- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Mesela ben bazen kaşla göz arasında hemen bi bakıyorum mesajlara ama cevap yazma imkanım olmuyor o ara.bana da oluyor zaman zaman hiç cevap vermeme.daha dün dedim elin adamı kızımla fotoğraf çektirmek istedi diye.kimse yuh demedi,kızmadı.bi kızaydınız da benim de içim soğuyaydı::)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu saatten sonra goz rengi degisir mi.bizim gozlerimiz ela. Disi koyu yesil icinde azicik kahverengi var. Ela gozlere bayilirim. Allahim cok tesekkur ederim
Ay ne güzelbence değişmez hani bi aylık ne olsa değişir diycem ama nerdeyse 6 aylık olacaklar .kime çekti kiscen maşaallah. bizde ben ela eşim kahverengi ama oğlumun gözü zeytin gibi siyaah. çok isterdim ela olmasını ama olmadı. neyse sağlık olsun şükür görsünler de daha ne isteriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zeren bizde saç yok ki dökülsün:) yeni yeni çıkıyor kel kızımın saçları:) bizim burda bi komşu duymuş ki jiletle yapınca çok gür çıkıyor bebeğin saçları.bu çağlarda kızının saçını jiletle kesti.yapma etme diyenleri takmadı.kızımın gür saçları olacak dedi çocuğun 5-6 yaşına kadar saçı çıkmadı.onu görünce öyle bi korktum ki şimdi kızıma hiç dokunmam herhalde:) kestirmek deyince bile korktum valla,seni de engellemeye çalışsam mı diye düşünmedim değil:) bi de bıngıldaklar kapanmadı ki daha annesi.
Cnm mayayı sormuşsun 1 su bardağı süte 15 nohut sütün sıcaklığı normal mayaladığın zamanki gibi elinin dayanabileceği sıcaklık sarıp 1 gün beklet sonra süz çıkan mayayı tekrar aynı şekilde yap bu şekilde birkaç mayalamadan sonra ben kavanoza mayalıyorum gayet te güzel tadı ilk başlarda tatlı oluyor ama sonra ekşimsi oluyor
Benim hatununki de aynı zeytin gibi canım:) benimki açık kahverengi eşiminki koyu kshverengi.kime çekti bu kız bilmiyorum bizim ailede siyah gözlü yok
Gecen yemek programinda duydum. Kadin yogurdu mayasini kendisi uretmis. Nohutla sütü mu mayalamis biseyler soyledi ama detayli anlatmadi. Illaki organik olsun dersen nette mutlaka vardir
Ay ne güzelbence değişmez hani bi aylık ne olsa değişir diycem ama nerdeyse 6 aylık olacaklar .kime çekti kiscen maşaallah. bizde ben ela eşim kahverengi ama oğlumun gözü zeytin gibi siyaah. çok isterdim ela olmasını ama olmadı. neyse sağlık olsun şükür görsünler de daha ne isteriz
Organik olsun istiyorum ama sütü nerden bulucam bilmiyorum mecbur marketten alıcam.bazısı inek yoğurduyla da mayalamış pufff ne sıkıntılı işmiş bu yoğurt işi
Saol canim bende bi denemek istiyorumertesi gün hemen yine çıkan mayayı mayalıycazmi yoksa bi gün ne dolapta ne duracak mi.
dün akşamki sinir harbimden sonra bide bugün kayınvaldemle kayınpederim yemege geliyolar işte noluyo ben kötü gelin miyim suratı 5 karışonlara gb olcak değil ama ben numara yapamam kardeşim alıp oğlunu suratına vurasım var bu olmamış bida yapın diye
Bayildimmmmmm cicilerinize gule gule kirletsin
bizlerde de yok siyahinş değişmez. pasaport çıkarmaya gitmistik ogluma kadın gözlerini sordu siyah dedik.aiyah olmaz ole goz rengi yok dedi koyu kahve yazdı. yokmu gerçekten siyah renk anlamadim
dün akşamki sinir harbimden sonra bide bugün kayınvaldemle kayınpederim yemege geliyolar işte noluyo ben kötü gelin miyim suratı 5 karışonlara gb olcak değil ama ben numara yapamam kardeşim alıp oğlunu suratına vurasım var bu olmamış bida yapın diye
Gecmis olsun canim. Ins hepsi guzel çıkar
Kizlar bugun dr a gittik tahlil yapilmiyormus burda gaita tahlili isilikler icin kreme gerek yom dedi bol bol yika dedi ki yikiyorum zaten ve ellerinden tuttu hooop kizim kendi kalkti oturdu oturtuyor musun dedi hayir dedim destekle oturabilir dedi ki ana kucaginda falan bi yerden tuttumu kendini kaldirip oturuyordu ama ben erken diye oturtmuyordum artik engellemeyeyim bari siz sordunuzmu oturma konusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?