2014 Şubat Anneleri

Canm gecmis olsun gecen pazartesi bizimkide oturdugu yerden yere yuz ustu dustu burnunfan kan geldi o ara babasi pazara giymisti bende yemek hazirliyorum cigligi bir atti odum koptu resmen esimi aradm acile gittik burnunda cok az kemiginde ayrilma car dedi kbb goturun dedi ertesu gun goturduk cok sukur onemli bisey degil dedi cok korktum ama agladim resmen cocuk buyutmek cok zormus resmen

Kizlar nasilsiniz dun kizim cok hastalandi kusma ishal tum gunu hastanede gecirdik simdi iyi gibi ama cok korktum oyle cok ve degisik kustuki o agliyo ben agkiyorum of ki of

Gecmis olsun canim gercekten artik dikkat kesilmemiz lazim galiba. Bide bakarken dua etmek lazim. Nazara gelmis bakarken...

Gecmis olsun canim bizimku de yuzustu düştü. Kanama falan olmadi azicik mizlandi gecti. Dr da goturmedim bisey olmaz demi. Olsaydi agri sızı olurdu sanırım

Kizlar nasilsiniz dun kizim cok hastalandi kusma ishal tum gunu hastanede gecirdik simdi iyi gibi ama cok korktum oyle cok ve degisik kustuki o agliyo ben agkiyorum of ki of
Canim sizin sut alerjisinden dolayi olmasin. Acaba bisey mi yedirdin yada yedin. Cook gecmis olsun kuzuma.. hic dayanamıyorum oyle hasta olunca minikler. Ins tez zamanda iyilesir

valla canım ben ek gıda konusuna yemek tarifi yazdım hybris beni topa tuttu,senin kendine yaptığın yemeklerden verdiğini duysa ne yapar acaba..maşallah annesi yiyorsa vereceksin tabiki,sonra bunun faydasını çok göreceksin..lezzet değişikliği bu aylarda çok önemli..hep aynı tada devam eden annelerin çocukları ilerde yemek seçip yemek yemeyi reddediyor..kırk bin kere maşallah bebişine..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ebeklerinin-ek-gıdaya-başlaması.723302/page-4

geçmiş olsun canım artık tam dikkat gerektiriyor bizimkide tv ünütesinin çekmecelerini keşfettti onu kendine çekiyor kaşla göz arasında bizimle oynamaktansa yerde kendi halinde oynamayı tercih ediyor sizinkide öyle mi mesela yerde kablo ile oynuyor yada bu ara sürünerek zigon masalara gidip çekmeyi öğrendi anlamıyorum biz yada oyuncak varken neden böyle yaptığını..

canım benim geçmiş olsun minik kuzuna bizimki sanırım 4.ayda fışkırarak kusmuştu sizinkide öyle mi doktor enfeksiyon demişti bize umarım tekrarlamaz sen güçlü ol ki oda güçlü olsun annesi.

Kızlar iyi geceler . Benim oğlum tam 7 aylık oldu . Geceleri hiç uyuymuyo desem olur . 20 dkda bir uyanıp duruyor . Gün içindede toplasan 2 saat uyumuyor . Doktora götrdük hasta vs değil dedi allaha şükür bi sıkıntısı yokmuş . Ama uyumuyor . Ben kafayı yemek üzereyim iştahıda yok sıpanın .

büyük ihtimal açlıktan uyumuyordur canım.
kızlar oğlum benden ayrılırken hiç ağlamıyor tüm gün beraber olmamıza ragmen bu normal mi.

Açlıktan olabilir cnm mama yap ver bide öle dene eğer açlıktan deilse diş çıkarıyor olabilir diş çıkarken kulağa ağrı yapıyor o yüzden huysuz oluyolar sürekli kulaklarını çekiştirir

ben o cak annesiyim bizim iki dişimiz var ve diş çıkarırken arada senn dediğin gibi sık sık uyanıyrdı belki sizinki de dişten dir canım

Korkma canm ins bi sey yoktur bizimki kanayinca goturduk daha oncede dusmustu yanlarina yastik koyuyorum onun uzerine cikip atiyo kendini emeklemeye baslasaydi diyorum en azindan su yastiklardan kurtulurum

canım benimkide genelde öyle geceleri en fazla 1 saat uyuyo hep odadan odaya geziyorum salalyarak mı uyutuyosun salalyarak uyutuyosan cocuk uykuda hafif uykuya dein uykuya geçermiş hafif uykuya geince uyanıp salalnmadıgını görünce uyanıp aglarmış aynı şey emzirme içinde geçerli yani kendi kendilerine uyuyana kada rbu böyle sürücek dmeekki çünkü benim sütüma z açlıktan uymuyo diyoru m mama veriyorum yine 1 saat uyuyo yani gece salalyıp yatırıyorum sonra her kalkışında emiyo emerken uyuyo bırakıyorum hep böyle bütün gece gel git :) ço zor ama ben 1 saat saat başı aklkınca şükrediorum çok uyumuşum gb luyo bi ilk yatırdıgımda 2 saat uyuyo herelde oda biz toparlanıp yatana kadar hakkımı kaybediyorum (

dün gece eşim yoktu onu yatırdım 10bucukta hemen namazımı kıldım yattım yatak odasında tv var dizim vardı aman dedim hakkım geçmesin hemen kapattım yattım eşim olsa ay konuşalım meyve yiyelim felan filan derken ben zombi oluyorum bütün gece tam dalcam uyan tam dalcam uyan

hastalıkta değil huysuzluklarından yani :) ama dişte olabilir ben hiç anlamadım mesela dişin geldigini zaten huysuz oldugu için

Korkma canm ins bi sey yoktur bizimki kanayinca goturduk daha oncede dusmustu yanlarina yastik koyuyorum onun uzerine cikip atiyo kendini emeklemeye baslasaydi diyorum en azindan su yastiklardan kurtulurum

canım seninki emeklemiyomu emeklemeside çok zor inan benim kzıım yastıklara ragmen bi kere yataktan düştü artık beşiğinden başka yerde bırakmıyorum emekliyo ama hiç korkmuyo yatak odasında oynuyoruz hop emekelyip atıyo kendini aşa ayandan tututoyrum hep 2 adımda aşaya yoksa ve yerde tutamıyosun ne yastık ne barikat hiçbişey engellemiyo artık zeynebi ve kafasını çarpıyo sürekli olmucak yerlere giriyo gözle kaş arasında emeklerken daha tehlikeli yürüsün diyorum yürüyünce asıl sorunlar diyo herkez bu seferde tırmanmaya başlıcak çok dört göz olmak lazım an meselesi herşey allah korusun

canm benm oğlumda tam anlattğn gibi arada bi düzeliyo sonra kaldığı yerden devam.. ayrıca benmki sürekli kucak ya da yürütülmek istiyo Allah hepimize yardm etsn inş.. üstelik bi de ben işe başladm aklım hep onda .gerçi haftada 3 gün öğleye kadar falan olacak .ama genede zor .sağolsn kayınvalidem hem bakmıyo hem de geldi bu gün bakıcıların bebeklern başına getirdiği çok korkunç şeyler anlattı.bakıcıma güveniyorm ama içime kurt düşürdü ne yapcm bilmiyom belki ücretsz izne ayrılırım.ayyyy ne çok konuştm içim şişmiş

Kızlar oğlum aç değil uyumadan pirirnç unu yediriyorum tok tutsun diye suyunuda azda olsa içiyo ama o uyanıp meme istiyo veriyorım emmiyoda ağzınd durucak çıkınca uyanıyo .. Çok zor durumdayım . Bazen kulağını çekiyo . 2 saat uyuyunca seviniyorum ..

Benim kızımda kucakçı maalesef ve bu yüzden emeklemiyor.8. Ayına girecek yakında. Bende de bakıcılara karşı bi antipati var.çok evhamlıyım ondan olduğunu düşüyorum.sitedeki arkadaşlarla oturuyorum bazen bak şu bakıcı iyi bu bakıcı iyi falan deyip parktaki çocukların bakıcılarını gösteriyorlar.ama gene de emin olamıyorum en azından kızım çat pat konuşana kadar annemle dönüşümü bakarım diyorum.sonrada ya bakıcı ya kreş. sen de madem bakmıyor ücretsiz iZne ayrılabilieceksen ayrıl bence. Onların bize ihtiyacı var.ben de toplam 1 yıl ayrılabilecdğim ve Şubat'ta döneceğim dönmem gerekiyor tezimi vermem lazım. Imkanım olsada 2 yaşına kadar bakabilsem.artık 2. Yi öyle yaparım diye düşünüyorum. Bebeğinden ayrılmak zor oluyor mu? Ben nasıl gideceğim diye düşünüyorum bana çok bağlandı yapışık ikizler gibiyiz neredeyse tüm gün.arkamdan ağlarsa ne yapçam bilmiyorum.

Ne de çabuk büyüdü bu kuzular tulumların içinde ne de tatlıydılar di mi daha yeni doğum yapmıştık halbuki İşte böyle jet hızıyla geçiyor yıllar tadını çıkarın kızlar dünya işleri hiç bitmez (ölünce bitecek galiba) en önemli işimiz o olsun öpün koklayın kahkahalara boğun onu bebeklik bitmek üzere Şimdi ben inanamıyorum büyük oğlum ortaokula başladı bile

kulak çekiştirmesi de varsa kesin diş geliyodur canım

Neredeyse 1, 5 yildir regl olmuyodum dun itibariyle bu kervana yeniden katildim. Cok rahatti ya...yine bacagim belim kasiklarimi agritarak geldi gercekten sutu etkiliyomus kizlar. Bir hafta on gundur sutum azaldi hatta 3 gundur aksamlari muhallebi yapip veriyorum yetmiyo cunku ek gidada kizim meyve yogurt sebze yemiyo. Muhallebiyi de sade yapiyorum genelde. Hippin kasik mamalarindan aldim elmali yulafli iyi geceler bide 7 tahillisindan.aralarda ev yapimi muhallebiyle donusumlu vericem artik aksamlari. Siz hangi kasik mamasini kullaniyosunuz. Bide yogurdu muzla azda olsa yiyo ama muz kakasini geciktiriyo naapmaliyim bi akil verin

Günaydın güzel anneler ben de 2014 Şubat annesiyim uzun zamandır takip ediyorum ama bi fırsat bulup üye olamamıştım :) 7 aylık bi oğlum var bnmde hepinize tanışmak dileğiyle...Antalya'da yaşıyorum bu arada antalyalı annelerlr de tanışmak isterim

kızlar benim cimcimede hala diş miş yok..bir kaç gecedir hep huzursuzdu,sürekli uyanıyordu meğerse kalın giydirdiğim içinmiş..soyunca mışıl mışıl uyudu kuzum..

Ah ahhhh aynı sıkıntı bende de var sabaha kadar emmek istio bende hipp kaşık maması kullanıyorum en iyisi o dedi doktorumuz dün gece artık dayanamadım devam sütü hazırladım 100 cc yarısını içti uyudu 4 saat bende uyudum en azından saat başı kalkıo diş çıkarıcak sanırım oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…