2014 Şubat Anneleri

hep öyle diyoruz semender ama doktordan istediğimiz kiloyla eve donemeyince telaş basliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin diyeyim yinede.bebeğin kız mı erkekmi ne zaman doğdu

benim oğlum en son 8700 dü bana kalsa zayıf :)

huzunbaz im ama maşallah kilosu imiş. ...Ya zayıf bi bebek olsaydi ozaman daha çok panik olurdun. ...

Son düzenleme:

vayyy vayyy vayyy

huzunbaz im ama maşallah kilosu imiş. ...Ya zayıf bi bebek olsaydi ozaman dağa çok panik olurdun. ...

şimdiye kdar iştah sorunumuz yoktu kuzum yaa.böyle giderse zayıflarr

Son düzenleme:
vayyy vayyy vayyy

şimdiye kdar iştah sorunumuz yoktu kuzum yaa.böyle giderse zayıflarr

Canım kiscem peki bu 3 öğünde yemesi nasıl:..ins yeterince yiyo dur. ..7.ay kontrolunuz zaman...gelince bizede haber ver

Ben kahvaltıya gecemedim henüz. ...oğlum istahsiz yoğurt bile veremiyorum. ...reyyan nerdeyse 6 aylık olacaklar yavaştan tattırsam çorba muhallebi ne...hergün oranı artırırken biraz daha....doktorunuz ne zaman geçin ne dedi...

Son düzenleme:
iştahlı bebegi olan anneler gerçekten çok sanslisiniz....şunu anladimki bi bebek buyutursun en zor sey istahsiz bebekmiş. ...Özellikle son iki aydır ne hale geldim yaw...yaslandim yaw..dışarı çıkamıyorum. ..gezmeye gidemiyorum. .çünkü düzeni iyce bozuluyor bişey icmiyo...hep uyumasi ni bekliyorum bişeyler içirmek icin...şükür ki sağlığı yerinde...tek tesellim...en son 5 aylik olmaya bi hafta varken 6800 kilo boy 66 ydi...bakalım 6.ay kontrolünde nolacak

Son düzenleme:

doktor yavaş yavaş meyve suyu ver dedi ben suyu değil 2 parmak kadar meyve veriyordum bide 2 yemek kaşığı yoğurt dün ilk defa çay bardağında yoğurt verdim döke saça yedi,kilosu az 1,5 ayda 400 gr almış un çorbası ile mi başlayım sebze çorbası ile mi bide netten muhallebi tarifine bakıyım,senin bebiş çok mu iştahsız istersen bir idrar testi yaptır oda etki edebilir bide kızlar bebeğimin idrarı kokuyor neden olabilir...canım bide bir arkadaş pirinç suyu ekleyin mamaya yazmış bakalım belki onuda yaparım...
ve an itibarı ile bebeğim yüz üstünden sırt üstüne dönmeyi başardı :)))

kızlar hala kahvaltıya geçmeyen ve ek gıdaya geçişte korku yaşayan varsa aranızda hata yapıyorsunuz..bu aylarda ne tattırırsanız ilerde o kadar kolaylık çekersiniz..korkmayın ne bulursanız verin..sakınan göze çöp batar derler ya vallahi doğru..çocuklar beyin gelişimini en hızlı 2 yaşına kadar sürdürülermiş..yani şuan vereceğiniz eti cicibeye katılmış yarım dövülmüş ceviz bebeğinizin gelişimine çok büyük katkı sağlıyacaktır..benim ilk çocuğumun b12 vitamini 520 çıkıyor oldukça fazla maşallah..bunu cevize borçluyum..10.aydan itibaren sürekli tahin pekmez ve 2 ceviz verdim..halada veriyorum..artık anne sütü tadımlık doyumluk değil..maşallah 6 aylık oldular..

ah alsa oğlum canım. .neler teklif ediyorum kaşıki gorunce agliyo red ediyo...bende şimdilik ek gıdaya ara verdim...oğlum çok istahsiz bi bebek.. 7 saat oldu ne icirebilirsem ne yedirebiliyorum mm. ...iştahlı bebegi olan anneler çok şans senin gibi...senin bebeğine verdiklerini oğlum bi kaşık bile yemiyo maleseff ff. ..

Son düzenleme:

off ben öyleyim bi türlü geçemiyorum tam olarak azıcık azıcık veriyorum hala tam öğün olmadı ama haftaya başlıcam zaten kilo kontrolumuz var buyuk olasılık dr.da ver dicek.

kilo konusunda da benim bebegim maşallah iyi bi kiloyla doğdu ve iyi de ilerledi ama ek gıdada beklediğim yeme isteğini bulamadım sürekli emme peşinde tabi ilk aylardaki gb degil sütüm de artık yani iştahsız bebegi olanlar uzulmesin bebek kilolu olsa da olmasa da iştahsız olabiliyor.
bide ben de iri bir bebekmisim su an da cok zayıf sayilmam ama iri kemikli ve uzun biriyim yani kilo meselesi genetik de olabiliyor bütün n bebislerimiz sağlıklı olsun bundan önemlisi yok

ben dun 5 aylik kontrolu icin dr gittim cnm ek gida icin liste verdi ama nereden baslayacagimi bilemiyorum. Meyvelerden veriyorum ama normalde istahli olan bebegim suratini eksitiyo istemiyo. Sebzelere nasil basliycam ilk bebek ne yapsam ne etsem bilemiyorum. yogurt ve sebze corbasi ver yemek sularindan da tattir dedi dr ama tuzlu ya cekiniyorum iste. Sadece emerken ne rahattim

öylede canım bi kilolu bebeği olup istahsiz olan anneler var senin gibi bide benim gibi hem istahsiz hem zayıf olan bebeği olan anneler var...senin Yawrun un 10 aylığa yetecek kadar kilosu var masallahhh. .oğlum en son 6800 du...2 aydır acayip istahsiz gelde takma...Yaw ben bazen genetiğe inanmıyorum. ..ablam 158 esi 165 oğlu kızının maşallahi var. ..kızı 175 85 kg oğlu 185 90 kg..benle eşimde ufak değiliz. ..ben 170 75 kilo eşim 175 80 kilo...Genetikle her zaman alakali olmuyo bence...böyle örnek çok çevremde çünkü. ..

Son düzenleme:
canlarımmm
oğlum 3 öğün yedi bugün sadece 3 neyapacağım bilemiyorum
Canım kunun kilosu iyiymiş maşallah. Dr bana aç kalmaz o yemiyorsa zorlama dedi. Bir rahatsızlığı yoksa, keyfi de yerindeyse problem yoktur. Kız senin ki büyümüş işte daha ne. Memur çocuğu 3 öğün besleniyor :))

E hoş geldin o zaman :)) Maşallah diyelim. Benim kızı göndereyim de azıcık emişsin seninle :))

Aynen katılıyorum ve bunu yapmadığım için kendime kızıyorum :)) Ben drumu fazla dinledim ve bence geç bile başladım ek gıdaya. Dr hala kahvaltı verme birkaç ay sonra başlayacağız diyor yaa..

Kuzucuğum dün gece aşıdan sonra ateşlendi kızlar. Daha önce olmamıştı. Gerçi çok da değildi. Gece 4 gibi ateşi 37,8 e çıkınca hemen soyundurup ıslak bez koyduk. Sonra da sürekli ölçtük birkaç saat içinde düştü...
Kuzucuklara bişey olmasın yaa.. 2-3 gündür felaket ishal olmuştum, çok kötüydüm ama dün gece herşeyi unuttum... Yeter ki o iyi olsun....

illa ki canim genelleme bu tabi herkes uymayabilir mesela benim eşim esmer ben acik tenliyim ama saclarim falan koyudur oğlum sarıya yakın kumral babama çekmiş illa anne baba olmayabiliyor.
Yeğenim cok iştahsızdi su an da hic yemek istemiyor ama balerin gb.zarif görsen kimisi de bebekken hic yemeyip sonraan cok kilo alıyor.gidalari yedikce sever belki ben öyle düşünüyorum artık bize de hersey alerji yapıyor verecek meyve kalmadı zaten iki kaşık zpr sokuyorum ağzına.insallah ilerleyen aylarda duzelirler

kızlar bebeklerinizde size düşkunluk başladı mi yani vardı zaten sanki ilk aylara dönmüş gb.yiz biz sürekli koynumda durmak istiyor.bu aylarda oluyormuş anne ve babayi goremeyince yalnızlık korkusu falan ondan herhalde

bizim muhammed beyde hiç o huy yok kim kucagına alsa mennun annem nerde babam nerde demiyor bazen çok bozuluyorum bu duruma ....ama geçen gün kaynım oğlanı aldı dışarı çıkaracaktı gel bana oğlum dedim kucağıma atladı emmisine gitmedi :) tabi ben nasıl havalara girdim anlatamam :))

Maşallah canım gayet iyi kilosu boyu

sağol kuzum ben diyorum saniyede bir sağa bir sola bende dönsem tığ gibi olurum kurt kaynıyor benim oğlumda bugun ilk defa yüz üstünden sırt üstüne dönemeyede başladı...

Evet Benim kızımda daha bi düşkün oldu.çok hoşuma gidiyor ama ne tuvalete gidebiliyorum ne yemek yapabiliyorum artık herşeyi hazır almaya başladık.haftaya annem gelecek ona bırakır biraz gezerim diyorum ama bi yandan da düşünüyorum arkamdan ağlarsa diye(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…