Canim gecmis olsun..ben daha olmadim..Neredeyse 1, 5 yildir regl olmuyodum dun itibariyle bu kervana yeniden katildim. Cok rahatti ya...yine bacagim belim kasiklarimi agritarak geldigercekten sutu etkiliyomus kizlar. Bir hafta on gundur sutum azaldi hatta 3 gundur aksamlari muhallebi yapip veriyorum yetmiyo cunku ek gidada kizim meyve yogurt sebze yemiyo. Muhallebiyi de sade yapiyorum genelde. Hippin kasik mamalarindan aldim elmali yulafli iyi geceler bide 7 tahillisindan.aralarda ev yapimi muhallebiyle donusumlu vericem artik aksamlari. Siz hangi kasik mamasini kullaniyosunuz. Bide yogurdu muzla azda olsa yiyo ama muz kakasini geciktiriyo naapmaliyim bi akil verin
Ben iki defa dip boyası bir defa tam boya bir defaa ombre yaptırdım. Ombreyi geçen hafta yaptırdım.Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum saçlarımdaki beyazlarda artış oldu bu sene boyamak istiyorum ama emzirdiğim için kararsızım saçını boyayanlar oldu mu ,kına mı sirsem acaba
Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum saçlarımdaki beyazlarda artış oldu bu sene boyamak istiyorum ama emzirdiğim için kararsızım saçını boyayanlar oldu mu ,kına mı sirsem acaba
Benimki de oyle cnm malesef. Muz seviyo ama o da kakayi geciktiriyo. Acaba ben mi beceremiyorum yeteneksizim diyorum kendi kendime. Bide agustos boyunca pek bisey veremedim tatildi memleketti gelen gideniydi. Cok sıkıntı oldu cocuk açısından. Simdi herseyi sifirdan basliyorum gibi hissediyorum kendimi. Iki mama kasigi girince insan mutlu olur mu ben oluyorum. Cok bunaltmiyim diyorum ama nereye kadar boyle gidecekKızlar bebegım 6. Ay asısından berı ne kahvaltı ne sebze ne meyve ne de yogurt yıyor. Bazen muz yıyor. Cok strese gırıyorum. Sınır krızı gecırıp aglıyorum. Ne yapacagımı bılmıyorum
kararımı verdm canm bugün. çalışmayacam .işi bırakınca bir aylık maaş geri veriliyo şu an elimizde o kadar nakit yok o yüzden sadece 15 ekime kadar çalışıcm .ama inan ayrılmak çok zor ben şimdiye kadar en fazla 3 sat falan ayrı kaldm ama sürekli telefonla ardm durdum aklım hep oğlumdaydı kimse benden iyi bakamaz sanıyorm.zaten oğlum da ben yokken ne yemiş ne uyumus bi arada ağlama krizine girmiş.ilerde iyice tanıyınca nasıl ayrılacaz bilmiyom çok zor çoookkkBenim kızımda kucakçı maalesef ve bu yüzden emeklemiyor.8. Ayına girecek yakında. Bende de bakıcılara karşı bi antipati var.çok evhamlıyım ondan olduğunu düşüyorum.sitedeki arkadaşlarla oturuyorum bazen bak şu bakıcı iyi bu bakıcı iyi falan deyip parktaki çocukların bakıcılarını gösteriyorlar.ama gene de emin olamıyorum en azından kızım çat pat konuşana kadar annemle dönüşümü bakarım diyorum.sonrada ya bakıcı ya kreş. sen de madem bakmıyor ücretsiz iZne ayrılabilieceksen ayrıl bence. Onların bize ihtiyacı var.ben de toplam 1 yıl ayrılabilecdğim ve Şubat'ta döneceğim dönmem gerekiyor tezimi vermem lazım. Imkanım olsada 2 yaşına kadar bakabilsem.artık 2. Yi öyle yaparım diye düşünüyorum. Bebeğinden ayrılmak zor oluyor mu? Ben nasıl gideceğim diye düşünüyorum bana çok bağlandı yapışık ikizler gibiyiz neredeyse tüm gün.arkamdan ağlarsa ne yapçam bilmiyorum.
canm benm oğlumun daaşıdan sonra tüm huyları değişti uykusu zaten pek yoktu iice mahvoldu yemesi içmesi kucak istemesi oyun oynaması kısacası herşeyi çok kötü etlendi neredeyse iki hafataya yakın da sürdü bu durumKızlar bebegım 6. Ay asısından berı ne kahvaltı ne sebze ne meyve ne de yogurt yıyor. Bazen muz yıyor. Cok strese gırıyorum. Sınır krızı gecırıp aglıyorum. Ne yapacagımı bılmıyorum
Ay canim ya. Esim diyoki keske maasim yuksek olsaydi.o zaman calismaz evde cocugumuzu ilerde cocuklarimizi buyuturdun diyo. Bende ayni dusuncedeyim. Keske keskeee dedimkararımı verdm canm bugün. çalışmayacam .işi bırakınca bir aylık maaş geri veriliyo şu an elimizde o kadar nakit yok o yüzden sadece 15 ekime kadar çalışıcm .ama inan ayrılmak çok zor ben şimdiye kadar en fazla 3 sat falan ayrı kaldm ama sürekli telefonla ardm durdum aklım hep oğlumdaydı kimse benden iyi bakamaz sanıyorm.zaten oğlum da ben yokken ne yemiş ne uyumus bi arada ağlama krizine girmiş.ilerde iyice tanıyınca nasıl ayrılacaz bilmiyom çok zor çoookkk
Bi yakınımın öyle olmuştu on gün fln sadece emmişti çocuk hep aynı şeyleri yapıyorsan da yiyemeyebilir annen kayınvaldem yanındaysa onlar denesin bi kaç gun ben yedirmiştim çocuk yavaş tava düZelmişti
Benimki de oyle cnm malesef. Muz seviyo ama o da kakayi geciktiriyo. Acaba ben mi beceremiyorum yeteneksizim diyorum kendi kendime. Bide agustos boyunca pek bisey veremedim tatildi memleketti gelen gideniydi. Cok sıkıntı oldu cocuk açısından. Simdi herseyi sifirdan basliyorum gibi hissediyorum kendimi. Iki mama kasigi girince insan mutlu olur mu ben oluyorum. Cok bunaltmiyim diyorum ama nereye kadar boyle gidecek
canm benm oğlumun daaşıdan sonra tüm huyları değişti uykusu zaten pek yoktu iice mahvoldu yemesi içmesi kucak istemesi oyun oynaması kısacası herşeyi çok kötü etlendi neredeyse iki hafataya yakın da sürdü bu durum
Oyle saga sola cevirmesi disten olur derler canim.kulak cekistirincede disten olurmus. Alt disinin cikacagi yere iyice bak canim orda hafif morumsu pembemsi gibi bi cizgiye benzeyen bi durum goruyosan dis geliyo. Bide ben disi alt damagin ucundaki sivri et kisimlar var ya ordan cikcak saniyodum. Meger o kismin gerisinden cikiyomuskızlar oğlum kafasını sağa sola hızlı hızlı yatırıp ağlıyo uykularında da birden bi yerne bişe olmuş gibi ağlayrk uyanıyo. diş falan da yok
Hep aynı seylerı yapmıyorum. Yogurt bıle yemıyor. Sadece kahvaltısı aynı. Onda da bazen yumurta bazen peynır verıyorum. Bazen meyveyle karıstırıyorum. Ama artık oyke de yemıyor. Zaten yediği de 3-5 lokma. Kayınvalıdeyle fılan ugrasamam ya. Bı kere ıstedım mı hep yapacak artık. Zaten bebegımın annesı oymuş gıbı davranıyor. Delı edıyor benı. Ondan da ayrı muzdarıbım ya. Illa cocugu tasırken kahve ıcecek. Uyarıyorum, her seye dokunur oldu tasırken kahve ıcme dıyorum. Gene bırakmadı kucagından. Cocugumun uzerıne dokulse ne olacak allah askına.
Valla bılmıyorum cnm ben dayanamıyorum. Cok uzuluyorum. Ona bi sey yapmaya hevesım kalmadı yemiyor dıye.
Bızım ıkı hafta oldu gene duzelmedi yemesi içmesi. Sanki ömrü boyunca artık yemek yemeyecekmiş gibi hissediyorum. Cok acız hissedıyorum.
Yayla corbamiz; 3 bardak kadar et yada tavuk suyu 1 cay bardagi yikanmis pirinc ( ben pirincleri önce duru suda hasliyorum haslanirken buhar oluyo ucuyo ziyan oluyo su pirincler piscegine yakin et yada tavuk suyunu koyuyorum ) büyuk bir su bardagi yogurt, 1 yemek kasigi tercihen tam bugday unu yoksa beyaz un, 1 yumurta sarisi hepsini karistirip kaynayan pirincli suya döküyoruz birkac fokurdamadan sonra 1 yemek kasigi tereayada 1 yemek kasigi kadar naneyi eritip isteye bagli tuzunu koyup 2 dk sonra kapatiyorum
Kuzu gerdan corbamiz; 4 parca kuzu gerdani hasliyorum 2lt kadar suda etler piscegine yakin 2 havuc 2 patates dograyip ekliyorum suya kereviz sapi ve yapragida mevsimi gelince eklenebilir az tuz ekliyorum pisince etleri alip sıyıriyorum icine
Cigerli pure; 2patates 1 havuc 1 kabak hasliyorum ayri bir yerde 100 gr kadar cigefi soteliyorum iyice pisiriyorum pureye ilave ediyorum 1 tatli kasigi tereyag ekleyip rondodan geciriyorum
Biraz daha araştırayım bakiyim ona göre kararımı vericim ben beyaz tenliyim siyaha boyamayı düşünüyorum.ilk kez.Ben boyattım geçen hafta uzun zaman sonra hamileyken sakıncası var diye biliyorum ama emzirirken bi sıkıntı olmuyo diye biliyorum kına sürersen beyaz saçlar kötü olur ama
Ben de yaptırcam sanırım .biraz daha araştırayım da.ama eşim hekim ona nasıl anlatacam bilmiyorum artık kına sürdüm derimBen iki defa dip boyası bir defa tam boya bir defaa ombre yaptırdım. Ombreyi geçen hafta yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?