2014 Şubat Anneleri

selamm:)
nasılsınız kızlar? Bebişler iyidir inşaallah.. uğrayamıyorum buraya pek.
Benim oğlan iyi Allah a şükür.
Ne meyve ne de sebzeye alıştırmada bir sorun yaşamadık maşaallah Öyle sevimli ve tatlı ki bazen 'bu benden mi çıktı gerçekten' diye düşünüyorum
Ball bal :) öpe öpe doyamıyoruz :)
Ama huysuz bu aralar nedense..
Yoğurttan konuşulmuş. Ben mayalamayı denedim tutturamadım. Anneme mayalattım o da hoşuma gitmedi ve pes ettim. En iyi marka sütaş. Ve onun yoğurtlarından yedirmeye karar verdim. Tutturamıyorum işte kardeşim, zorla mı?

İsyan etme değil haşa ama meraktan soruyorum.Allahım ben hep elimde lokmayla bu çocuğun peşinden mi koşcam:) saatlerdir uyuyor ve ben elimde 60 cc süt olan biberonla bekliyorum.ara ara verince iki yudum da olsa alıyor diye ve 5 saat önce yedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Semender demin bende aynı mücadele ettim.

Son düzenleme:
genel olarak hako yaa.elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.gelince de okumaya.ama bana ne kimse yazıyo ne kaale alıyor.buranın mdavimlerinden olmasam gidicemgelmicem bi daha

Canım bence bi sana karşı yapılmıyor. bazen hepimizin yazdıklarını cevap verilmeyebiliniyoya mesajlar ortada kaynıyor ya bilgisi olmayan olabiliyoküsme gel buraya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ciddi mi yaaa benim findikta buyuk ihtimal inek sutu alerjisi var keci sutu arastirayim diyordum ama bu konuyu baya bi arastiracagim canim netim musait olunca buraya da yazarim dr lara da soracagim

Nasıl kestirmek? Sıfıra vurdurmak mı yoksa?

Evet canim surekli ellerini boynunu temizliyorum. Anneme sordum sakin kestirme cocugun ana sacini bozma dedi. Herkesinki o kadar dokulur dedi.

Sizinkilerde oyle mi

Huzunbaz alinganlik yapma sekerim :) sac kestireyim mi diye sordum sadece saolsun semender alintilamis mesela. Sen bile alintilamamissin beni ask olsun

Gecmis olsun canim. Ins hepsi guzel çıkar

Cnm mayayı sormuşsun 1 su bardağı süte 15 nohut sütün sıcaklığı normal mayaladığın zamanki gibi elinin dayanabileceği sıcaklık sarıp 1 gün beklet sonra süz çıkan mayayı tekrar aynı şekilde yap bu şekilde birkaç mayalamadan sonra ben kavanoza mayalıyorum gayet te güzel tadı ilk başlarda tatlı oluyor ama sonra ekşimsi oluyor

Mesela ben bazen kaşla göz arasında hemen bi bakıyorum mesajlara ama cevap yazma imkanım olmuyor o ara.bana da oluyor zaman zaman hiç cevap vermeme.daha dün dedim elin adamı kızımla fotoğraf çektirmek istedi diye.kimse yuh demedi,kızmadı.bi kızaydınız da benim de içim soğuyaydı::)

Zeren bizde saç yok ki dökülsün:) yeni yeni çıkıyor kel kızımın saçları:) bizim burda bi komşu duymuş ki jiletle yapınca çok gür çıkıyor bebeğin saçları.bu çağlarda kızının saçını jiletle kesti.yapma etme diyenleri takmadı.kızımın gür saçları olacak dedi çocuğun 5-6 yaşına kadar saçı çıkmadı.onu görünce öyle bi korktum ki şimdi kızıma hiç dokunmam herhalde:) kestirmek deyince bile korktum valla,seni de engellemeye çalışsam mı diye düşünmedim değil:) bi de bıngıldaklar kapanmadı ki daha annesi.

Bizim de sacimiz cok az sadece tepesinde iki tutam saci var o da bi taraftan dokuluyo yeni saclar geliyo. Dokulenleri boynuna eline yapisiyo. Bide birkac kez kakasinda kendi sacini gordum boncugumun. Elini agzindan cikarmadigi icin arasira saclarini da yutuyo demekki minikim.. neyse ya annemde kestirme dedi sende öyle soyleyince vazgeçtim

bu saatten sonra goz rengi degisir mi.bizim gozlerimiz ela. Disi koyu yesil icinde azicik kahverengi var. Ela gozlere bayilirim. Allahim cok tesekkur ederim

benim oglan kapkara sacli dogdu dogumdan bir ay sonra bi basladi hala dokuluyo kele yakin su an kakasinda emziginde sac toplamaktan paranoyak oldum ama napayim azaldi gibi artik dokulmesi ama dokulecek sac da kalmadi :) bence kestirme kendi haline birak

Saci toplamak dert degilde kakasinda gorunce tedirgin oluyorum. Haberlerde sac yiyip de midesinden sac yumagi cikanlar varya. Neyse Allah koruyo miniklerimizi. Zaten ben ne kadar toplasam da arada yine cikiyo. Hepsi Allah a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…