sağolasın kuzum..başta zorlanıyosun ama onlarıçıkarınca çokda aramıyosun.sofraya bi oturuyosun aa ben ekmek yememişim diyosun inan bana.yavaş yavaş kesmeyi deneyebilirsin.dikkaet canım kış kapıda bağışıklık için bol meyve ve bitki çayı tüket ekmeği ve tatlıyı hayatımdan çıkardığım gün bu iş bitecekte yapamıyorum...
biz varız kuzumm..benimde burda pek yalıtım yok .çevrem 40-60 arasıçok samimi oldugum 2 komşum var genç cok ama herkezin gelini yanında görüşülcek 2 kişi vardı aynı memleketlim bide muhabbetimiz herşeyimiz uyar bol bol görüşürüz ikiside taşınıyo hatta biri taşındı ötekide ev aldı cok uzakta 2 aya oda gitcek yapayanlız kalıcam((
eşimin amcası oturuyo üstümüzde 4 kızı avr ama hepsini bir arada görmedim 8 senedir düşünün o kadar tuzsuz insanlar( gittim zman 60 yaşındaki kadınla oturuyorum hepsi başka odadaya hastadırlar ya ders çalışıyodurlar (
diger mahalledeki gençlerde dediğim gb hepsi kaynanasının yanında altında kendi çaplarındalar gidip gelme yok( nabcam bilmiyorum kışın dıaşrdada gezilmez kızım dıaşrsını istiyo insan istiyo ne güzel cocukalrımızda bi boydu oynarlardı artık bikaç aya iyice canı sıkılcak oyun isticek nabarım bilmiyorum kendimde bunalırım
Hiç sevmiyorum komşuculuğu zaten 40 senedir aynı mahalledeyiz bende şimdi annemlere yakın ev aldım. Konuştuklarım hep annemin akranı ev sahipleri kiracılar sürekli değiştiği için ben pek tanımam. Annemin kiracısı 2 senedir oturuyo kadını sıkakta görsem tanımam. Evde olduğum zaman bazen perdeleri bile açmıyorum annem kızıyoçok samimi oldugum 2 komşum var genç cok ama herkezin gelini yanında görüşülcek 2 kişi vardı aynı memleketlim bide muhabbetimiz herşeyimiz uyar bol bol görüşürüz ikiside taşınıyo hatta biri taşındı ötekide ev aldı cok uzakta 2 aya oda gitcek yapayanlız kalıcam((
eşimin amcası oturuyo üstümüzde 4 kızı avr ama hepsini bir arada görmedim 8 senedir düşünün o kadar tuzsuz insanlar( gittim zman 60 yaşındaki kadınla oturuyorum hepsi başka odadaya hastadırlar ya ders çalışıyodurlar (
diger mahalledeki gençlerde dediğim gb hepsi kaynanasının yanında altında kendi çaplarındalar gidip gelme yok( nabcam bilmiyorum kışın dıaşrdada gezilmez kızım dıaşrsını istiyo insan istiyo ne güzel cocukalrımızda bi boydu oynarlardı artık bikaç aya iyice canı sıkılcak oyun isticek nabarım bilmiyorum kendimde bunalırım
ben 8 senedir bu mahalledeyim kayınvaldem 25 sene oturmuş eşim bu evde dogömuş yani anlıcan bu mahalle herkez tanıdır ben zaten çalışan biriyim komşularla 2 senedir kaynaştım hamileyken çalışmadımda öyle meraba merabaydı ama insan çalışmayınca birilerine gelsin gitsin istiyo hoş çocuk yokken bende 40 sene cıkmasam kimseye gitmesem gelmesem olurduda şimdi olmuyo işte kuzucum insan istiyo gezme istiyo çocujkalra bayılıyo :)Hiç sevmiyorum komşuculuğu zaten 40 senedir aynı mahalledeyiz bende şimdi annemlere yakın ev aldım. Konuştuklarım hep annemin akranı ev sahipleri kiracılar sürekli değiştiği için ben pek tanımam. Annemin kiracısı 2 senedir oturuyo kadını sıkakta görsem tanımam. Evde olduğum zaman bazen perdeleri bile açmıyorum annem kızıyo
Canim disi hayirli olsun.Çıtır dişler göründü abisi gibi 7 ay 1 haftalıkken çıkarıyor
Teşekkür ediyoruz bu lezzetli tarifler için canım. Bişey soracaktım bebişine bu yemekleri kaç gün veriyorsun benim hep çöpe gidiyor günlük yapıyorum.Yayla corbamiz; 3 bardak kadar et yada tavuk suyu 1 cay bardagi yikanmis pirinc ( ben pirincleri önce duru suda hasliyorum haslanirken buhar oluyo ucuyo ziyan oluyo su pirincler piscegine yakin et yada tavuk suyunu koyuyorum ) büyuk bir su bardagi yogurt, 1 yemek kasigi tercihen tam bugday unu yoksa beyaz un, 1 yumurta sarisi hepsini karistirip kaynayan pirincli suya döküyoruz birkac fokurdamadan sonra 1 yemek kasigi tereayada 1 yemek kasigi kadar naneyi eritip isteye bagli tuzunu koyup 2 dk sonra kapatiyorum
Kuzu gerdan corbamiz; 4 parca kuzu gerdani hasliyorum 2lt kadar suda etler piscegine yakin 2 havuc 2 patates dograyip ekliyorum suya kereviz sapi ve yapragida mevsimi gelince eklenebilir az tuz ekliyorum pisince etleri alip sıyıriyorum icine
Cigerli pure; 2patates 1 havuc 1 kabak hasliyorum ayri bir yerde 100 gr kadar cigefi soteliyorum iyice pisiriyorum pureye ilave ediyorum 1 tatli kasigi tereyag ekleyip rondodan geciriyorum
Canim hic sorma bende ayniyim bezini degistirken yemek verdigim zaman hemen dönüyor bezini degistirmek bana iskence olmus.benim kiziim cok hareketli..merhaba kızlar benim oğlum alt değiştirirken dahi dönmeye çalışıyor çok zorlanıyorum 1 dakika dahi yerinde durmuyor dün yürüyen hareket eden kambumbaga aldım sırf ona yetişmek için emeklemeye başladı ama kolları üzerinde ilerliyor çekmeyi karıştırıyor bazen tükendiğimim hissediyorum bir an bile durmuyor yeni eve taşındık kapımı çalan bir allahın kulu yok sadece arada hava güzelse parka iniyoruz çok yalnızım ve oğluma nasıl bakacagımı bilemiyorum bazen ona bağırıyorum sonra ağlamaya başlıyorum kızlar ben mi çok abartıyorum eşim ilk defa sen mi anne oldun millet kaç tane çocuga bakıyor diyor yetemiyorum oğluma...
işimiz zor vesselam geçen gün muhammed e diyorum ki oğlum bak oturmakta çok zevkli hadi oturalım yüzüme bakıyor ve kaykılıyor şimdide çekmeceye merak sardı yada beşiğinde bağırıyor ben geliyormuyum diye emekleme pozisyonundan yukarı bakıyor resmen parmağında oynatıyor 6,5 aylık bebekCanim hic sorma bende ayniyim bezini degistirken yemek verdigim zaman hemen dönüyor bezini degistirmek bana iskence olmus.benim kiziim cok hareketli..
Benimkide öle annem varsa anneme tutturuyorun altını değiştirken. Benimki her bulduğu yerden tutunup kalkıyor duvar tv ünitesi koltuk kapı sonra biraz tutunarak yürüyor sonra yoruluyor pat yere. Sürekli başındayım aman düşmesin diye wc ye bile gidemiyorum geçen düştü kapının köşesine vurdu alnı şişti oğlumun yürütecede koymuyorum beni tutun yürütün istiyo onada belim dayanmıyo iki ay daha yürütece koymayı düşünmüyorummerhaba kızlar benim oğlum alt değiştirirken dahi dönmeye çalışıyor çok zorlanıyorum 1 dakika dahi yerinde durmuyor dün yürüyen hareket eden kambumbaga aldım sırf ona yetişmek için emeklemeye başladı ama kolları üzerinde ilerliyor çekmeyi karıştırıyor bazen tükendiğimim hissediyorum bir an bile durmuyor yeni eve taşındık kapımı çalan bir allahın kulu yok sadece arada hava güzelse parka iniyoruz çok yalnızım ve oğluma nasıl bakacagımı bilemiyorum bazen ona bağırıyorum sonra ağlamaya başlıyorum kızlar ben mi çok abartıyorum eşim ilk defa sen mi anne oldun millet kaç tane çocuga bakıyor diyor yetemiyorum oğluma...
Taube sana selam getirdim:) cilekkizili tombikkus,kronikdeli.anlican burda yazan eski arkadaslar.aksam sohbet ettik face te seni sordular bide haksever i.iyiler deyince selam söyle dediler.prolet88 de soylediydi unutmayayım.Canim disi hayirli olsun.
Ayyy canim sende onlara benden cok cok selam söyle..eskii günleri cok özledim..benim facem yoktu esim sizin vermiyor kullanmama yoksa oraya takilirdim..onlarin bebeisleri nasildirlar..Taube sana selam getirdim:) cilekkizili tombikkus,kronikdeli.anlican burda yazan eski arkadaslar.aksam sohbet ettik face te seni sordular bide haksever i.iyiler deyince selam söyle dediler.prolet88 de soylediydi unutmayayım.
Taube sana selam getirdim:) cilekkizili tombikkus,kronikdeli.anlican burda yazan eski arkadaslar.aksam sohbet ettik face te seni sordular bide haksever i.iyiler deyince selam söyle dediler.prolet88 de soylediydi unutmayayım.
maşallah canım benimkinin kalkmaya niyeti yok sadece ben kaldırıyorum okadar kendini bana doğru itiyor kalkmak isterse bide kızlar bizim oğlanı yabancı birine verirken hiç bana sarılmıyor direk gidiyor neden acaba ama gel dediğim an bana atlıyor..Benimkide öle annem varsa anneme tutturuyorun altını değiştirken. Benimki her bulduğu yerden tutunup kalkıyor duvar tv ünitesi koltuk kapı sonra biraz tutunarak yürüyor sonra yoruluyor pat yere. Sürekli başındayım aman düşmesin diye wc ye bile gidemiyorum geçen düştü kapının köşesine vurdu alnı şişti oğlumun yürütecede koymuyorum beni tutun yürütün istiyo onada belim dayanmıyo iki ay daha yürütece koymayı düşünmüyorum
Teşekkür ediyoruz bu lezzetli tarifler için canım. Bişey soracaktım bebişine bu yemekleri kaç gün veriyorsun benim hep çöpe gidiyor günlük yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?