2014 Şubat Anneleri

arkadaşlar gece yatırrırken ne yediriyosunuz benim kızım çok uyanıyo gece deliricem 120 lik mamadayese koca tabak muhallebide yese ne yerse yesin bi ilk yatırdıgımda 2 saat uyuyo bida emziriyorum tamam sütüm az da insanda i uykuya dalış olur yok saat başı kalkıyo gece dedim herelde sütüm az yetmiyoda axcıkıyo kalkıyo 90lık amma yaptım uyusun azcık diye 1 saatte kalkan cocuk 20 dakkada bi kalkmaya başladı çıldırcam açlık tokluk değil derdi ne bilmiyorum uyanıyo ve gözüün açmadan ağlıyo çok acı aglamak değil emmek istiyo bişi ymek istiyo su veriyorum onuda içip uyuyo agzı boş durmasın yani

ne yediriyosunuz ne kadar yiyolarda uyuyolar gece

şöle akşam yatırıp sabah kalkan cocuk varmı hiç yemege kalkmayan nasıl bişi ya uyku uyumayı unuttum zaten sürekli kafam onda tetikteyim uykuya dalmam uzun sürüyo dalıyom uyanıyorum tam dalıcam uyanıyorum kafamın içinde bi ton su var sanki başımı nereye koysam oraya yük oluyo

suriyelilerden dolayı kızamık aşısını 9. aya çektiler canım..devlet kampanya başlattı..

Canim ya ben esimle bareber asiya gidiyoruz benim cesaretim yoktur esim iceriye giriyor ben esimi yanlis anlamisim megerse uc igne bacagina bide agzina damla vermisler..bizede 9 ayindada asi var dediler..bende sasirdim cunku benim bildigim kadariyla 12 ayinda asi olurr..demekki bi bildikleri var..

Canim benim kizim gece uyudugunda sadece anne sutu veriyorum gece iki veya uc defa sut icin uyunir veriyorum ve tekrar uyuyor..

Evde net olmayinca bulunca yaziyorum cok sukur kontrolde bisey cikmadi herkese tesekkur ederim kahvalti bizim icinde sorundu cok sukur artik degil kahvaltimiz

3 bebe biskuvisi ihlamirla isliyorum icine labne tereyagi ekliyorum bazende peynir haric pekmez yanlis puf noktasi sulu olmasi sicakken ihlamurla biskuviler eziliyor zaten gecen gunde domatesi kavurdum su koydum icine haslanmis tavuk diddim minik minik sehriye koydum bi tur rondoda cevirdim yine puturlu corba oldu musit oldukca yazarim

suriyelilerden dolayı kızamık aşısını 9. aya çektiler canım..devlet kampanya başlattı..

Bize tam tersi 9.ay yok dediler 1yasinda aşı olacakmış ben ne yapsam simdi telefon edip sorsam mı

Me
meningokok diye bi aşı varmış o olabilir mi acaba. 9-23 aylık bebeklere 3 ay arayla 2 doz

6 ay aşısı bizde de 3 bacaktan bi de ağıza damlatıldı.diğer aşı yaşında bizimde..

9. Ayda kan alınıp kan değerlerine bakılacak dediler bize. Ama anladığım kadarıyla istanbul için konuşuyorum çocuk felci salgını var diye evlere gelip aşı yapmışlardı onun ikinci dozu olacak. Ben hemşireye sorduğumda bakanlık daha o aşıyı kim yapacak karar vermedi belki yine evlerde yaparlar dedi

bizim oğlan sabah anne sütü devam maması alıyor sonra uyuyor uyanınca çorba örneğin bugun...tavuklu şehriyeli,pirinçli ve bulgurlu çorba vardı tavsiye ediyorum bebişler çok beğenecek...isterse anne sütü veriyorum 5 gibi tekrar mama ve anne sütü alıyor mamamız artık cici bebeli yatmaya yakın 2çeşit meyve rendeliyorum içine pirinç unu ve irmikle hazırladığım karışımı ekliyorum bunları yerse gece 3 defa kalkıp emmek istiyor geceyi hipp elmalı yulaflı muhallebi ile kapatırsak sadece 1 kez kalkıyor bazı günler evde su muhallebisi yapıyorum yada sabahları yumurtalı kahvaltı yediriyorum...hergün yeni tad vermeye çalışyorum bazende biz ne yersek paşa da onu tadıyor...

Kızlar moralim çok bozuk Sütüm bitti aksamdan beri bir damla yok Kuzum zaten bisey yemiyo sadece yoğurt mama yemiyo biberonla biseyler icmeyi bilmiyor ben napicam geceleri özellikle ac kalacak offff cok cok uzgunum hic bisey yediremiyorum zorla emziriyordum o da yok artık Ve adet olmadım hiç demek ki sütle alakası yok nasıl böyle oldu anlamadım bir anda sebepsiz zaten azdi ama bur anda kesildi

canım öncelikle sıkıntı yapma hemen bol su iç ve üzüm ye bak nasıl gelecek en önemli şey su içmek ihmal etme...olmazsa yoğurtlu çorbayada başla benimki bayadır tüketiyor çorbayı...klızlar domates yasak mı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…