2014 Şubat Anneleri

kızlar bir sorum var ben doğumdan sonra 1 kez adet oldum aradan 41 gün geçti bende tık yok acaba bu normal mi yani düzensiz olması yada test felan mı yapıyım 1 hafta daha bekleyim olmazsam test yapım diyorum siz bir kez olunca hep düzenli mi oldunuz...

canım ya çok üzüldüm, aynı dert bende de var geceleri zar zor idare ediyorum kızımı. aç kalmıyor ama yatmadan evvel de yediriyorum yetsin diye zaten. bol su iç, kuzu da emerse gelir inşallah.

canlarım, nihayet peynir yapımını bloğa ekledim. yapan arkadaşlar vardı sanırım. onlar da dilerse yazsın değişik bir yolu varsa. belki fırsat bulur yapmak istersiniz diye yazdım ben de. annem olmasa ne yapacakmışım ben merak ettim:)) kızım da böyle der de mi ilerde:))

kızlar bebeğinizi denize nasıl sokuyorsunuz yani bezli olmaz bezsiz de olmaz nasıl olacak bu iş

az önce annemle konuştum kızlar, konu açıldı da, oğluş ağlarken ben yemeğimi yiyorum ne yapayım hiç susmuyor dedim, annem kızdı bana sen ne kötü bi annesin dedi, ben sizi büyütürken azıcık sesiniz çıksa işi gücü bırakırdım sizinle ilgilenirdim saatlerce aç kalırdım gerekirse dedi, ayy kendimi kötü hissettim

der tabi canım sen iyi bir annişsin

canım normalde 10 aylıktan önce verilmez alerjik bir besin olduğu için, bende henüz vermedim, önümüz kış sera domatesi de vermem, yani seneye yaza kaldır artık

canım ya çok üzüldüm, aynı dert bende de var geceleri zar zor idare ediyorum kızımı. aç kalmıyor ama yatmadan evvel de yediriyorum yetsin diye zaten. bol su iç, kuzu da emerse gelir inşallah.
Cok tesekkur ederim kızlar inş gelir tekrar aslında cok su icerim humana rezene hepsini içiyorum ama anlamadim Hemen üzümü de deniyim ins azcik gelir o zaman belki icerde devami olur gece nöbetçi eczaneden devam sütü aldik ama biberon almadigindan icemedi bide hep emerek uyur baska türlü uyutmadim hic offff uyusa baska turlu ya da biberon alabilse bu kadar uzulmem Bugun yaptigim herseyden mama ,meyve,ev yapımı bebe buskuvisi,sebze ne denediysem 4,5mama kaşığı aldı o kadar uykusu geliyor emmek istiyor ama bisey yok parmağını eme eme ağlayarak uyudu kuzum o mahvetti beni

Anneler domates yedirmeye basladiniz mi
Ben başladım. rendeleyip veriyorum oğlum sevdi.sukur alerji ne yapmadı. . Bundan sonra bişey kısıtlamiycam zaten.kac anneyle konustuysam 7.ayda herseyi vermişler. yoksa ilerde zorluk cekermis.

Çok üzüldüm canım inş gelir sütün. biberon almayan bebek ve anne için zor bi durum...

canım normalde 10 aylıktan önce verilmez alerjik bir besin olduğu için, bende henüz vermedim, önümüz kış sera domatesi de vermem, yani seneye yaza kaldır artık
Canım denemeyin ce bilemezsin ki.her bebekte alerji yapmaz.sukur bizde yapmadı. ..

Bende aynı durumdayım süt varla yok arası oğlum da kaşığı gördüğü zaman ağzını kilitliyor gece en az 3 kez uyanıyor 7 kez uyandığı bile oluyor

Çok üzüldüm canım inş gelir sütün. biberon almayan bebek ve anne için zor bi durum...
Çok teşekkür ederim canım insallah zaten en cok onu düşünüyorum cok şükür bu zamana kadar anne sütü aldi cok daha az alanlar var ama iste biberon almayinca gece nolcak bilmiyorum mümkün değil bi kaşık bile yemez su ve meyve suyu icim biberon cok denedim kabul etmedi insallah ona alisir bari bir de uykuya dalma nasıl olur bilmiyorum

Bende aynı durumdayım süt varla yok arası oğlum da kaşığı gördüğü zaman ağzını kilitliyor gece en az 3 kez uyanıyor 7 kez uyandığı bile oluyor
Gece napiyosun canım ben de azdi ama 5dk emiyordu o da tek meme uyuyordu tekrar bir an da tamamen gitti o zaman ememiyo dun gece cok kotuydu bakalım bugun nasıl olacak

offf çok zor.rabbim yardimcin olsun.belki gelir sütün. moralini bozmamaya çalış. gidip tekrar sütü gelen çok anne duydum.benimkude azaldi.ama oğlum biberona alışık. onla idare ediyom.

Ben başladım. rendeleyip veriyorum oğlum sevdi.sukur alerji ne yapmadı. . Bundan sonra bişey kısıtlamiycam zaten.kac anneyle konustuysam 7.ayda herseyi vermişler. yoksa ilerde zorluk cekermis.
aslında en iyisini sen yapıyorsun canım. bende senin gibi düşünüyorum ama uygulamaya gelince korjuyorum acaba vermesem mi birşey olur mu diye. geçen gün komşularla oturuyorduk, daha yeni başladım ek besin vermeye dedim, siz yeni nesil çok abartıyorsunuz dediler biz daha 40 ı çıkınca vermeye başlıyorduk dediler, hatta mantı vermişler 40 günlük çocuğa sizinki de abartı bizimki de abartı dedim.

bugün oğluşuma yedirdiğim çorbayı paylaşayım sizinle kızlar; patates, havuç, kırmızı biber, maydanoz ve irmik karışımı bi çorba yaptım 100 cc kadar yedi minnoşum

Canım çok üzüldüm ya inşallah gelir sütün.ben motilium tablet kullanıyorum gunde 3 kez. Doktoruna sor dene istersen kabul ederse.benim doktorum alabileceğimi söyledi.zaten şurubunu da bebeklere reflü için veriyorlar.yan etkisi anne sütünü arttırıyor.ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…