Canim siz ogretmenmisiniz benim esim bi okulda idareci ona sordum dedi onun yerine bi ogretmen bulursalar bi sorun cikmaz..selam kızlar size bi sorum olacak malum okullar açıldı ben işe başlamayı düşünüyorum oğlumu bakıcıya bırakacm ama oğlum çok huysuz ve kucakcı ben olmayınca ve emmeyince ne duruyo ne uyuyo. Diyelim ki okula başladım ama oğlum durmadı ve okulu bırakmak zorunda kaldm ücretsiz izin hakkım hala saklı kalır mı yoksa işe başladm diye problem çıkarırlar mı bilgisi olan arkadşlar yardmcı olurlarsa çok sevinirm
Canim tarif icin tskler devamini bekleriz..bizim icin iyi oluyor..Selam herkeze nasilsiniz bu aralar vaktim olmuyor hic oglanda saolsun iyice hareketlendi cok zor artik hersey bugün misafirim vardi okadar zor olduki tam bir extra is bana hic planli olamiyorum is yapamiyorum ki neyse yaptim ama zorlandim birde size azcik tarif vereyim kacayim oglum cok sevdi corbayi insallah sizin meleklerinizde sever tavuk corbasi : 2adet kemikli tavuk pi4zola kullandim iri parcalardi hasladim 1 1 lt adar suda baska bir tencereye 1sogan rendeledim iri bir dis sarimsak 1 havuc rendeleyip az yagda kavurdum güzelce daha sonra tavuk suyunu döktüm icice (tel süzgecten gecirerek) tavuklarimi ayiklayip kücük parcalar halinde ekledim yarim su bardagi kadar tel sehriye ekledim 1 su bardagi kadar haslanmis nohut biraz kaynattim sehriyeler pisince bir kapta 3 limon suyu 1 yumurta sarisi 1 yemek kasigi unu karistirdim kaynayan corbama ilave ettim az tuz koyup birkac dk kaynattim ve altini kapattim ailecek ictik tabi karabiber ve tuz takviyesi yaptik kendimize:)
Canim istedigin zaman ayrilabilirsin.idarecilerden bi kismi gicik oldugu icin zorluk cikarmaya çalışabilir.tavsiyem dilekceyi yazarken kanunun hangi maddesi fıkrası yaz. Iste kanunun yonetmeligin su maddesinin su fikrasina gore su sureyle ücretsiz izin almak istiyorum gibi.bu senin kanuni hakkin oldugunu hatirlatirsin.huysuz idarecilerdense biraz papaz olursun o kadar.yok iyi halim selim insanin derdinden anlayan bi zamanlar onlarda ogretmenken cektigi sikintilari meslektaşlarına yapmak istemeyen biriyse sorun olmaz.esimden dolayi bissürü okulda calistim.cogu idareci problemli...onlara karşı doluyum biraz. Epey yazmisim.devletin kanunen verdigi hakki adam veremem diyo.boyle bisey olabilir mi.bi onceki gorev yerimde vanin bi ilcesindeydim.depremden sonra dugunum vardi.bi nazla verdi dugun iznimi.arkasina rapor eklicem dedim hayir olmaz da falan filan.bisey demedim ciktim gittim.neyse dugunun hemen oncesinde ikinci buyuk deprem sarsti.25 gun izin vermek zorunda kaldi. Allah buyuk işteselam kızlar size bi sorum olacak malum okullar açıldı ben işe başlamayı düşünüyorum oğlumu bakıcıya bırakacm ama oğlum çok huysuz ve kucakcı ben olmayınca ve emmeyince ne duruyo ne uyuyo. Diyelim ki okula başladım ama oğlum durmadı ve okulu bırakmak zorunda kaldm ücretsiz izin hakkım hala saklı kalır mı yoksa işe başladm diye problem çıkarırlar mı bilgisi olan arkadşlar yardmcı olurlarsa çok sevinirm
çok teşekkür ederm canm bakalım hayırlısı olsn maddi nedenlerdn dolayı çalışmak istiyrm ama....Canim istedigin zaman ayrilabilirsin.idarecilerden bi kismi gicik oldugu icin zorluk cikarmaya çalışabilir.tavsiyem dilekceyi yazarken kanunun hangi maddesi fıkrası yaz. Iste kanunun yonetmeligin su maddesinin su fikrasina gore su sureyle ücretsiz izin almak istiyorum gibi.bu senin kanuni hakkin oldugunu hatirlatirsin.huysuz idarecilerdense biraz papaz olursun o kadar.yok iyi halim selim insanin derdinden anlayan bi zamanlar onlarda ogretmenken cektigi sikintilari meslektaşlarına yapmak istemeyen biriyse sorun olmaz.esimden dolayi bissürü okulda calistim.cogu idareci problemli...onlara karşı doluyum biraz. Epey yazmisim.devletin kanunen verdigi hakki adam veremem diyo.boyle bisey olabilir mi.bi onceki gorev yerimde vanin bi ilcesindeydim.depremden sonra dugunum vardi.bi nazla verdi dugun iznimi.arkasina rapor eklicem dedim hayir olmaz da falan filan.bisey demedim ciktim gittim.neyse dugunun hemen oncesinde ikinci buyuk deprem sarsti.25 gun izin vermek zorunda kaldi. Allah buyuk işte
evet canm öğretmenm canm. herhalde yerme birini bulurlar çünkü lise olunca bulması daha kolay olur diye düşünyrmCanim siz ogretmenmisiniz benim esim bi okulda idareci ona sordum dedi onun yerine bi ogretmen bulursalar bi sorun cikmaz..
Kizlar torba uyku tulumu var kisin ondan kullanmistim ve cok rahattim.yazin sicaklarda ortmedim son zamanlarda ince penye battaniyelerden örtüyorum bazen de penye torba tulumumuz var onu giydiriyorum. Hatta annem pamuklu kumastan torba tulum dikmis kargolamis bazende onu giydiriyorum
Haksever cok gecmis olsun.ben de olsam cildirirdim heralde. Eve gelen cocuklara pc vermiyim o zaman. Fotolara videolara bisey olsa ben o afacanlari napardim bilemiyorum. Evlerinde oynasinlar canım. Hem pc zararli falan filan deyip dokerim oyuncaklari onune..
Isimx 3 damla limon demek istemistir bence
Gecmis olsun zuzuya..çümüklü şeniiiidün kızımı doktora götürdük şükür bişey yokmuş.genzi doluymuş onun içinde burnunu açın dedi.yapıyoduk zaten.diş çıkardığı için öksürük geniz akıntısı olabiliyomuş.ciğerlerinde bi sıkıntı yokmuş şükür.kızımında bazen bezinde pembe pudramsı bişey oluyodu onu sordum normalmiş böbreklerle alakası yok dedi.yaaz aylarında çiş renk değiştirebiliyo kızlarda olur.ya da kızlık yollarından geliyodur normal dedi.içim rahatladı ya..ıhlamur ii geldi öksürük kesildi ama mümükler akıyo.bu diş olayı zormuş yaa..
canım kurtarılıyor diye biliyorum iyice araştırın bu arada geçmiş olsun...( çok üzgünüm bakalım inş. kurtarcak birilerini bulabiliriz eşime diyorum fba a haber evrelim uçak düşüyoda kara kutudan herşeyi buluyolar yada ne bilim paramparça cdleri buluyolar devlet mesleesi hayat memat meselesi kurtarın desek içindekileri diyorum deliricem ya aklıma geldikçe hiçbişey yapamıyorum boşluga düşüyomuşum tutuncak hiçbiyer yokmuş gb deliricem bidaha o gelen insanların yüzüne bakamam herelde çünkü boğasım gelir deli oluyorum ya gelen cocuk pcye saldırıyo eşime dedim yatak odasına koyalım koydurmadı başının etini yiyorum şimdi gıcık erkek kadın ayrı oturmuştuk biz bayanalr balkondaydık misafir odasında pc eşimin gözünün önünde simnir göz kulak olsaydı diyorum bi anda oldu diyo benim başımı tırtıklama benim suçum ne diyo ( oda haklı ama deliricem kime sarcamı şaşırdım muhabbetini bile açtımıyo artık şiştim resmen ((
7cicibebemi maşallah benimkide keşke yese. Benimkide artık emmek istemiyor emmeyi bırakacak herhaldekızıma dün köy yumuytası buldum bugün rafadan yaptım içini sarısını yedirdim akşık kaşık yedi maşallah bitice çok üzüldü kendim için haşladıgımıda vercektim nerdeyse ama korktum allah korusun bide fazla gelir kabarır felan diye ama versem 5 yumurta yerdi herelde
sonra 7cici bebeyi rezene cayıyla ısladım ezdim pekmez ve sıktıgım şeftali elma üzüm suyuyla birleştirdim onuda yedireyim dedim kaşıkları beklerken sinirlendi ağlama kriz<i tuttu hemen biborona koydum bi solukta bitirdi koca biboronu amşallah kızıma löp löp et olsun inş ceviz felan koycaktım unuttum çok sabırsız ya beklemiyo sabahalrı :)
geçmiş olsun canım....kızlar bebeğimin dişi hala ortada yok,abisi 5 aylıkken çıkarmıştı bunda tık yok.
merhaba canım benim oğlumda 27 şubat doğumlu:) ve ben aldığım kiloları hala veremedim doğumdan sonra 10 kilo gitti 8 ile kardeş kardeş yaşıyoruz diyete başlamayı düşünüyorum ama yuapamıyorum hayatım boyunca hiç diyetlik durumum olmamıştı...dün kızımı doktora götürdük şükür bişey yokmuş.genzi doluymuş onun içinde burnunu açın dedi.yapıyoduk zaten.diş çıkardığı için öksürük geniz akıntısı olabiliyomuş.ciğerlerinde bi sıkıntı yokmuş şükür.kızımında bazen bezinde pembe pudramsı bişey oluyodu onu sordum normalmiş böbreklerle alakası yok dedi.yaaz aylarında çiş renk değiştirebiliyo kızlarda olur.ya da kızlık yollarından geliyodur normal dedi.içim rahatladı ya..ıhlamur ii geldi öksürük kesildi ama mümükler akıyo.bu diş olayı zormuş yaa..
Kizlar selamlar.ben aslinda mart annesi grubundaydim ilk baslarda ama bnm bebis 28 subatta dogdu.o yuzden mart biraz geriden gelio gibi oluyor.
Araniza katilmak istedim.
Kilo durumlari nasil sizde? Ben 68 le gebe kaldim.83le doguma girdim.simdi 67.5kgyum
Ama gobegim hamile gobegi gibi.yani alt kisimda yag birikintisi var gibi diil
Ustten itibaren şiş resmen. Adet olmadim henuz
Adet olunca iner mi acaba?aranizda adetleri baslayip gobusunden kurtulan var mi?
canım kurtarılıyor diye biliyorum iyice araştırın bu arada geçmiş olsun...
bizim burda gecler soğudu biz uzun kollu pijama ve patikli ile yatıyoruz
7cicibebemi maşallah benimkide keşke yese. Benimkide artık emmek istemiyor emmeyi bırakacak herhalde
22 aylık bir kızım daha olduğu için tecrubelerimi paylaşıyım biz istanbuldayız ona göre konuşayım bir kere arabanız varsa asşa çom kalın montlar almayın bende özenip almıştım kızıma küçüldü kaldı zaten bebek oldukları için çok karlı havasa çıkmıyolar. Uyku tukumu içinde ben hep giydirdim kızıma şimdi oğluma giydiricem küçülenleri. Biz bu geçiş dönemlerinde penye tulum giydirmiştik ayaklı soğuklarda içi polarlı uyku tulumuna geçtik sizde öle yapabilirsiniz çom rahat birşey uyku tulumu ustu açıldımı derdi yok çocuk özgürce yatıyor
22 aylık bir kızım daha olduğu için tecrubelerimi paylaşıyım biz istanbuldayız ona göre konuşayım bir kere arabanız varsa asşa çom kalın montlar almayın bende özenip almıştım kızıma küçüldü kaldı zaten bebek oldukları için çok karlı havasa çıkmıyolar. Uyku tukumu içinde ben hep giydirdim kızıma şimdi oğluma giydiricem küçülenleri. Biz bu geçiş dönemlerinde penye tulum giydirmiştik ayaklı soğuklarda içi polarlı uyku tulumuna geçtik sizde öle yapabilirsiniz çom rahat birşey uyku tulumu ustu açıldımı derdi yok çocuk özgürce yatıyor
bizde istanbuldayız evim Dublex ve kışın çok soğuk oluyor , belki gün içinde bile tulumla gezdiririm bu kışları hiç sevmiyorum22 aylık bir kızım daha olduğu için tecrubelerimi paylaşıyım biz istanbuldayız ona göre konuşayım bir kere arabanız varsa asşa çom kalın montlar almayın bende özenip almıştım kızıma küçüldü kaldı zaten bebek oldukları için çok karlı havasa çıkmıyolar. Uyku tukumu içinde ben hep giydirdim kızıma şimdi oğluma giydiricem küçülenleri. Biz bu geçiş dönemlerinde penye tulum giydirmiştik ayaklı soğuklarda içi polarlı uyku tulumuna geçtik sizde öle yapabilirsiniz çom rahat birşey uyku tulumu ustu açıldımı derdi yok çocuk özgürce yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?