2014 Şubat Anneleri

ohhhh yarasın kuzuya.hemen o çaydan alıyorum sosyoloji:)) çok sağol arkadaşım paylaştığın için. menün bir harika bu arada.
teşekkürler arkadaşım menülerimizi burda paylaşırsak hepimize fikir olur diye düşünüyorum biraz daha büyüdüklerinde menüler de çeşitlenecek inş.. :))) bu arada tazemutfak ve makarnalütfen diye iki site buldum doğal ürünler konusunda çok bilgim yok ama hoşuma gitti sipariş vermeyi düşünüyorum semender sen daha bilgilisin sanırım bu konularda biliyo musun bu siteleri güvenebilir miyim acaba?

maşallah tüm bunları dr.nuz mu önerdi bize yumurta önümüzdeki ay dedi pekmez sut ürünleri ile verince bi islevi kalmıyor diye biliyorum.
domates ve ceviz için de erken die biliyorum dr. mu yaptı listeyi bizim ne kadar az yoğurt meyve corba muhallebi onlar da seçili seylerden patates e alerjisi var diye bi kac gun sebze de veremicem.

Canım ya kusura bakma ben seni alıntılayıp sosyoloji yazdım çünkü o yazmış görünüyordu.hatta mesajı gönderdim bi baktım bütün mesajlar sosyolojiye ait görünüyor.o an anladım bi sıkıntı olduğunu sitede.
O siteleri hiç bilmiyorum canım,ben bir iki tanesine baktım marketlerde de olan ürünler diye başka da kurcalamadım.eğer hoşuna gittiyse al hatta ben de bakayım bi merak ettim:)

Dogum gunun kutlu olsun cnm. Cok romannntiktik oyy cok tatlilar maşallah
Kizlar kan damlasi gunde kac damla kullaniliyot
Biz kan tahlili yaptirdik dr gerek yok dedi hic kullanmadim
Oksurugu var kizlar ya balgam da devam ediyor dr ates olmadikca ilac yok dedi ama napayim
Benim kiz biraz öksürür gibi olmustu.pekmez verdim.bide ihlamur icirebilirsin

Organikmagazam diye bi site var.ben oradan alışveriş yapiyorum. Bambu bicak almistim baska model gondermisler.aradim hemen actilar teli.bazi sitelerde telefonla ulasmak problem. Böyle olmus dedim 3gun sonra istedigim bicak elimdeydi.digerini kargoyla gonderin demislerdi ki ben daha gondermemistim.sonra gonderdik hemen:)ben memnun kaldim tavsiye ederim

Yasakhayalim tarhana kasikla denedin mi

Kızımın da yumurtaya alerjisi var ben yumurtalı hiçbir şey veremiyorum.oysa ki yumurtasız kahvaltı ne kadar boş

evimize döndük sonunda zeyneb büyüyene kadar evden adım atmak istemiyorum yoruldum tatilmiydi işkencemi bilmiyorum nasıl tututysam kendimi eve geldim bisürü eşya ev pis sinirlerim boşaldı kızımı daha yeni uyutabildim saatlerdir sallıyorum ve cinnet geçirdim resmen ağplaya ağlaya içim çıktı deliricem gücüm kalmadı artık kaçıp gidicem çok uzakalra yanlız kalmak istiyorum huzur istiyorum birazcık huzur beni hiç mi sevmiyo annesi olarak bile görmüyo beni belkide sevmicek te hiç sinir oluyorum aglıyorum barıyorum neden sevsinki beni bi anne olmayı beceremedim yılalrc aistedim agladım doktor doktor dolaştım şimdide şikayet ediyorum ben hiç bişeyi beceremiyorum hiçbişeye yetemiyorum yorgunum ölesiye yorgunum nereye gitsem aynı şey 1 saat bile yok kendim için ne bi saati tuvaleytim geldiginde gitmek bile lüks kendimden tiksiniyorum banyo yapmak koştur kştur herşey koştur koştur neden ben beceremiyorum bişeyi düzene koyamıyorum evden çıkmazsak ohh ne ala gezip gleicez evimizden ayrılmıcaz düzen müzen kalmadı ne güzel uyku eğitimi vermiştim 1 haftada yatagında kendi kendine uyumaya alıştırmıştım misafir geldi biz tatile gittik delirtiyo beni yine 24 saat tepemde mutlu edmeiyorum yorgunum nasıl yeteyim yine oynatıyorum ilgileniyorum yediriyorum temizliyorum herşeyini tamam ediyorum mutlu bi cocuk olsun diye ama becermeiyorum işte sevmiyo beni sevse üzmez bu kadar ((((((((((((((((((((((((((((((((

ev pis olsun çamaşırlar asılamasın ama yok ben manyagın tekiiym herleşy mükemmel olcak bigün biyerde düşüp kalıcam ortada ne eş ne anne kalıcak kafayıyicem bunca insan nasıl anne oluyo nasıl eş oluyo herkez milyonalrca kadın bunları yapıyo aynı anda çalışanlarda var ben niye beceremiyorum offffffffffffffffffffffff kendimden nefret ettim artık

canim yaa yapma böyle kendine haklısın kendimize ayıracak hic zamanimiz yok inan bana nerdeyse hepimiz ayni durumdayiz.ben de bazen kendime sadece 1 saat ayirayim istiyorum rahatca bi banyo yapabileyim vs.yalniz degilsin yani bunlsri dusunurken isyan etme yetebildigimiz kadar napalim biz de insaniz.biz ve bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter, ayrica bunlari yapamiyorsun diye tabi ki kotu anne değilsin :) sakinles ve tatil yorgunluğunu is var diye strese girerek ikiye katlama

herkez böyle herkez aynı diyorum diyorum bi yerde tıkanıyorum becermeiyorum işte huy babama çekmişim yanlızlıgı sakinliği seviyorum herşey programlı tertipli olcak yada çok tükettim kendimi sinir sistemlerim bozuk melisa ve rezeneye başlamam lazım en kısa zmanda bi aktar bulsam iyi olcak

Aynı durumdayız bende bide iki tane var biride 22 aylık bi saat küçüğü salladım uyuttum kenara koydum. Büyük geldi uyandırdı hiç bir sesten uyanmıyolar ama birbirlerinin en ufak sesine uyanıyolar. Ben daha akşam yemeği yemedim. Ev zaten aldı başını gitti. Bide kasımda iznim bitiyor çalışmaya başlıycam annem bakıcak. Ama ben işten okadar yorgun geliyorumki akşamları nasıl ilgilenicem o kafamda hiç çalışmak istemiyorum ana annem illa çalış diyo 8 yıldır aynı şirketteyim tazminatımı verseler annemide dinlemiycem ama vermezler. Bende büyüğüme yetemiyorum 22 aylık ama çok yaramaz kız çocuğu ctesi pedagogdan randevu aldım götürücem bakalım ne anlatacak bize. Off bir dökülesim geldi benimde bunlar sadece ufak bir kısım çektiklerim yanında lütfen haline şükret ev temizlenir çocuk uyur odaha bebek tabiki annesini çok seviyor. Kızıma okadar bağarıyorum gene geliyo bi sarılıyo bi öpüyo dünya duruyor benim için seninde büyüğünce göreceksin nasıl sevgi dolu olduğunu

Hemen hemen ayniyiz canım 7800 kilo boy 71cm ben soracağım herseyi unuttum usutmus olunca Neyse ilaclarimizi kullanalım kontrolde sorarim ins su istah meselesini
geçmiş olsun mb kiscem

bizim doktor normal diyo

bu doktorlar hep aynı şeyi söylüyor
sağlıklı ya azda olsa kilo alıyo da normal görüyorlar. sende bi sor burayada yaz bişey onerirse

Haksever yalnız değilsin gerçekten.

yazmıyorum o başka.

daha yarın saçını kestirme fırsatım oldu.

oda eşim evdeede o yüzden hep dağınık. eskisi gibi çeşit yemek yok ortada bi çeşidi bulursak ne aladisari gidemiyorum düzen ne kalmiyo

geçecek inş biraz daha sabır diyorum

Denedım onu ama olmadı cok puturlu kaldı. Süzgecten yapınca suyuyla karısacak mı peki püre. Karısmaz ki?
tel süzgeçi denedinmi

ben onla yaptım. tahta kaşıkla ezerek geçirdim çok güzel pürüzsüz pure oldu

ben Buharda haslamistimhasladigim şuanda ekledim istediğim kadar

sende suda hasliyosan süzgeçten geçirdiğin püreye istediğin kadar o sudan ekle.

Robot kullanma canım vitamini kaybolmasin

Yok zerenim tarhana vermedim henuz

nasipse iki hafta sonra turkiyedeyim

koy tarhana si bulacam onu verecem burda bulamadım cunku

menunun güzelliğine bak eline saglik bgseyyahhh

bende birgün bu istahsiz oglanla böyle geniş menu yapacammiki

Haksever hepimiz aynı durumdayız bence.aynı şeyleri bazen ben de hissediyorum bu derece olmasa da.yıllarca aklıma eseni yapmışım meğer.istediğim an uyuyup uyanmak bile nasıl büyük bir nimetmiş.bazen eşimle çıktığımız dönemleri özlüyorum.ne güzel başbaşa, sorumluluk yok kaygı yok her şey toz pembe.canım ister gezerim,canım ister arkadaşlarımla vakit geçiririm,ne görürsem istersem alırım,iki üç güne bir kitap bitiririm,başka şehre hatta ülkeye sempozyuma giderim,sabaha kadar oturur çalışırım sonra akşama kadar yatarım.giyinir süslenir manikürümü pedikürümü yaptırır dışarı çıkarım.of of yemin ederim öğrencilerim okulun en güzel hocası derlerdi bana.şimdiyse afedersiniz ağdaya zor koşuyorum kuaföre.kadına diyorum çabuk yap kızım ağlar bensiz.evi hiç sorma.ben de acayip mükemmelliyetçiyim.her şey derli toplu olacak temiz olacak.ama gel gör ki sabahtan akşama kadar kıçım yer görmüyor ama ev leş... Daha bugün eşimle konuştuk o bana üzülüyor ben ona.ikimiz de çok yorgunuz aylardır,tek bildiğim bu dedi adamcağız kızım da maşallah çok uslu ama uslu da olsa bebek işte bize muhtaç her şey için.yani inan ki yalnız değilsin hepimiz aynıyız de mi kızlar

her y dr.a gittiğimizde ne vermem gerektiğini söylüyor canım 4 aylıkken başladık her ay yeni şeyler ekledik.. yalnız ceviz ve yumurtayı kendim ekledim 6.ay dolunca.. 2 şubat doğumlu kızım..pekmez konusu tam kesin değil aslında ama ben zaten lezzet olsun diye koyuyorum bi faydası da oluyosa ne ala

önemli değil ya anladım zaten siteden soğudum resmen çok yorucu olmuş böyle..

bi bakıyım oraya da... tesekkurler tavsiye için

canım ya kendine bu kadar haksızlık yapma lütfen.. inan buradaki pek çok anne seninle aynı şeyleri yaşıyor.. misal ben evi mok götürüyor.. haftada bir yarım gün temizlikçi alıyorum o ne yaparsa o... yok çünkü her yer toz oluyo saçlarım hep yerlerde zaten ama elime süpürge alcak ne dermanım kalıyor ne de vaktim... her yer dağılıyor..zaten kızım emeklemeye başladı yastıklardn barikatlar her yerde... kuaför ağda bakım vs çooook eskilerde kaldı... kocamın traş bıçaklarına ortak oldum arkadaşlarım desen onlar da doğurdu herkes bi alem zaten Ankarada akraba falan da yok.. en öenmlisi tez yazmaya çalışıyorum gündüzleri iki satır neredeyse anca yazıyorum kafayı yiycem... 4 ayım kaldı.. gecenin bu saatleri bana kalıyor ancak... sabah 4-5 gibi yatıyorum sekizde kalkıyorum.. tek tesellim kızımın geceleri uyuması... misafir gelince bi yere gidince biz de altust oluyoruz insanlar bencil çocuğun uyku saati vs düşünen olmuyo hep kucakta oluyo zaten enerji atamıyo sonra butun enerjisi bana kalıyo yeme düzeni bozuluyo zaten pek yok.. öyle yani yalnız değilsin içini dök rahatla ama yeme kendini bu kadar... bebeğin seni seviyor emin ol..

menunun güzelliğine bak eline saglik bgseyyahhh

bende birgün bu istahsiz oglanla böyle geniş menu yapacammiki

kuzum benim kızımda aman aman iştahlı sayılmaz bu yaptıklarımdan 3-4 kaşık iştahla yiyiyo 2-3 tane de ben sokuşturuyorum..çoğunluk kalıyo yemekleri... güzelse ben bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…