Benimde dubleksti ısınamıypdum hep annemde kaldık. Şimdi yeni ev aldık ama hiç oturmadık hep annemdeyiz. Biz çok soğuk kış günlerinde tulum içine pijama takımıda giydirdik. Ben hep üşüyen bir insan olduğum içindr kızımda üşür diye hep çorapta giydirdim. Ama abim amsterdamda yaşıyor o çocuklarına hiç çorap giydirmes bizede kızdı çıkar. Ama biz bikere alıştırdık. Valla benim kızım üç tane tulumu vardı bir tanesi ayaklı penye tulum onu bu gibi havalarda içine sadece badi giydirerel yatırdık. Bir tane polar tulum onuda çok soğuk olmayan günlerde giydirdik yine içine sadece badi birtanede kalın vardı onun içine annem hep pijamada giydirdi. Ama biz genelde o kalını giydirdik. Onlar duruyor oğlumada onları giydiricem pembe ama yatarken kimse görmez çokta takmıyorumB
Bide penye tulumun içine bisey giydirelim mi
saol canım inş bakalım araşırıcaz inş. çoküzgünüm
canım seninki anne sütünü bol alıyodu ama benim sütüm yok bayadır veriyorum ben meyveyle cici bebe ama corbaları yediremiyorum cıldırcam resmen tatlıcı profidirol bile yiyo kakaolu kek felan herkezin tabagına saldırıyo geçen özdilege gittik alışveriş emrkezi oyuncak aldık kızıma suluk aldım damlatmayan coraplar vardı oyuncaklı görd yapıştı kendi begendi onuda aldık neyse oturduk bi çay attlı yiyelim diye hiç konuşmaz yani sessizdir benim kız allahım attlı gelince bi oyunlar bi diller görmen lazım herkez bize baktı bide tipi ufakya kilo yok allahım diyolar şuan abk ne konuşuyo allahım agular bugular babalar havada uçuştu masaya aldık bi babasına gidiyo sarılıyo ylıyo öpüyo bi bana hep konuştu durup durup millet bizimkini gösterdi herkez güldü çok güzeldi bayabi, oturduk ama tatlıyı zor yedim bende bende diye deli oldu corba olmasında ne olurs aolsun millet cici bebe yedirmiyo zararlı diye bizimki cafede profidirol yiyo
canım benim kızım çorbalardan nefret ediyo zorlayamıyorum hiç hoşlanmıyo sebzelerden meyvelerin hepsini yogurdu ci,ci bebeli meyve yiyo ama çorba içmiyo eline ekmek vereyim yiyo kemiriyo artık 1 dişimiz var korkuyorum bişi vermeye salatalık havuc veriyoyorum yalıyo en azından şifa niyetine diş kaşıyıcı diyorum ama sebze yemesi lazım şöle tavuk sulu et sulu ama yok sadece haşaldım sebzeleri sevmedi et sulu yaptım sevmedi az tuz yağ attım sevmedi ama kendimiz yerken ekmek bandırıp verirsem yiyo taze fasülyeden felan yiyo 5-10 yudum küçççük ekmeklerle ama çorbayı içmiyo içmiyo tarhana denedim yogurt çorbası bugün kendimize yapar gb havuç patatez kabak pirinç domates az mercimek attım mercimek çorbası yaptım sebzeli çokta güzel oldu tuzda attım yagda blandırdan geçirdim
süzgeçten yemiyo diye gene yemedi biborona koydum onda ne olsa yer yok ondadada yemedi nabcam bilmiyorum şeftali suyuyla diger meyveleri koktey yapıyorum cici bebeli yiyo sabahları son çare havuç suyu felan sıkıp vericem onla ama diger sebzeleri nasıl vericem bilmiyorum(
senin çorbanıda denicem bakalım biz böle yapmıyoruz değişik bi tavuksuyu çorbası tarifi 3 limon demişsin
dogrumu canım 3 limon fazla geldi gözümede :)
misafir geldi cumartesi gecesi 3 çocuk vardı 10- 4-5 yaşlarında kız cocukları pcye oturalım dediler okey dedim asla malımı sakınmam hiçkimseden neyse misafirler gitti öğrendimki pcnin aksasını devirmişler pc çalışmıyo eşim tamire götürdü ve hard disk kırılmış geçmişmiz 8 yılımız yerle bir oldu resimelrimiz vidyolarımız kızım için biriktirdigim bütün anılar yazıalrım hatıralarım fotoraf makinamız bozulmuştu telden çekiyodum dolmuştu yeni atmıştım hepsi gitti hepsi deli oldum aglamaktan bittim maf oldum eşim yavrumuz sag salıklı daha cekeriz diyo ama ben çok üzüldüm hala aklıma geldikçe çıldırcak gb oluyorum çokkötüyüm daha yeni konuştuk hard disk alalımda oraya aktarlaım bişi olur felan diye malum olmuş gitti herşey çok üzgünüm 250 tl verdi eşim yaptırdı kasayı hard disk aldı ama parası
pulu umrumda değil öldüm resmen anılarım gitti herşeyimiz gitti 3-5 fotoraf sagdan soldan toplasamda kızımın çorabına akdar çekmiştim herşey maf oldu dericem kırık hard diskimizi çözebilcek birilerini arıyoruz ama cok zor çok zügünüm
Çok teşekkürler canım bugün koydum kafama gidip tulum alacağım :)))Benimde dubleksti ısınamıypdum hep annemde kaldık. Şimdi yeni ev aldık ama hiç oturmadık hep annemdeyiz. Biz çok soğuk kış günlerinde tulum içine pijama takımıda giydirdik. Ben hep üşüyen bir insan olduğum içindr kızımda üşür diye hep çorapta giydirdim. Ama abim amsterdamda yaşıyor o çocuklarına hiç çorap giydirmes bizede kızdı çıkar. Ama biz bikere alıştırdık. Valla benim kızım üç tane tulumu vardı bir tanesi ayaklı penye tulum onu bu gibi havalarda içine sadece badi giydirerel yatırdık. Bir tane polar tulum onuda çok soğuk olmayan günlerde giydirdik yine içine sadece badi birtanede kalın vardı onun içine annem hep pijamada giydirdi. Ama biz genelde o kalını giydirdik. Onlar duruyor oğlumada onları giydiricem pembe ama yatarken kimse görmez çokta takmıyorum
verirsin kuzum yaa..takma kafana..bende eridim resmen kilo almaya çalışıyorum..çok zayıflık bana yaramıyo hastalıklar yapışıveriyo yakama..ekmeği kesmeye çalış acayip işe yarıyo..bizim oğlanında yok ve sanırım gelmeyede niyeti yok...
geçmiş olsun canım....
merhaba canım benim oğlumda 27 şubat doğumlu:) ve ben aldığım kiloları hala veremedim doğumdan sonra 10 kilo gitti 8 ile kardeş kardeş yaşıyoruz diyete başlamayı düşünüyorum ama yuapamıyorum hayatım boyunca hiç diyetlik durumum olmamıştı...
ayy kuzum geçmiş olsun umarım kurtarabilirsiniz..anlıyorum seni benimde kına gece vidolarım gitmişti..ççoook üzülmüştüm.inşallah kurtulur amabukadaar da yıpratmamaya çalış kendini olan olacağı yere varır..( çok üzgünüm bakalım inş. kurtarcak birilerini bulabiliriz eşime diyorum fba a haber evrelim uçak düşüyoda kara kutudan herşeyi buluyolar yada ne bilim paramparça cdleri buluyolar devlet mesleesi hayat memat meselesi kurtarın desek içindekileri diyorum deliricem ya aklıma geldikçe hiçbişey yapamıyorum boşluga düşüyomuşum tutuncak hiçbiyer yokmuş gb deliricem bidaha o gelen insanların yüzüne bakamam herelde çünkü boğasım gelir deli oluyorum ya gelen cocuk pcye saldırıyo eşime dedim yatak odasına koyalım koydurmadı başının etini yiyorum şimdi gıcık erkek kadın ayrı oturmuştuk biz bayanalr balkondaydık misafir odasında pc eşimin gözünün önünde simnir göz kulak olsaydı diyorum bi anda oldu diyo benim başımı tırtıklama benim suçum ne diyo ( oda haklı ama deliricem kime sarcamı şaşırdım muhabbetini bile açtımıyo artık şiştim resmen ((
dikkaet canım kış kapıda bağışıklık için bol meyve ve bitki çayı tüket ekmeği ve tatlıyı hayatımdan çıkardığım gün bu iş bitecekte yapamıyorum...verirsin kuzum yaa..takma kafana..bende eridim resmen kilo almaya çalışıyorum..çok zayıflık bana yaramıyo hastalıklar yapışıveriyo yakama..ekmeği kesmeye çalış acayip işe yarıyo..
canım ben oğlumanasılsınız anneler bizim ek gıda işi hiç ama hiç ilerlemior yemiyor domates denedik bu arada alerji yaptı geçen sormuştum ya neyse işte tarif araştırıyorum internetten belki farklı bişey olursa yer diye
cnmcm ben ekmegi kestim.bol su iciyorum.ztn emzirdikce icinden su icmek geliomerhaba canım benim oğlumda 27 şubat doğumlu:) ve ben aldığım kiloları hala veremedim doğumdan sonra 10 kilo gitti 8 ile kardeş kardeş yaşıyoruz diyete başlamayı düşünüyorum ama yuapamıyorum hayatım boyunca hiç diyetlik durumum olmamıştı...
sebze tarhana şehriye çorbalarından verdim canım ben sebze çorbalarında sebzeleri çeşitlendiriyorum bulgur falan atıyorum içine süt ürünlerini kullanmıyoruz malesef alerjisi var cici bebeyi de kendim yapmaya çalışacağım bakalım ama hasta öksürüyor ilaç içiyoruz ilaç içmeye başlayınca tamamen reddetti yemekleri herşeyi şurup sanıyorcanım ben oğluma
un çorbası,yayla çorbası,domates çorbası,tavuk çorbası ara ara kaynattığım kemikli ilikli ete ekmek doğruyorum sabahları kaynamış yumurta yada peynir veriyorum muhallebi yapıyorum ceviz alacam onuda verecem üzüm pekmezi herhangibir meyveye eklenmiş pirinç unu ve irmik karışımı,şehriyeli pirinçli yoğurt aklıma gelenler bunlar bide cici bebe veriyorum dene istersen aklına takılan olursa yazarsın..
geçmiş olsun kuzuna umarım çabuk geçer hastalığı...bizim oğlan bu ara acayip sinirli kaşlar çatık herşeye bağırıyor anlamadım gitti muhallebi yerken bile kavga ediyor,bide tükürmeyi öğrendi...sebze tarhana şehriye çorbalarından verdim canım ben sebze çorbalarında sebzeleri çeşitlendiriyorum bulgur falan atıyorum içine süt ürünlerini kullanmıyoruz malesef alerjisi var cici bebeyi de kendim yapmaya çalışacağım bakalım ama hasta öksürüyor ilaç içiyoruz ilaç içmeye başlayınca tamamen reddetti yemekleri herşeyi şurup sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?