2014 Şubat Anneleri

Alla alla.nasi yani niye senin kizinla çekilecekmiski elin adamıdaha neler duyacamşimdi ben gidiyorum başka birine çocuğuna resim cekinebilirmiyim diyecem. adamın kafasında var bence.bak şimdi hem pes hem yuhhhhh diycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu saatten sonra goz rengi degisir mi.bizim gozlerimiz ela. Disi koyu yesil icinde azicik kahverengi var. Ela gozlere bayilirim. Allahim cok tesekkur ederim

Ay ne güzelbence değişmez hani bi aylık ne olsa değişir diycem ama nerdeyse 6 aylık olacaklar .kime çekti kiscen maşaallah. bizde ben ela eşim kahverengi ama oğlumun gözü zeytin gibi siyaah. çok isterdim ela olmasını ama olmadı. neyse sağlık olsun şükür görsünler de daha ne isteriz

Benim hatununki de aynı zeytin gibi canım:) benimki açık kahverengi eşiminki koyu kshverengi.kime çekti bu kız bilmiyorum bizim ailede siyah gözlü yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde de durum aynı saç yok bide açık renk kel gibi özellikle arkası. benim çevremde keserken oldu.kimisininki.gercekten gürlesti kimisininki yanlış kesmeden dolayi kirpi saça döndü

benim oğlanda Kaş ta az bide açık renk az belli oluyo.annem kazı gürlesir diyoama biraz daha bekliycem çıkmazsa belki kazirimerkek kardeşiminkini kazimisti baya cikmisti

Saol canim bende bi denemek istiyorumertesi gün hemen yine çıkan mayayı mayalıycazmi yoksa bi gün ne dolapta ne duracak mi.

Son düzenleme:
baya bi cevap yazdim:)

bizlerde de yok siyahinş değişmez. pasaport çıkarmaya gitmistik ogluma kadın gözlerini sordu siyah dedik.aiyah olmaz ole goz rengi yok dedi koyu kahve yazdı. yokmu gerçekten siyah renk anlamadim

Gecen yemek programinda duydum. Kadin yogurdu mayasini kendisi uretmis. Nohutla sütü mu mayalamis biseyler soyledi ama detayli anlatmadi. Illaki organik olsun dersen nette mutlaka vardir

Organik olsun istiyorum ama sütü nerden bulucam bilmiyorum mecbur marketten alıcam.bazısı inek yoğurduyla da mayalamış pufff ne sıkıntılı işmiş bu yoğurt işi

Benim koyukahve babamiz acik kahve. Kendi babam kayinbabam dayi ela. Benim kendi dedem mavi.

Organik olsun istiyorum ama sütü nerden bulucam bilmiyorum mecbur marketten alıcam.bazısı inek yoğurduyla da mayalamış pufff ne sıkıntılı işmiş bu yoğurt işi

Inek yogurdu ve sutu kullancam canim. Etrafta iyi arastir mutlaka sut alan satan birileri vardir

halil sezaiyi parası neyse tutup kendime konser verdirtesim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

başımın ağrıdan çatladıgı bi gece sona ererken uyku savaşı verdiğim yatak ve yastıgıma elvada derkenki hüzünlü bakışlarım .... hoşçakal uyku yıllar sonra görüşürsek seni doya doya uyucam

dün akşamki sinir harbimden sonra bide bugün kayınvaldemle kayınpederim yemege geliyolar işte noluyo ben kötü gelin miyim suratı 5 karış onlara gb olcak değil ama ben numara yapamam kardeşim alıp oğlunu suratına vurasım var bu olmamış bida yapın diye

Haksevercim bosver uzulme. Hangi erkek varki kutluyo. 10 tane de 1 tane. O da bizlere denk gelmez. Benim kocam istesem yapar ama ben de pek onemsemiyorum. Sadece dogum gunlerimizi kutluyoruz. O da ozel seyler degil. Pasta tebrik hediye. Evlilik nisanlilik tanisma sevgililer gunu gunleri yerine arada beklemedigim anlarda surpriz yapmasi daha cok hosuma gidiyor. Bu kadar çok uzuluyorsan oncesinde ufak hatirlatmalar yap. Benim iki abim var ikiside antiromantiktir eslerine... yani erkeklerden bisey beklememek gerekiyo istiyosan da oncesinde hatirlatcaksin

Maviden yeşilden daha nadir gerçekten siyah göz.

Ben de hiç numara yapamam.o kadar isterdim ki duygularımdan farklı davranabilmeyi:) ona göre kendi oğlu bitanedir haksever,alıp vursan da bir şey değişmez:)

Kizlar bugun dr a gittik tahlil yapilmiyormus burda gaita tahlili isilikler icin kreme gerek yom dedi bol bol yika dedi ki yikiyorum zaten ve ellerinden tuttu hooop kizim kendi kalkti oturdu oturtuyor musun dedi hayir dedim destekle oturabilir dedi ki ana kucaginda falan bi yerden tuttumu kendini kaldirip oturuyordu ama ben erken diye oturtmuyordum artik engellemeyeyim bari siz sordunuzmu oturma konusunu

kizlar bisey sorucam ben memlekete geldim demstim ya mugladaki doktor testislerden biri yukarda oldugundan amelyat demsti. burda da bi dr gstereyim dedim cocuk bolumune mi cocuk cerrahisine mi almam lazim bilemedim

Kızım da öyle yapıyor oturtsak mı ki😳ben korkuyorum beli ağrır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…