2014 Şubat Anneleri

hemen bakacak tarifini oglani uyutum da alla alla ben basmış tim takip et.butonuna peynir labne peyniri tarifini semender. gurme bebek sitesinde vardı bi tarif ama yapmadım. Seninki ni yaparim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok kuzum emziğini emdi cuk cuk diye

masaallahhhh ne güzel. ah nası gerekli oldu emzik benim oglan Onada istahsiz 10 tane emzik var çeşitli hiç birini sevmedi emmedine iyi olurdu ucakta emseydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Annem kendi tarifini verdi canım,bir kere üşenmeyip yapmıştı tadı damağımızda kalmıştı.yumuşacık lezzetli mis gibi peynir.eve de yapmalı tadını çok seveceksiniz eğer becerebilirsem tabi:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende eşimi kapıda bekliyorum aaa zeynep babasını cok özledi diyip tutuşturuyorum eline du bi duş alayım felan diyo yok yok diyorum valla 5 dakka 5 dakkadır kolum kopuyo bütün gün

o kadarda forsun olsun be yaa

Çok gecmis olsun canım

Tesekkur ederiz teyzeler. Cok zor bir geceydi hic uyumadim daha. Basim belim catliyor. Egilip yikamaktan dogrulamiyorum. Yasli nenelere döndüm beya her yerim agiriyor:)
Mintim bana duskun olsun ya buyuk kiz tamamiyle babaanneci. Surekli agliyor babaannemi ozledim cok seviyorum onu diye.
Bu benim oldugunu belli etsin:)

Tam japon ya:) gülerken gözleri kapaniyor:) hic asidan once ilac vermedim bende kizlara. Buyuk kizda uyurdu asi olunca:) minti her asida atesleniyor. Degisiyor iste.
Zeynep madem asilarda uyuyor masallah sende vur kafayi yat. Birak ev isini bitmez is. Suan benim ev havaya kalkmis durumda hic umrumda degil goren de pis desin banane. Cocuklarim iyi olsun bana yeter.
Aksam a da bir arkadas ogluyla deniz de az daha boguluyormus ayaklarinin alti kesilmis yatiyormus yemek yapcam onlara goturcez esimle kadin yuruyemiyor simdi de yemek yapiyorum evi hic goresim yok valla:)

allah korumuş cnaım sabah aldım ilacı cici bebli meyvesuyuna kattım verirken anam bitmedi gitti 3kere kustu cici bebeyi daha cok kusturdu sanki töbe töbe nabıcam ben bilmiyorum

dün akşamdan beridsallamadan uyutuyorum gündüz uyumaz diyodum agladı agladı bak emmedide bende sagdım sagarkende 7 dakka böğürdü resmen cok fena sesi gitti sonra aldım biboronu yanına yattım beşiğe girdim sonra o sütümü içti ben onu sevdim uyuya kaldı aglayınca yoruluyo herelde bida uyyuyo sonra sonra aglamadan uyumayıda öğrencek inş.daha ilk gün

Mrb kızlar bebegin de sonradan iştahsızlık olanlar bir on gündü bizde de ayni durum vardi emmek istemiyor yerde durmuyor kucakta durmuyor. Kızım cok sık emip az emenlrdendi arayi actik 3saate bir verdim yinede az emdi ve 100 gr verdi hatta 6 ayi dolmak uzereydi ben evde tartiyorum yarim kilo almisti 400 grma düştü ve olctuklerim hep dogru cikiyordu...ben dis heralde dedim damaklarina bakti annem yumusak daha cikmaz dedi ama 3-4 gün önce alttan 2dis 2gun arayla çıktı telaslanmayin derim simdi emmesi biraz normale döndü doktora gittik 6 ayi dolmuştu 400 gr almış doktor bu aylarda çok normal dedi kiloya. suan 7200 birde bizde süt alerjisi kesinlesti neocate adinda bir mama kullanicz yogurttan almasi gerekeni alsin o mamadan alacakmis süt alerjisi olan bebekler için

Haksever ben biraz süt alerjisini arastirdimda senin bebegine alerji testi yapildimi alerjidede cok kusma olurmus bebek sürekli huzursuz olurmus ve az kilo alirmis bizde kusma olmadi ama çok gazli ve huzursuzdu

Sen kapsamli bir doktor a gitmeden olmicak canim. Dogru cocuk gastro ya. Yazik yavrum boyle olmaz ya kusa kusa perisan oldu minakkim benim onun ne cani varki aci cekiyor.
Bizim minti anakucaginda uyuyor sallamadim hic bir kere denedim cildirdi aglamaktan. Ana kucaginda iki pis pis minti uyurdu. Bu ara kendi kendine uyumaya basladi. Az once salonda yerde oynuyordu mutfaga geldim biberonlari kaynatiyordum onlara bakayim dedim cok surmedi geri gittim minti yuz ustu donmus uyuyor:) once korktum da ama kafayi kaldirip diger tarafa döndürünce rahatladim. Sirt ustu cevirdim kizdi:) bide mama yerken uyuyor. İnsallah boyle devam ederde kendi kendine uyur..

Haksever ben biraz süt alerjisini arastirdimda senin bebegine alerji testi yapildimi alerjidede cok kusma olurmus bebek sürekli huzursuz olurmus ve az kilo alirmis bizde kusma olmadi ama çok gazli ve huzursuzdu

hiç bi doktor bundan şüphelenmedi benimde aklımın bi köşesinde elden bişi gelmiyo malesef

Canim once dr una götür. Bisey yoktur ins. Benim esim yasina kadar hic emeklememis direkt yurumus. Bizim kiz sadece tek tarafa donuyo. Geri donmeyi bilmiyo. Babasina mi cekti ne

Reyyancm ebe yi boşver sen çocuk ortopedistine götür.

Reyyan canim remicade dogru soyluyo. Sen bi an once git bisey yoktur ins. Eger varsa da erkenden tedavisini olsun bebegin canım.

sağolun kızlar buranın tek bir doktoru var onuda her ay düzenli götürüyoruz sıkıntı yok diyor ama içime sinmiyor diğer bebekler gibi değil tanıdığım arkadaşlar var hemşire onlkarda sıkıntı yok diyor ama kafayı taşıyamıyor gibi hafta içi tekrar doktora götürecem burada çocuk ortopediyi geçtim adam akıllı çocuk doktoru yok ki kızlar küçüçük bir yerdeyim....

Kızlar galiba kızçem pamukçuk oldu offf sinir oldum ankaraya annemlere gitmiştik maşallah ağzından bile öptüler ben durun diyene kadar işişten geçmişti ellerini bide yalayarak sevdi gelenler sürekli yıkadım ama benimde sinirler gerildi erkenden döndüm karbonatlı su yaptım ağladı emmesinde sorun yok kendi geçermi acaba yada pazartesiye kadar artarmı ki yazlıktayız burda hastanede yok pazartesiyi bekliyeceğiz mecburen

Son düzenleme:
Nazliedam geçmiş olsun 6 ayimiz doldu amabiz hep 1 hafta sonra oluyoruz asilari ayin 8de olucak inşallah cok ates olmaz ya en korktugum sey sizin alt dişler ciktiktan ne kadar sonra üstler çıktı hatirliyormusun

Kızlar galiba kızçem pamukçuk oldu offf sinir oldum

2 hafta once bizimde oyleydi hemde baya kotuydu. İlk doktor bir ilac verdi bende karbonatli suyla temizliyordum yok gecmedi bi turlu. Bogazina kadar sarmisti sesi bile degismisti. Tekrar goturdum baska ilac verdi sukur iki gune iyilesti kontrole goturdugumde iyilesmemisse serum la vericem ilaci demisti karadut canim oda cok iyi geliyormus ben bulamadim o zaman istersen bulabilirsen dene karbonatli suylada temizle gecmezse doktor a goturursun. Cok gecmis olsun..

selam kızlar nasılsınız uzun zamandr giremedim geçmişi de okuyamadım inş. hepiniz ve bebekleriniz iyidir. çok sevdiğim dayımı kaybettik buruk bir bayram geçirdik .herkesin geçmiş bayramını kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…