- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
canım ya çok üzüldüm, aynı dert bende de var geceleri zar zor idare ediyorum kızımı. aç kalmıyor ama yatmadan evvel de yediriyorum yetsin diye zaten. bol su iç, kuzu da emerse gelir inşallah.Kızlar moralim çok bozukSütüm bitti aksamdan beri bir damla yok Kuzum zaten bisey yemiyo sadece yoğurt mama yemiyo biberonla biseyler icmeyi bilmiyor ben napicam geceleri özellikle ac kalacak offff cok cok uzgunum hic bisey yediremiyorum zorla emziriyordum o da yok artık Ve adet olmadım hiç demek ki sütle alakası yok nasıl böyle oldu anlamadım bir anda sebepsiz zaten azdi ama bur anda kesildi
der tabi canım sen iyi bir annişsincanlarım, nihayet peynir yapımını bloğa ekledim. yapan arkadaşlar vardı sanırım. onlar da dilerse yazsın değişik bir yolu varsa. belki fırsat bulur yapmak istersiniz diye yazdım ben de. annem olmasa ne yapacakmışım ben merak ettim:)) kızım da böyle der de mi ilerde:))
canım normalde 10 aylıktan önce verilmez alerjik bir besin olduğu için, bende henüz vermedim, önümüz kış sera domatesi de vermem, yani seneye yaza kaldır artıkcanım öncelikle sıkıntı yapma hemen bol su iç ve üzüm ye bak nasıl gelecek en önemli şey su içmek ihmal etme...olmazsa yoğurtlu çorbayada başla benimki bayadır tüketiyor çorbayı...klızlar domates yasak mı....
canım öncelikle sıkıntı yapma hemen bol su iç ve üzüm ye bak nasıl gelecek en önemli şey su içmek ihmal etme...olmazsa yoğurtlu çorbayada başla benimki bayadır tüketiyor çorbayı...klızlar domates yasak mı....
Cok tesekkur ederim kızlar inş gelir tekrar aslında cok su icerim humana rezene hepsini içiyorum ama anlamadimcanım ya çok üzüldüm, aynı dert bende de var geceleri zar zor idare ediyorum kızımı. aç kalmıyor ama yatmadan evvel de yediriyorum yetsin diye zaten. bol su iç, kuzu da emerse gelir inşallah.
Ben başladım. rendeleyip veriyorum oğlum sevdi.sukur alerji ne yapmadı. . Bundan sonra bişey kısıtlamiycam zaten.kac anneyle konustuysam 7.ayda herseyi vermişler. yoksa ilerde zorluk cekermis.Anneler domates yedirmeye basladiniz mi
Çok üzüldüm canım inş gelir sütün. biberon almayan bebek ve anne için zor bi durum...Cok tesekkur ederim kızlar inş gelir tekrar aslında cok su icerim humana rezene hepsini içiyorum ama anlamadimHemen üzümü de deniyim ins azcik gelir o zaman belki icerde devami olur gece nöbetçi eczaneden devam sütü aldik ama biberon almadigindan icemedi bide hep emerek uyur baska türlü uyutmadim hic offff uyusa baska turlu ya da biberon alabilse bu kadar uzulmem Bugun yaptigim herseyden mama ,meyve,ev yapımı bebe buskuvisi,sebze ne denediysem 4,5mama kaşığı aldı o kadar uykusu geliyor emmek istiyor ama bisey yok parmağını eme eme ağlayarak uyudu kuzum o mahvetti beni
Canım denemeyin ce bilemezsin ki.her bebekte alerji yapmaz.sukur bizde yapmadı. ..canım normalde 10 aylıktan önce verilmez alerjik bir besin olduğu için, bende henüz vermedim, önümüz kış sera domatesi de vermem, yani seneye yaza kaldır artık
Bende aynı durumdayım süt varla yok arası oğlum da kaşığı gördüğü zaman ağzını kilitliyor gece en az 3 kez uyanıyor 7 kez uyandığı bile oluyorKızlar moralim çok bozukSütüm bitti aksamdan beri bir damla yok Kuzum zaten bisey yemiyo sadece yoğurt mama yemiyo biberonla biseyler icmeyi bilmiyor ben napicam geceleri özellikle ac kalacak offff cok cok uzgunum hic bisey yediremiyorum zorla emziriyordum o da yok artık Ve adet olmadım hiç demek ki sütle alakası yok nasıl böyle oldu anlamadım bir anda sebepsiz zaten azdi ama bur anda kesildi
Çok teşekkür ederim canım insallah zaten en cok onu düşünüyorum cok şükür bu zamana kadar anne sütü aldi cok daha az alanlar var ama iste biberon almayinca gece nolcak bilmiyorum mümkün değil bi kaşık bile yemez su ve meyve suyu icim biberon cok denedim kabul etmedi insallah ona alisir bari bir de uykuya dalma nasıl olur bilmiyorumÇok üzüldüm canım inş gelir sütün. biberon almayan bebek ve anne için zor bi durum...
Gece napiyosun canım ben de azdi ama 5dk emiyordu o da tek meme uyuyordu tekrar bir an da tamamen gitti o zaman ememiyo dun gece cok kotuydu bakalım bugun nasıl olacakBende aynı durumdayım süt varla yok arası oğlum da kaşığı gördüğü zaman ağzını kilitliyor gece en az 3 kez uyanıyor 7 kez uyandığı bile oluyor
offf çok zor.rabbim yardimcin olsun.belki gelir sütün. moralini bozmamaya çalış. gidip tekrar sütü gelen çok anne duydum.benimkude azaldi.ama oğlum biberona alışık. onla idare ediyom.Çok teşekkür ederim canım insallah zaten en cok onu düşünüyorum cok şükür bu zamana kadar anne sütü aldi cok daha az alanlar var ama iste biberon almayinca gece nolcak bilmiyorum mümkün değil bi kaşık bile yemez su ve meyve suyu icim biberon cok denedim kabul etmedi insallah ona alisir bari bir de uykuya dalma nasıl olur bilmiyorum
Amin inşallah canımofff çok zor.rabbim yardimcin olsun.belki gelir sütün. moralini bozmamaya çalış. gidip tekrar sütü gelen çok anne duydum.benimkude azaldi.ama oğlum biberona alışık. onla idare ediyom.
aslında en iyisini sen yapıyorsun canım. bende senin gibi düşünüyorum ama uygulamaya gelince korjuyorum acaba vermesem mi birşey olur mu diye. geçen gün komşularla oturuyorduk, daha yeni başladım ek besin vermeye dedim, siz yeni nesil çok abartıyorsunuz dediler biz daha 40 ı çıkınca vermeye başlıyorduk dediler, hatta mantı vermişler 40 günlük çocuğaBen başladım. rendeleyip veriyorum oğlum sevdi.sukur alerji ne yapmadı. . Bundan sonra bişey kısıtlamiycam zaten.kac anneyle konustuysam 7.ayda herseyi vermişler. yoksa ilerde zorluk cekermis.
Canım çok üzüldüm ya inşallah gelir sütün.ben motilium tablet kullanıyorum gunde 3 kez. Doktoruna sor dene istersen kabul ederse.benim doktorum alabileceğimi söyledi.zaten şurubunu da bebeklere reflü için veriyorlar.yan etkisi anne sütünü arttırıyor.çCok tesekkur ederim kızlar inş gelir tekrar aslında cok su icerim humana rezene hepsini içiyorum ama anlamadimHemen üzümü de deniyim ins azcik gelir o zaman belki icerde devami olur gece nöbetçi eczaneden devam sütü aldik ama biberon almadigindan icemedi bide hep emerek uyur baska türlü uyutmadim hic offff uyusa baska turlu ya da biberon alabilse bu kadar uzulmem Bugun yaptigim herseyden mama ,meyve,ev yapımı bebe buskuvisi,sebze ne denediysem 4,5mama kaşığı aldı o kadar uykusu geliyor emmek istiyor ama bisey yok parmağını eme eme ağlayarak uyudu kuzum o mahvetti beni
Afiyet olsun oglusuna canim corbs tariflerinin devamini beklerim..bugün oğluşuma yedirdiğim çorbayı paylaşayım sizinle kızlar; patates, havuç, kırmızı biber, maydanoz ve irmik karışımı bi çorba yaptım 100 cc kadar yedi minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?