2014 Şubat Anneleri

olsun yenmiş sonuçta ben hiç sevmedim tadını ama bakalım bizimki yicek mi

inş Yawrun sever...canım zaten meyvesini ne atarsin farketmeden belki yer....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ins. Canim.ben agliyorum eşimde bana kiziyo. Bu dr.un terazisi bozuktur diye (( pazartesi kendi dr.umuza goturelim diyo. Pazartesiye kadar besiye almaya calisiyim. Calisiyimda yemiyorki

Yahu neden ağlamak istiyosun. Bak şu siteden http://www.gurmebebek.com/persentil-hesapla-45 çocuğunun persentilini bir hesapla, yüzde ellinin üzerinde, hadi yüzde elli civarında olduğuna eminim. Boyunun da kilosunun da maşallahı var bebeğinin. Ayrıca yirmi bir günde 100 gram alıp iki günde yarım kilo alabiliyo bebekler, günlük düzenli kilo almıyolar, zaman zaman büyüme atakları oluyo örneğin. Ay bebeğinizin keyfini çıkarın, mutlu mu gülüyo mu, kim bilir ne bıcır bıcır ne sevimli akıllı bir bıdıktır :)

6. Ay aşısı cok ates yapti bize malesef 2 gündür atesli dr a göturdüm colpol kullan dedi soguga yakin ilik suyla dus aldir dedi yapioruz ama korkuyorumda üsutcem diye eli ayagi buz gibi bi kafasi atesli püffff iyilesir insallah cok üzüldüm keyifsiz cok kiyamam

inş Yawrun sever...canım zaten meyvesini ne atarsin farketmeden belki yer....

ben de öyle planlıyorum canım bakalım dr.ne dicek bu ay muhallebi ve corbaya geceriz demisti ama bana kilo almadi gb geliyor belki arttırır gıdayi.bu arada ben yedirirken sakız cigniyorum dikkatini ona veriyor bide patlatiyorum falan hoşuna gidiyor denemediysen dene bi canim

bak bunu denememis tim bi denim saol kiscem belki ise yarar ..duacin olurum6 aylık oldumu bebeğin. ...olduysa geç gecikme çorbaya ne...

Son düzenleme:

geçmiş olsun isimx....ins atlatir oğluşun. ...

Ben hesapladim. ..emin değilim tabi kilosu ndan tahmini olarak 6 aylık kilosu diye 7500 yaptım boyuda 67 yaptım en son 66 ydi....kilo persentili 46 boy 76 çıktı. ..Yaw boy iyi onda sorun yokta kilosu biraz daha olsa daha ii olur ama bu iştahla olmazkilo daha az alırsa persentilde 40in altına düşer. ..

Son düzenleme:
bak bunu denememis tim bi denim saol kiscem belki ise yarar ..duacin olurum6 aylık oldumu bebeğin. ...olduysa geç gecikme çorbaya ne...

İnşallah yarar canım çok sevinirim ben de haftaya kısmetse 6 olcak tam 10 şubat doğumlu Kuzeyim geçerim zaten ya herkes neler veriyor

geçmiş olsun isimx....ins atlatir oğluşun. ...

Saol canim ins bu arada oglum istahliydi cok sükur ama 2 gündür sadece emmek istiyo ama okadar süt nerde.... anladim sizi zormus istahsizlik insanin akli kaliyo yemedi bu cocuk ac acina duruyo diye insallah sizin bebeklerde istahlanir

Bugun yayla corbasi yaptim istahsizdi bebegim ama biraz sevdi pirinc koymadim tarifini paylasmak istedim 2 su bardagi suya 1 corba kasigi ince bulgur 2 corba kasigi arpa sehriye koyup kaynattim onlar pisince 1bardak ev yogurduna (normal yogurtta olur) 1 yumurta sarisi 1 tatli kasigi tam bugday unu (cay kasiginin ucuyla az tuz koydum normalde koymuyorum ama yemedi bisi tadi olsun istedim isteyen koymasin tabi zarar) karistirip pisen sehriye ve bulgurun üstüne koydum az su kaliyo pisince olsun yogurdu koyunca kivamli güzel bi corba oluyo 1tatli kasigi tereyaginda azcik nane eritip ekledim tencereye kaseye aldiktan sonra azcikta limon sıktım (corba cok olabilir 1kaseye verdim icinden ekmek falan koymadim iyice kasikla ezip soguttum rahat yedi sehriyeden süpheliydim sıkıntı olmadi

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende şubat annesiyim 5.5 aylık bir bebeğim var 36 haftanın sonunda doğum yaptım bebeğim 3 kg doğdu fakat doğumdan sonra 2.650 gr düştü 5 aylıkken kg 7.800 nasıl sizce iyimi bana zayıf gibi geliyorda ?

Hoşgeldin veyselvimaşallah kilosu çok iyiymiş 5 kiloyken. ...hemde 2650 dan bu kiloya gelmiş Yawrun çok ama çok iyi...anne sutumu verdin hep....

mesala benim oğlum 3300 kg de dogdu...Hastane çıkış i 3070 gr dı. ..5 ayda 7 kiloydu ..

not edecem canım tarifini çok saol paylaştığın icin

ah inş isimx ....gerçekten çok zor ve yorucu....

Çok geçmiş olsun canım :)
Aynen canım 10,15gundur öldürdü bu oglan beni 3,4 aya kadar cok iyiydi boyu kilosu 4den sonra gitti istah simdi dibe vurduk bende biraktim ek gıdayi bugün emmeyi tamamen birakacak yoksa bir kaç gun vermiycem sebzeye corbaya hic gecemedim bir meyve bir yoğurt yiyor hipp kavanoz meyvesi gun boyu yedigi tek sey biberon almiyo zaten kac tane mama denedim olmadı sut sagip kasikla icireyim dedim o da yok kasiga vuruyor nerden ogrenmisse tükürüyor agliyo agliyo ya kusuyo ya boğulacak gibi oluyo veremiyorum bugun saydim atakta 2dk emdi 7,8kere kafasini cevirip agladi uykulu hale getirip emziriyorum 5dk civari bakalim nolcak halimiz bu arada bizim de ilk ismimiz Muhammed 19subat doğumlu yakiniz :)
Ahhh canim anliyorum seni insan üzülüyor ins düzelir israhlaricik sukur sagliklari iyi boyu kilosu da iyi ama ac kalıyorlar inaan ona dayanamıyor cozum de bulamadim ben altini acmak kabus oldu 3,4 damla koyu renk idrar her seferinde

Canım cok gecmis olsun Tarifini ben de not aldim sagol

haklısın canım inan 8-9larda gözüm yok 7 olsa razıyım çok minnak ya ben şişman olsun istemiyorum ayına uygunolsun ilk ay 1bucuk kilo aldı benim bebeğim neden böyle oldu sonra anlamıyorum dogdugundan beri kusuyo hatta kusması azaldı ialçlarla mamasıyla şimdi koyulaştırıcı aldım onuda kullanıcam iştahlıda çok şükür ne versem yiyo ama insan üzülüyo yemeyipte kilo alıyolar benim kızım güde en az 1 kilo besleniyo nereye gidiyo bunalr:26:

Haksever 8.5-9 kilo normal değil gerçekten.boşuna üzme kendini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arası bişi olsun ne cok ne az zatne taşıyamam cok olsa biraz alsın istiyorum kuzucum

haklısın canım benim yaşımda 100 kiloo olanda var benim akdar yemez cayına dahi şeke atmaz ama kiloa lır ben boğa gb yerim kilo almam eşimde öyledir cok yer ama normaldir bizemi cekti dicemde doktorumuz gastorolijiye yönlendirdi artık ialclara ragmen kusması normal degil diye

ay sogan veriliyomu kıymayada geçmişin masallah deneyimli olmaının faydaları biz ay uy yapa yapa geçemiyoruz gene biz maşalalh herşeye başladık önümdeki hedefim kahvaltı başlıcam canım yumurta peynir le başlarım cici bebeye meyve yiyoruz zaten onla birleştircem sonra pekmez katıcam 3gün sonra sonrada ceviz katarım haklısın ceviz bin derde deva beyne benzedigi için de gleişimi için çok önemli

duydumda denemedim canım aklımda ama hep saol

maşallah cnaım haklısın kahvaltıya hızlıca geçmek lazım çorbaya soganla kıyma bile atmışın maşallah ya ne bulsak onal yapsak işte ne güzel olcakta benimki kusuyo ya korkuyorum iyice zorlamım diye aslında zorlanmıyo iştahlı ama zaten veriyorum versemde kusuyo vermesemde diye bende veriyorum yavrum alıyo bide kilo alsa

normal değil canım reflü dendi 3 ilaç içti gene kustu sonra gastolojiye götür dedi götürmedim gaviscon deniyorum şuan bide mama koyulaştırıcı aldım denicem bakalım hayırlısı olmadı doktora gidicez

geçmiş olsun kuzuma kıyamam bağışıklık kazanıyo annesi bida o mikyopları görünce kendisi savaşıcak alalhın ziniyle

hg benim kzıım 2940 dogdu şimdi 6 kilo 8şubat dogumlu kişlou gayet iyi bence bende 38haftalık dogum yaptım bu arada

not edecem canım tarifini çok saol paylaştığın icin

Rica ederim yer insallah , artik cift cekilmis kiymada koyucam sebze corbalarina et suyu ve tavuk suyu kullanmaya basladim sende gecmediysen dr una danis gec istersen tat degisince yer belki

39 larda ates malesef dusu okadar sever 3 gündur dustan sogudu insallah üsütmez cok agladi atesli sokunca uyudu ama bugün 3. Günüm olucak uyumadan cok kötüyüm korkuyorum ben uyurken yükselirse diye bide cok uykusuzum kalkamam diye uyumuyorum allahtan yarin annem gelicek uyumayimda yarin uyurum off saglikli olsada uyumasa keske kudursa gene mayışıp uyuyo canim benim sanki atesi icimde resmen yaniyo icim nekadar degerliler allahim hepsini korusun insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…