Kızlar bu arada kızım kahvaltısını yedireceğim zaman çığlık atarak ağlıyor. Hiç istemiyor. Bi kaşık bile koyamadım ağzına canımın. Çok üstüne gitmiyorum. Aşı bayağı rahatsızlık verdi ne yapacagını bilmiyor kuzum.
Bu arada 6. Ay aşılarınız 3 bacak mıydı? Tetanoz verdiler mi koldan? Lütfen cevapsız bırakmayın
Bize 3 bacak birde ağızdan damla verildi
BENİMKİ MAMA SANDALYESİNİ HOPALAYI VE YÜRÜTECİ SEVMİYO BENİM KOLUM BACAM YÜZÜMÜ YOLMAK ÜSTÜMDE TEPİNMEK DAHA EĞLENCELİ GELİYO ONA :l
Canım sen çok şey bekliyosun oğluşundan :)) Benim kızım hemen hepinizin bebişinden büyük. 30 Ocak doğumlu ve halen oturamıyor. Yuvarlana yuvarlana gidiyor. Her bebek farklı, rahat ol sen
sağlık ocagının numarası varsa ara sor istersen ben bilmiyorum bizimkinde bişey yok çünkü acaba çok mu zorladılar yaparken.Anladım canm. Bi çıkıntı var dokununca. Neden oldu acaba?
Canim ne aşısı bilmiyorum ben.yalniz1 agiz 3 bacak olduk bizKızlar bu arada kızım kahvaltısını yedireceğim zaman çığlık atarak ağlıyor. Hiç istemiyor. Bi kaşık bile koyamadım ağzına canımın. Çok üstüne gitmiyorum. Aşı bayağı rahatsızlık verdi ne yapacagını bilmiyor kuzum.
Bu arada 6. Ay aşılarınız 3 bacak mıydı? Tetanoz verdiler mi koldan? Lütfen cevapsız bırakmayın
Ben şimdiden bayildim. Emekli olunca bi koyde yasamayi dusunuyorum. Bahceli mustakil bi evde. Tavuk kedi kopek inege bakamam heralde yaslanincaGel kız feda olsun size tüm bahçe. Valla tavsiye ederim. Gelsen bayılırsın
Ayy ne güzel o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah rabbim ..rüyamda kızımla kek yapıyoduk çok güzel duru bi yüzü vardı böle melek gb bembeyaz parlıyodu canım a konuşuyodbide kibar kibar çok güzeldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynı benim eşim gibiymişsin canım, eşim de yaşlanınca köye yerleşelim sebze meyve ekelim falan diyor bende ne işimiz var diyorum alırız bi hobi bahçesi neyimize yetmiyor diyorum bakalım sonumuz ne olacakBen şimdiden bayildim. Emekli olunca bi koyde yasamayi dusunuyorum. Bahceli mustakil bi evde. Tavuk kedi kopek inege bakamam heralde yaslanincabahceme bissürü sebze ekicem cesit cesit ins. Esime de simdiden soyluyorum. Bilincaltini dolduruyorumki ilerde itiraz etmesin
9'da dedi doktorumuz ZerenBi dahaki aşı hangi ayda. Ben asiya gidrrken aşı kartini unutmusum da.sormayida unuttum ebeye
canım hafif şişlik yapabiliyor benim oğlumun kolunda da yaptı. 2-3 güne geçti. hatta kızarıklık oldu biraz da aşı çevresi nohut kadarSagol tatlm. 3 bacak dendi diye hatırlıyorum da. Kolundaki biraz şişti. Oyle bi şey oldu mu sizde?
Ben de annemlerde aynen böyle rahatım canım.istanbulda da yavaş yavaş buluyorum.süt buldum bu hafta,çok mutlu oldum ama annemin dediğine göre bazı sütçüler de içine çamaşır suyu katıyormuş bozulmasın dayansın diyeEvet tatlm aynen öyle
Evet cnm duymuştum ben. Ama denemedim tabi. Bizim burda komşularımız var, inekleri olan. Sütü onlardan alıyorum. Bi ara kayınvalidemlerin bi ineği vardı. Tereyağı, peynir, yoğurt, çökelek ne ararsan vardı. Sonra rahatsızlandı sattılar. Komşunun ineğine kaldık. Maya bulmakta da zorlanmıyorum hiç bu durumda. Bi ara ben tereyağıyla mayalıyordum.şeker gibi oluyordu ve bir hafta bile kalsa ekşimiyordu. Onun dışında bazı marketlerde el yapımı yoğurt satılıyor. Adamların eşleri mayalıyor, markette satıyorlar. Tanıdık felan olunca arada alıyorduk, bebekten önce.
Meyve sebze konusunda da annemlerin bahçesinde elma, armut, şeftali, salatalık, patlıcan, biber, incir, cennet elması, erik ne ararsan var. Annem verdi hep sagolsun. Halen o şeftalilerden yediriyorum. Yumurtayı da annemlerin komşusunun tavukları var, ondan satın alıyorum. Normalde satmıyor da bebeğime yedirecem diye bana veriyor. Kendileri için yetiştiriyorlar. Bıldırcın yumurtaları bile var.
Yani ben bu konuda rahatım çok şükür.
ayyy bende oğlumu gördüm rüyamda, 13-14 yaşındaki halini. aman allahım diyorum bu çocuk çok çirkinlemiş ergenliğe giren bütün çocuklar niye bu kadar çirkinliyor diyorum kendi kendime , yüzü gözü sivilce dolmuş bide şişman baya öyle gördüm hayır olsun ne diiimrüyamda kızımla kek yapıyoduk çok güzel duru bi yüzü vardı böle melek gb bembeyaz parlıyodu canım a konuşuyodbide kibar kibar çok güzeldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım sağol cevapladığın için. haklısın bana da akraba ne kadar tecrübesiz de olsa daha mantıklı geliyorCanim ben olsam hic dusunmeden akrabami tercih ederdim.evet tecrubede onemli ama bebegini en fazla ihtiyaci olan sey sevgi.sevgi zihin gelisimi sosyal gelisimi ruhsal gelisimini inanilmaz derecede etkiliyormus.hatta cocugun onune bissürü oyuncak yigini sermektense ona sevginizi verin dokunun diyor uzmanlar.cunku sevgi sadece zekayi degil herseyini etkiliyor cocugun.elbette bakici da sever ama kan bagi tabiki candir.eger kiz akli basinda bebegi de seviyorsa benim tercihim olurdu sahsen.yabanci ne kadar da olsa yabanci kaliyo.bizde ekonomik durumlari suan zorluyoruz.subata kadar calismicam.sonra baslayinca annem gelecek.hazirana kadar bakacak.bu sirada memlekete yakin bi yere tayin isticez ins hayirlisi bakalim.sirf bebegimi bakiciya vermemek icin tayin isticez dusun artik :) ben bu tarz seylerde cok pimpirikliyim. Bebeklere bakicilarin neler yaptigini duyuyoruz.Allah iyilerle karsilastirsin ins
Bize 3 bacak birde ağızdan damla verildi
sağlık ocagının numarası varsa ara sor istersen ben bilmiyorum bizimkinde bişey yok çünkü acaba çok mu zorladılar yaparken.
Canim ne aşısı bilmiyorum ben.yalniz1 agiz 3 bacak olduk
biz
Ben şimdiden bayildim. Emekli olunca bi koyde yasamayi dusunuyorum. Bahceli mustakil bi evde. Tavuk kedi kopek inege bakamam heralde yaslanincabahceme bissürü sebze ekicem cesit cesit ins. Esime de simdiden soyluyorum. Bilincaltini dolduruyorumki ilerde itiraz etmesin
Bi dahaki aşı hangi ayda. Ben asiya gidrrken aşı kartini unutmusum da.sormayida unuttum ebeye
canım hafif şişlik yapabiliyor benim oğlumun kolunda da yaptı. 2-3 güne geçti. hatta kızarıklık oldu biraz da aşı çevresi nohut kadar
Ben de annemlerde aynen böyle rahatım canım.istanbulda da yavaş yavaş buluyorum.süt buldum bu hafta,çok mutlu oldum ama annemin dediğine göre bazı sütçüler de içine çamaşır suyu katıyormuş bozulmasın dayansın diyesütçüye sorcam yakın yerden getiriyorsa Alcam yoksa günlük süte devam.
Bu arada limonla yoğurt mayalanmayı da annem söyledi.yaptım güzel oldu.zaman bulursam bloga yazcam.ev yapımı peynirle beraber
Bizde bugun asi oldu iki bacak bi agizdan..benimde kafa karistisizin ki bizden neden faklı acaba her sağlık ocagı farklı mı uyguluyor?
aynen teyzesi :) bizimkide yeterki başımı açık görsün hemen saçlarımı yoluyor bu arada kas yapacam kucakta taşımaktan...yürütece eşim karşı olduğundan alamadık biz belki alsak rahat ederdim bir yandan da almamak iyi oldu şimdiden evdeki kabloları çekiştiriyor ona binse ne yapardık kim bilir...
maşallah kuzuna aslında çok şey beklemiyorum canım,inan hiç zorlamıyorum fizyolojik olarak hazır değil diye bekletiyorum sadece rahatına düşkün bir oğlan mesela kanepe kenarına koyuyorum yastıkları diziyorum anında onları tepikliyor ve kaykılıyor yatmak daha kolayına geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?