2014 Şubat Anneleri

Bize 3 bacak birde ağızdan damla verildi

sizin ki bizden neden faklı acaba her sağlık ocagı farklı mı uyguluyor?

aynen teyzesi :) bizimkide yeterki başımı açık görsün hemen saçlarımı yoluyor bu arada kas yapacam kucakta taşımaktan...yürütece eşim karşı olduğundan alamadık biz belki alsak rahat ederdim bir yandan da almamak iyi oldu şimdiden evdeki kabloları çekiştiriyor ona binse ne yapardık kim bilir...

BENİMKİ MAMA SANDALYESİNİ HOPALAYI VE YÜRÜTECİ SEVMİYO BENİM KOLUM BACAM YÜZÜMÜ YOLMAK ÜSTÜMDE TEPİNMEK DAHA EĞLENCELİ GELİYO ONA :l

maşallah kuzuna aslında çok şey beklemiyorum canım,inan hiç zorlamıyorum fizyolojik olarak hazır değil diye bekletiyorum sadece rahatına düşkün bir oğlan mesela kanepe kenarına koyuyorum yastıkları diziyorum anında onları tepikliyor ve kaykılıyor yatmak daha kolayına geliyor :)
Canım sen çok şey bekliyosun oğluşundan :)) Benim kızım hemen hepinizin bebişinden büyük. 30 Ocak doğumlu ve halen oturamıyor. Yuvarlana yuvarlana gidiyor. Her bebek farklı, rahat ol sen

Anladım canm. Bi çıkıntı var dokununca. Neden oldu acaba?
sağlık ocagının numarası varsa ara sor istersen ben bilmiyorum bizimkinde bişey yok çünkü acaba çok mu zorladılar yaparken.

Canim ne aşısı bilmiyorum ben.yalniz1 agiz 3 bacak olduk biz

Gel kız feda olsun size tüm bahçe. Valla tavsiye ederim. Gelsen bayılırsın
Ben şimdiden bayildim. Emekli olunca bi koyde yasamayi dusunuyorum. Bahceli mustakil bi evde. Tavuk kedi kopek inege bakamam heralde yaslaninca bahceme bissürü sebze ekicem cesit cesit ins. Esime de simdiden soyluyorum. Bilincaltini dolduruyorumki ilerde itiraz etmesin

Bi dahaki aşı hangi ayda. Ben asiya gidrrken aşı kartini unutmusum da.sormayida unuttum ebeye

rüyamda kızımla kek yapıyoduk çok güzel duru bi yüzü vardı böle melek gb bembeyaz parlıyodu canım a konuşuyodbide kibar kibar çok güzeldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayy ne güzel o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah rabbim ..

aynı benim eşim gibiymişsin canım, eşim de yaşlanınca köye yerleşelim sebze meyve ekelim falan diyor bende ne işimiz var diyorum alırız bi hobi bahçesi neyimize yetmiyor diyorum bakalım sonumuz ne olacak

Sagol tatlm. 3 bacak dendi diye hatırlıyorum da. Kolundaki biraz şişti. Oyle bi şey oldu mu sizde?
canım hafif şişlik yapabiliyor benim oğlumun kolunda da yaptı. 2-3 güne geçti. hatta kızarıklık oldu biraz da aşı çevresi nohut kadar

Ben de annemlerde aynen böyle rahatım canım.istanbulda da yavaş yavaş buluyorum.süt buldum bu hafta,çok mutlu oldum ama annemin dediğine göre bazı sütçüler de içine çamaşır suyu katıyormuş bozulmasın dayansın diye sütçüye sorcam yakın yerden getiriyorsa Alcam yoksa günlük süte devam.
Bu arada limonla yoğurt mayalanmayı da annem söyledi.yaptım güzel oldu.zaman bulursam bloga yazcam.ev yapımı peynirle beraber

rüyamda kızımla kek yapıyoduk çok güzel duru bi yüzü vardı böle melek gb bembeyaz parlıyodu canım a konuşuyodbide kibar kibar çok güzeldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy bende oğlumu gördüm rüyamda, 13-14 yaşındaki halini. aman allahım diyorum bu çocuk çok çirkinlemiş ergenliğe giren bütün çocuklar niye bu kadar çirkinliyor diyorum kendi kendime , yüzü gözü sivilce dolmuş bide şişman baya öyle gördüm hayır olsun ne diiim

canım sağol cevapladığın için. haklısın bana da akraba ne kadar tecrübesiz de olsa daha mantıklı geliyor

az önce oğlana mercimek çorbası yedirdim umarım gaz olmaz

Acaba bizimki neden oyle?

sağlık ocagının numarası varsa ara sor istersen ben bilmiyorum bizimkinde bişey yok çünkü acaba çok mu zorladılar yaparken.

Bişey varsa da söylemez ki, kendi hatası olduğu için.

Canim ne aşısı bilmiyorum ben.yalniz1 agiz 3 bacak olduk
biz

Anladım cnm bizde niye oyle acaba?

:)) iyiymiş

Bi dahaki aşı hangi ayda. Ben asiya gidrrken aşı kartini unutmusum da.sormayida unuttum ebeye

9. Ayda cnm.
canım hafif şişlik yapabiliyor benim oğlumun kolunda da yaptı. 2-3 güne geçti. hatta kızarıklık oldu biraz da aşı çevresi nohut kadar

Oh içimi rahatlattın cnm. Sagol. :)

Camasır suyu mu?aman allahım ya. İnsanlar cok kotu

Ya tipik bir türk erkek annesi oldum. Şimdiden herkese diyorum ki kızlar oğlumu beğenmezse saçlarını başlarını yolarım. Kızım da var ama:) kendimden korkuyorum valla oğlum büyünce daha fena olucam

Bizde bugun asi oldu iki bacak bi agizdan..benimde kafa karisti

tüm geçmişi okuyamadım. kusura bakmayın ama 4600 leri görmek çok güzel. :)) biz izmirden geldik ığdıra il dışı açıldı ondan yararlanıp tercih yapçaz:)) bu arada oğluşuma vakit ayıramıyorum temizlik, toz alma, seminer, okul araştırması derken baya vakit geçiyor. şimdi eşim ona bağlama çalıyor:)) müziği çok seviyoruz:))hepinizi kucak dolusu öpüyoruz. bu arada çok mutluyum çünkü oğlum normalde yarım çay bardağı içtiği tarhana çorbasını bir çay bardağı yani 125 cc içti.. yupppiii:)

Bu aşı olayı benim de kafamı karıştırdı biz de 3bacak 1 damla seklindeydi ben sağlık ocağında sordum bir daha ki aşı 1yasinda dediler 9aylik asi ne ki acaba atlamasinlar guvenemiyorum zaten sağlık ocağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…