2014 Şubat Anneleri

Canım ben yazmıştım doktordan gelince.boy 66cm kilo 7380gr.bu ay 740 gr almış benim minnoş:) inatçı annenin zaferi diyorum yine geçen ay ki gibi.
Maşallah canım 740gr. Çok iyi...seni kutlarım bence de bir zafer iştahsızlara kilo aldırmak:)
Yalnız geçen ay 7kg oldu diye yazmıştın,ozaman şimdi 7740kg olması gerekir,yanlışlık olmasın...

Denedım onu ama olmadı cok puturlu kaldı. Süzgecten yapınca suyuyla karısacak mı peki püre. Karısmaz ki?
Pütürlü kalması daha iyi zaten,böylece zamanla pütürlüye alışacak...süzgece koy iyice ez,ezilen kısmından bir çay kaşığı ekle yeter çok pütürlü olmaz ,zamanla arttırırsın

Maşallah canım,bu ay sen de bir zafer kazanmışsın:)hem boy hem de kilo olarak...aslında bende kendimi zafer kazandım sayıyorum 500gr aldırabildim:)...
İştah açıcı bişey olsa hemen kullanırdım valla,geçen kk da bir yerde havuç tohumundan bahsetmişlerdi iştah açıyor diye,kullananlar işe yarıyor yazmışlar ama bebekleri ay olarak büyüktü,ilerde bir deneyeyim bakalım,belki işe yarar

Saol cnmkzm

kiscem ana bi bi aylık kilo alımı değil 6 haftalik kilo boy artisi

yinede şükür ama bu kadar iştahsızlığa.ben rağmen sende bende aldırdık bu sıpalara

bekleyelim biraz büyüsün ler bizde kullanırız o dediginden

bizim 6.ay aşısı ateş yapti

şükür fitil le iyi şimdi inş geri yükselmez atesi

Maşallah canım 740gr. Çok iyi...seni kutlarım bence de bir zafer iştahsızlara kilo aldırmak:)
Yalnız geçen ay 7kg oldu diye yazmıştın,ozaman şimdi 7740kg olması gerekir,yanlışlık olmasın...
Ay alıntı yaptığımda yazı yazamıyorum ne kadar sinir bozucu oldu site.canım annemlerdeyken sağlık ocağına gidip tattırdığımda 7 kilo çıktı ama onu arada gittim.aylık kontrol değildi.geçen ay kilosu 6640'tı,bu ay da 7380. Dolayısıyla 740 almış oldu.

Ne tezi kader arkadaşım

hepinize çok teşekkür ederim kızlar sizinde evinizi mok götürmesine sevindim

off bazen deliriyorum işte akşam herşeyi öylece bırakıp yattık zaten 11de zor uyyuttum bütün gece pışş pışş lıyomuşum eşim dürtüyo sus diye koşa koşa odaya gidiyorum zeynep uyuyo geri geliyorum eşim diyo sus diyorum koş mu diyorum diyodelirdim yani akşam iyice sıyırdım
3bucuga kadar kaç kere kalktı emzirmek işkence artık bel,m tutmuyo yatarak emzirmeyi özledim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayakta hatta zıplayarak hoplayarak emziriyorum agzımlada sürekli öpücük sesi ıslık nenni bara bara şarkılar sölüyorum canım neneni bile sölemek istemiyo artık bıktım valla

hepiniz aynıymışınız sanki beni anlatmışsınız

herkez böle cocukalrı için mücadele edip hiç şikayet etmeyince kendime cok kızmıştım normalmişim dimekki rahatlayabilirim

sizi seviyorum iyiki varsınız

kızımın ilk kahvaltısını yaptırdım sabah uyandı onu yere başka odaya aldım barikat kurdum onun odasını tem,izledim belim çıktı yer değiştirdim herşeyi dezenfekte ettim sonunda içim rahatladı sonra kızımla süt almaya gittik organik köy yumurtası buldum en boklusundan

eve geldik kızıma bi şeftali rendeledim cam rendede 6 cici bebe attım bi kaşık pekmez yarım yumurta yumurta kadarda krem peynir attım ezdim sıcak su ekledim mımmm çok güzel oldu ama kızım cok sinirlendi tabi bekelrken iyice acıktı kasıkla agladı yediremedim 4-5 kaşık yedi bende biborona koydum hoıpppp bitirdi koca biboronu maşallah

şimdide beşiğinde uyuytmuştum uyandı oyuncakalrı attım üstüne misafir odasını temizliyorum

bu arada sonunda adet oldum bide onun sitresi vardı 6.ya adet oldum ne güzel digerleri günü günüe oldu bu resmen 20 gün geçti düşünebiliyomusunuz sitresimi gerginliğimi hamileyim sandım resmen korkudan test yapamıyodum

çok şükür rabbime değilmişim adet oldum ama o biçim heryerim agrıyo en tatlı yatılıp uyuncak zman

çok tatlısın canım yaaa:) öptüm seni ve kuzunu:)

Selam kızlar. Dun dr a gıttık. Kızım 64 cm ve 6700 gr cıktı .700 gr eksiği var dedi. Hormonsuz domates suyu ver dedi. Kahvaltıda pekmez ver dedi. Butun mevsim sebzelerinden corbasına atabilirsin ve et suyuyla yapabilirsin dedi. Ekstra vitamin verdi. İhtiyaclarını karşılasın diye. Bi de heralde yapısı oyle dedi.ondan zayıf. Onun dışında ben gözüne biraz kan oturdu diye almıştım.feci şekildede kasınıyordu. Uykusundan uyandıracak kadar.Alerjı olmuş dedi. Ikı damla verdi. Oyle işte

bugun başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Hala nasıl oldu da delirmedim şaşırıyorum. Ömrümün yarısı gitti kızlar. Herkes dikkatli olsun diye yazıyorum bunu.
Feci bişey ya, kalp krizi geçirecektim nerdeyse. Allahtan düştüğü yer çimendi. Yüzükoyun düştü. Hemen vücudunu ve kafasını kontrol ettik.Çok şükür bişey olmadı...Çok da ağlamadı ama ben bittim resmen..

geçmiş olsun canim ya ayyy düşünemiyorum kendimi ben de kesin kalp krizi gecirirdim Allah korumuş canım

Erkek annelerine bir sorum olacak; benim oğlum ne zaman altını açsam pipisini yakalayıp kaşır gb bişeyler yapıyor bezin olduğu yan taraflari hep kirmizi acaba kasiniyor ondan mi siz de böyle seyler oluyor mu

Gecmiş olsun cnm. Allahtan ki çime düşmüş cok sanslısın

Vuuuuuuu su fotografa bak. Süper. Bayıldım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…