2014 Şubat Anneleri

misafir geldi cumartesi gecesi 3 çocuk vardı 10- 4-5 yaşlarında kız cocukları pcye oturalım dediler okey dedim asla malımı sakınmam hiçkimseden neyse misafirler gitti öğrendimki pcnin aksasını devirmişler pc çalışmıyo eşim tamire götürdü ve hard disk kırılmış geçmişmiz 8 yılımız yerle bir oldu resimelrimiz vidyolarımız kızım için biriktirdigim bütün anılar yazıalrım hatıralarım fotoraf makinamız bozulmuştu telden çekiyodum dolmuştu yeni atmıştım hepsi gitti hepsi deli oldum aglamaktan bittim maf oldum eşim yavrumuz sag salıklı daha cekeriz diyo ama ben çok üzüldüm hala aklıma geldikçe çıldırcak gb oluyorum çokkötüyüm daha yeni konuştuk hard disk alalımda oraya aktarlaım bişi olur felan diye malum olmuş gitti herşey çok üzgünüm 250 tl verdi eşim yaptırdı kasayı hard disk aldı ama parası pulu umrumda değil öldüm resmen anılarım gitti herşeyimiz gitti 3-5 fotoraf sagdan soldan toplasamda kızımın çorabına akdar çekmiştim herşey maf oldu dericem kırık hard diskimizi çözebilcek birilerini arıyoruz ama cok zor çok zügünüm

Canim siz ogretmenmisiniz benim esim bi okulda idareci ona sordum dedi onun yerine bi ogretmen bulursalar bi sorun cikmaz..

Canim tarif icin tskler devamini bekleriz..bizim icin iyi oluyor..

Kizlar torba uyku tulumu var kisin ondan kullanmistim ve cok rahattim.yazin sicaklarda ortmedim son zamanlarda ince penye battaniyelerden örtüyorum bazen de penye torba tulumumuz var onu giydiriyorum. Hatta annem pamuklu kumastan torba tulum dikmis kargolamis bazende onu giydiriyorum

Haksever cok gecmis olsun.ben de olsam cildirirdim heralde. Eve gelen cocuklara pc vermiyim o zaman. Fotolara videolara bisey olsa ben o afacanlari napardim bilemiyorum. Evlerinde oynasinlar canım. Hem pc zararli falan filan deyip dokerim oyuncaklari onune..

Isimx 3 damla limon demek istemistir bence

Canim istedigin zaman ayrilabilirsin.idarecilerden bi kismi gicik oldugu icin zorluk cikarmaya çalışabilir.tavsiyem dilekceyi yazarken kanunun hangi maddesi fıkrası yaz. Iste kanunun yonetmeligin su maddesinin su fikrasina gore su sureyle ücretsiz izin almak istiyorum gibi.bu senin kanuni hakkin oldugunu hatirlatirsin.huysuz idarecilerdense biraz papaz olursun o kadar.yok iyi halim selim insanin derdinden anlayan bi zamanlar onlarda ogretmenken cektigi sikintilari meslektaşlarına yapmak istemeyen biriyse sorun olmaz.esimden dolayi bissürü okulda calistim.cogu idareci problemli...onlara karşı doluyum biraz. Epey yazmisim.devletin kanunen verdigi hakki adam veremem diyo.boyle bisey olabilir mi.bi onceki gorev yerimde vanin bi ilcesindeydim.depremden sonra dugunum vardi.bi nazla verdi dugun iznimi.arkasina rapor eklicem dedim hayir olmaz da falan filan.bisey demedim ciktim gittim.neyse dugunun hemen oncesinde ikinci buyuk deprem sarsti.25 gun izin vermek zorunda kaldi. Allah buyuk işte

dün kızımı doktora götürdük şükür bişey yokmuş.genzi doluymuş onun içinde burnunu açın dedi.yapıyoduk zaten.diş çıkardığı için öksürük geniz akıntısı olabiliyomuş.ciğerlerinde bi sıkıntı yokmuş şükür.kızımında bazen bezinde pembe pudramsı bişey oluyodu onu sordum normalmiş böbreklerle alakası yok dedi.yaaz aylarında çiş renk değiştirebiliyo kızlarda olur.ya da kızlık yollarından geliyodur normal dedi.içim rahatladı ya..ıhlamur ii geldi öksürük kesildi ama mümükler akıyo.bu diş olayı zormuş yaa..

çok teşekkür ederm canm bakalım hayırlısı olsn maddi nedenlerdn dolayı çalışmak istiyrm ama....

Canim siz ogretmenmisiniz benim esim bi okulda idareci ona sordum dedi onun yerine bi ogretmen bulursalar bi sorun cikmaz..
evet canm öğretmenm canm. herhalde yerme birini bulurlar çünkü lise olunca bulması daha kolay olur diye düşünyrm

kızlar bebeğimin dişi hala ortada yok,abisi 5 aylıkken çıkarmıştı bunda tık yok.

( çok üzgünüm bakalım inş. kurtarcak birilerini bulabiliriz eşime diyorum fba a haber evrelim uçak düşüyoda kara kutudan herşeyi buluyolar yada ne bilim paramparça cdleri buluyolar devlet mesleesi hayat memat meselesi kurtarın desek içindekileri diyorum deliricem ya aklıma geldikçe hiçbişey yapamıyorum boşluga düşüyomuşum tutuncak hiçbiyer yokmuş gb deliricem bidaha o gelen insanların yüzüne bakamam herelde çünkü boğasım gelir deli oluyorum ya gelen cocuk pcye saldırıyo eşime dedim yatak odasına koyalım koydurmadı başının etini yiyorum şimdi gıcık erkek kadın ayrı oturmuştuk biz bayanalr balkondaydık misafir odasında pc eşimin gözünün önünde simnir göz kulak olsaydı diyorum bi anda oldu diyo benim başımı tırtıklama benim suçum ne diyo ( oda haklı ama deliricem kime sarcamı şaşırdım muhabbetini bile açtımıyo artık şiştim resmen ((

Gecmis olsun zuzuya..çümüklü şeniiii bi diş kac gunde tamamlanip cikiyo canm sizin 6 dis vardi sanırım. Bu Smilelara elim dokundu silemiyorum su cantayla kavga edenlere

kızıma dün köy yumuytası buldum bugün rafadan yaptım içini sarısını yedirdim akşık kaşık yedi maşallah bitice çok üzüldü kendim için haşladıgımıda vercektim nerdeyse ama korktum allah korusun bide fazla gelir kabarır felan diye ama versem 5 yumurta yerdi herelde

sonra 7cici bebeyi rezene cayıyla ısladım ezdim pekmez ve sıktıgım şeftali elma üzüm suyuyla birleştirdim onuda yedireyim dedim kaşıkları beklerken sinirlendi ağlama kriz<i tuttu hemen biborona koydum bi solukta bitirdi koca biboronu amşallah kızıma löp löp et olsun inş ceviz felan koycaktım unuttum çok sabırsız ya beklemiyo sabahalrı :)

canım kurtarılıyor diye biliyorum iyice araştırın bu arada geçmiş olsun...
bizim burda gecler soğudu biz uzun kollu pijama ve patikli ile yatıyoruz

7cicibebemi maşallah benimkide keşke yese. Benimkide artık emmek istemiyor emmeyi bırakacak herhalde

bizim oğlanında yok ve sanırım gelmeyede niyeti yok...
kızlar bebeğimin dişi hala ortada yok,abisi 5 aylıkken çıkarmıştı bunda tık yok.
geçmiş olsun canım....

merhaba canım benim oğlumda 27 şubat doğumlu:) ve ben aldığım kiloları hala veremedim doğumdan sonra 10 kilo gitti 8 ile kardeş kardeş yaşıyoruz diyete başlamayı düşünüyorum ama yuapamıyorum hayatım boyunca hiç diyetlik durumum olmamıştı...

canım kurtarılıyor diye biliyorum iyice araştırın bu arada geçmiş olsun...
bizim burda gecler soğudu biz uzun kollu pijama ve patikli ile yatıyoruz

saol canım inş bakalım araşırıcaz inş. çoküzgünüm

7cicibebemi maşallah benimkide keşke yese. Benimkide artık emmek istemiyor emmeyi bırakacak herhalde

canım seninki anne sütünü bol alıyodu ama benim sütüm yok bayadır veriyorum ben meyveyle cici bebe ama corbaları yediremiyorum cıldırcam resmen tatlıcı profidirol bile yiyo kakaolu kek felan herkezin tabagına saldırıyo geçen özdilege gittik alışveriş emrkezi oyuncak aldık kızıma suluk aldım damlatmayan coraplar vardı oyuncaklı görd yapıştı kendi begendi onuda aldık neyse oturduk bi çay attlı yiyelim diye hiç konuşmaz yani sessizdir benim kız allahım attlı gelince bi oyunlar bi diller görmen lazım herkez bize baktı bide tipi ufakya kilo yok allahım diyolar şuan abk ne konuşuyo allahım agular bugular babalar havada uçuştu masaya aldık bi babasına gidiyo sarılıyo ylıyo öpüyo bi bana hep konuştu durup durup millet bizimkini gösterdi herkez güldü çok güzeldi bayabi, oturduk ama tatlıyı zor yedim bende bende diye deli oldu corba olmasında ne olurs aolsun millet cici bebe yedirmiyo zararlı diye bizimki cafede profidirol yiyo

Kaç tane uyku tulumu almak gerekir bide bu tutumların içine ne giydirelim mesela çorap, atlet? Tişört? ,pijama ?

B

Bide penye tulumun içine bisey giydirelim mi

Biz
bizde istanbuldayız evim Dublex ve kışın çok soğuk oluyor , belki gün içinde bile tulumla gezdiririm bu kışları hiç sevmiyorum

Haksever çok geçmiş olsun umarım yapabilen birilerini bulursunuz.hakikaten kabus gibi.
Istanbulun havası geceleri bayağı serinleşti o yüzden penye tulum giydiriyorum.bugün de kışlık tulum için dışarı çıktık hatta.ama bulamadım istediğim gibi.zaten ebebek'te hiç yok bizimkilere göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…