönebilirim.
Kizlaaarrrrr
Rota asisi 2 dozdu ilki 3. Ay ikincisi 5. Ay dendi de simdi kixim 21 subat dogumlu ve ben 21 inden 21 ine gidiyorum doktora yani benim hesabima gore bu ayin 21 inde 5. Ayi doluyor ve rotanin ikinci dozunu vurdurucam ama simdi internetten baktim en gec 20.hafta diyor hafta hesabi mi oluyor yani 4 hafta olunca mi ayi doluyo dioruz😕
Çok geçmiş olsun.rabbim beterinden saklasin:26:çok dikkatli olmamı z lasim bu dönemlerde:26:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oy yavrum benim gecmis olsun zuzuya. Yere sergi ser canim parkeye giderse de gitsin. Usumesi dusmesinden iyidir
.
Canım çok çok geçmiş olsun.benim de en korktuğum şey.bigün başıma gelecek kesin,korkuyorum ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim oğlanda acayip terliyor. bi bakıyom yaptığına su dökülmüş gibi.bende o yüzden veriyorum suyu.alisir ama şimdi değişik rat aldığı için zorlanıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oooooooooo iyi tatiller balımcağlardamla canım aynı şey benim başıma geldi sudan nefret ediyor diye düşünüyordum 3 güne kadar...Avent biberon var bende yenidoğan seti 4 tane iki küçük biberonu bıçakla deldim hem de bıçakla neyse çocuğum kana kana su içiyor 3 günden beri ya... Vicdan azabı oldu bende... :2::2::2:
Kızlar ben tatile gidiyorum yarın sabah yola çıkıyoruz ailece güzel geçer inşallah... 4 ağustosta yani aşı günü burdayım herkesi öpüyorum sizleri çok seviyorum bebişlere iyi bakın
ben veriyorum meyve püresi karıştrıp lüp lüp yiyorKızlar bebeğine keçi sütü yoğurdu yediren var mı?yiyorlar mı ben kızıma yaptım.3 kaşık zorla yedirebildim.ben de pek sevemedim tadını keçi keçi kokuyor.inek sütüne dönebilirim.
Moralim bozuldu anneler kizimda sut alerjisi oldugunu dusunuyorfuk kan icin ama degil cunku sut urunu tuketmiyorum ona ragmen var hala az once cok geldi gene
oyyyy kuzuya bak
kemal dönmüyor çok üşengeç.üzülmeyeyim bari
Merhaba anneler benim bir sorum olacak sizlere?
oğlum 5.ayini doldurdu bu ay az kilo aldı diye (500 gr.) dr.ek gıdaya geçelim dedi ama az miktarda önce şeftali sonra yogurt ve elma ama yogurdu mamadan yapmamı söyledi. süt haline getirip yogurt yapicakmisim ben hic hazır gıda vermek istemiyorum dr.keci ya da inek sütüne 6.ayda gecicez dedi.
mamadab yoğurt yaptiniz mi hic ya da keci sütünden yapıp verdiniz mi bebişlerinize:44:
Emeklemeye ve yürümeye başladıkları zaman ne yapacağız bilemiyorum.mesela bizim evde prizleri duvarların alt bölümlerine yapmışlar.ben küçükken prizlere kalem soktuğumu hatırlıyorum.kızımın yaptığını düşünmek bile istemiyorum.
Çok geçmiş olsun canım yaa... Artık gözümüzü dört açacağız..Mevlam korusun miniklerimizi.kıızlar dün ömrümün yarısı gitti mkızım yataktan düştüyatak odasında bizim yatamızdan yere düştü çok kötüyüm çok şükür bişeyi yok ağladı ama geçti bikaç saat uyutmadı hareketleri normaldi ablamın kızıdüştü hastanede bişey yapmıyolar film çekmek daha cok radyasyon zararlı diye götğrmeyin dedi ablam çekmiyolarmış onlar geldi bize içimi rahjatlattılar saatlerce ağladım perişan oldum çok kötüydü rabbim bida yaşatmasın yere bile koysam halının üstünde yoırgandan dönüyo 1 dkda parkeye iniyo nsbcam bilmiyoum şimdi hep kucamda çok korkuyırum
Çok geçmiş olsun canım yaa... Artık gözümüzü dört açacağız..Mevlam korusun miniklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?