2014 Şubat Anneleri

Bebisin kac dogumlu, kacta uyuyo, toplam kac saat uyuyo. Sorguya almis gibi olmus

Kızlar bebişine bayram alışverişi yapan var mı? Biz Cumartesi aldık.erken oldu ama sonrada çok kalabalık oluyor.avm deki bütün mağazalara baktım.eşim diyor kızımı da alıştırma ama insan en güzelini almak istiyor. Ben kızıma 2 tane aldım biri klasik diğeri spor. O kadar güzel bir duyguymuş ki yüce Rabbim bebeği olmayan bebek bekleyen herkese nasip etsin.kendime almaya vakit kalmadı kızım huysuzlandı.ben de yakınımda emanet edebileceğim kimse olmadığı için dün ilk kez internetten aldım birkaç birşey. Aslında bayramlarda kendime pek almam ama bebeğimin ilk bayramı anneside güzel olsun dedim.

Bebisin kac dogumlu, kacta uyuyo, toplam kac saat uyuyo. Sorguya almis gibi olmus

Yok rica ederim. 30 Ocak doğumlu.akşam 9 gibi yatıyor. 8 saat uyuyor genelde.bazı geceler uyumaz ama olsun o da nazar boncuğu.gece 1-2 kez de emiyoruz.uykusuna çok dikkat ediyorum.akşamı anlasın diye odanın ışıklarını kapatıyorum.dışarı çıkarsak erken doneriz.arkasdaşalrımızı da akşamları pek çağırmıyorum.uyku saati Kaymasın sonra beni uyutmaz diye.sizin uykular nasıl?

Biz almadik daha Cok hizliymissiniz canim :)) gule gule kirletsin bebisin. Saglikli gunler gecirsin cicileriyle

Bebişine kaç doğumlu?

Bizde 9-9 bucuk -10 gibi yatiyoruz. 2 defa emiyo. Sabah 5 veya 6 gibi uyaniyo. 14 subat cnm

Bende şu içmeyin den kaynaklandığını düşünüyorum. hergün nerdeyse toplamda 50 cc ne iciyo.onuda terle atiyo galiba. demir eksikliğinden olabilirmi bilmiyorum ama d vitamininden olamaz herhalde dogdugundan beri hiç aksatmadik hapini kullanıyoruz çünküdoktoruna sorarsan burayada bi yaz canım sebebi ne olabilirmiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tmm cnm yazarim. Bende eksiklikten old. dusunmuyorum. Oyle olsa her zaman kafasi cok terler. Simdi su vermiyorum cok terlemiyo kafası

Gule gule kullansin melegin fotoraflarini koyar misin canim karar veremiyorum bende 2 takum alicam evdede var giyilemis 2 takum kusuyo ya benimki anca bi.gun idare eder her gun yikar asarim.:)

Masallah bizimde gunduz 45 dk uyuyo en fazla yarim saati zaten ayamda sallayarak:) gecede 12 de uyuyo 1 haftadir 2 bucukta 5 te kalkiyo emmeye sonra.bikir bikir.7/8. E kadar uyuyo bunada sukur

Çok tatlılar ya:) ben de heveslendim babamızı beklemeden kendim mi alsam acaba:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çocukla tek başına gitmek zor olabilir.bi yakının varsa daha iyi.kıyafetlerin içinde kayboluyosun bide çocuğa giydiriyosun falan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…