2014 Şubat Anneleri

canım normalde 10 aylıktan önce verilmez alerjik bir besin olduğu için, bende henüz vermedim, önümüz kış sera domatesi de vermem, yani seneye yaza kaldır artık
10.ay beklemem heralde önce test ederim bişey olmazsa veririm ben buz dolabına atacam onlardan yediririm sera domatesini ben eve almıyorum her sene dolaba atıyorum kışın onu tüketiyoruz çevremdeki tecrübeli anneler herşeyi vermiş bende esirgemeyim yesin diyorum herşeyi...

canım emsin o zaman çektikçede gelir olmazsa ben hero baby muhallebi yediriyorum kaşıkla yada hipp elmalı yulaflı veriyorum onları dene umarım gelir tekrar...

Çok sağol canım mutlaka deniycem

mb19 canım sen göğsünü ver yinede ısrarla dene oyunlar yap ben neler çektim yaa.. elektrikli pompalar falan sütü korumaktı amacım sonra da kendi emmek istedi halen emiyor Sabununu şampuanını mı değiştirdin bilmiyorum ama üzücü bir sonuç kabullenme ver 10 dakikada bir dene kırmızı balığı falan söyle işe yarıyor onun şampuanıyla yıkan ben hala yıkanıyorum o koku onda da var çünkü...

kızlar bebeğinizi denize nasıl sokuyorsunuz yani bezli olmaz bezsiz de olmaz nasıl olacak bu iş
Huggies yüzme için bezi ben onunla soktum üstüne mayo almıştım onu giydirdim çok beğenerek almıştım o yüzden giydirdim istersen sadece bezle sok bezin deseni güzel

Canım bi ara kendisi istemidi yaklasik 1ay once ama ben bırakmadan çok çabaladim ayakta oynatatak bazen sac kurutma makinası açarak emzirdim baska hwrseyo kestim emsin diye tekrar emmeye başladı şimdi kuzum emmek istiyor süt kesildi bir an da bitti ben de anlamadım nasil oldu böyle iki gündür durum bu biberon almıyor eczaneden devam sütü aldik dun gece icmedi kesinlikle zorla 10ml icirdim uyutup uyandı cpk ağladı ve kustu onu da doğduğundan beri hep emerek uyudu hic sallamadim uykusu da mahvoldu böyle

Merhaba..benim sutum de her zaman cok olmadi..ama bu aralar arkadaslarinda dedigi gibi uzum ve kavun sutumu artiriyor..kavun cok gaz yapiyor ama ..tabi benim gibi sutum olsun diye cok yerseniz..bol sutlu gunler ...

Merhaba..benim sutum de her zaman cok olmadi..ama bu aralar arkadaslarinda dedigi gibi uzum ve kavun sutumu artiriyor..kavun cok gaz yapiyor ama ..tabi benim gibi sutum olsun diye cok yerseniz..bol sutlu gunler ...
Teşekkür ederim uzum de kavun da yiyeceğim mutlaka

canm o bahsettiğin iki çeşit meyveye pirin unu ve irmikli karışımı nasıl hazırlayıp veriyorsn ben de deneycm ama karışımı nasıl yapacamı bilmiym

canm o bahsettiğin iki çeşit meyveye pirin unu ve irmikli karışımı nasıl hazırlayıp veriyorsn ben de deneycm ama karışımı nasıl yapacamı bilmiym
2 tatlı kasıgı pirinç unu aynı ölçüde irmik ve 2,5 su bardağı su ekleyerek yapıyorum ben. Sogutunca da rendeledığım meyveyi ekleyorum.

Hemen bugün incir de alayım cok sağol canım
Canim stres yapmadan olumlu düşün. Senin stresinde etkili olmus olabilir.yoksa birden sut kesilmez sanirim.sadece bebegini düşün. Bugune kadar gelmis.bugunden sonra da gelir inş. Humana incir rezene su üzüm bunlardan bende devam ediyorum. Bizim kiz da sadece emiyo.biberon bilmiyo.ek gida yemiyo.nolcak halimiz bilmiyorum. Mamada vermek istemiyorum. Allah hepimize kolaylik versin.bide süt versin ins

Amin canım iki gündür hic yoktu bugün damla damla geldi insallah daha da gelir kesilmez cok zor bir durum biberon almamasi mamaya da hic aliskin degil anlamadigim o oldu zaten uzulecegim stres yapacagim hic bir durum olmadi o yuzden de cok sasirdim hic regl olmadim henüz acaba ilk regli gorcem ondan mi diye düşündüm o da olmadı hic anlayamadim ben de ücretsiz izne ayrıldım bırakıp ise baslama stresi yok insallah duzelir diyorum sadece Bu arada ilk inciniz hayırlı olsun Iyiki varsınız kızlar tavsiye veren herkese cok cok tesekkur ediyorum

merhaba ben muhallebi şeklinde yapmıyorum yaklaşık yarım çay bardağı suyun içine az miktarda irmik ve pirinç unu ekliyorum ocakta kaynatıyorum hafif koyulaşınca karışıma ekliyorum hem yok tutuyor hemde daha besleyici oluyor istersen muhallebide yapabilirsin 1 su bardağı suya 2 tatlı kaşığı pirinçunu ve irmik ekliyorsun kaynayınca ve kıvam alınca cam kaba boşaltıyorsun ılıyıncada 1 tatlı kaşığı pekmez ekliyorsun ben meyveli yapmıyorum onu gün içinde ayrı olarak veriyorum.

hayırlı olsun darısı başıma yoksa bu oğlan yüzümü kemirme ye devam edecek
bizimde yok gelenin ya eline yada yüzüne yapışıyor kızlar bizim oğaln kim çağırsa gidiyor aşırı sosyal hiçkimseyi yadırgamıyor sizinkilerde öylemi

bizimde yok gelenin ya eline yada yüzüne yapışıyor kızlar bizim oğaln kim çağırsa gidiyor aşırı sosyal hiçkimseyi yadırgamıyor sizinkilerde öylemi
benm oğlum da öyle herkese gülücükler dağıtıyo ve kim oynatırsa onun kucana gidip resmen kuduruyo. herkese gitmesi bazen canımı sıkmıyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…