canım senin kızda bizimkinin 2 katı nasıl dönsün yavrum totoşu kaldıramıyo oyy yastıkım benimtombiş cocuk seviyorum ama karşıdan taşlıması çok zor yahu arkadaşın öyle komşunun ayagı nerdeyse benim akdar :))) köyden gelmişler biraz önce kavun getirdi tosunda kucanda ay özlemişim ver dedim yere düşcektik beraber tocaman ya tombul tombul yastık gb eşime gösterdim bak bu yiğit alinin yüzünden psikolojim bozuluyo zeynebin 3 katı dedim harbi ya maşallah dedi çocuk ama o akda rolsa ben zeynebi taşıyamam arkadaşım kas yaptı resmen bütün gün kucanda ama o hem şişman hem çok hareketli 10 aylık sanırım yürüyomuş başlamış bayramda
maşallah canım o bebişe deevet tombiş bebek taşıması heleki ayakta sallması zor oluyo gerçekten..Allah sağlık versin kuzularımıza önemli olan.
öylede canım bi kilolu bebeği olup istahsiz olan anneler var senin gibi bide benim gibi hem istahsiz hem zayıf olan bebeği olan anneler var...senin Yawrun un 10 aylığa yetecek kadar kilosu var masallahhh. .oğlum en son 6800 du...2 aydır acayip istahsiz gelde takma...Yaw ben bazen genetiğe inanmıyorum. ..ablam 158 esi 165 oğlu kızının maşallahi var. ..kızı 175 85 kg oğlu 185 90 kg..benle eşimde ufak değiliz. ..ben 170 75 kilo eşim 175 80 kilo...Genetikle her zaman alakali olmuyo bence...böyle örnek çok çevremde çünkü. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önemli olan sağlıklı olması canım inan kilosu fazla olduğunda da çok yoruluyorsun taşımak çok zor oluyor,kıyafetler hemen küçülüyor,ayına uygun kıyafet bulamadığın için herşeyi alamıyorsun yani çok da iyi birşey değil kilolu olması,sağlıklıysa bebeğin gerisini takma hiç zaten ilerde o alır kilo
Kuzucuğum dün gece aşıdan sonra ateşlendi kızlar. Daha önce olmamıştı. Gerçi çok da değildi. Gece 4 gibi ateşi 37,8 e çıkınca hemen soyundurup ıslak bez koyduk. Sonra da sürekli ölçtük birkaç saat içinde düştü...
Kuzucuklara bişey olmasın yaa.. 2-3 gündür felaket ishal olmuştum, çok kötüydüm ama dün gece herşeyi unuttum... Yeter ki o iyi olsun....
oyy maşallah bizimki nerdeeee anca soldan dönebiliyor sağdan hafif hafif sağdan dönmek için yelteniyor ama yoksağol kuzum ben diyorum saniyede bir sağa bir sola bende dönsem tığ gibi olurum kurt kaynıyor benim oğlumda bugun ilk defa yüz üstünden sırt üstüne dönemeyede başladı...
Evet Benim kızımda daha bi düşkün oldu.çok hoşuma gidiyor ama ne tuvalete gidebiliyorum ne yemek yapabiliyorum artık herşeyi hazır almaya başladık.haftaya annem gelecek ona bırakır biraz gezerim diyorum ama bi yandan da düşünüyorum arkamdan ağlarsa diye(
aynen canım gelen hediyelerin nerdeyse hiçbiri olmuyo.maşallah bi buçuk yaştan aşağısı kurtarmıyo bizi kıyafette.ama kilo alımı azalıyo artık.bana da artık birz zayıflıyo gibi geliyo kızım..
yasakhayal kuzum oğluşunun kasığı görünce ağladığını felan yazmışsın ya kaşığı versen oynasa mama sandalyesine koysan orda oynasa hani bişey yedirmeden.acaba o önyargısı gider mi sever mi onları.ben bi şeyler yedirirken bazen kaşığını eline veriyorum oynuyo.acaba sever mi böle yaparsan:44::44:
bizim muhammed beyde hiç o huy yok kim kucagına alsa mennun annem nerde babam nerde demiyor bazen çok bozuluyorum bu duruma ....ama geçen gün kaynım oğlanı aldı dışarı çıkaracaktı gel bana oğlum dedim kucağıma atladı emmisine gitmedi :) tabi ben nasıl havalara girdim anlatamam :))
aynen canım..bizdensiniz.bi de getirenlerden bazısı soruyo giydirdin mi olmadı deyince bozuluyo kimisioyy maşallah bizimki nerdeeee anca soldan dönebiliyor sağdan hafif hafif sağdan dönmek için yelteniyor ama yok
Duracağını pek sanmıyorumbenim oğlum da yabancı biri sevmeye kalksın hemen dudak bükülüyor gözler hemen bana dönüyor benim de çok hoşuma gidiyor ama babasında uyusa en azından ben de dinlenicem
Aynen bizim de öyle herkes 3 -4 aylık diye hediye getirirdi bizimkine olmazdı artık hediye alcaklara söylüyorum boşuna para vermesinler,biz de ya 12-18 ya d 18-24 giyiyoruz ama kalıpları küçük olanlarda büyük kalıplarda 9-12 oluyor
ssabah yaptım hafif yoğurt a bitirdim fırlattı canım. ..hani kaşığı görmesin dedim elimi iyice yıkayıp batardim yoğurt a yine istemedi...simdi uyudu geceden beri bişey icmedi bişeyler içirmek çalışıcam. ..ek gıdaya gecmiycem bi müddet
aynen canım..bizdensiniz.bi de getirenlerden bazısı soruyo giydirdin mi olmadı deyince bozuluyo kimisi
napcan canım bekle birz daha o zaman.geçenlerde görümcemler gelmişti kvdesi dediki (çok severim çocuk bakımında uzman her konuda becerikli bi kadın)gökçe kızım bukadar uğraşma ne yedircem die ben bi yaşına kdar en çok emzirdim.bi yaşına geldiklerinde nası iştahla yediler herşeyi.çiğnemeyi de öğreniyolar sen merak etme dedi.vardır bi bildiği herhalde..sen de bekle biraz daha baklım zamanı gelince yer inşallah..
inş değişir. ..bi belkim bi ay kadar bakalım nolacak. ..çünkü zorlamakta da olmaz.tamamen inatlasir bu seferde hiç yemez kaşıkla. ..off gerçekten kuzum ya çok zor istahsiz bebek....Evimi bi görsen dağınık. ..hep kucagimda ...çünkü bişey icmeyince huysuzlanip kucak istiyo..uyusun ku bişey içirim cabasindayim hep...bide öğlen uykusu sadece bi saat az dinlenim is yapım derken oğlum uyaniyo...hep aynı şey kucak yineyine canı saolsun yeterki istahi açılsın tasirim kucagimda...o yönden bi bikkinligim yok...
Teşekkür ederim evde var hemen deniyeceğim...ben arkonun tüpte olanlarından( ilaç - dişmacunu gibi olanlardan) kullanıyorum çok iyi geliyor kuzenime söyledim o da kullandı oda memnun kaldı dene istersen.
kızım çok sevdi ben acaba fazla piştiği için mi öyle oldu diye merak ettim çok sağ olun.Canım sert oluyor hazır bisküviler gibi olmaz hiçbir zaman ama sen biraz daha yumuşak olmasını istiyorsan pirinç unuyla irmiği daha çok kat,buğday ununu azalt.ben zaten robotta çektiğim in sorun etmedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
8 kilo 9 kilo olan bebekler var aglicam.artik 7 olsa bali
Teşekkür ederim evde var hemen deniyeceğim...
kızım çok sevdi ben acaba fazla piştiği için mi öyle oldu diye merak ettim çok sağ olun.
haksever doktorun normal diyorsa takma bence benim bebeğimde 7.5 kg ama herkes zayıf diyor önemli olan sağlıklı olmaları
Oh afiyet olsun yarasın kuzuya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bugday unu nu azaltım bari benim kide sert olmuştu. ..acaba çokmu pişirdim demiştim. ..sütle bile zor yumuşamisti
peki tadı nasıl ben henüz bisküvi vermiyorum ama denemelik kendime yaptım içine biraz seker biraz da tarçın koydum kendime yapıyorum diye tadı cok fena oldu
şeker ne koymadim tatsız biseydi ama ben sevdim. ..oğlum yemedi zaten istahsiz ben yedim
kizlar moralim cok bozuk. Kizim 21 gunde 7650 den 7740a cikmis. Buraya yeni bi cocuk dr.u gelmis iyi falan dediler götürdüm. Cok begenmedim neyse. Dr. Tarti degistigi icin farkli sonuclar cikabilir dedi. Iyi de farkli ciksa hadi 100 g oynasin. Totalde 100 g almis hadi olsun 200 yanicok moralim bozuk çooook. Aglamak istiyorum boyu da 65ten 67 e cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?