Tunaydin diyemedim iyi geceler diyim bari :) Bugün aldim huzunbazim hipp mama henuz vermedim ama yarın yedircem yek çeşit vardı yulafli olan ins sever bide meyve püresi aldım onu sevdi kuzum az yedi bitiremedi ama severek yedi cok mutluyummerakla bekliyorukk
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsunselam kızlar nasılsınız uzun zamandr giremedim geçmişi de okuyamadım inş. hepiniz ve bebekleriniz iyidir. çok sevdiğim dayımı kaybettik buruk bir bayram geçirdik .herkesin geçmiş bayramını kutluyorum
Suan dünyanin en rahatlamis insani hissediyorum kendimi. Esim sonunda tepemi attirdi actim agzimi. Hep susarim ben aman huzur bozulmasin aman kavga gurultu olmasin cocuklar var ben sustukca tepeme cikti. Bugun dur bakalim dedim.
İse gitti aradi mina nin atesi nasil diye dedim en fazla 37.3 ilac vermiyorum vay niye vermiyormusum dedim ates sayilmasi icin 37,5 tan fazla olmasi lazim. Sen ver diyor herseyin en iyisini biliyorya bay mukemmel. Eda yi sordu balkonda sebzeleri suluyor dedim. Vay senmisin diyen o cocuk suyla oynuyor hasta olsun ben sana sorarim. Normalde tamam biraktiririm derdim. Yeter dedim ortalik cayir cayir yaniyor bu cocuk neyle oynicak bu sicakla ne yapsak kabahat ortalik niye dagildi evde bisey bozulsa nasil basardiniz cocuk hapsirsa hasta ettin sen bizi ne saniyorsun dedim. Sukret saglikli cocuklarimiz var. Ortalik dagilsin sen mi topluyorsun,bisey bozulunca niye biz bozuyoruz kul yapisi bozulcak elbet delimiyim ben malima zarar vereyim cocuk senden korkuya hapsirmiyor kizican diye yeter cek ellerini uzerimizden bay mukemmel deyince baya sasirdi. Oh rahatladim 12 senedir hic kusmedim ben ayri da yatmadik. Bugun hic konusmicam alcam kizlarimi yanima nerde yatarsan yat banane. Beni kirinca cicek alir ozur diler. Bu sefer actim agzimi aman almasin cicek.
Oh be dünya varmisss.
Canım keske bilgim olsa benim oglum basini dik tutar normalde kucaktayken yuz ustu yatinca felan ama bazen oturunca ayaklarina bakma çabasıyla basi egiliyo kaldirmiyo o zaman hic dikkatimi cekmemisti normal oturunca dik ama ilgisi ayaklarinda felansa o kafa yapisiyo resmen seslenince adiyla zorla kaldiriyor inş bir sorun yokturevet biz anneler ölümsüz olsak tam olacak :)))
canım bakıyor başını kaldırıyor mesala kimin kucağındayım diye kafayı kaldırıyor bakıyor oyuncakları sağa sola çevirince bakıyor takip ediyor doktora gidince soracam sağol canım...
oh iyi olmuş az bile vur kafasına kafasına
bu arada benimde içimden huk çıkcak yakında kızımı uyuttum yine sallamadan valla bacakalrım agrıyo sallamayıncada azıyo agrılar anlamadım gitti benim vucuda iyilik aramıyo anam
çocu uyut kocanın gönlünü yap yemek bulaşık açamaşır temizlik ofsssssssss
masaallahhhh ne güzel. ah nası gerekli oldu emzik benim oglan Onada istahsiz10 tane emzik var çeşitli hiç birini sevmedi emmedi ne iyi olurdu ucakta emseydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy sağol kuzummmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=740865
canım hala sünnet kıyafeti arıyomusun bi şu ilana bak derim
Mrb kızlar bebegin de sonradan iştahsızlık olanlar bir on gündü bizde de ayni durum vardi emmek istemiyor yerde durmuyor kucakta durmuyor. Kızım cok sık emip az emenlrdendi arayi actik 3saate bir verdim yinede az emdi ve 100 gr verdi hatta 6 ayi dolmak uzereydi ben evde tartiyorum yarim kilo almisti 400 grma düştü ve olctuklerim hep dogru cikiyordu...ben dis heralde dedim damaklarina bakti annem yumusak daha cikmaz dedi ama 3-4 gün önce alttan 2dis 2gun arayla çıktı telaslanmayin derim simdi emmesi biraz normale döndü doktora gittik 6 ayi dolmuştu 400 gr almış doktor bu aylarda çok normal dedi kiloya. suan 7200 birde bizde süt alerjisi kesinlesti neocate adinda bir mama kullanicz yogurttan almasi gerekeni alsin o mamadan alacakmis süt alerjisi olan bebekler için
Suan dünyanin en rahatlamis insani hissediyorum kendimi. Esim sonunda tepemi attirdi actim agzimi. Hep susarim ben aman huzur bozulmasin aman kavga gurultu olmasin cocuklar var ben sustukca tepeme cikti. Bugun dur bakalim dedim.
İse gitti aradi mina nin atesi nasil diye dedim en fazla 37.3 ilac vermiyorum vay niye vermiyormusum dedim ates sayilmasi icin 37,5 tan fazla olmasi lazim. Sen ver diyor herseyin en iyisini biliyorya bay mukemmel. Eda yi sordu balkonda sebzeleri suluyor dedim. Vay senmisin diyen o cocuk suyla oynuyor hasta olsun ben sana sorarim. Normalde tamam biraktiririm derdim. Yeter dedim ortalik cayir cayir yaniyor bu cocuk neyle oynicak bu sicakla ne yapsak kabahat ortalik niye dagildi evde bisey bozulsa nasil basardiniz cocuk hapsirsa hasta ettin sen bizi ne saniyorsun dedim. Sukret saglikli cocuklarimiz var. Ortalik dagilsin sen mi topluyorsun,bisey bozulunca niye biz bozuyoruz kul yapisi bozulcak elbet delimiyim ben malima zarar vereyim cocuk senden korkuya hapsirmiyor kizican diye yeter cek ellerini uzerimizden bay mukemmel deyince baya sasirdi. Oh rahatladim 12 senedir hic kusmedim ben ayri da yatmadik. Bugun hic konusmicam alcam kizlarimi yanima nerde yatarsan yat banane. Beni kirinca cicek alir ozur diler. Bu sefer actim agzimi aman almasin cicek.
Oh be dünya varmisss.
Aynı benimki:) bay mükemmel her şeyi bilir her konuda fikri vardır ama ben küsersem hiç dayanamaz:) bu erkekler hep mi aynı acaba:)) küs kız naz yap,gelsin peşinden:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahah eniştenin şokunu hayal ettim.şöyle olmuştur
oh iyi olmuş az bile vur kafasına kafasına
bu arada benimde içimden huk çıkcak yakında kızımı uyuttum yine sallamadan valla bacakalrım agrıyo sallamayıncada azıyo agrılar anlamadım gitti benim vucuda iyilik aramıyo anam
çocu uyut kocanın gönlünü yap yemek bulaşık açamaşır temizlik ofsssssssss
Hepsi ayni kuzum bunlarin. Her seyin en iyisini onlar bilir. Bizde bostan korkuluguyuz.
Benden bir cacik olmaz ben diyim. Ne nazi adamla can ciger kuzu sarmasi olduk:) eve gelince disari cikicaz diye bebegi aldi cantami aldi. Yolda da soru sormaya basladi cevap verince baktim biz yine hic bisey olmamis gibiyiz:) eve geldik yastigimi aldim burasi sicak ben oturma odasinda yaticam dedim oda aldi yastigini dogru askim burasi sicak orda yatalim dedi:)
Sohbet ettik biraz seni cok seviyorum dedi yatti. Naz küslük uctu bende.
Tunaydin diyemedim iyi geceler diyim bari :) Bugün aldim huzunbazim hipp mama henuz vermedim ama yarın yedircem yek çeşit vardı yulafli olan ins sever bide meyve püresi aldım onu sevdi kuzum az yedi bitiremedi ama severek yedi cok mutluyumins mamayi da yer olmadi meyve püresi katarim azcık uzerinde oyle yaziyor :)
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun
Kuzum sonunda patladin sen de hakli olarak iyi yapmışsın sem iyice bunalicaktin yoksa esin simdiye anlamistir zaten cok iyi idare ediyosun herseyi hayranım sana maşallah
Ya bi de dicem dicem unutuyorum.haksever,işlerin arasına şunu yap bunu yap kocanın gönlünü yap demişsin ya yıkıldım yıkıldım:)
aynen yaaa.hiç yapamam bişi.azcık bibama (bebeğime) bakması lazım.gönlümü yapsın gönlü olsun
Alıntı yapmamışım yine:)
Kızlar galiba kızçem pamukçuk oldu offf sinir oldum ankaraya annemlere gitmiştik maşallah ağzından bile öptüler ben durun diyene kadar işişten geçmişti ellerini bide yalayarak sevdi gelenler sürekli yıkadım ama benimde sinirler gerildi erkenden döndüm karbonatlı su yaptım ağladı emmesinde sorun yok kendi geçermi acaba yada pazartesiye kadar artarmı ki yazlıktayız burda hastanede yok pazartesiyi bekliyeceğiz mecburen
Ahahaaa çok güldüm ya valla Bilge kucağımda,uyanacaktı.yastığı almış doğru demiş ya:))) ama bak yine geldi adamcağız peşinden ya.ben de hiç kıyamıyorum küs kalayım diyorum da sürdüremiyorum.o da zaten sen bana küsünce elim kolum kalkmıyor diyor.ama böyle de naz yapamadan geçiyor ömür ya(((
aynen yaaa.hiç yapamam bişi.azcık bibama (bebeğime) bakması lazım.gönlümü yapsın gönlü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?