Vay benim basima gelenlerrr:)
2 gun once minik kuzuyu ablanin 3 tekerlekli bisikletine bindirdi babasi. Cok hosuna gitti guldu. 2 gundur ne zaman bisikleti gorse deli gibi agliyor. Bindiriyoruz mina nin sesi aninda kesilip kahkalara basliyor. Butun gun bisiklet istiyoranam bu minti cok fenaaaa
Ve hic istemedigim seyler yaptiriyor bana.sebze corbasi yaptim sevmezdi yemeye basladi tamam dedim oldu bu is.ama unuttugum bisey vardi. Kizim acsa kasigi beklemek mumkun degil. Cok agliyor.sinir sistemimi maf ediyoren sonunda biberona koydum corbayi ictide rahatladi uyudu.bu kasikla yeme nasil olucak hic bilmiyorum hic istemiyorum boyle surekli biberonla icmesini
Maviden yeşilden daha nadir gerçekten siyah göz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugun dr a gittik tahlil yapilmiyormus burda gaita tahlili isilikler icin kreme gerek yom dedi bol bol yika dedi ki yikiyorum zaten ve ellerinden tuttu hooop kizim kendi kalkti oturdu oturtuyor musun dedi hayir dedim destekle oturabilir dedi ki ana kucaginda falan bi yerden tuttumu kendini kaldirip oturuyordu ama ben erken diye oturtmuyordum artik engellemeyeyim bari siz sordunuzmu oturma konusunu
kizlar bisey sorucam ben memlekete geldim demstim ya mugladaki doktor testislerden biri yukarda oldugundan amelyat demsti. burda da bi dr gstereyim dedim cocuk bolumune mi cocuk cerrahisine mi almam lazim bilemedim
canım benim kızım dogdugumda sacı coktuu biz kestikk ama makasla kestiikk ama maşalllahh kızımın saçıı çabuk geldiii saç konusunda maşallahımız varrrBizim de sacimiz cok az sadece tepesinde iki tutam saci var o da bi taraftan dokuluyo yeni saclar geliyo. Dokulenleri boynuna eline yapisiyo. Bide birkac kez kakasinda kendi sacini gordum boncugumun. Elini agzindan cikarmadigi icin arasira saclarini da yutuyo demekki minikim.. neyse ya annemde kestirme dedi sende öyle soyleyince vazgeçtim
canım benim gözüm ela eşiminkii acıkk kahvedir..kızımın hangii göz rengii olduğunu çözemedikk senin dediğin gibii bizimkidee dışı koyuu yeşil icide kahvee..sendee göz rengii açılmazmıı ben açılmasını istiyorummbu saatten sonra goz rengi degisir mi.bizim gozlerimiz ela. Disi koyu yesil icinde azicik kahverengi var. Ela gozlere bayilirim. Allahim cok tesekkur ederim
Kizlar bugun dr a gittik tahlil yapilmiyormus burda gaita tahlili isilikler icin kreme gerek yom dedi bol bol yika dedi ki yikiyorum zaten ve ellerinden tuttu hooop kizim kendi kalkti oturdu oturtuyor musun dedi hayir dedim destekle oturabilir dedi ki ana kucaginda falan bi yerden tuttumu kendini kaldirip oturuyordu ama ben erken diye oturtmuyordum artik engellemeyeyim bari siz sordunuzmu oturma konusunu
Kızım da öyle yapıyor oturtsak mı ki😳ben korkuyorum beli ağrır diye
biz 6.aydan önce oturtmuycazzbel kasi tam gelissin öyle oturacak
Gecmis olsun canım. Bir yazıda okumuştum. Oturmak isteyen bebeğe engel olmayın diye. Bu genelde yanlış bir inanışmış "beli eğrilir, kemikleri batar, ağrır.." falan. Arada kucağıma aldığımda oturtuyorum. Zaten oturtmasam kendi dikiliyor. Doktorum bile oturtma 6. aya kadar dedi ama ben inanmıyorum. Çocuğun doğasında var bu.. kendi istiyor oturmayı. Nasıl ve ne kadar engel olabiliriz ki?
Ben de hiç numara yapamam.o kadar isterdim ki duygularımdan farklı davranabilmeyi:) ona göre kendi oğlu bitanedir haksever,alıp vursan da bir şey değişmez:)
Haksevercim bosver uzulme. Hangi erkek varki kutluyo. 10 tane de 1 tane. O da bizlere denk gelmez. Benim kocam istesem yapar ama ben de pek onemsemiyorum. Sadece dogum gunlerimizi kutluyoruz. O da ozel seyler degil. Pasta tebrik hediye. Evlilik nisanlilik tanisma sevgililer gunu gunleri yerine arada beklemedigim anlarda surpriz yapmasi daha cok hosuma gidiyor. Bu kadar çok uzuluyorsan oncesinde ufak hatirlatmalar yap. Benim iki abim var ikiside antiromantiktir eslerine... yani erkeklerden bisey beklememek gerekiyo istiyosan da oncesinde hatirlatcaksin
Kizceler zaten oturtsak bile saatlerce oturmayacak ki ustelik destekli oturt dedi dr ve eliyle tuttu bizimki hemen oturdu yavas yavas baslanabilir bence cunku ben ne kadar engellesemde o firsati buldu mu oturmaya calisiyor
aynen cnaım bide oturamıyo öne dogru eğiliyo 2büklüm oluyo kaldırıyorum kızıyo oturup ayakalrıyla oynamak istiyo nası anlatsam oturuken ayanı agzına sokuyo
Kizceler zaten oturtsak bile saatlerce oturmayacak ki ustelik destekli oturt dedi dr ve eliyle tuttu bizimki hemen oturdu yavas yavas baslanabilir bence cunku ben ne kadar engellesemde o firsati buldu mu oturmaya calisiyor
Eki Görüntüle 1191171
En sevdiğimiz oyun: o kapatıyor ben açıyorum.sırıtıp tekrar kapatıyor tekrar açıyorum,tekrar tekrar ve üşenmeyip devam etsem benim kız sonsuza kadar oynar bıkmadan:)
elini yirim onun kızlar yeni fotolar yükleyin fotoraf topiğimize bakalım büyüdümü minakalr bizimki aynı
Kızım da öyle yapıyor oturtsak mı ki😳ben korkuyorum beli ağrır diye
biz 6.aydan önce oturtmuycazzbel kasi tam gelissin öyle oturacak
canım benim kızım dogdugumda sacı coktuu biz kestikk ama makasla kestiikk ama maşalllahh kızımın saçıı çabuk geldiii saç konusunda maşallahımız varrr
canım benim gözüm ela eşiminkii acıkk kahvedir..kızımın hangii göz rengii olduğunu çözemedikk senin dediğin gibii bizimkidee dışı koyuu yeşil icide kahvee..sendee göz rengii açılmazmıı ben açılmasını istiyorumm
kizlar dr.dan geldik. Yeni dr.umuzu cok sevdim.oteki uyuza bosuna gitmisim. Kilomuz 7650 boy 65 olmus. 550 g almisiz. Gelisimi kilosu herseyi cok iyi dedi. Tat duyusu ivin Yogurt ve meyveye baslayalim dedi. Zaten bende baslamayi dusunuyodum :) yasakhayal kafa terlemesini sordum.normal dedi.su verin dedi havalar sicak oldugu icin. En fazla 1 cay bardagina kadar verilebilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?