2014 Şubat Anneleri

dikkaet canım kış kapıda bağışıklık için bol meyve ve bitki çayı tüket ekmeği ve tatlıyı hayatımdan çıkardığım gün bu iş bitecekte yapamıyorum...
sağolasın kuzum..başta zorlanıyosun ama onlarıçıkarınca çokda aramıyosun.sofraya bi oturuyosun aa ben ekmek yememişim diyosun inan bana.yavaş yavaş kesmeyi deneyebilirsin.

biz varız kuzumm..benimde burda pek yalıtım yok .çevrem 40-60 arasıonlarla takılıyoz bazen

kızlar ya telde kknın uygullamması hata veriyo aynı sorunu yaşayan var mı bi süredir kullanamıyorum.uygulamanın yorumlarına baktım bi çok kişi aynı şeyden şikayetçi.tapatalk felam diyo..anlamadım ki..

Hiç sevmiyorum komşuculuğu zaten 40 senedir aynı mahalledeyiz bende şimdi annemlere yakın ev aldım. Konuştuklarım hep annemin akranı ev sahipleri kiracılar sürekli değiştiği için ben pek tanımam. Annemin kiracısı 2 senedir oturuyo kadını sıkakta görsem tanımam. Evde olduğum zaman bazen perdeleri bile açmıyorum annem kızıyo

ben 8 senedir bu mahalledeyim kayınvaldem 25 sene oturmuş eşim bu evde dogömuş yani anlıcan bu mahalle herkez tanıdır ben zaten çalışan biriyim komşularla 2 senedir kaynaştım hamileyken çalışmadımda öyle meraba merabaydı ama insan çalışmayınca birilerine gelsin gitsin istiyo hoş çocuk yokken bende 40 sene cıkmasam kimseye gitmesem gelmesem olurduda şimdi olmuyo işte kuzucum insan istiyo gezme istiyo çocujkalra bayılıyo :)

Bugun benim için uzun olacak annem yok gece uyumadım. Kızım5 te ağlamaya başladı oğlumu uyandırdı 2 saat ayağımda salladım oğlanı zaten her saat başı uyanıp ağlıyo oğlum. Tam uykuya dalıcan kalkıyo adam akıllı hiç uyku yok.
Ben evde fazladan oda olmadığı için tek çocuk odası yaptım ama nasıl olaak böle bilmiyorum birbirini. Sesine hemen kalkıyolar

merhaba kızlar benim oğlum alt değiştirirken dahi dönmeye çalışıyor çok zorlanıyorum 1 dakika dahi yerinde durmuyor dün yürüyen hareket eden kambumbaga aldım sırf ona yetişmek için emeklemeye başladı ama kolları üzerinde ilerliyor çekmeyi karıştırıyor bazen tükendiğimim hissediyorum bir an bile durmuyor yeni eve taşındık kapımı çalan bir allahın kulu yok sadece arada hava güzelse parka iniyoruz çok yalnızım ve oğluma nasıl bakacagımı bilemiyorum bazen ona bağırıyorum sonra ağlamaya başlıyorum kızlar ben mi çok abartıyorum eşim ilk defa sen mi anne oldun millet kaç tane çocuga bakıyor diyor yetemiyorum oğluma...

Teşekkür ediyoruz bu lezzetli tarifler için canım. Bişey soracaktım bebişine bu yemekleri kaç gün veriyorsun benim hep çöpe gidiyor günlük yapıyorum.

Canim hic sorma bende ayniyim bezini degistirken yemek verdigim zaman hemen dönüyor bezini degistirmek bana iskence olmus.benim kiziim cok hareketli..

Canim hic sorma bende ayniyim bezini degistirken yemek verdigim zaman hemen dönüyor bezini degistirmek bana iskence olmus.benim kiziim cok hareketli..
işimiz zor vesselam geçen gün muhammed e diyorum ki oğlum bak oturmakta çok zevkli hadi oturalım yüzüme bakıyor ve kaykılıyor şimdide çekmeceye merak sardı yada beşiğinde bağırıyor ben geliyormuyum diye emekleme pozisyonundan yukarı bakıyor resmen parmağında oynatıyor 6,5 aylık bebek

Benimkide öle annem varsa anneme tutturuyorun altını değiştirken. Benimki her bulduğu yerden tutunup kalkıyor duvar tv ünitesi koltuk kapı sonra biraz tutunarak yürüyor sonra yoruluyor pat yere. Sürekli başındayım aman düşmesin diye wc ye bile gidemiyorum geçen düştü kapının köşesine vurdu alnı şişti oğlumun yürütecede koymuyorum beni tutun yürütün istiyo onada belim dayanmıyo iki ay daha yürütece koymayı düşünmüyorum

Taube sana selam getirdim:) cilekkizili tombikkus,kronikdeli.anlican burda yazan eski arkadaslar.aksam sohbet ettik face te seni sordular bide haksever i.iyiler deyince selam söyle dediler.prolet88 de soylediydi unutmayayım.
Ayyy canim sende onlara benden cok cok selam söyle..eskii günleri cok özledim..benim facem yoktu esim sizin vermiyor kullanmama yoksa oraya takilirdim..onlarin bebeisleri nasildirlar..

Taube sana selam getirdim:) cilekkizili tombikkus,kronikdeli.anlican burda yazan eski arkadaslar.aksam sohbet ettik face te seni sordular bide haksever i.iyiler deyince selam söyle dediler.prolet88 de soylediydi unutmayayım.

canım mesaj atan sen miydin dedim kim :) telefonum gitti de bak nikler şimdi oldu aleyküm selam ama bizi bırakıp gittiler burası ne güzeldi bizim facemiz yok biz nabalım eşimin facesindende eklemediler kaç kere söyledim zaten eşim kullanmıyo hep yollarda pc gördüğümü var otursada bakmaz oranın bildirimlerine asla ama yok hem aldılar başlarını gittiler hemde bizi kabul etmediler ( küstüm onlara

maşallah canım benimkinin kalkmaya niyeti yok sadece ben kaldırıyorum okadar kendini bana doğru itiyor kalkmak isterse bide kızlar bizim oğlanı yabancı birine verirken hiç bana sarılmıyor direk gidiyor neden acaba ama gel dediğim an bana atlıyor..

Teşekkür ediyoruz bu lezzetli tarifler için canım. Bişey soracaktım bebişine bu yemekleri kaç gün veriyorsun benim hep çöpe gidiyor günlük yapıyorum.

Canim önceden kücücük ona kadar yapiyodum simdi nerdeyse herseyi yedigi icin kendimize yaptigim corbalardan veriyorum ama günluk oluyo yani maximim sabah bazen kalktiginda ertesi gün veriyorum cok kücük ölcülerle yap az cikar atilmaz

dün akşam kuzumun kafası fena çarptı tv ünitesi ve cekyatın arasına düştü nasıl oldu demeyin valla saniye durmuyo hem babası hem ben oynuyoduk yerde tv ünitesinin önündede yastıkalr var ya böle tırmanıyo gbydi eşime dedim bak artık yastıkalrada tırmanıyo televizyonu sabitle dedim derken küt gitti ikimizde bakarken hemde ( hiç aglamaz az vurmalara kafasını hep çarpıyo emekelrken tak diye yere yatıyo arkası çarpıyo hiç aglamaz ama bu sefer acıdı kuzucum agladı hemen sustu ama çok katı canlı hemen buz koydum şişmedi ama morarır gb oldu şükür hemen yemegini yedirip uyuttum üzüldü yavrum iz var çok az bütün gece çok uynadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…