- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
Canm gecmis olsun gecen pazartesi bizimkide oturdugu yerden yere yuz ustu dustu burnunfan kan geldi o ara babasi pazara giymisti bende yemek hazirliyorum cigligi bir atti odum koptu resmen esimi aradm acile gittik burnunda cok az kemiginde ayrilma car dedi kbb goturun dedi ertesu gun goturduk cok sukur onemli bisey degil dedi cok korktum ama agladim resmen cocuk buyutmek cok zormus resmendün akşam kuzumun kafası fena çarptı tv ünitesi ve cekyatın arasına düştü nasıl oldu demeyin valla saniye durmuyo hem babası hem ben oynuyoduk yerde tv ünitesinin önündede yastıkalr var ya böle tırmanıyo gbydi eşime dedim bak artık yastıkalrada tırmanıyo televizyonu sabitle dedim derken küt gitti ikimizde bakarken hemde( hiç aglamaz az vurmalara kafasını hep çarpıyo emekelrken tak diye yere yatıyo arkası çarpıyo hiç aglamaz ama bu sefer acıdı kuzucum agladı hemen sustu ama çok katı canlı hemen buz koydum şişmedi ama morarır gb oldu şükür hemen yemegini yedirip uyuttum üzüldü yavrum iz var çok az bütün gece çok uynadı ama
Gecmis olsun canim gercekten artik dikkat kesilmemiz lazim galiba. Bide bakarken dua etmek lazim. Nazara gelmis bakarken...dün akşam kuzumun kafası fena çarptı tv ünitesi ve cekyatın arasına düştü nasıl oldu demeyin valla saniye durmuyo hem babası hem ben oynuyoduk yerde tv ünitesinin önündede yastıkalr var ya böle tırmanıyo gbydi eşime dedim bak artık yastıkalrada tırmanıyo televizyonu sabitle dedim derken küt gitti ikimizde bakarken hemde( hiç aglamaz az vurmalara kafasını hep çarpıyo emekelrken tak diye yere yatıyo arkası çarpıyo hiç aglamaz ama bu sefer acıdı kuzucum agladı hemen sustu ama çok katı canlı hemen buz koydum şişmedi ama morarır gb oldu şükür hemen yemegini yedirip uyuttum üzüldü yavrum iz var çok az bütün gece çok uynadı ama
Gecmis olsun canim bizimku de yuzustu düştü. Kanama falan olmadi azicik mizlandi gecti. Dr da goturmedim bisey olmaz demi. Olsaydi agri sızı olurdu sanırımCanm gecmis olsun gecen pazartesi bizimkide oturdugu yerden yere yuz ustu dustu burnunfan kan geldi o ara babasi pazara giymisti bende yemek hazirliyorum cigligi bir atti odum koptu resmen esimi aradm acile gittik burnunda cok az kemiginde ayrilma car dedi kbb goturun dedi ertesu gun goturduk cok sukur onemli bisey degil dedi cok korktum ama agladim resmen cocuk buyutmek cok zormus resmen
Canim sizin sut alerjisinden dolayi olmasin. Acaba bisey mi yedirdin yada yedin. Cook gecmis olsun kuzuma.. hic dayanamıyorum oyle hasta olunca minikler. Ins tez zamanda iyilesirKizlar nasilsiniz dun kizim cok hastalandi kusma ishal tum gunu hastanede gecirdik simdi iyi gibi ama cok korktum oyle cok ve degisik kustuki o agliyo ben agkiyorum of ki of
Canim önceden kücücük ona kadar yapiyodum simdi nerdeyse herseyi yedigi icin kendimize yaptigim corbalardan veriyorum ama günluk oluyo yani maximim sabah bazen kalktiginda ertesi gün veriyorum cok kücük ölcülerle yap az cikar atilmaz
canım benim geçmiş olsun minik kuzuna bizimki sanırım 4.ayda fışkırarak kusmuştu sizinkide öyle mi doktor enfeksiyon demişti bize umarım tekrarlamaz sen güçlü ol ki oda güçlü olsun annesi.dün akşam kuzumun kafası fena çarptı tv ünitesi ve cekyatın arasına düştü nasıl oldu demeyin valla saniye durmuyo hem babası hem ben oynuyoduk yerde tv ünitesinin önündede yastıkalr var ya böle tırmanıyo gbydi eşime dedim bak artık yastıkalrada tırmanıyo televizyonu sabitle dedim derken küt gitti ikimizde bakarken hemde( hiç aglamaz az vurmalara kafasını hep çarpıyo emekelrken tak diye yere yatıyo arkası çarpıyo hiç aglamaz ama bu sefer acıdı kuzucum agladı hemen sustu ama çok katı canlı hemen buz koydum şişmedi ama morarır gb oldu şükür hemen yemegini yedirip uyuttum üzüldü yavrum iz var çok az bütün gece çok uynadı ama
Kizlar nasilsiniz dun kizim cok hastalandi kusma ishal tum gunu hastanede gecirdik simdi iyi gibi ama cok korktum oyle cok ve degisik kustuki o agliyo ben agkiyorum of ki of
büyük ihtimal açlıktan uyumuyordur canım.Kızlar iyi geceler . Benim oğlum tam 7 aylık oldu . Geceleri hiç uyuymuyo desem olur . 20 dkda bir uyanıp duruyor . Gün içindede toplasan 2 saat uyumuyor . Doktora götrdük hasta vs değil dedi allaha şükür bi sıkıntısı yokmuş . Ama uyumuyor . Ben kafayı yemek üzereyim iştahıda yok sıpanın .
Açlıktan olabilir cnm mama yap ver bide öle dene eğer açlıktan deilse diş çıkarıyor olabilir diş çıkarken kulağa ağrı yapıyor o yüzden huysuz oluyolar sürekli kulaklarını çekiştirirKızlar iyi geceler . Benim oğlum tam 7 aylık oldu . Geceleri hiç uyuymuyo desem olur . 20 dkda bir uyanıp duruyor . Gün içindede toplasan 2 saat uyumuyor . Doktora götrdük hasta vs değil dedi allaha şükür bi sıkıntısı yokmuş . Ama uyumuyor . Ben kafayı yemek üzereyim iştahıda yok sıpanın .
ben o cak annesiyim bizim iki dişimiz var ve diş çıkarırken arada senn dediğin gibi sık sık uyanıyrdı belki sizinki de dişten dir canımKızlar iyi geceler . Benim oğlum tam 7 aylık oldu . Geceleri hiç uyuymuyo desem olur . 20 dkda bir uyanıp duruyor . Gün içindede toplasan 2 saat uyumuyor . Doktora götrdük hasta vs değil dedi allaha şükür bi sıkıntısı yokmuş . Ama uyumuyor . Ben kafayı yemek üzereyim iştahıda yok sıpanın .
Korkma canm ins bi sey yoktur bizimki kanayinca goturduk daha oncede dusmustu yanlarina yastik koyuyorum onun uzerine cikip atiyo kendini emeklemeye baslasaydi diyorum en azindan su yastiklardan kurtulurumGecmis olsun canim gercekten artik dikkat kesilmemiz lazim galiba. Bide bakarken dua etmek lazim. Nazara gelmis bakarken...
Gecmis olsun canim bizimku de yuzustu düştü. Kanama falan olmadi azicik mizlandi gecti. Dr da goturmedim bisey olmaz demi. Olsaydi agri sızı olurdu sanırım
Canim sizin sut alerjisinden dolayi olmasin. Acaba bisey mi yedirdin yada yedin. Cook gecmis olsun kuzuma.. hic dayanamıyorum oyle hasta olunca minikler. Ins tez zamanda iyilesir
Kızlar iyi geceler . Benim oğlum tam 7 aylık oldu . Geceleri hiç uyuymuyo desem olur . 20 dkda bir uyanıp duruyor . Gün içindede toplasan 2 saat uyumuyor . Doktora götrdük hasta vs değil dedi allaha şükür bi sıkıntısı yokmuş . Ama uyumuyor . Ben kafayı yemek üzereyim iştahıda yok sıpanın .
Korkma canm ins bi sey yoktur bizimki kanayinca goturduk daha oncede dusmustu yanlarina yastik koyuyorum onun uzerine cikip atiyo kendini emeklemeye baslasaydi diyorum en azindan su yastiklardan kurtulurum
canm benm oğlumda tam anlattğn gibi arada bi düzeliyo sonra kaldığı yerden devam.. ayrıca benmki sürekli kucak ya da yürütülmek istiyo Allah hepimize yardm etsn inş.. üstelik bi de ben işe başladm aklım hep onda .gerçi haftada 3 gün öğleye kadar falan olacak .ama genede zor .sağolsn kayınvalidem hem bakmıyo hem de geldi bu gün bakıcıların bebeklern başına getirdiği çok korkunç şeyler anlattı.bakıcıma güveniyorm ama içime kurt düşürdü ne yapcm bilmiyom belki ücretsz izne ayrılırım.ayyyy ne çok konuştm içim şişmişKızlar iyi geceler . Benim oğlum tam 7 aylık oldu . Geceleri hiç uyuymuyo desem olur . 20 dkda bir uyanıp duruyor . Gün içindede toplasan 2 saat uyumuyor . Doktora götrdük hasta vs değil dedi allaha şükür bi sıkıntısı yokmuş . Ama uyumuyor . Ben kafayı yemek üzereyim iştahıda yok sıpanın .
canm benm oğlumda tam anlattğn gibi arada bi düzeliyo sonra kaldığı yerden devam.. ayrıca benmki sürekli kucak ya da yürütülmek istiyo Allah hepimize yardm etsn inş.. üstelik bi de ben işe başladm aklım hep onda .gerçi haftada 3 gün öğleye kadar falan olacak .ama genede zor .sağolsn kayınvalidem hem bakmıyo hem de geldi bu gün bakıcıların bebeklern başına getirdiği çok korkunç şeyler anlattı.bakıcıma güveniyorm ama içime kurt düşürdü ne yapcm bilmiyom belki ücretsz izne ayrılırım.ayyyy ne çok konuştm içim şişmiş
kulak çekiştirmesi de varsa kesin diş geliyodur canımKızlar oğlum aç değil uyumadan pirirnç unu yediriyorum tok tutsun diye suyunuda azda olsa içiyo ama o uyanıp meme istiyo veriyorım emmiyoda ağzınd durucak çıkınca uyanıyo .. Çok zor durumdayım . Bazen kulağını çekiyo . 2 saat uyuyunca seviniyorum ..
Ah ahhhh aynı sıkıntı bende de var sabaha kadar emmek istio bende hipp kaşık maması kullanıyorum en iyisi o dedi doktorumuz dün gece artık dayanamadım devam sütü hazırladım 100 cc yarısını içti uyudu 4 saat bende uyudum en azından saat başı kalkıo diş çıkarıcak sanırım oğlumNeredeyse 1, 5 yildir regl olmuyodum dun itibariyle bu kervana yeniden katildim. Cok rahatti ya...yine bacagim belim kasiklarimi agritarak geldigercekten sutu etkiliyomus kizlar. Bir hafta on gundur sutum azaldi hatta 3 gundur aksamlari muhallebi yapip veriyorum yetmiyo cunku ek gidada kizim meyve yogurt sebze yemiyo. Muhallebiyi de sade yapiyorum genelde. Hippin kasik mamalarindan aldim elmali yulafli iyi geceler bide 7 tahillisindan.aralarda ev yapimi muhallebiyle donusumlu vericem artik aksamlari. Siz hangi kasik mamasini kullaniyosunuz. Bide yogurdu muzla azda olsa yiyo ama muz kakasini geciktiriyo naapmaliyim bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?