- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
kızlar oğlum ayağına yapışıypr ve ayak parmaklarını yalıyor çok çirkinleşti sizinkilerde yapıyor mu...
bizimki oturamıyor daha yeni keşfetti ayacıklarını :) oyuncak tespih,kumanda,kapı kenarı ve milletin eli ve ayağı :) bide gecen gün biz üstüne basınca içinde dönen toplardan aldık pek hoşlandı bizimki tavsiye ederim kubbeli bişey üzerinde ki tokmağa basıyorusun dönüyor içinde küçük toplar var...biizmki ayaklarını bırakalı baya oldu oturamıyoken emeklemiyoken yapıyodu yattı yerden ayakalrını agzına sokuyodu ama gayet tattlıydı :) şimdi tv ünitesine cıkıyo vitrin camalrı aynaları parkeleri duvarları hatta kapıları yalıyo tutunup kalkıyo ve hop geri düşüyo tvye barmaklardan desen çiziyo saniye durmuyo bi masa altında bi sahba oda oda geziyo deliricem :)))
Haksever biraz tuzlu ama çok iyi bir oyuncak var sana önerebileceğim.ebebekte satılıyor eğitici köpek.çok özelliği var.bizim kız aylardır bıkmadan onunla oynuyor müzik konuşma renk her şeyi dikkatini çekiyor.iyi ki almışız diyorum hepbi oyuncak söyleyin ya aklını başından alsın kızımın acık oynasın ya puff hiçbişeye bakmıyo 5 dakkadan fazla poşet tesbih en iyi oyuncakalrımız :)
Haksever biraz tuzlu ama çok iyi bir oyuncak var sana önerebileceğim.ebebekte satılıyor eğitici köpek.çok özelliği var.bizim kız aylardır bıkmadan onunla oynuyor müzik konuşma renk her şeyi dikkatini çekiyor.iyi ki almışız diyorum hep
Pv'den girersem atarım canım hep cepten giriyorumlinkini atarmıısn siiznkinin bakayım peluş olan mı el ayakalarına basına konuşan bizimde horlayan uyuyyan ayımız felan var ama hiç bakmıyo ışıklı yürüyen müzikli şeyler dikkatini çekiyo oda 5 dakka :)) bazen bebekelre ilgili oldugunu görüyorum hiç bebeğimiz yok sanırım kel bi bebek alıcam konuşuyo başka yerde görünce bıdı bıdı :))
Canım sütü aldığın an hepsini ksynatmaşıdın belirtmeden yoksa çürür.çürüse de atma peynir yaparsın:) benim sütçüm haftada bi geliyor, hepsini kaynatıp küçük mama kavanozlarında ayrı ayrı mayalıyorum.diğer kısmından kendimize yapıyorum ya da içmeye ayırıyorum 5 lt aldığım için.mesela 4 kavanoz yapıp tek tek açabilirsin her gün.kapağı açılmadığı için tazeliğini korur.Anneler yardiminiza ihtiyacim var ilk kez yogurt denedik bugun malum sut alerjisi simdilik asiri bi tepki yok gibi sorum su ki gunluk mayalamak daha faydali diye duyuyorum siz nasil yapiuorsunuz dort gunde bi geliyo sutcumuz simdi ben aldigim gun hepsini kaynatip bardak bardak cikarip hafif isitip mi mayalayayim yoksa direk dolaba atip mayalayacagim kadarini alip kaynatayim nasil yapiyorsunuz
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bunlar yenirrrrrrrrrr.... çok şekersiniz maşallah size, maşallah size, binbir kere maşallahhhh...
canım ben aldım waikikiden 6-9 ay kızım minyon ya minnnakıma büyük geldi kocaman oldu çarşı pazar gezdim küçüğünüde bulamadım biizmkide çok döneniyo nabcam bilmiyorum ama nasıl üşücekki yarım saatte saat başı kalkıyo bazen hatta 1 saatte 4-5 kere kalkıyo artık perişan oluyorum yani uyumuyoki uyku tulumu lazım olsun puffkızlar uyku tulumu kullanan var mı..kızım gece üstünü çok açıyo.nasıl kullanışlı oluo mu..
canım benim oğlumda oturamıyor diye çok endişeleniyordum ama üç haftadır tek başına oturuyor. annem neden bunu oturtmuyorsun dedi üç hafta önce, bende daha erken dedim annem kızdı havlu getirdi yastık getirdi etrafına yastıkları koydu havluyuda karnının etrafına sardı koltuk altından geçirdi bir iki kez yaptı, oğlum sonra başı önde oturdu sonra yavaş yavaş kaldırdı başını, şimdi kendi başına oturuyor.bebişine biraz fırsat ver. bu arada benim oğlum emekliyor galiba:)) bişeyler yapıyo:)) daha diş yok amabizimki oturamıyor daha yeni keşfetti ayacıklarını :) oyuncak tespih,kumanda,kapı kenarı ve milletin eli ve ayağı :) bide gecen gün biz üstüne basınca içinde dönen toplardan aldık pek hoşlandı bizimki tavsiye ederim kubbeli bişey üzerinde ki tokmağa basıyorusun dönüyor içinde küçük toplar var...
canım benim oğlumda sürekli kalkıyo dişten mi acaba. ama görünürde bişey yok??canım ben aldım waikikiden 6-9 ay kızım minyon ya minnnakıma büyük geldi kocaman oldu çarşı pazar gezdim küçüğünüde bulamadım biizmkide çok döneniyo nabcam bilmiyorum ama nasıl üşücekki yarım saatte saat başı kalkıyo bazen hatta 1 saatte 4-5 kere kalkıyo artık perişan oluyorum yani uyumuyoki uyku tulumu lazım olsun puff( 2 dişi çıktı 1 gece uyudum 1den 5 e kadar kalkmadıda bişey oldu diye on kere baktım yine uyuyamaadım nolcak böyle bilmiyorum ac desem mama versem muhallebi versemde kalkıyo az emip gene uyuyo nabıcam bilmiyorum deliricem artık sabır taşım un ufak oldu tahammül edmeiyorum gece uykusu hiçbişeye benzemiyomuş ............uyku tulumundan uykuya geçip içimi döküverdim :)
canım benim oğlumda sürekli kalkıyo dişten mi acaba. ama görünürde bişey yok??
iştahsız olan bebeklerin anneleri, bizim artık iştah sorunumuz yok çünkü problemi bulduk. biz kan ilacı kullanmadık çünkü kakada kan vardı sebebini araştırmıştık iki ay boyunca. iki hafta önce bir arkadaşım var kızı 1 yaşında onlarda da iştahsızlık olunca doktora gitmişler doktor kansızlık ve demir eksikliği demiş. ilaç vermiş bende bizim durumdan bahsedince kan ilacını kullan istersen dedi ferrum aldım kullandım şimdi bizimki kurt gibi maşşallah. yemeyen bebek çok zor ya. saçlarım beyazladı , başım ağrıyordu sürekli. şimdi çok iyi ve mutluyum. darısı başınıza. tek problemimiz kakanın rengi çok koyu ve kabızlığımız var( ama buna şükürler olsun...
maşallah kuzuna canım çevreye yastık kısmını anladımda havluyu nereye bağlıyoruz anlamadım bide 8. ayın sonuna kadar oturmayabilir dedi drcanım benim oğlumda oturamıyor diye çok endişeleniyordum ama üç haftadır tek başına oturuyor. annem neden bunu oturtmuyorsun dedi üç hafta önce, bende daha erken dedim annem kızdı havlu getirdi yastık getirdi etrafına yastıkları koydu havluyuda karnının etrafına sardı koltuk altından geçirdi bir iki kez yaptı, oğlum sonra başı önde oturdu sonra yavaş yavaş kaldırdı başını, şimdi kendi başına oturuyor.bebişine biraz fırsat ver. bu arada benim oğlum emekliyor galiba:)) bişeyler yapıyo:)) daha diş yok ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?