- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Canlarım biz organik pazara gidiyozbloğa un çorbası tarifi koydum bakalım beğenecek misiniz:) he bi de takip et butonuna tıklayın takip edenim yok ki benim huzo sana da günaydın:)
Pazardan bi şey istiyo musunuz alayım:))
Annem öğretti evde peynir yapcam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu aradaa Taube, haksever, yasakhayal, mb19 tünaydın kızlarrrrrrrrr
yok kuzum emziğini emdi cuk cuk diye
Annem kendi tarifini verdi canım,bir kere üşenmeyip yapmıştı tadı damağımızda kalmıştı.yumuşacık lezzetli mis gibi peynir.eve de yapmalı tadını çok seveceksiniz eğer becerebilirsem tabi:)))hemen bakacak tarifini oglani uyutum daalla alla ben basmış tim takip et.butonuna peynir labne peyniri tarifini semender. gurme bebek sitesinde vardı bi tarif ama yapmadım. Seninki ni yaparim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne yapayım haksever,bu sıpa beni mecbur ediyor yemez içmez,bari sağlıklı şeyler vereyim diyorum.adamcağız da sabah 5 te geldi kalk gidelim bari kahvaltıya uğraşma,onu da dışarda yapalım diyo.kendş yorgunluğuna bakmadan bana acıyor:)))
Çok geçmiş olsun hakikaten zor bir gece geçirmişsin ama sonu güzel olmuş çok şükür.eşin de kabullensin onların ilk aşkı biziz sonra babacı oluyorlar:)
o kadar valla.dün dr agittik.300 gr almış 15 günde.1 cm de uzamış.dr bana endişe ediyorsun dedi.vallahi öğünleri böyle dedim
pöff kemalde huzursuz çok.dünden beri sallıyorum
sanmam kuzum yaa.dönemdir inş
o kadarda forsun olsun be yaa
Çok gecmis olsun canım
Canim cok gecmis olsun..
geçmiş olsun cankuşum kıyamam ben minnakıma japonum benim aglarkende tam japon oluyodur ogeçti şükür mina hepimiiznkinden saglam olcak o ateşlenerek alışıyo hastalıklara banada öyle dedi ilk aşısında aşı vurunmadan fitil ve şurup alıp gittim hastaneye dedim vurmadan bunalrı içiriyomuşuz ateş olmuyomuş dedim hangi koca karı söledi dediler çocuk ateşlerinrse daha iyi bagışıklık kazanır dediler benimkide bütün aşıalrında 24 saatlik bi uyku sürecine giriyo kafa kalkmıyo emiyo uyuyo emiyo uyuyo maşallah gene öyle olur inş.
Tam japon ya:) gülerken gözleri kapaniyor:) hic asidan once ilac vermedim bende kizlara. Buyuk kizda uyurdu asi olunca:) minti her asida atesleniyor. Degisiyor iste.
Zeynep madem asilarda uyuyor masallah sende vur kafayi yat. Birak ev isini bitmez is. Suan benim ev havaya kalkmis durumda hic umrumda degil goren de pis desin banane. Cocuklarim iyi olsun bana yeter.
Aksam a da bir arkadas ogluyla deniz de az daha boguluyormus ayaklarinin alti kesilmis yatiyormus yemek yapcam onlara goturcez esimle kadin yuruyemiyorsimdi de yemek yapiyorum evi hic goresim yok valla:)
yok kuzum emziğini emdi cuk cuk diye
sonunda seninde bi sorunun oldugunu öğrendim mükmmel sanıyodumdainşallah alıştırcam daha odasına alışma aşamasında çok renkli kelebekelr var duvarda eh cocuk odası daha değişik geldi hiç uymamıştıki orda:26:herşeye bakıp kitleniyo kalıyo nereye bakıcanı
kimse mükemmel değil sadece sabirliyim galiba ben üzüldüğüm agladigim zamanlar oldu ama ustesinden geliyorum 3cocuk kolay degil arabayi hic sevmez mesela arabaya bindigimzde surekli agliyor bi yere gitmek iskence bu sabah mesela 5de kalkti altini değiştirdim emzirdim saat 8e kadar oyalandik 8de yine emzirdim kucagimda salladim uyudu 9bucukda yine uyandi buyugunu annanesine gonderdim tatil yapsın azıcık diye ama ortanca burda oda küçük biri uyusa biri uyaniyor tam ben uzansam digeri aciktim diyor aksam yemek yapma telasesi aksam 8de pilim bitiyo kolum kanadim kalkmiyor gözlerim kapanıyor napalim bunlar da gecicek 5sene sonra allah sağlık sıhhat versin huzur versin de buyutelim her dönem baska güzel
allah korumuş cnaım sabah aldım ilacı cici bebli meyvesuyuna kattım verirken anam bitmedi gitti 3kere kustu cici bebeyi daha cok kusturdu sanki töbe töbe nabıcam ben bilmiyorum
dün akşamdan beridsallamadan uyutuyorumgündüz uyumaz diyodum agladı agladı bak emmedide bende sagdım sagarkende 7 dakka böğürdü resmen cok fena sesi gitti sonra aldım biboronu yanına yattım beşiğe girdim sonra o sütümü içti ben onu sevdim uyuya kaldı aglayınca yoruluyo herelde bida uyyuyo sonra sonra aglamadan uyumayıda öğrencek inş. daha ilk gün
Haksever ben biraz süt alerjisini arastirdimda senin bebegine alerji testi yapildimi alerjidede cok kusma olurmus bebek sürekli huzursuz olurmus ve az kilo alirmis bizde kusma olmadi ama çok gazli ve huzursuzdu
sonunda seninde bi sorunun oldugunu öğrendim mükmmel sanıyodumdainşallah alıştırcam daha odasına alışma aşamasında çok renkli kelebekelr var duvarda eh cocuk odası daha değişik geldi hiç uymamıştıki orda:26:herşeye bakıp kitleniyo kalıyo nereye bakıcanı
kimse mükemmel değil sadece sabirliyim galiba ben üzüldüğüm agladigim zamanlar oldu ama ustesinden geliyorum 3cocuk kolay degil arabayi hic sevmez mesela arabaya bindigimzde surekli agliyor bi yere gitmek iskence bu sabah mesela 5de kalkti altini değiştirdim emzirdim saat 8e kadar oyalandik 8de yine emzirdim kucagimda salladim uyudu 9bucukda yine uyandi buyugunu annanesine gonderdim tatil yapsın azıcık diye ama ortanca burda oda küçük biri uyusa biri uyaniyor tam ben uzansam digeri aciktim diyor aksam yemek yapma telasesi aksam 8de pilim bitiyo kolum kanadim kalkmiyor gözlerim kapanıyor napalim bunlar da gecicek 5sene sonra allah sağlık sıhhat versin huzur versin de buyutelim her dönem baska güzel
dogru sabır lazım
Sen kapsamli bir doktor a gitmeden olmicak canim. Dogru cocuk gastro ya. Yazik yavrum boyle olmaz ya kusa kusa perisan olduminakkim benim onun ne cani varki aci cekiyor.
Bizim minti anakucaginda uyuyor sallamadim hic bir kere denedim cildirdi aglamaktan. Ana kucaginda iki pis pis minti uyurdu. Bu ara kendi kendine uyumaya basladi. Az once salonda yerde oynuyordu mutfaga geldim biberonlari kaynatiyordum onlara bakayim dedim cok surmedi geri gittim minti yuz ustu donmus uyuyor:) once korktum da ama kafayi kaldirip diger tarafa döndürünce rahatladim. Sirt ustu cevirdim kizdi:) bide mama yerken uyuyor. İnsallah boyle devam ederde kendi kendine uyur..
bi gavisconuda deniyim 1 hafta mam koyulaştıcıda alıcam pazartesi eh allah yardıme tsin dediğim gb telefonda bızıklatmak istemiyorum doktor doktor gezdirip şifamızı buluruz inş.
Canim once dr una götür. Bisey yoktur ins. Benim esim yasina kadar hic emeklememis direkt yurumus. Bizim kiz sadece tek tarafa donuyo. Geri donmeyi bilmiyo. Babasina mi cekti ne
Reyyancm ebe yi boşver sen çocuk ortopedistine götür.
Reyyan canim remicade dogru soyluyo. Sen bi an once git bisey yoktur ins. Eger varsa da erkenden tedavisini olsun bebegin canım.
Kızlar galiba kızçem pamukçuk oldu offf sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?