2014 Şubat Anneleri

desen bile yapmış hatun maşallah ben biborana atıcak zmanı zor buluyorum barış çarış meyveyi rendeliyorum cam rendede yok cnaım biz cici bebeye devam

Uydurdum çatalla canım,kız süslü ya beğenmez yemez şimdi dedim😜 gece uykusu çok iyi aman annenin nazarı değermiş maşallah diyeyim:) o uyuyunca yine ona çalışıyorum.annelik kendini bir kenara atmakmış.şubata kadar bitirmem gereken bir kitap işi var ama bilgisayarın kitabın yüzüne bakamıyorum.azcık zaman kalsa yine onun derdindeyim işte...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallahh kızınaaaaaaaa benim kızımda çok terliyorr bende su veriyorum

yaaa yerim ben onun ellleriniii maşalllahhh ya çok tatlıdırrlarrr

Hadi buyrun burdan yakin. Ah bitanem ah hepsi bir cesit bunlarin. Bugun tarhanayi bile biberonla icti tamam cok sukur yiyorda kasiga alismali. Nasil olcak o mechul iste.

Hadi buyrun burdan yakin. Ah bitanem ah hepsi bir cesit bunlarin. Bugun tarhanayi bile biberonla icti tamam cok sukur yiyorda kasiga alismali. Nasil olcak o mechul iste.

Alemler ya:) büyüdüğünde anlat bunları canım.biberonda tarhana içen bir bebektin diye:) ben de yazıyorum hala defterine orada anlatıyorum yediği haltları,büyüyünce okusun hanımefendi

Ay cok iyi fikirrrr. Minti dedik premature dedik fena cikti. Bide elinden saclarimizi cekince bir agliyor ki sorma:) hepsini yazayim bari. Ama ama en cok ablasiyla oynamalarina bayiliyorummmm.4 yas var aralarinda o ablasinin sacini cekiyor ablasi totosuna hafiften vurup kuzum kuzum dur annemm yapma diyor:)
Allah izin verirse sakin cok ara verme derim ben.evet cokkk zor hele benim gibi yalnizsan ammaaa birbirlerine duskunlukleri beni bitiyor. Masallah yavrularima...

Masaallah kiscen çok iyi gelişmiş:16 teşekkürler canım. suyu artırım o zaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saolun teyzişleri :) bugun ikindin ilk yogurdumuzu yicez inş.:))))

Biz de bi olsun diyoruz bi yok kızımız yeter diyoruz.yaş olmuş 30 küsur be NazlıEdam çok zor oluyor ama eminim çok çok güzel bir şeydir

ahahhaahha cin yaaaa

günaydın hanımlarrr
oğlum aşırı iştahsız bu aralar

ahahhaahha cin yaaaa

günaydın hanımlarrr
oğlum aşırı iştahsız bu aralar

Günaydın canım,benimki hep öyle.zorla da olsa ver midesi küçülmesin.bizim her öğünümüz olay.başındaüç kişi, 1 saat oyunla hokkabazlıkla zoraki yediriyorum.

dün az daha açmaya çalışırken çenesini kırıyordum yaaa.açmıyor açmıyor aklıma sen geldin iştahı gidince

dün az daha açmaya çalışırken çenesini kırıyordum yaaa.açmıyor açmıyor aklıma sen geldin iştahı gidince

Canım inan ki aç olsa yer,lafı benimki için geçerli değil.ben zorlamasam düşünmek bile istemiyorum neler olacağını,abartmıyorum o kadar.aman diyim alışmasın midesi.normalde ne kadar yer bilirsin.o kadar olmasa bile vermeye çalış derim

Yasakhayal bu senin için:) annecik kahvaltı hazırlıyor bacaksıza:) bisküvi,muz,köy peyniri,pekmez ve anne sütü karışımı... Buyrun yemek yeme savaşımız başlıyor:)

Biskuvinin tarifini istiyorum semender :) benim bile yiyesim geldi organik organik :)) ilerde kahvaltiya gecince veririm ins

ah cnaım 1 hafta on gündür 12den sonra uyuyodu düşün 8-9 gb bi başlıyo uyuytma savaşı 12ye kadar deki uyumak istemiyo yok kucamda oda oda geziyoruz kafa bi ore bi bure yalpalanıyo aglıyo deli gb gözü kapalı agzı acık uyumak istiyo sallayıncada saatler sürüyo neyse buna mana bulurken 2 gecedir hiç kendi kendine uyumuyo delirtti beni bu gece kayınvaldemler vardı bide kadınla bi başladık sallamaya bi o bi ben ben namaz kıldım od evam etti o kıldı ben softa kur kaldır cayı cerezi meyvesi bittim geçen gecedende uykusuzdum zaten elimde beşiğin ipi 2ye dogru yattı yatana ama bıkır bıkır eh alam çaldı ama kayınvaldem hazırlamış zaten sahuru yiyip gitcekelrdi zaten ben kalkamadım afamın arkasında sanki öküz oturmuş delirtti zeynep sinir sistemlerim çöküyo şu kızı uyutmaya çalışırken sabaha kadar aynı onlar gittiler emziri yatır emzir yatır sabahı sabah ettik neyse direnmedim kalktım 9da uyk bitti diye aglıyo uyucam diye yıkadım pakladım doyurdum şimdi döndü kıçını uyuyo ama ben kalktım tabi işim bi dünya offf o kadar yoruluyorumki başımın agrısına yuyamıyorum hemen ben dalana kadar bizim kız uyanıyo nolak bilmiyorum

canım sizinkilerin kilosu maşallah iyi az yeselerde beimkide beni yicek nerdeyse zor tutuyorum 2 saat doktor 3 saat dedi ama nerde gece zaten her bıkırdadıgında istiyo bazen su veriyorum kandırıyorum arada gece agzı kurudumu istiyo 3 kere 120lik mama veriyorum 150lik sabah meyve suyuna cici bebe veriyorum bu akşam muhallebi yaptım yarım su bardagına 1 tepeleme aşı arım mamanın tahıllısından maşallah geçen yememişti bu sefer yedi muahllebi yiyien 4 saat uyur diyolar bizimki 1 saat sonra emzdi sömürene kadar sürekli emmek istiyo 2 saatte bi veriyorum cok emmiyo ama emmek sitiyo yogurt veriyorum bazen ne bilim ya artık tarhana felan başlıcam haftaya ömrüm çürüdü uyutak bi yicek bulmam lazımne bilim ya midesinde delik var sanki hiç doymuyo tatmin olamıyo yani doyupta uyumuyobu cocuklar bi tuhaf hepsi ayrı alem

canım karıştırıpta verme diyo uzmanalr ama tatlarını tek tek alışmalılar tabi böyle daha koaly bende böle yaaprım herelde ama yanlış bişey mi acaba sen hep araştırıyosunda ondan dedim ablamda böle veriyodu herşeyi bulamaç gb şimdi 2 yaşında sadece ekmek yiyo bazen yumurta ve pilav açlıktan ölse yinede başka bişi yemez beslemeler gb ekmek yer çiroz boyu var sadace kafada bonus gb kıvırcık küçücük suratı var doktor hep gelişimi iyi boyu uzamazsa gelişim geriliği olur diyodu geçen açlıktan bayılmış 3 saat serum dan sonra ayaga kalkabildi ne bilim bu çocuklar nasıl yetişcek nasıl büyücek bilmiyorum ney dogru ne yanlış şaşırdım artık :26:

akaşam muhallebi yedi kızım menümüze bi güzellik daha kattık çok şükür

o ağzını nasıl kilitliyor yaaa

ayyy albenden de o kadar resmen savaş

akaşam muhallebi yedi kızım menümüze bi güzellik daha kattık çok şükür

ohhh darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…