Ahaha haksever benimki de gram gram ilerliyor milletin göz zevkini bozmayayım şimdi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
desen bile yapmış hatun maşallah ben biborana atıcak zmanı zor buluyorum barış çarış meyveyi rendeliyorum cam rendede yok cnaım biz cici bebeye devam
maşallahh kızınaaaaaaaa benim kızımda çok terliyorr bende su veriyorumkizlar dr.dan geldik. Yeni dr.umuzu cok sevdim.oteki uyuza bosuna gitmisim. Kilomuz 7650 boy 65 olmus. 550 g almisiz. Gelisimi kilosu herseyi cok iyi dedi. Tat duyusu ivin Yogurt ve meyveye baslayalim dedi. Zaten bende baslamayi dusunuyodum :) yasakhayal kafa terlemesini sordum.normal dedi.su verin dedi havalar sicak oldugu icin. En fazla 1 cay bardagina kadar verilebilir dedi.
yaaa yerim ben onun ellleriniii maşalllahhh ya çok tatlıdırrlarrrEki Görüntüle 1191487
En sevdiğimiz oyun: o kapatıyor ben açıyorum.sırıtıp tekrar kapatıyor tekrar açıyorum,tekrar tekrar ve üşenmeyip devam etsem benim kız sonsuza kadar oynar bıkmadan:)
maşallahh kızınaaaaaaaa benim kızımda çok terliyorr bende su veriyorum
ooo ellerine sağlıkk canımm bendeee yapmayıı düşünüyorum
yaaa yerim ben onun ellleriniii maşalllahhh ya çok tatlıdırrlarrr
eline sağlık yarasin kiscen eama telden görünmüyor resim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkesin bir derdi var kuzum yabizimkinin de her şeyi kaşıkla alması beni çok zorluyor mesela.biberondan nefret ediyor.ağzında hissedince ağlıyor hemen
Hadi buyrun burdan yakin. Ah bitanem ah hepsi bir cesit bunlarin. Bugun tarhanayi bile biberonla ictitamam cok sukur yiyorda kasiga alismali. Nasil olcak o mechul iste.
Alemler ya:) büyüdüğünde anlat bunları canım.biberonda tarhana içen bir bebektin diye:) ben de yazıyorum hala defterine orada anlatıyorum yediği haltları,büyüyünce okusun hanımefendi
Masaallah kiscen çok iyi gelişmiş:16 teşekkürler canım. suyu artırım o zaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallahh kızınaaaaaaaa benim kızımda çok terliyorr bende su veriyorum
ooo ellerine sağlıkk canımm bendeee yapmayıı düşünüyorum
yaaa yerim ben onun ellleriniii maşalllahhh ya çok tatlıdırrlarrr
Ay cok iyi fikirrrr. Minti dedik premature dedik fena cikti. Bide elinden saclarimizi cekince bir agliyor ki sorma:) hepsini yazayim bari. Ama ama en cok ablasiyla oynamalarina bayiliyorummmm.4 yas var aralarinda o ablasinin sacini cekiyor ablasi totosuna hafiften vurup kuzum kuzum dur annemm yapma diyor:)
Allah izin verirse sakin cok ara verme derim ben.evet cokkk zor hele benim gibi yalnizsan ammaaa birbirlerine duskunlukleri beni bitiyor. Masallah yavrularima...
Hadi buyrun burdan yakin. Ah bitanem ah hepsi bir cesit bunlarin. Bugun tarhanayi bile biberonla ictitamam cok sukur yiyorda kasiga alismali. Nasil olcak o mechul iste.
ahahhaahha cin yaaaa
günaydın hanımlarrr
oğlum aşırı iştahsız bu aralar
Günaydın canım,benimki hep öyle.zorla da olsa ver midesi küçülmesin.bizim her öğünümüz olay.başındaüç kişi, 1 saat oyunla hokkabazlıkla zoraki yediriyorum.
dün az daha açmaya çalışırken çenesini kırıyordum yaaa.açmıyor açmıyoraklıma sen geldin iştahı gidince
Eki Görüntüle 1191664
Yasakhayal bu senin için:) annecik kahvaltı hazırlıyor bacaksıza:) bisküvi,muz,köy peyniri,pekmez ve anne sütü karışımı... Buyrun yemek yeme savaşımız başlıyor:)
Uydurdum çatalla canım,kız süslü ya beğenmez yemez şimdi dedim😜 gece uykusu çok iyi aman annenin nazarı değermiş maşallah diyeyim:) o uyuyunca yine ona çalışıyorum.annelik kendini bir kenara atmakmış.şubata kadar bitirmem gereken bir kitap işi var ama bilgisayarın kitabın yüzüne bakamıyorum.azcık zaman kalsa yine onun derdindeyim işte...
dün az daha açmaya çalışırken çenesini kırıyordum yaaa.açmıyor açmıyoraklıma sen geldin iştahı gidince
Eki Görüntüle 1191664
Yasakhayal bu senin için:) annecik kahvaltı hazırlıyor bacaksıza:) bisküvi,muz,köy peyniri,pekmez ve anne sütü karışımı... Buyrun yemek yeme savaşımız başlıyor:)
o ağzını nasıl kilitliyor yaaaCanım inan ki aç olsa yer,lafı benimki için geçerli değil.ben zorlamasam düşünmek bile istemiyorum neler olacağını,abartmıyorum o kadar.aman diyim alışmasın midesi.normalde ne kadar yer bilirsin.o kadar olmasa bile vermeye çalış derim
ayyy albenden de o kadar resmen savaşEki Görüntüle 1191664
akaşam muhallebi yedi kızım menümüze bi güzellik daha kattık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?