kıyamam miniğimeKızlar doktora gittik 1ayda 200gr almış boy iyi ama 71cm olmusuzSabah biraz öksürük vardi usutmus kuzum Hava çok dengesiz cok terliyor yaz mevsimi daha zormus giydirsen terleyip usuyor giydirmesen ayri bi dert kulaklar kizarmis balgam var ilac basladik asi yarindi onu da erteledik kiyamam bebegime o kadar dikkat ediyorum terine sürekli kıyafet değiştiriyorum cam kapi dikkatli açıyoruz ama yine de hasta oldu
Blogunub linkini yollasana canimGerçekten mükemmel görünüyor.bir gün bekletebilirsiniz diyorlar canım
yazsaydin cnmkzmtopikte sesizlesmis okurduk biseyler yazardik topik canlanirdi biraz
Canım üzülme büyük ihtimalle sizinki geçici birşeydir...sen bir de beni düşün,doğduğundan beri iştahsız,adam akıllı bir kilo alamadı daha...sana tavsiyem yemek istemediğinde çok zorlama,sonra yemeğe karşı tepki oluşturabiliranneler bugün aşı ve kontrolü vardı yavrum 5 haftada 400 grama yakın almış önceki aylar iyiydi kilo alımı günde 3-4 kez kaka yapıyordu bu ay kaka sayısı da azaldı açlık da hissettiğini sanmıyorum çünkü hiç ağlamıyor açlıktan dolayı dün ilk defa hiç kaka yapmadı kilo alımının az olmasına bağlıyorum aşırı hareketli bi bebek her gittiğimiz dr çok hareketli olduğunu söylüyor sanırım yediklerini yakıyor ek gıdaya meyvelerle başladık yarın sebze çorbası deneyeceğim
olabilir canim su ana kadar sadece seftali ve salataligi severek yedi itiyor diliyle kusuyor zorlamiyorum bende birakiyorum oynasin dili tadina alissin hayirlisi artikCanım üzülme büyük ihtimalle sizinki geçici birşeydir...sen bir de beni düşün,doğduğundan beri iştahsız,adam akıllı bir kilo alamadı daha...sana tavsiyem yemek istemediğinde çok zorlama,sonra yemeğe karşı tepki oluşturabilir
Canım ben yazmıştım doktordan gelince.boy 66cm kilo 7380gr.bu ay 740 gr almış benim minnoş:) inatçı annenin zaferi diyorum yine geçen ay ki gibi.Yasakhayal semender 6 aylık kontrolünüz nasıldı,memnun döndünüz mü?
Kesinlikle katılıyorum canım yaz daha zor.çok geçmiş olsun kuzucuğa,ne kadar dikkat etsek de oluyor işte ne yapalımKızlar doktora gittik 1ayda 200gr almış boy iyi ama 71cm olmusuzSabah biraz öksürük vardi usutmus kuzum Hava çok dengesiz cok terliyor yaz mevsimi daha zormus giydirsen terleyip usuyor giydirmesen ayri bi dert kulaklar kizarmis balgam var ilac basladik asi yarindi onu da erteledik kiyamam bebegime o kadar dikkat ediyorum terine sürekli kıyafet değiştiriyorum cam kapi dikkatli açıyoruz ama yine de hasta oldu
www.bilgebuyuyor. blogspot.com canım.çok geçmiş olsun bu arada.doktor verme dediyse verme derim ben,ilaç kullanmayı hiç sevmiyorumBlogunub linkini yollasana canim
kıyamam miniğimebenim de oğlum öyle oldu bana kıyafet değiştirme değiştirme sırasında üşür daha çok hastalanır sırtına bez koy sık sık değiştir dediler. ben de gün içinde geceleri de uyandıkça hep değiştirdm her seferinde resmen ıslaK ÇIKIYODU O SAYEDE ÇOK ŞÜKÜR öksürük ve balgam geçti Rabbim sifa versn kuzuya[/QUOTE cok teşekkür ederim canım gercekten cok zor sürekli değişmek eziyet gibi oluyo kuzuya dediğini deniyim yarin
Cok sağol canım aynen öyle yapacak bisey yok inş iyilesir kuzum bu arada tariflerinin takipcisiyiz benim gibi acemi anneler için süper bir teşekkür de onlar içinKesinlikle katılıyorum canım yaz daha zor.çok geçmiş olsun kuzucuğa,ne kadar dikkat etsek de oluyor işte ne yapalım
hadi bakalım kolay gelsin :) bende akşamdan peyniri suya koydum tuzu çıksın diye kahvaltıda vermeyi düşünüyorum , cevizi düşündüm yağ oranı fazla olduğu için vazgeçtim ,dün yumurta sarısı akşam şeftali suyu verdim , şimdilik iyi gidiyor aşılar biraz sarstıCanm ilk gün biraz ceviz dövüp karıştırdım bunlara ama cok agır oldugunu düşündüm.ikinci gün vermedim. Pekmez sulandırdım ilk gün yutması kolaylaşsın diye. Ama yarın elma suyu verecem. Yoğurt, elma armut şeftali veriyorum. Bugun sebze corbası yapacam Kabak havuc patates ile. Biraz zeytinyagı gezdirecem üzerine, verecem
Demekki dişten olmuş canım.iştahsız bebekler kulübüne hoşgeldin sen de o zaman ama gelmeseydin keşkemrb kızlar benim bebeğimde ayın 24 ünde 7.ayını dolduracak 5. aydan itibaren ek gıdaya başldık, ve çok sevdi ne verirsem maşallah güzel yiyor anne sütüne de devam ediyorduk tabi, fakat 3 gün önce bebeğim sabah uyandı bir kez emdi ve daha sonra emmek istemedi sadece akşam uykusunun arasında emiyor dün doktora götürdük doktor emmeyi bırakabileceğini söyledi ama ben en azından 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum dedim ek gıdayı kesiyim mi dedim o da daha sonra ek gıdayı almada zorluk yaşayabilirsin bırakıcaksa zaten bırakır dedi. ama ben doktoru dinlemedim ve dünden beri ek gıda vermiyorum emsin diye yinede çok iştahlı değil bilmiyorum ne yapsam çok üzülüyorum sadece uykuya geçerken aç olduğu için emmeye çalışıyor bu arada diş çıkarmaya da çalışıyor
http://bilgebuyuyor.blogspot.com.tr/2014/08/muhallebi.htmlBlogunub linkini yollasana canim
Telefonda da mı oyle? Yoksa bilgisayarda mı sadece? Bu arada bloğunda koydugun fotografta seni firdevs diye bi şarkıcı vardı yarışmanın birinde. Ona benzettim azıcık durusunuSanırım ben bu siteye girmeyi yakında bırakıcam.her yerden pırtlayan reklamlara elimin takılıp mesajları bulmaya çalışmam ayrı dert, alıntıladığım mesajlarda bir yerden sonra yazamamak ayrı dert.birçok mesaja cevap veremiyorum o yüzden tak diye ortada kalıveriyor yazdıklarım nerden yaptılar ya pöffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?