2014 Şubat Anneleri

facebooktan nefret ediyorum herkez tatilde be offffffffffffff

13ünde gidicembende kayınvaldemelrle eşimde 2 günlüğüne gelcek biz 1 hafta kalıcaz aqua park var çok büyük eynalda orda yüzerim bol bol içinde gözelem yapan kafeler felan bile var çok büyük bi yer annem bakar zeynebe sabah girip akşam çıkıyosun harika bi yer biz öğlen sonra gideriz haftada 2 kere felan denk gelir kadınalr günü sonrada kapalı havuzda yüzeriz kızımla babası simit aldı onada

merakla bekliyorukk
Tunaydin diyemedim iyi geceler diyim bari :) Bugün aldim huzunbazim hipp mama henuz vermedim ama yarın yedircem yek çeşit vardı yulafli olan ins sever bide meyve püresi aldım onu sevdi kuzum az yedi bitiremedi ama severek yedi cok mutluyum ins mamayi da yer olmadi meyve püresi katarim azcık uzerinde oyle yaziyor :)
selam kızlar nasılsınız uzun zamandr giremedim geçmişi de okuyamadım inş. hepiniz ve bebekleriniz iyidir. çok sevdiğim dayımı kaybettik buruk bir bayram geçirdik .herkesin geçmiş bayramını kutluyorum
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

Kuzum sonunda patladin sen de hakli olarak iyi yapmışsın sem iyice bunalicaktin yoksa esin simdiye anlamistir zaten cok iyi idare ediyosun herseyi hayranım sana maşallah

Canım keske bilgim olsa benim oglum basini dik tutar normalde kucaktayken yuz ustu yatinca felan ama bazen oturunca ayaklarina bakma çabasıyla basi egiliyo kaldirmiyo o zaman hic dikkatimi cekmemisti normal oturunca dik ama ilgisi ayaklarinda felansa o kafa yapisiyo resmen seslenince adiyla zorla kaldiriyor inş bir sorun yoktur

Ayyy kuzum aynen bebis uyudu ama ben su evi toparlamaktan yatamiyorum uyku akiyo gözümden ben yatarim uyanir yarim saate kalmaz ne guzel git gez eğlen ben bir haftaligina memleketime gidicem ins ay sonunda dört gözle bekliyorum :)Babamiz daha fazla ayri kalamiyor oglundan sadece bir haftaligina gidicem ama cok iyi gelecek ins neyse ben camasira bulasiga geri doneyim bitsin de sıra uykuya gelsin iyi geceler canlar öptüm hepinizi

bakkal emziği denedinmiii kuzu

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=740865

canım hala sünnet kıyafeti arıyomusun bi şu ilana bak derim
oyyy sağol kuzummmm

inş geçicidir.bizim 3. haftaya girdik

ahahah eniştenin şokunu hayal ettim.şöyle olmuştur

Hepsi ayni kuzum bunlarin. Her seyin en iyisini onlar bilir. Bizde bostan korkuluguyuz.
Benden bir cacik olmaz ben diyim. Ne nazi adamla can ciger kuzu sarmasi olduk:) eve gelince disari cikicaz diye bebegi aldi cantami aldi. Yolda da soru sormaya basladi cevap verince baktim biz yine hic bisey olmamis gibiyiz:) eve geldik yastigimi aldim burasi sicak ben oturma odasinda yaticam dedim oda aldi yastigini dogru askim burasi sicak orda yatalim dedi:)
Sohbet ettik biraz seni cok seviyorum dedi yatti. Naz küslük uctu bende.

Hahaha superdi ozgem ya vur kafasina:) hakediyorda neyse ben yine uzatmafan susup hayatima devam edeyim:)
Benim bel artik gitmiyor yaw. İlla fizik tedavi gorecek. E fizik gorunce is yapamam nasil olcak. Olmicak tabi
Bir cocuk dogurduk perte ciktik beya..

Ahahaaa çok güldüm ya valla Bilge kucağımda,uyanacaktı.yastığı almış doğru demiş ya:))) ama bak yine geldi adamcağız peşinden ya.ben de hiç kıyamıyorum küs kalayım diyorum da sürdüremiyorum.o da zaten sen bana küsünce elim kolum kalkmıyor diyor.ama böyle de naz yapamadan geçiyor ömür ya(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bi de dicem dicem unutuyorum.haksever,işlerin arasına şunu yap bunu yap kocanın gönlünü yap demişsin ya yıkıldım yıkıldım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Patladim ya canim. İdare etmesem inan 12 sene surmezdi evliligim 15. Gunu mahkemede alirdim solugu. Muhakkak onunda idare ettigi zamanlar vardir(ben pek hatirlamiyorum ama:)) anlamis gibi davraniyor simdilik. Benimde uzatma gibi bir huyum yok zaten. Uzatmadimda boyle boyle gidiyor iste ama bugunki cemkirmemi baya haketti icim rahatladi valla:)

aynen yaaa.hiç yapamam bişi.azcık bibama (bebeğime) bakması lazım.gönlümü yapsın gönlü olsun

Çok geçmiş olsun biz ilk ay yaşamıştık karbonat daha da derinleştiriyor geçici düzelme gösterse de aftsildut şurubu eczanede satılıyor biz biraz zor bulduk 3 güne geçti bir de göğüslerini her emzirme öncesi temizle yoksa sana da geçer bakteri aranızda doaşıp durur

Su ahir ömrümde bir gün naz yapamadim ya icim yaniyor:)
Bi ara elimde pasiflora surupla geziyordum konusmak ne mümkün küfür etseler ruhum a islemezdi. İse gitti aradi bende kahvalti ediyordum dedim yemek yiyorum bitsin ara dedi aradim icme sunu ben senin gülen yüzünü istiyorum konusmani istiyorum diye söylendi durdu. Dicektim orda sizde ailecek icseniz ne kadannn güzel olurdu diye diyemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…