- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
teşekkürler arkadaşım menülerimizi burda paylaşırsak hepimize fikir olur diye düşünüyorum biraz daha büyüdüklerinde menüler de çeşitlenecek inş.. :))) bu arada tazemutfak ve makarnalütfen diye iki site buldum doğal ürünler konusunda çok bilgim yok ama hoşuma gitti sipariş vermeyi düşünüyorum semender sen daha bilgilisin sanırım bu konularda biliyo musun bu siteleri güvenebilir miyim acaba?ohhhh yarasın kuzuya.hemen o çaydan alıyorum sosyoloji:)) çok sağol arkadaşım paylaştığın için. menün bir harika bu arada.
canım ben de seramik kullanıyorum küçük bi tavam var kapaklı o yetiyor şimdilik..Kızlar bu arada corbalarınızı hangi tencerede pişiriyorsunuz kuzulara. Ben ufak bi tencere almak istiyorum da en sağlıklısı hangisi? Seramik mi acaba?
maşallah tüm bunları dr.nuz mu önerdi bize yumurta önümüzdeki ay dedi pekmez sut ürünleri ile verince bi islevi kalmıyor diye biliyorum.merhaba kızlar
benim sıpa iyice hareketlendi durmuyooturma odasını turluyo kapıya kadar gidiyo ama dışarı çıkmıyo
terlik ve kumanda delisi... onları görünce hiç bir engel tanımıyo sürüne sürüne ulaşıyo hedefine...iyi oluyo ama bu kadar hareketli olunca yorulup kucağıma alınca uyuyo hemen...
iştahı yok ilk başlarda çok guzeldi ek gıdaya ilk geçtiğimizde ama sanırım hevesi kaçtı naz niyaz yediriyorum herşeyi..
kahvaltı menülerimiz:
1) evde yaptığım peynir+pekmez+1 ölçek devam sütü+ceviz+tereyağ+bebek bisküvisi+çok haşlanmış 1 yumurta sarısı
2) domates+peynir+tereyağ
çorbalarımız:
1) tarhanaaa
2) kabak+havuç+patates+zeytinyağı
3) mercimek
4) semizotu(bazen ıspanak)+pirinç+domates+zeytinyağı
çorbalara cicibebenin kızarmış ekmeğinden katıyorum bazen.. rondo kullanmıyorum, tel süzgeçten geçiriyorum..dr ya buharda pişir cam rendeden geçir yada haşla ama haşlarsan suyunu dökme rondo kullanma metal değmesin dedi..
meyveler: şeftali, kayısı, kavun, muz, elma, tatlı erik,vişne (armutu sevmedi ) genelde yoğurtla yada aşağıda yazdığım muhallebiyle karışıtırıp veriyorum meyeleri tek pek sevmedi.. vişne suyunu biberondan güzel içiyor..
2 silme yemek kaşığı pirinçunu yada irmik
3 ölçek devam sütü ile muhallebi yapıyorum üzerine şeftali kayısı vs cam rendeden geçirip koyuyorum buna bayılıyor kızım... valla ben bile yerim
mama sandalyesinin tepsisine arada bir muz peynir yumurta sarısı falan koyuyorum çoğunu mıncıklıyo ama yediği de oluyo..
damla damlatmayan bardaklardan aldık sürekli su dolu duruyo yerde, istediği zaman alıp devrilip suyunu içiyo bide... bol bol emziriyorum bunların dışında neyse ki emmeyi seviyo.. bi ara sütüm kesilmişti çok üzüldüm ama yine arttı..naturpy milk tea diye bi çay aldım müthiş bişey resmen birini emerken diğerinden süt akıyo..tavsiye ederim...
bizim ek gıda maceramız böyle...bunları yedirmeye çalışıyorum...
Canım ya kusura bakma ben seni alıntılayıp sosyoloji yazdım çünkü o yazmış görünüyordu.hatta mesajı gönderdim bi baktım bütün mesajlar sosyolojiye ait görünüyor.o an anladım bi sıkıntı olduğunu sitede.teşekkürler arkadaşım menülerimizi burda paylaşırsak hepimize fikir olur diye düşünüyorum biraz daha büyüdüklerinde menüler de çeşitlenecek inş.. :))) bu arada tazemutfak ve makarnalütfen diye iki site buldum doğal ürünler konusunda çok bilgim yok ama hoşuma gitti sipariş vermeyi düşünüyorum semender sen daha bilgilisin sanırım bu konularda biliyo musun bu siteleri güvenebilir miyim acaba?
Dogum gunun kutlu olsun cnm. Cok romannntiktik oyy cok tatlilar maşallahbugun benim dogumgunum. bir kocaman demet gul gondermis esim. ve yaninda da kucucuk bir demet gul . uzerinde seni seviyorum annecigim yazan bir kart. gul demeti de kuzum gibi minicik... hayatimda aldigim belki de en guzel hediyeydi :))) agladim yav....
Biz kan tahlili yaptirdik dr gerek yok dedi hic kullanmadimKizlar kan damlasi gunde kac damla kullaniliyot
Benim kiz biraz öksürür gibi olmustu.pekmez verdim.bide ihlamur icirebilirsinOksurugu var kizlar ya balgam da devam ediyor dr ates olmadikca ilac yok dedi ama napayim
Organikmagazam diye bi site var.ben oradan alışveriş yapiyorum. Bambu bicak almistim baska model gondermisler.aradim hemen actilar teli.bazi sitelerde telefonla ulasmak problem. Böyle olmus dedim 3gun sonra istedigim bicak elimdeydi.digerini kargoyla gonderin demislerdi ki ben daha gondermemistim.sonra gonderdik hemen:)ben memnun kaldim tavsiye ederimteşekkürler arkadaşım menülerimizi burda paylaşırsak hepimize fikir olur diye düşünüyorum biraz daha büyüdüklerinde menüler de çeşitlenecek inş.. :))) bu arada tazemutfak ve makarnalütfen diye iki site buldum doğal ürünler konusunda çok bilgim yok ama hoşuma gitti sipariş vermeyi düşünüyorum semender sen daha bilgilisin sanırım bu konularda biliyo musun bu siteleri güvenebilir miyim acaba?
Kızımın da yumurtaya alerjisi var ben yumurtalı hiçbir şey veremiyorum.oysa ki yumurtasız kahvaltı ne kadar boşmaşallah tüm bunları dr.nuz mu önerdi bize yumurta önümüzdeki ay dedi pekmez sut ürünleri ile verince bi islevi kalmıyor diye biliyorum.
domates ve ceviz için de erken die biliyorum dr. mu yaptı listeyi bizim ne kadar azyoğurt meyve corba muhallebi onlar da seçili seylerden patates e alerjisi var diye bi kac gun sebze de veremicem.
canim yaa yapma böyle kendine haklısın kendimize ayıracak hic zamanimiz yok inan bana nerdeyse hepimiz ayni durumdayiz.ben de bazen kendime sadece 1 saat ayirayim istiyorum rahatca bi banyo yapabileyim vs.yalniz degilsin yani bunlsri dusunurken isyan etme yetebildigimiz kadar napalim biz de insaniz.biz ve bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter, ayrica bunlari yapamiyorsun diye tabi ki kotu anne değilsin :) sakinles ve tatil yorgunluğunu is var diye strese girerek ikiye katlamaevimize döndük sonunda zeyneb büyüyene kadar evden adım atmak istemiyorum yoruldum tatilmiydi işkencemi bilmiyorum nasıl tututysam kendimi eve geldim bisürü eşya ev pis sinirlerim boşaldı kızımı daha yeni uyutabildim saatlerdir sallıyorum ve cinnet geçirdim resmen ağplaya ağlaya içim çıktı deliricem gücüm kalmadı artık kaçıp gidicem çok uzakalra yanlız kalmak istiyorum huzur istiyorum birazcık huzur beni hiç mi sevmiyo annesi olarak bile görmüyo beni belkide sevmicek te hiç sinir oluyorum aglıyorum barıyorum neden sevsinki beni bi anne olmayı beceremedim yılalrc aistedim agladım doktor doktor dolaştım şimdide şikayet ediyorum ben hiç bişeyi beceremiyorum hiçbişeye yetemiyorum yorgunum ölesiye yorgunum nereye gitsem aynı şey 1 saat bile yok kendim için ne bi saati tuvaleytim geldiginde gitmek bile lüks kendimden tiksiniyorum banyo yapmak koştur kştur herşey koştur koştur neden ben beceremiyorum bişeyi düzene koyamıyorum evden çıkmazsak ohh ne ala gezip gleicez evimizden ayrılmıcaz düzen müzen kalmadı ne güzel uyku eğitimi vermiştim 1 haftada yatagında kendi kendine uyumaya alıştırmıştım misafir geldi biz tatile gittik delirtiyo beni yine 24 saat tepemde mutlu edmeiyorum yorgunum nasıl yeteyim yine oynatıyorum ilgileniyorum yediriyorum temizliyorum herşeyini tamam ediyorum mutlu bi cocuk olsun diye ama becermeiyorum işte sevmiyo beni sevse üzmez bu kadar((((((((((((((((((((((((((((((((
ev pis olsun çamaşırlar asılamasın ama yok ben manyagın tekiiym herleşy mükemmel olcak bigün biyerde düşüp kalıcam ortada ne eş ne anne kalıcak kafayıyicem bunca insan nasıl anne oluyo nasıl eş oluyo herkez milyonalrca kadın bunları yapıyo aynı anda çalışanlarda var ben niye beceremiyorum offffffffffffffffffffffff kendimden nefret ettim artık
hadi ya ben denemedim hic ama kesin ona da çıkar benimkininKızımın da yumurtaya alerjisi var ben yumurtalı hiçbir şey veremiyorum.oysa ki yumurtasız kahvaltı ne kadar boş
canim yaa yapma böyle kendine haklısın kendimize ayıracak hic zamanimiz yok inan bana nerdeyse hepimiz ayni durumdayiz.ben de bazen kendime sadece 1 saat ayirayim istiyorum rahatca bi banyo yapabileyim vs.yalniz degilsin yani bunlsri dusunurken isyan etme yetebildigimiz kadar napalim biz de insaniz.biz ve bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter, ayrica bunlari yapamiyorsun diye tabi ki kotu anne değilsin :) sakinles ve tatil yorgunluğunu is var diye strese girerek ikiye katlama
evimize döndük sonunda zeyneb büyüyene kadar evden adım atmak istemiyorum yoruldum tatilmiydi işkencemi bilmiyorum nasıl tututysam kendimi eve geldim bisürü eşya ev pis sinirlerim boşaldı kızımı daha yeni uyutabildim saatlerdir sallıyorum ve cinnet geçirdim resmen ağplaya ağlaya içim çıktı deliricem gücüm kalmadı artık kaçıp gidicem çok uzakalra yanlız kalmak istiyorum huzur istiyorum birazcık huzur beni hiç mi sevmiyo annesi olarak bile görmüyo beni belkide sevmicek te hiç sinir oluyorum aglıyorum barıyorum neden sevsinki beni bi anne olmayı beceremedim yılalrc aistedim agladım doktor doktor dolaştım şimdide şikayet ediyorum ben hiç bişeyi beceremiyorum hiçbişeye yetemiyorum yorgunum ölesiye yorgunum nereye gitsem aynı şey 1 saat bile yok kendim için ne bi saati tuvaleytim geldiginde gitmek bile lüks kendimden tiksiniyorum banyo yapmak koştur kştur herşey koştur koştur neden ben beceremiyorum bişeyi düzene koyamıyorum evden çıkmazsak ohh ne ala gezip gleicez evimizden ayrılmıcaz düzen müzen kalmadı ne güzel uyku eğitimi vermiştim 1 haftada yatagında kendi kendine uyumaya alıştırmıştım misafir geldi biz tatile gittik delirtiyo beni yine 24 saat tepemde mutlu edmeiyorum yorgunum nasıl yeteyim yine oynatıyorum ilgileniyorum yediriyorum temizliyorum herşeyini tamam ediyorum mutlu bi cocuk olsun diye ama becermeiyorum işte sevmiyo beni sevse üzmez bu kadar((((((((((((((((((((((((((((((((
ev pis olsun çamaşırlar asılamasın ama yok ben manyagın tekiiym herleşy mükemmel olcak bigün biyerde düşüp kalıcam ortada ne eş ne anne kalıcak kafayıyicem bunca insan nasıl anne oluyo nasıl eş oluyo herkez milyonalrca kadın bunları yapıyo aynı anda çalışanlarda var ben niye beceremiyorum offffffffffffffffffffffff kendimden nefret ettim artık
geçmiş olsun mb kiscemHemen hemen ayniyiz canım 7800 kilo boy 71cm ben soracağım herseyi unuttum usutmus oluncaNeyse ilaclarimizi kullanalım kontrolde sorarim ins su istah meselesini
Haksever yalnız değilsin gerçekten.herkez böyle herkez aynı diyorum diyorum bi yerde tıkanıyorum becermeiyorum işte huy babama çekmişim yanlızlıgı sakinliği seviyorum herşey programlı tertipli olcak yada çok tükettim kendimi sinir sistemlerim bozuk melisa ve rezeneye başlamam lazım en kısa zmanda bi aktar bulsam iyi olcak
tel süzgeçi denedinmiDenedım onu ama olmadı cok puturlu kaldı. Süzgecten yapınca suyuyla karısacak mı peki püre. Karısmaz ki?
evimize döndük sonunda zeyneb büyüyene kadar evden adım atmak istemiyorum yoruldum tatilmiydi işkencemi bilmiyorum nasıl tututysam kendimi eve geldim bisürü eşya ev pis sinirlerim boşaldı kızımı daha yeni uyutabildim saatlerdir sallıyorum ve cinnet geçirdim resmen ağplaya ağlaya içim çıktı deliricem gücüm kalmadı artık kaçıp gidicem çok uzakalra yanlız kalmak istiyorum huzur istiyorum birazcık huzur beni hiç mi sevmiyo annesi olarak bile görmüyo beni belkide sevmicek te hiç sinir oluyorum aglıyorum barıyorum neden sevsinki beni bi anne olmayı beceremedim yılalrc aistedim agladım doktor doktor dolaştım şimdide şikayet ediyorum ben hiç bişeyi beceremiyorum hiçbişeye yetemiyorum yorgunum ölesiye yorgunum nereye gitsem aynı şey 1 saat bile yok kendim için ne bi saati tuvaleytim geldiginde gitmek bile lüks kendimden tiksiniyorum banyo yapmak koştur kştur herşey koştur koştur neden ben beceremiyorum bişeyi düzene koyamıyorum evden çıkmazsak ohh ne ala gezip gleicez evimizden ayrılmıcaz düzen müzen kalmadı ne güzel uyku eğitimi vermiştim 1 haftada yatagında kendi kendine uyumaya alıştırmıştım misafir geldi biz tatile gittik delirtiyo beni yine 24 saat tepemde mutlu edmeiyorum yorgunum nasıl yeteyim yine oynatıyorum ilgileniyorum yediriyorum temizliyorum herşeyini tamam ediyorum mutlu bi cocuk olsun diye ama becermeiyorum işte sevmiyo beni sevse üzmez bu kadar((((((((((((((((((((((((((((((((
Yok zerenim tarhana vermedim henuzDogum gunun kutlu olsun cnm. Cok romannntiktik oyy cok tatlilar maşallah
Biz kan tahlili yaptirdik dr gerek yok dedi hic kullanmadim
Benim kiz biraz öksürür gibi olmustu.pekmez verdim.bide ihlamur icirebilirsin
Organikmagazam diye bi site var.ben oradan alışveriş yapiyorum. Bambu bicak almistim baska model gondermisler.aradim hemen actilar teli.bazi sitelerde telefonla ulasmak problem. Böyle olmus dedim 3gun sonra istedigim bicak elimdeydi.digerini kargoyla gonderin demislerdi ki ben daha gondermemistim.sonra gonderdik hemen:)ben memnun kaldim tavsiye ederim
Yasakhayalim tarhana kasikla denedin mi
menunun güzelliğine bakmerhaba kızlar
benim sıpa iyice hareketlendi durmuyooturma odasını turluyo kapıya kadar gidiyo ama dışarı çıkmıyo
terlik ve kumanda delisi... onları görünce hiç bir engel tanımıyo sürüne sürüne ulaşıyo hedefine...iyi oluyo ama bu kadar hareketli olunca yorulup kucağıma alınca uyuyo hemen...
iştahı yok ilk başlarda çok guzeldi ek gıdaya ilk geçtiğimizde ama sanırım hevesi kaçtı naz niyaz yediriyorum herşeyi..
kahvaltı menülerimiz:
1) evde yaptığım peynir+pekmez+1 ölçek devam sütü+ceviz+tereyağ+bebek bisküvisi+çok haşlanmış 1 yumurta sarısı
2) domates+peynir+tereyağ
çorbalarımız:
1) tarhanaaa
2) kabak+havuç+patates+zeytinyağı
3) mercimek
4) semizotu(bazen ıspanak)+pirinç+domates+zeytinyağı
çorbalara cicibebenin kızarmış ekmeğinden katıyorum bazen.. rondo kullanmıyorum, tel süzgeçten geçiriyorum..dr ya buharda pişir cam rendeden geçir yada haşla ama haşlarsan suyunu dökme rondo kullanma metal değmesin dedi..
meyveler: şeftali, kayısı, kavun, muz, elma, tatlı erik,vişne (armutu sevmedi ) genelde yoğurtla yada aşağıda yazdığım muhallebiyle karışıtırıp veriyorum meyeleri tek pek sevmedi.. vişne suyunu biberondan güzel içiyor..
2 silme yemek kaşığı pirinçunu yada irmik
3 ölçek devam sütü ile muhallebi yapıyorum üzerine şeftali kayısı vs cam rendeden geçirip koyuyorum buna bayılıyor kızım... valla ben bile yerim
mama sandalyesinin tepsisine arada bir muz peynir yumurta sarısı falan koyuyorum çoğunu mıncıklıyo ama yediği de oluyo..
damla damlatmayan bardaklardan aldık sürekli su dolu duruyo yerde, istediği zaman alıp devrilip suyunu içiyo bide... bol bol emziriyorum bunların dışında neyse ki emmeyi seviyo.. bi ara sütüm kesilmişti çok üzüldüm ama yine arttı..naturpy milk tea diye bi çay aldım müthiş bişey resmen birini emerken diğerinden süt akıyo..tavsiye ederim...
bizim ek gıda maceramız böyle...bunları yedirmeye çalışıyorum...
Haksever hepimiz aynı durumdayız bence.aynı şeyleri bazen ben de hissediyorum bu derece olmasa da.yıllarca aklıma eseni yapmışım meğer.istediğim an uyuyup uyanmak bile nasıl büyük bir nimetmiş.bazen eşimle çıktığımız dönemleri özlüyorum.ne güzel başbaşa, sorumluluk yok kaygı yok her şey toz pembe.canım ister gezerim,canım ister arkadaşlarımla vakit geçiririm,ne görürsem istersem alırım,iki üç güne bir kitap bitiririm,başka şehre hatta ülkeye sempozyuma giderim,sabaha kadar oturur çalışırım sonra akşama kadar yatarım.giyinir süslenir manikürümü pedikürümü yaptırır dışarı çıkarım.of of yemin ederim öğrencilerim okulun en güzel hocası derlerdi bana.şimdiyse afedersiniz ağdaya zor koşuyorum kuaföre.kadına diyorum çabuk yap kızım ağlar bensiz.evi hiç sorma.ben de acayip mükemmelliyetçiyim.her şey derli toplu olacak temiz olacak.ama gel gör ki sabahtan akşama kadar kıçım yer görmüyor ama ev leş... Daha bugün eşimle konuştuk o bana üzülüyor ben ona.ikimiz de çok yorgunuz aylardır,tek bildiğim bu dedi adamcağızherkez böyle herkez aynı diyorum diyorum bi yerde tıkanıyorum becermeiyorum işte huy babama çekmişim yanlızlıgı sakinliği seviyorum herşey programlı tertipli olcak yada çok tükettim kendimi sinir sistemlerim bozuk melisa ve rezeneye başlamam lazım en kısa zmanda bi aktar bulsam iyi olcak
her y dr.a gittiğimizde ne vermem gerektiğini söylüyor canım 4 aylıkken başladık her ay yeni şeyler ekledik.. yalnız ceviz ve yumurtayı kendim ekledim 6.ay dolunca.. 2 şubat doğumlu kızım..pekmez konusu tam kesin değil aslında ama ben zaten lezzet olsun diye koyuyorum bi faydası da oluyosa ne alamaşallah tüm bunları dr.nuz mu önerdi bize yumurta önümüzdeki ay dedi pekmez sut ürünleri ile verince bi islevi kalmıyor diye biliyorum.
domates ve ceviz için de erken die biliyorum dr. mu yaptı listeyi bizim ne kadar azyoğurt meyve corba muhallebi onlar da seçili seylerden patates e alerjisi var diye bi kac gun sebze de veremicem.
önemli değil ya anladım zaten siteden soğudum resmen çok yorucu olmuş böyle..Canım ya kusura bakma ben seni alıntılayıp sosyoloji yazdım çünkü o yazmış görünüyordu.hatta mesajı gönderdim bi baktım bütün mesajlar sosyolojiye ait görünüyor.o an anladım bi sıkıntı olduğunu sitede.
O siteleri hiç bilmiyorum canım,ben bir iki tanesine baktım marketlerde de olan ürünler diye başka da kurcalamadım.eğer hoşuna gittiyse al hatta ben de bakayım bi merak ettim:)
bi bakıyım oraya da... tesekkurler tavsiye içinOrganikmagazam diye bi site var.ben oradan alışveriş yapiyorum. Bambu bicak almistim baska model gondermisler.aradim hemen actilar teli.bazi sitelerde telefonla ulasmak problem. Böyle olmus dedim 3gun sonra istedigim bicak elimdeydi.digerini kargoyla gonderin demislerdi ki ben daha gondermemistim.sonra gonderdik hemen:)ben memnun kaldim tavsiye ederim
Yasakhayalim tarhana kasikla denedin mi
canım ya kendine bu kadar haksızlık yapma lütfen.. inan buradaki pek çok anne seninle aynı şeyleri yaşıyor.. misal benevimize döndük sonunda zeyneb büyüyene kadar evden adım atmak istemiyorum yoruldum tatilmiydi işkencemi bilmiyorum nasıl tututysam kendimi eve geldim bisürü eşya ev pis sinirlerim boşaldı kızımı daha yeni uyutabildim saatlerdir sallıyorum ve cinnet geçirdim resmen ağplaya ağlaya içim çıktı deliricem gücüm kalmadı artık kaçıp gidicem çok uzakalra yanlız kalmak istiyorum huzur istiyorum birazcık huzur beni hiç mi sevmiyo annesi olarak bile görmüyo beni belkide sevmicek te hiç sinir oluyorum aglıyorum barıyorum neden sevsinki beni bi anne olmayı beceremedim yılalrc aistedim agladım doktor doktor dolaştım şimdide şikayet ediyorum ben hiç bişeyi beceremiyorum hiçbişeye yetemiyorum yorgunum ölesiye yorgunum nereye gitsem aynı şey 1 saat bile yok kendim için ne bi saati tuvaleytim geldiginde gitmek bile lüks kendimden tiksiniyorum banyo yapmak koştur kştur herşey koştur koştur neden ben beceremiyorum bişeyi düzene koyamıyorum evden çıkmazsak ohh ne ala gezip gleicez evimizden ayrılmıcaz düzen müzen kalmadı ne güzel uyku eğitimi vermiştim 1 haftada yatagında kendi kendine uyumaya alıştırmıştım misafir geldi biz tatile gittik delirtiyo beni yine 24 saat tepemde mutlu edmeiyorum yorgunum nasıl yeteyim yine oynatıyorum ilgileniyorum yediriyorum temizliyorum herşeyini tamam ediyorum mutlu bi cocuk olsun diye ama becermeiyorum işte sevmiyo beni sevse üzmez bu kadar((((((((((((((((((((((((((((((((
menunun güzelliğine bakeline saglik bgseyyahhh
bende birgün bu istahsiz oglanla böyle geniş menu yapacammiki
Canım salatalığı tattır yalan ama öğün olarak verme,şu an onu yemesede olur...olabilir canim su ana kadar sadece seftali ve salataligi severek yedi itiyor diliyle kusuyor zorlamiyorum bende birakiyorum oynasin dili tadina alissin hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?