2014 Şubat Anneleri

benm oğlum da öyle herkese gülücükler dağıtıyo ve kim oynatırsa onun kucana gidip resmen kuduruyo. herkese gitmesi bazen canımı sıkmıyor değil
rica ederim kuzum afiyet bal şeker olsun kuzuna...benimde canım sıkılıyor az önce aşağı indim kim çağırsa gülüyor kuçagına atlıyor benim oğlanla yaşıt kız vardı ben gel dedim kız anasının boynuna yapıştı resmen...

bizimde yok gelenin ya eline yada yüzüne yapışıyor kızlar bizim oğaln kim çağırsa gidiyor aşırı sosyal hiçkimseyi yadırgamıyor sizinkilerde öylemi
Canim benim kizimda oyleydii ama ikin gun once kv gittim kimsenin yanina gitmedii kim aldiysa onu agladii bide bana bakim agliyordu bende sok oldum..

Canim benim kizimda oyleydii ama ikin gun once kv gittim kimsenin yanina gitmedii kim aldiysa onu agladii bide bana bakim agliyordu bende sok oldum..
Ne güzel ya.benim kizimda herkese gidiyo.hic yabancilamiyo.kim ona bisey dese hemen gülüyo.memlekette ona güleç kiz demeye basladilar.millete gidince aglasa bana gelmek istese hosuma gider yani

bizimde yok gelenin ya eline yada yüzüne yapışıyor kızlar bizim oğaln kim çağırsa gidiyor aşırı sosyal hiçkimseyi yadırgamıyor sizinkilerde öylemi
Aynen öyle canım herkese gulucukler kahkahalar markete disari yemeğe gidince ilk defa gördüğü çalışanlara gulucukler atıyor hatta yol da yürürken kucağımdaa yanımızdan geçen insanlara bile çığlık atıp gülüyor zaman zaman fazlasiyla sosyal gecen memlekete gittigim de halami ilk kez gördü kadının kulağından bana gelmedi ya :)

canım kaynanan şok olmuştur :))

aşırı sosyallikte bir yere kadar ama bizim oğalanın adıda yılışık kaldı dün misafirin kucagına bir atladı adamlarda şaşırdı bende istiyorum ki beni istesin gerçi beni tanıyor ama sanırım tüm gün benle olmaktan sıkılıyor...bide bu ara kim dışarı çıksa dış kapıyı görse bir heyecan anlamadım gitti...

Kızlar sonbahara girdik bebeklerinize kıyafet alışverişine başladınız mı bizimkinin hep kısa kolluları var gece bazen soğuk oluyor bende çorap ve uzun paçalı pijama giydirmeye başladım. Bide gece üstlerine penye battanıye atıyormusunuz ben atmıyorum korkuyorum boğulur diye hareketli epey.
Bide bu aralar çok yoruluyorum bunu gece tuvalete giderken topuklarımın ağrımasından hissediyorum hatta bazı geceler kol bacak ağrılarımdan uyuyamıyorum çocuk uyuyor olsa bile.((

bende örtemiyorum canım uzun paça çoraba başlaık bizde gece soguk oluyo hatta dün gece ben pike örttüm üstüme kızımın üstü açık uyuyamadım ama en ufaK DOKUNUŞTA UYANIYO ASLA ÖRTTÜRMÜYO ÜSTÜNÜ kışın uyku tulmu giydircem ben ama bu geçiş döneminde nabcaz bilşmiyorum önce uzun kola sonra penye yelege geceriz :) alışverişe gelince aynen bayram sonra yaparım herelde daha sıcak 2-3 takım var üst almak lazım bol bol mont mu astoronot mu almak lazım acaba ablam kinetixin ilk adım ayakkabıını almış ondan yırttık en azından

22 aylık bir kızım daha olduğu için tecrubelerimi paylaşıyım biz istanbuldayız ona göre konuşayım bir kere arabanız varsa asşa çom kalın montlar almayın bende özenip almıştım kızıma küçüldü kaldı zaten bebek oldukları için çok karlı havasa çıkmıyolar. Uyku tukumu içinde ben hep giydirdim kızıma şimdi oğluma giydiricem küçülenleri. Biz bu geçiş dönemlerinde penye tulum giydirmiştik ayaklı soğuklarda içi polarlı uyku tulumuna geçtik sizde öle yapabilirsiniz çom rahat birşey uyku tulumu ustu açıldımı derdi yok çocuk özgürce yatıyor

Kizlar selamlar.ben aslinda mart annesi grubundaydim ilk baslarda ama bnm bebis 28 subatta dogdu.o yuzden mart biraz geriden gelio gibi oluyor.
Araniza katilmak istedim.
Kilo durumlari nasil sizde? Ben 68 le gebe kaldim.83le doguma girdim.simdi 67.5kgyum
Ama gobegim hamile gobegi gibi.yani alt kisimda yag birikintisi var gibi diil
Ustten itibaren şiş resmen. Adet olmadim henuz
Adet olunca iner mi acaba?aranizda adetleri baslayip gobusunden kurtulan var mi?

canim hamilelikte 7 kilo almisti dogumdan sonra o kilolar hemen gitti yani bende gobus yok bide bende daha adet olmadim..buyuk ihtimalle adet olursan o gobegin gider..

Canim ben de uzun pijama gidiriyorum bide inci bi örtü örtüyorum cunku geceleri cok saguk oluyor..

selam kızlar size bi sorum olacak malum okullar açıldı ben işe başlamayı düşünüyorum oğlumu bakıcıya bırakacm ama oğlum çok huysuz ve kucakcı ben olmayınca ve emmeyince ne duruyo ne uyuyo. Diyelim ki okula başladım ama oğlum durmadı ve okulu bırakmak zorunda kaldm ücretsiz izin hakkım hala saklı kalır mı yoksa işe başladm diye problem çıkarırlar mı bilgisi olan arkadşlar yardmcı olurlarsa çok sevinirm

Selam herkeze nasilsiniz bu aralar vaktim olmuyor hic oglanda saolsun iyice hareketlendi cok zor artik hersey bugün misafirim vardi okadar zor olduki tam bir extra is bana hic planli olamiyorum is yapamiyorum ki neyse yaptim ama zorlandim birde size azcik tarif vereyim kacayim oglum cok sevdi corbayi insallah sizin meleklerinizde sever tavuk corbasi : 2adet kemikli tavuk pi4zola kullandim iri parcalardi hasladim 1 1 lt adar suda baska bir tencereye 1sogan rendeledim iri bir dis sarimsak 1 havuc rendeleyip az yagda kavurdum güzelce daha sonra tavuk suyunu döktüm icice (tel süzgecten gecirerek) tavuklarimi ayiklayip kücük parcalar halinde ekledim yarim su bardagi kadar tel sehriye ekledim 1 su bardagi kadar haslanmis nohut biraz kaynattim sehriyeler pisince bir kapta 3 limon suyu 1 yumurta sarisi 1 yemek kasigi unu karistirdim kaynayan corbama ilave ettim az tuz koyup birkac dk kaynattim ve altini kapattim ailecek ictik tabi karabiber ve tuz takviyesi yaptik kendimize:)

canim hamilelikte 7 kilo almisti dogumdan sonra o kilolar hemen gitti yani bende gobus yok bide bende daha adet olmadim..buyuk ihtimalle adet olursan o gobegin gider..
ay masallah az almissin.ben de aldigim tum 15 kiloyu verdin aslinda ama benim oncesinde 10 kg fazlam vardi.minik bi gobusum vardi o yuzden.ama simdi hamile gobusu gibi.acaba 10 kilo giderse o da yok olur mu? Ya da adeti beklicem herhalde.o da 1 seneye kdr olmayabiliyormus

Muhallebimiz; 1 yemek kasigi pirinc unu 1 yemek kasigi irmik 1, 5 su bardagi su ile pisiriyorum ocaktan alip 4 ölcek mama koyup karistiriyorum hangi meyve varsa cam rendedden geciriyorum bugün ( ceyrek muz, yarim kivi, kücüm bir seftali) rendeledim 1 tatli kasigi pekmez ekledim 2 cevizi havansa dövüp ekledim kivam cok sulu olursa 4 adette cicibebe ekliyorum hem daha lezzetli oluyo bu tarif cok cikiyo 2 bebek rahat doyar ben genelde komsularada veriyorum afiyet olsun ( ben ceviz ve findiga basladim oglum 30 ocak dogumlu ama baslamayanlar kivi ve cevizi dr una sorsunlar )

canım benim kızım çorbalardan nefret ediyo zorlayamıyorum hiç hoşlanmıyo sebzelerden meyvelerin hepsini yogurdu ci,ci bebeli meyve yiyo ama çorba içmiyo eline ekmek vereyim yiyo kemiriyo artık 1 dişimiz var korkuyorum bişi vermeye salatalık havuc veriyoyorum yalıyo en azından şifa niyetine diş kaşıyıcı diyorum ama sebze yemesi lazım şöle tavuk sulu et sulu ama yok sadece haşaldım sebzeleri sevmedi et sulu yaptım sevmedi az tuz yağ attım sevmedi ama kendimiz yerken ekmek bandırıp verirsem yiyo taze fasülyeden felan yiyo 5-10 yudum küçççük ekmeklerle ama çorbayı içmiyo içmiyo tarhana denedim yogurt çorbası bugün kendimize yapar gb havuç patatez kabak pirinç domates az mercimek attım mercimek çorbası yaptım sebzeli çokta güzel oldu tuzda attım yagda blandırdan geçirdim süzgeçten yemiyo diye gene yemedi biborona koydum onda ne olsa yer yok ondadada yemedi nabcam bilmiyorum şeftali suyuyla diger meyveleri koktey yapıyorum cici bebeli yiyo sabahları son çare havuç suyu felan sıkıp vericem onla ama diger sebzeleri nasıl vericem bilmiyorum (

senin çorbanıda denicem bakalım biz böle yapmıyoruz değişik bi tavuksuyu çorbası tarifi 3 limon demişsin dogrumu canım 3 limon fazla geldi gözümede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…