Oh maşallah.biz de erken yatıp 6 da kalkıyoruz.ben de geç yatıyorum en azından 2 saat kendime ayırayım istiyorum.kahve mi içsem, kitap mı okusam,yok tv izliyim,eşimle vakit geçireyim,banyo yapiyim, internette takılıyim,artık aklıma ne gelirse hepsini sığdırmaya çalışıyorum.
Bebisin kac dogumlu, kacta uyuyo, toplam kac saat uyuyo. Sorguya almis gibi olmus
Bebisin kac dogumlu, kacta uyuyo, toplam kac saat uyuyo. Sorguya almis gibi olmus
Kızlar bebişine bayram alışverişi yapan var mı? Biz Cumartesi aldık.erken oldu ama sonrada çok kalabalık oluyor.avm deki bütün mağazalara baktım.eşim diyor kızımı da alıştırma ama insan en güzelini almak istiyor. Ben kızıma 2 tane aldım biri klasik diğeri spor. O kadar güzel bir duyguymuş ki yüce Rabbim bebeği olmayan bebek bekleyen herkese nasip etsin.kendime almaya vakit kalmadı kızım huysuzlandı.ben de yakınımda emanet edebileceğim kimse olmadığı için dün ilk kez internetten aldım birkaç birşey. Aslında bayramlarda kendime pek almam ama bebeğimin ilk bayramı anneside güzel olsun dedim.
Yok rica ederim. 30 Ocak doğumlu.akşam 9 gibi yatıyor. 8 saat uyuyor genelde.bazı geceler uyumaz ama olsun o da nazar boncuğu.gece 1-2 kez de emiyoruz.uykusuna çok dikkat ediyorum.akşamı anlasın diye odanın ışıklarını kapatıyorum.dışarı çıkarsak erken doneriz.arkasdaşalrımızı da akşamları pek çağırmıyorum.uyku saati Kaymasın sonra beni uyutmaz diye.sizin uykular nasıl?
Bebişine kaç doğumlu?
Bende birkac gun su verdim. Kafasindan sanki su fiskiriyo... yani bu abarti oldu ama yattigi yerin dedigin gibi islakligi belli oluyo. Sadece emzirdigim icin su vermiyorum artik epey azaldi. Netteki arastirmalarima gore demir veya d vitamini eksikliginden olabilirmis. Yarin dr.a sorcam.
Bende şu içmeyin den kaynaklandığını düşünüyorum. hergün nerdeyse toplamda 50 cc ne iciyo.onuda terle atiyo galiba. demir eksikliğinden olabilirmi bilmiyorum ama d vitamininden olamaz herhalde dogdugundan beri hiç aksatmadik hapini kullanıyoruz çünküdoktoruna sorarsan burayada bi yaz canım sebebi ne olabilirmiş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bebişine bayram alışverişi yapan var mı? Biz Cumartesi aldık.erken oldu ama sonrada çok kalabalık oluyor.avm deki bütün mağazalara baktım.eşim diyor kızımı da alıştırma ama insan en güzelini almak istiyor. Ben kızıma 2 tane aldım biri klasik diğeri spor. O kadar güzel bir duyguymuş ki yüce Rabbim bebeği olmayan bebek bekleyen herkese nasip etsin.kendime almaya vakit kalmadı kızım huysuzlandı.ben de yakınımda emanet edebileceğim kimse olmadığı için dün ilk kez internetten aldım birkaç birşey. Aslında bayramlarda kendime pek almam ama bebeğimin ilk bayramı anneside güzel olsun dedim.
Yok rica ederim. 30 Ocak doğumlu.akşam 9 gibi yatıyor. 8 saat uyuyor genelde.bazı geceler uyumaz ama olsun o da nazar boncuğu.gece 1-2 kez de emiyoruz.uykusuna çok dikkat ediyorum.akşamı anlasın diye odanın ışıklarını kapatıyorum.dışarı çıkarsak erken doneriz.arkasdaşalrımızı da akşamları pek çağırmıyorum.uyku saati Kaymasın sonra beni uyutmaz diye.sizin uykular nasıl?
Masallah bizimde gunduz 45 dk uyuyo en fazla yarim saati zaten ayamda sallayarak:) gecede 12 de uyuyo 1 haftadir 2 bucukta 5 te kalkiyo emmeye sonra.bikir bikir.7/8. E kadar uyuyo bunada sukur
Çok tatlılar ya:) ben de heveslendim babamızı beklemeden kendim mi alsam acaba:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok tatlılar ya:) ben de heveslendim babamızı beklemeden kendim mi alsam acaba:)
keçi yoğurdu ile mayaladım aldığımız yerden verdiler
Teşekkürler varsa yogurdunu alayim yoksa probiyotikle yapayim artık.Ben organik maya aldım.adı ""büyüyo"" probiyotik. Imek sütüyse de olurmuş.4 kez yaptığında ( yani arta kalan yoğurtla) özüne kavuşuyormuş doğal oluyormuş.
Hanımlar bebelac.com'da da güzel mama tarifleri var😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?