2014 Şubat Anneleri

Vay benim basima gelenlerrr:)
2 gun once minik kuzuyu ablanin 3 tekerlekli bisikletine bindirdi babasi. Cok hosuna gitti guldu. 2 gundur ne zaman bisikleti gorse deli gibi agliyor. Bindiriyoruz mina nin sesi aninda kesilip kahkalara basliyor. Butun gun bisiklet istiyor anam bu minti cok fenaaaa
Ve hic istemedigim seyler yaptiriyor bana.sebze corbasi yaptim sevmezdi yemeye basladi tamam dedim oldu bu is.ama unuttugum bisey vardi. Kizim acsa kasigi beklemek mumkun degil. Cok agliyor.sinir sistemimi maf ediyor en sonunda biberona koydum corbayi ictide rahatladi uyudu.bu kasikla yeme nasil olucak hic bilmiyorum hic istemiyorum boyle surekli biberonla icmesini

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkesin bir derdi var kuzum ya bizimkinin de her şeyi kaşıkla alması beni çok zorluyor mesela.biberondan nefret ediyor.ağzında hissedince ağlıyor hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz 6.aydan önce oturtmuycazzbel kasi tam gelissin öyle oturacak

kizlar bisey sorucam ben memlekete geldim demstim ya mugladaki doktor testislerden biri yukarda oldugundan amelyat demsti. burda da bi dr gstereyim dedim cocuk bolumune mi cocuk cerrahisine mi almam lazim bilemedim

Evet çocuk cerrahına göstereceksin cnm

canım benim kızım dogdugumda sacı coktuu biz kestikk ama makasla kestiikk ama maşalllahh kızımın saçıı çabuk geldiii saç konusunda maşallahımız varrr
bu saatten sonra goz rengi degisir mi.bizim gozlerimiz ela. Disi koyu yesil icinde azicik kahverengi var. Ela gozlere bayilirim. Allahim cok tesekkur ederim
canım benim gözüm ela eşiminkii acıkk kahvedir..kızımın hangii göz rengii olduğunu çözemedikk senin dediğin gibii bizimkidee dışı koyuu yeşil icide kahvee..sendee göz rengii açılmazmıı ben açılmasını istiyorumm

Gecmis olsun canım. Bir yazıda okumuştum. Oturmak isteyen bebeğe engel olmayın diye. Bu genelde yanlış bir inanışmış "beli eğrilir, kemikleri batar, ağrır.." falan. Arada kucağıma aldığımda oturtuyorum. Zaten oturtmasam kendi dikiliyor. Doktorum bile oturtma 6. aya kadar dedi ama ben inanmıyorum. Çocuğun doğasında var bu.. kendi istiyor oturmayı. Nasıl ve ne kadar engel olabiliriz ki?

Kızım da öyle yapıyor oturtsak mı ki😳ben korkuyorum beli ağrır diye

Kizceler zaten oturtsak bile saatlerce oturmayacak ki ustelik destekli oturt dedi dr ve eliyle tuttu bizimki hemen oturdu yavas yavas baslanabilir bence cunku ben ne kadar engellesemde o firsati buldu mu oturmaya calisiyor

al bendende o kadar neyse o mutluysam yüzüm mutludur arkada dürtçek beni öne milletin yanına cıktıkmı numara yapıcam amske takıcam annesi öyle benide öyle istiyo aile içindeki şeyler belli edilmezmiş he edilmezde ortalık yerde alttan alttan benim moralimi bozarsan bende taş değilim annesi öyle bi insanki babası bozar bizim yanımızda bazen nabsın kadın yutkunup güler yani gözleri yaşlanır ama ağlamaz yani öyle çok cnaım sıkılıyo ben öyle olamam hatta ben savunurum eşim dik dik bakar valla banane hiç gelemem haksızlıa... kayınpederimi kayınvaldem hergün ovalar düşün bel fıtıgı belini kolunu boynunu bacanı neyse geçen kayınvaldem ameliyat oldu omzundan yag bezesi aldırdı o zmandan beri kadının beli agrıyo canıda çok katıdır asla ahlanıp vahlanmaz ilk defa 7 senedir biyeri ardıgını gördüm neyse ovala demiş bikere sölene sölene ovalamış bide 2. günde diyince aman iyiki hasta oldun hergün ovalattır demiş yani pes başkası olsa boşanma sebebi bile olur bişey dmeez ama çok gücüne gitmiş umurlarındamı yok eşimide yontmaya çalışıyorum ama öyle görmüş işte ata ergin bi evleri var yani babanın bakışı yeter fedaakr anne agzı var dili yok hep adamalr iyi olsun eşimin kekinin poşetini açıp eline veriyodu ahh ahh anlayamadım iştte eşimide yontmaya çalışıyorum ama olmuyo işte olmuyo romantik bi erkek olamıyo istedigim gb....... ama nişanlıyken böyle değildi zorum neydi daha 17dimde

bana grelince müslüman özel gü
nler günah hurafe eh ozaman kandilde al cumada al yada allahın bi gününde düşünde peygamber efendimizin sünnetine uyda hediyeleş mutlu et eşini yok canım içinden gelcek şiştim şiştim senelerdir istemekten beklemekten şiştim taş olsa duvar olsa erir ya şaka gb günlerdir söylüyorum ..... ona diceksinki bu lazım gidip alıncak asla cimrilikten değil düşüncesiz

Kizceler zaten oturtsak bile saatlerce oturmayacak ki ustelik destekli oturt dedi dr ve eliyle tuttu bizimki hemen oturdu yavas yavas baslanabilir bence cunku ben ne kadar engellesemde o firsati buldu mu oturmaya calisiyor

aynen cnaım bide oturamıyo öne dogru eğiliyo 2büklüm oluyo kaldırıyorum kızıyo oturup ayakalrıyla oynamak istiyo nası anlatsam oturuken ayanı agzına sokuyo

aynen cnaım bide oturamıyo öne dogru eğiliyo 2büklüm oluyo kaldırıyorum kızıyo oturup ayakalrıyla oynamak istiyo nası anlatsam oturuken ayanı agzına sokuyo

oturması beceremediklerinden öne egiliyorlar bence Bi kere denedim oğlum da aynısını yaptı. ya one ya yana düşüyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım.

Canım doktoruna güveniyosan
oturt destekli.bebege yardım edince oturuyo kalkiyo zaten.bizim ta 4.ay kontrolünde bu dediklerini yaptı oğlum. Ama doktorumuz siz denemeyin dedi.ayrica evdeki bebek bakımı hakkında kitapları okudum yine doktor yazıyo kitabı kesinlikle tehlikeli 6.aydan önce destekli oturtmak bile diye. çünkü bel kasları ram oluşmamis oluyomus. ama bazı doktorlar farklı görüşte. bi dediğini dediği diğerini tutmuyo.bizlere hangisi mantıklı geliyorsa onu yapmalı o zaman.bana göre şurda 6 aylığa bi ay kaldi biraz daha oturması ondan sonra sürekli oturacak zaten.

Son düzenleme:

En sevdiğimiz oyun: o kapatıyor ben açıyorum.sırıtıp tekrar kapatıyor tekrar açıyorum,tekrar tekrar ve üşenmeyip devam etsem benim kız sonsuza kadar oynar bıkmadan:)

elini yirim onun kızlar yeni fotolar yükleyin fotoraf topiğimize bakalım büyüdümü minakalr bizimki aynı

Kızım da öyle yapıyor oturtsak mı ki😳ben korkuyorum beli ağrır diye

Destekli oturtmuyorum ama 20-30 saniye oturtup tekrar yatiriyorum. Agliyo numarasi yapiyo:)) cok fenalar

Haklisin canim ama istiyo ya

2 aylikken cok koyuydu. Gun gectikce acildi. Bence daha ilerde rengi acilir gibi

kizlar dr.dan geldik. Yeni dr.umuzu cok sevdim.oteki uyuza bosuna gitmisim. Kilomuz 7650 boy 65 olmus. 550 g almisiz. Gelisimi kilosu herseyi cok iyi dedi. Tat duyusu ivin Yogurt ve meyveye baslayalim dedi. Zaten bende baslamayi dusunuyodum :) yasakhayal kafa terlemesini sordum.normal dedi.su verin dedi havalar sicak oldugu icin. En fazla 1 cay bardagina kadar verilebilir dedi.

Masaallah kiscen çok iyi gelişmiş:16 teşekkürler canım. suyu artırım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…