2014 Şubat Anneleri

canım birşey sormak istiyorum sana,hani eti cicibebe eklem felan veriyorum diyorsun ya nasıl veriyorsun?boğazında takılmıyor mu?ben korkuyorum nedense

canım birşey sormak istiyorum sana,hani eti cicibebe eklem felan veriyorum diyorsun ya nasıl veriyorsun?boğazında takılmıyor mu?ben korkuyorum nedense

bende korkyodum cnaım ekmek verdim hep eline kenarından onu geveleyerek çigenmeyi öğrendi herkez cubuk kraker bile veriyolar balık kraker felan cici bebe zaten elinde eriyo 2 saniye sonra ag<zına tıyo kıtırt 2 dişimiz var başlıyo gevelemeye hatta parmagınıda sokuyo geveliyo sonra ıslanıyo zaten sapur şupur yiyo çok hoşuna gidiyo ellerine yapışıp kalanıda mama sandalyesine sıvıyo sonra yalıyo felan :) iğrençleşiyo ama cok sakinleşiyo ekmek vererek başlayabilirsin tabiki yanında ol ık bık yapıyo ama her seferinde müdale etme kızım maşallah kaçanı kendi ık layarak geri getiriyo barmanla cıkarıp bakıyo bende çok korkuyodum bi cesaretle verdim bence ver çünkü gevelemek onalrı haz vererek mutlue diyo

Arkadaşlar şu yumurta sarısını yedirmek baya bi sorun oluyor çocuğun midesi almıyor kokuyor falan

Arkadaşlar şu yumurta sarısını yedirmek baya bi sorun oluyor çocuğun midesi almıyor kokuyor falan

benimki de sevemedi ben de artık zorlamıyorum, iki üç günde bir tekrar deniyorum. geçen yoğurtla karıştırdım farkına varmadan yedi mesela ama zorlamıyorum dediğim gibi. belki bişeylerle karıştırabilirsin illa yesin istiyosan.

selamlar iyi akşamlar..

Ben kahvaltıda 30 cc devam sütü içine 3 tane cici bebe bir yumurta sarısı iki tatlı kaşığı kadarda labne koyuyorum bulamaç halinde kaşıkla yediriyorum normalde içine pekmezde koyulur ama benimki sevmedi

Bizde bulamaç şeklinde yiyemedik hiç ayrı ayrı seviyor bi de siz beler veriyorsunuz kahvaltıda hep aynı şeylerden sıkıldı çocuk ya dişi de yok hala ama çiğnio

Anneler biz geldim kizimla ya hic ugrayamiyorum vaktim olmuyor okul ve ev isleri derken vakit geciyor zaten okul.disinda tum vaktimi kizimla geciriyorum kizim bana asiri duskunlesti okula baslayinca surekli yanimda olmak istiyor beni gormek istiyor ikimiz yaoisik ikiz gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…