bizi parmaklarında oynatıyolar zaten ne ara onun istekelrini yapıyoruz anlamıyoruz bile :)) bende sallamam asla diyodum ama hatta odasını sallanmayan beşikli aldım salla salla bacakalrım kopuyo bana diyolar şaşı olur beyin tranvası geçirir uyumuyo nabım mecbur yapıyosun yani tv izletme diyemem ben duydugumu söylüyorum yapabilirsek ne ala yapamıyoruz malesef ama biz alıştırıyoruz herşeye keşke en başta sallamasaydım ağlayıpta öğrenseydi aklıe rdikçe herşey daha zor bırakılıyo yemek yerken ne kadar isterse o akdar çünkü yeme işi çokkk uzun yıllar sürcek bi prablem olabilir kayınvaldem bizde dün yedirirken güya yardıme tcewk kafasını tutuyo ben verirken nabıyosun dedim ver ver cabuk diyo anne bırak sen yokken ben hem kafasını tutcam hem cenesini açıcam hemde kaşıgımı evrcem dedim döne döne yer sen bırak dedim biizmki bi yudum alıyo mama sandalyesininn heryerine sürüyo agzını nabayım yedikten sonra komple soyunuyoruz eline ekmek veriyorum heryer ekmek cici bebe veriyorum heryer cicibebe bezinin içinden bile ekmek kırı cıkıyo töbe töbe cıtcıtlı zıbından nasıl giriyo anlamıyorum :)
canım birşey sormak istiyorum sana,hani eti cicibebe eklem felan veriyorum diyorsun ya nasıl veriyorsun?boğazında takılmıyor mu?ben korkuyorum nedense
Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları Yemek Yarışması Oylamasına Katılmak İster misiniz?
Arkadaşlar şu yumurta sarısını yedirmek baya bi sorun oluyor çocuğun midesi almıyor kokuyor falan
Ben kahvaltıda 30 cc devam sütü içine 3 tane cici bebe bir yumurta sarısı iki tatlı kaşığı kadarda labne koyuyorum bulamaç halinde kaşıkla yediriyorum normalde içine pekmezde koyulur ama benimki sevmediArkadaşlar şu yumurta sarısını yedirmek baya bi sorun oluyor çocuğun midesi almıyor kokuyor falan
masallahh cok tatlisinizzzz....mina hanim büyükmüsss allah bagislasinn..
canim bende hic sevmedimmmmkk dan bu şeklini sevmedim ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?