beni neden kaale almıyor sunuz ? merakımdan soruyorum kızlar
benim bebisin saclari cok dökülüyor. Sizlerinki de oyle mi. Zaten azicik saci var. Kestirmeyi dusunuyorum. Kel kizim olacak ama cekiniyorum da. Fikri olan var mi
Semender demin bende aynı mücadele ettim.
beni neden kaale almıyor sunuz ? merakımdan soruyorum kızlar
genel olarak hako yaa.elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.gelince de okumaya.ama bana ne kimse yazıyo ne kaale alıyor.buranın mdavimlerinden olmasam gidicemgelmicem bi daha
Çok başarılı bir diyetisyenin keçi sütü yorumu arkadaşlar:sakın verme ileri derecede kansızlık yapıyor.inek sütüyle yapılmış yoğurt verebilirsin ama inek sütünü de bir yaştan sonra.
Onu da vermiyim dicem de yoğurtsuz da olmaz ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl kestirmek? Sıfıra vurdurmak mı yoksa?
Kizceler kizimda isilik cikti yarin genel bi kontrol icin dr a gidecegiz bakalim ne diyecek kaka testi de verecegiz
Gecmis olsun canim. Ins hepsi guzel çıkar
Canım bence bi sana karşı yapılmıyor. bazen hepimizin yazdıklarını cevap verilmeyebiliniyoya mesajlar ortada kaynıyor ya bilgisi olmayan olabiliyo küsme gel buraya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim surekli ellerini boynunu temizliyorum. Anneme sordum sakin kestirme cocugun ana sacini bozma dedi. Herkesinki o kadar dokulur dedi.
Sizinkilerde oyle mi
Huzunbaz alinganlik yapma sekerim :) sac kestireyim mi diye sordum sadece saolsun semender alintilamis mesela. Sen bile alintilamamissin beni ask olsun
Zeren bizde saç yok ki dökülsün:) yeni yeni çıkıyor kel kızımın saçları:) bizim burda bi komşu duymuş ki jiletle yapınca çok gür çıkıyor bebeğin saçları.bu çağlarda kızının saçını jiletle kesti.yapma etme diyenleri takmadı.kızımın gür saçları olacak dedi çocuğun 5-6 yaşına kadar saçı çıkmadı.onu görünce öyle bi korktum ki şimdi kızıma hiç dokunmam herhalde:) kestirmek deyince bile korktum valla,seni de engellemeye çalışsam mı diye düşünmedim değil:) bi de bıngıldaklar kapanmadı ki daha annesi.
Bizim de sacimiz cok az sadece tepesinde iki tutam saci var o da bi taraftan dokuluyo yeni saclar geliyo. Dokulenleri boynuna eline yapisiyo. Bide birkac kez kakasinda kendi sacini gordum boncugumun. Elini agzindan cikarmadigi icin arasira saclarini da yutuyo demekki minikim.. neyse ya annemde kestirme dedi sende öyle soyleyince vazgeçtim
benim oglan kapkara sacli dogdu dogumdan bir ay sonra bi basladi hala dokuluyo kele yakin su an kakasinda emziginde sac toplamaktan paranoyak oldum ama napayim azaldi gibi artik dokulmesi ama dokulecek sac da kalmadi :) bence kestirme kendi haline birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?