2014 Şubat Anneleri

Benim kızım da sessiz harflerle kendi kendine konuşmaya başladı bi yandan ayklarıyla oynuyor bi yandan da dönüyor. Kocaman bi tweety peluş aldım sarılıyor resmen.5 ay sonra işe döneceğim bide ilk adımlarını görebilsem.

bende çok yemek aramam canım.iki öğün yetiyo atıştırmam da yoktur öyle.eşimde kilolu değil.bence de genetikle alakalı değil pek..

aynen canım gelen hediyelerin nerdeyse hiçbiri olmuyo.maşallah bi buçuk yaştan aşağısı kurtarmıyo bizi kıyafette.ama kilo alımı azalıyo artık.bana da artık birz zayıflıyo gibi geliyo kızım..

çok geçmiş olsun ikinize de..

yasakhayal kuzum oğluşunun kasığı görünce ağladığını felan yazmışsın ya kaşığı versen oynasa mama sandalyesine koysan orda oynasa hani bişey yedirmeden.acaba o önyargısı gider mi sever mi onları.ben bi şeyler yedirirken bazen kaşığını eline veriyorum oynuyo.acaba sever mi böle yaparsan:44::44:

sağol kuzum ben diyorum saniyede bir sağa bir sola bende dönsem tığ gibi olurum kurt kaynıyor benim oğlumda bugun ilk defa yüz üstünden sırt üstüne dönemeyede başladı...
oyy maşallah bizimki nerdeeee anca soldan dönebiliyor sağdan hafif hafif sağdan dönmek için yelteniyor ama yok

Duracağını pek sanmıyorum benim oğlum da yabancı biri sevmeye kalksın hemen dudak bükülüyor gözler hemen bana dönüyor benim de çok hoşuma gidiyor ama babasında uyusa en azından ben de dinlenicem

aynen canım gelen hediyelerin nerdeyse hiçbiri olmuyo.maşallah bi buçuk yaştan aşağısı kurtarmıyo bizi kıyafette.ama kilo alımı azalıyo artık.bana da artık birz zayıflıyo gibi geliyo kızım..

Aynen bizim de öyle herkes 3 -4 aylık diye hediye getirirdi bizimkine olmazdı artık hediye alcaklara söylüyorum boşuna para vermesinler,biz de ya 12-18 ya d 18-24 giyiyoruz ama kalıpları küçük olanlarda büyük kalıplarda 9-12 oluyor

ssabah yaptım hafif yoğurt a bitirdim fırlattı canım. ..hani kaşığı görmesin dedim elimi iyice yıkayıp batardim yoğurt a yine istemedi...simdi uyudu geceden beri bişey icmedi bişeyler içirmek çalışıcam. ..ek gıdaya gecmiycem bi müddet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa adasmis ogularimiz reyyanbende bozuluyorum valla dün hiç görmediği eşimin arap bi arkadasi geldi nasıl güldü oynadı hiç mizirdanmadiaşırı sosyal istemem bu kadar sosyallik

Son düzenleme:
aynen canım..bizdensiniz.bi de getirenlerden bazısı soruyo giydirdin mi olmadı deyince bozuluyo kimisi

napcan canım bekle birz daha o zaman.geçenlerde görümcemler gelmişti kvdesi dediki (çok severim çocuk bakımında uzman her konuda becerikli bi kadın)gökçe kızım bukadar uğraşma ne yedircem die ben bi yaşına kdar en çok emzirdim.bi yaşına geldiklerinde nası iştahla yediler herşeyi.çiğnemeyi de öğreniyolar sen merak etme dedi.vardır bi bildiği herhalde..sen de bekle biraz daha baklım zamanı gelince yer inşallah..

inş değişir. ..bi belkim bi ay kadar bakalım nolacak. ..çünkü zorlamakta da olmaz.tamamen inatlasir bu seferde hiç yemez kaşıkla. ..off gerçekten kuzum ya çok zor istahsiz bebek....Evimi bi görsen dağınık. ..hep kucagimda ...çünkü bişey icmeyince huysuzlanip kucak istiyo..uyusun ku bişey içirim cabasindayim hep...bide öğlen uykusu sadece bi saat az dinlenim is yapım derken oğlum uyaniyo...hep aynı şey kucak yineyine canı saolsun yeterki istahi açılsın tasirim kucagimda...o yönden bi bikkinligim yok...

Son düzenleme:

ALLAH yardımcın olsun canım yaa..inşallah bakalım..

ben arkonun tüpte olanlarından( ilaç - dişmacunu gibi olanlardan) kullanıyorum çok iyi geliyor kuzenime söyledim o da kullandı oda memnun kaldı dene istersen.
Teşekkür ederim evde var hemen deniyeceğim...
kızım çok sevdi ben acaba fazla piştiği için mi öyle oldu diye merak ettim çok sağ olun.

8 kilo 9 kilo olan bebekler var aglicam.artik 7 olsa bali

haksever doktorun normal diyorsa takma bence benim bebeğimde 7.5 kg ama herkes zayıf diyor önemli olan sağlıklı olmaları

Oh afiyet olsun yarasın kuzuya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oh afiyet olsun yarasın kuzuya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bugday unu nu azaltım bari benim kide sert olmuştu. ..acaba çokmu pişirdim demiştim. ..sütle bile zor yumuşamisti

Bende bugday unu nu azaltım bari benim kide sert olmuştu. ..acaba çokmu pişirdim demiştim. ..sütle bile zor yumuşamisti

peki tadı nasıl ben henüz bisküvi vermiyorum ama denemelik kendime yaptım içine biraz seker biraz da tarçın koydum kendime yapıyorum diye tadı cok fena oldu

peki tadı nasıl ben henüz bisküvi vermiyorum ama denemelik kendime yaptım içine biraz seker biraz da tarçın koydum kendime yapıyorum diye tadı cok fena oldu

şeker ne koymadim tatsız biseydi ama ben sevdim. ..oğlum yemedi zaten istahsiz ben yedim

kizlar moralim cok bozuk. Kizim 21 gunde 7650 den 7740a cikmis. Buraya yeni bi cocuk dr.u gelmis iyi falan dediler götürdüm. Cok begenmedim neyse. Dr. Tarti degistigi icin farkli sonuclar cikabilir dedi. Iyi de farkli ciksa hadi 100 g oynasin. Totalde 100 g almis hadi olsun 200 yani cok moralim bozuk çooook. Aglamak istiyorum boyu da 65ten 67 e cikmis

Zeren inş bizimde kader bir gün değişir. ...bizim kuzularda keyfince yer icer inş. ..ama canım sende hep diyodun az iciyo uyurken emziriyorum diye. .nereye kadar uyurken doyuracagizki bilemedim...hep uyumasi ni bekliyorum beslemek için. . buda çok yorucu oluyo sende bilirsin. ...bi söyle sapur supur icipte arkasından biraz meyve yoğurt çorba içmiyorlarki .... maşallah bugün keping arkadaşımız yeme listesini yazmış çok iştahlı bebegi var....Benimki onlardan bi çay kaşığı bile yemiyo.....senin kizin da henüz sevmedi ek gıdayi. ..zaten bi alışsalardi bizde rahatlardik. ...baya kiloda alırlar da ana nerde...ben bıraktım şimdilik ek gıdayi. ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…