canim sanki benim kizimdan bahsetmissin.. benim kizimda 27 subat dogumlu emekliyor desteksiz oturuyor ayyy sen benim tv ünitemi gòrsen hepsi kizimin el izleri .cekmeceleri aciyor..bide kizim kumanda ve terlik manyagiii..
Kizlar ya kizim 31 ocak dogumlu daha dis cikarmadi ne zmana kadar cikarmazsa dr gitmeliyim acaba
anladım tatlım mutlaka denerim benim oğlan 26.02 doğumlu aslında kemikleri kuvvetli sadece tembel anneleri dinlemek lazım benim çevremde en yakın yaş grubum 40 yaşında ve mutlaka onları dinlerim tecrübe çok önemli bizimki önceleri destekli 2 büklüm oluyordu ben çok uğraştım bacak arasına oyuncak koydum arkasında ben durdum desteğe alıştık bakalım yavaş yavaş bunu da yapar bu arada bizim oğlan ishal oldu günde 4-5 kez kaka yapıyor doktora götürecem ama tavsiyesi olan var mı acaba ne yapsam geçen yaşlı bir teyze hiç dişi yok diş gelecek zaman böyle olur dedi sizde sıkıntı çıkışmıydı kızlar.
Canım gayet tabi zararlı olduğu için yemiyoruz..Eğitimci olduğunu söylemiştin senin daha iyi bilmen lazım pakete girmiş bir ürün, besin değeri yok yani bir de bebeğe yedirilmesine kızarım ama boş karbonhidrat derhal şekere dönüşüyor olmaz yani...
ben de veriyorum vermeye de devam edicem bunun eğitimcilikle ilgili bir sey olduğunu düşünmüyormaynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) kumanda ve terlik terlikleri sürekli yıkıyorum yerler sogudu giyemiyorum canıdan :)) bide gittimiz yerde mileltin pis terliğine saldırmıyomu ıyykk sinir olyorum :)) cekmece açamıyo daha bizimki yani önünde hiç açmıyorum öğrenmesin diye :)) herşeyi görüp kapıyo su şişeleriyle güzel oynuyo ben hep şişeden içiyorum lohusalıktan alıştım hep elimde su şişem geçen bi baktım kaldırmış agzını denk getirmiş şap şap ses cıakrıyo içiyomuş gb :)) dibine koydum içti nasıl mutlu oldu :))) görüdügünü kapıyo ama hiç ses yok bazen babababa takılıyo ama yok anne felan bazen denk gleirse çıkıyo anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee desimn artık istiyorum bende :)) el şaplatmıyo baybay yapmıyo gel babası yapmıyo hep gezsin tozsun ortalık kurcalasın :))) bacakalrından tutup havaya kaldırıyorm dengede kendi duruyo ondan cok hoşlanıyo kucama alınca hemen ellerini kaldırıyo havaya uzatayım diye dengede durmaya calışıyo ya cok hoşlanıyo deneyin ben arkadasımdan gördüm bacandan iki yanından tutup kaldırıcaksın nasıl anlatsamki ama kendini o sabit tutucak :)) takla atmaya felan bayılıyo bide çok nadir yapıyorum ama cok hoşlanıyo agzının suyu akıyo resmen :))
canım ne kadar geç çıakrs ao akdar iyi demezlermi yani geç dökülür o zmanda bence sorun değildir ama bi raştır yinede sen illa cıkması şartmıki arkadaşın 10 aylık oğlu 8 dişi var başka birinin 14 aylık yaşını geçti 4 dişi var her çocuk bir olmuyo
aynen kakasız bezimiz yok bizimde bide acık renkli üşüdü herelde dedim petekeleri açtık bugün muz yediriyorum cici bebede çok kaka yaptırır derler bilmiyorum bide ablama dedim 4-5 gündür böle biizmki ablam dedi salgın varmış suriyelileden gelmiş dedi alışverişmerkezlerinde felan kapmış komşular dedi aklım kurcalandı ama biizmkinde halsizlik felan yok gayet afacan maşallah hasta olsa anlaşılırdı herelde günde 3-4 kere yapıyo biizmkide 1-2 yaaprdı oyüzden bende şüphelendim alalh korusun bişi olmaz inşallah
eğitimciyim bilmedigim şeyleri öğrenmeyi severim paketlenmiş diye diyosun yani bende bildigin bi araştırma varsa öğreneyim diye sormuştum sağolasın biz cici bebe verenler sizin kadar koruyamıyoruz bebeklerimizi
Canım gayet tabi zararlı olduğu için yemiyoruz..Eğitimci olduğunu söylemiştin senin daha iyi bilmen lazım pakete girmiş bir ürün, besin değeri yok yani bir de bebeğe yedirilmesine kızarım ama boş karbonhidrat derhal şekere dönüşüyor olmaz yani...
ben de veriyorum vermeye de devam edicem bunun eğitimcilikle ilgili bir sey olduğunu düşünmüyorm
Pakete giren ürünün neden besin değeri yok anlamadım. Şekerli olduğu için vermemeyi tercih edersen anlarım da, paketle ne ilgisi var ki acep? Ayrıca bu bebek besleme işi bir garip mesele.. herkes her şeye zararlı diyor, bir organiktir almış başını gitmiş, para desen yetiştiremezsin, hadi diyelim yetiştirdin ne zamana kadar çocuğu koruyabilirsin.. bi de paket meselesine girersek her şey pek zor vallahi zira ben yoğurdu paket sütle yapıyorum mesela.. off ne bileyim zor işler.
Pakete giren ürünün neden besin değeri yok anlamadım. Şekerli olduğu için vermemeyi tercih edersen anlarım da, paketle ne ilgisi var ki acep? Ayrıca bu bebek besleme işi bir garip mesele.. herkes her şeye zararlı diyor, bir organiktir almış başını gitmiş, para desen yetiştiremezsin, hadi diyelim yetiştirdin ne zamana kadar çocuğu koruyabilirsin.. bi de paket meselesine girersek her şey pek zor vallahi zira ben yoğurdu paket sütle yapıyorum mesela.. off ne bileyim zor işler.
ben vermeyen kendi yapan herkeze saygı duyuyorum yani takdirde ediyorum ama yapamayanalr tüh kaka olmasın bizde seviyoruz cocukalrımızı her çocuk kolay değil ben aylardır uyku nedir bilmiyorum günde bölük börcük 2 saat uyursam toplamd auyudum diyorum bazen bütün gece cocouk sallıyorum herkezin cocu bir değil bebegim dogdugundan beri kusuyo şar şar kusmuk temizliyorum bütün gün mamasını yaparken bile hazır 4 kaşık ammayı koyarken bile zabdedilmiyo benimki mamasandalyesi yürüteç hoppala 5 dakadan fazla oyalamıyo sürekli çamaşır yıkıyorum ben havada sogudu 3 makina çamaşır yıkadım dün bugün nasıl kuruttum allah biliyo bide ben petekelri açtım hergün yatak yorgan battaniye heryer değişiyo heryeri süpürüp silmeye çalışıyorum keşke benim de uyuyan uslu bi bebeğm olsaydı belki bende en güzleini en dogalınıv ermeye çalışırdım nereye kadar verebildim kadar ama cici bebe yıllardır olan bi amrka ve ben güveniyorum yumurta günlük buluyorum süt alıp mayalıyorum yogurdumu ama yogurtla mayaladım yani yok nohutla yok bişkmem neyle mayalamadım elimden geleni yapıyorum ama organik organik o işe bu devirde para lazım bencede bide bulunan şeyler ne kadar güvenilir işte o lazım eşimsürekli yollarda çarşı apzar market herşey benim üstümde bide kızım böyle ben yaşayabildime şükrediyorum benim başka dertlerim var çocuma sakin olmak istiyorum hiç uyumayınca deli gb oluyo insan kendimle savaş içindeyim yicektense ruhsal oalrak ona zarar vermemeye çabalıyorum çok yıpranım yıpratmamaya çalışıyorum yazdıkalrım bide yazmaadıkalrım var aff allahım aff neyse canım sıkkın bi cici bebeye alıncam tuttu özür dilerim kimseye bişi demee ye çalışmıyorum kims eyanlış anlamsın
götürdük kuzum yarım saat içinde yapılan kaka olması lazımmış bakalım beklemedeyim...aynen kakasız bezimiz yok bizimde bide acık renkli üşüdü herelde dedim petekeleri açtık bugün muz yediriyorum cici bebede çok kaka yaptırır derler bilmiyorum bide ablama dedim 4-5 gündür böle biizmki ablam dedi salgın varmış suriyelileden gelmiş dedi alışverişmerkezlerinde felan kapmış komşular dedi aklım kurcalandı ama biizmkinde halsizlik felan yok gayet afacan maşallah hasta olsa anlaşılırdı herelde günde 3-4 kere yapıyo biizmkide 1-2 yaaprdı oyüzden bende şüphelendim alalh korusun bişi olmaz inşallah
götür canım mutlska kaka tahlili yaptır.
canım sabah anne sütü aradan zaman geçince mama(sütüm yetersiz),öğle arası yoğurt aradan zaman geçince mama en son meyve yatarken muhallebi bu tablo şu şekilde de oluyor anne sütü ve mama saati sabit olmak üzere değişiklik yapıyorum mesela çorba,yumurta sarısı,pekmezli meyve yada cici bebeli meyve,yoğurtlu çorba,sadece sebze bazen tavuk ve şehriyeli öğün aklıma geldikçe çeşitlendiriyorum hepsi bir arada olmuyor...bir gun boyunca neler veriyosunuz kızlar bebeklerınıze emmeyen bebekler
merhaba kızlar ya kuzum koltugun kenarına tutunmuş sıralamaya çalışırken düştü kafasının arkasını yere vurdu yetişemedim çok ağladısakinleştikten sonra on dk falan oyuncaklarıyla oynadı sonra uykusu gelince kucağıma tırmanır emerek uyur yine öyle yaptı emzirip uyuttum ama kafama takıldı şimdi acaba bişey olmuş mudur uyutmasa mıydım? yarım saat oldu uyuyo hala... ya çok sık düşmeye başladı ayağa kalmaya çalışırken falan kafasını çarpıyo korkuyorum bişey olcak diye.. ama sürekli de kontrol altında tutamıyorum... sizinkiler de böyle mi?
bi de bu açık renkli kaka bugün bizde de oldu.. ama dün muz yemişti ona bağladım ben...
Benimki günde en az üç kere düşüyor bu şekilde sürekli de takipteyim ama yanında bile olsan anında düşüyor yakalıyamıyorun. iki aydır tutunup kalkıyo bu şekilde ve sıralıyor bende ne yapacağımı şaşırıyorum tv ünitesinden tutunuyor tvye bakıyor kapıyı kapatıyor arkasında ayağa kalkıyor kapıyı açamıyorun off offmerhaba kızlar ya kuzum koltugun kenarına tutunmuş sıralamaya çalışırken düştü kafasının arkasını yere vurdu yetişemedim çok ağladısakinleştikten sonra on dk falan oyuncaklarıyla oynadı sonra uykusu gelince kucağıma tırmanır emerek uyur yine öyle yaptı emzirip uyuttum ama kafama takıldı şimdi acaba bişey olmuş mudur uyutmasa mıydım? yarım saat oldu uyuyo hala... ya çok sık düşmeye başladı ayağa kalmaya çalışırken falan kafasını çarpıyo korkuyorum bişey olcak diye.. ama sürekli de kontrol altında tutamıyorum... sizinkiler de böyle mi?
bi de bu açık renkli kaka bugün bizde de oldu.. ama dün muz yemişti ona bağladım ben...
Canm aynen yarim saat once bizimkide koltugun kenarindatken dustu biraz agladi sonra uyudu simdi uyandi bisey yok cok sukur vallahi cocyklar duse jalka buyurmus ama bizden de omur gidiyor allah yardimcimiz olsunmerhaba kızlar ya kuzum koltugun kenarına tutunmuş sıralamaya çalışırken düştü kafasının arkasını yere vurdu yetişemedim çok ağladısakinleştikten sonra on dk falan oyuncaklarıyla oynadı sonra uykusu gelince kucağıma tırmanır emerek uyur yine öyle yaptı emzirip uyuttum ama kafama takıldı şimdi acaba bişey olmuş mudur uyutmasa mıydım? yarım saat oldu uyuyo hala... ya çok sık düşmeye başladı ayağa kalmaya çalışırken falan kafasını çarpıyo korkuyorum bişey olcak diye.. ama sürekli de kontrol altında tutamıyorum... sizinkiler de böyle mi?
Benimki günde en az üç kere düşüyor bu şekilde sürekli de takipteyim ama yanında bile olsan anında düşüyor yakalıyamıyorun. iki aydır tutunup kalkıyo bu şekilde ve sıralıyor bende ne yapacağımı şaşırıyorum tv ünitesinden tutunuyor tvye bakıyor kapıyı kapatıyor arkasında ayağa kalkıyor kapıyı açamıyorun off off
Ben bayadir okuyordum yazmiyordum cici bebe konusu gecince bi kac bisey yazmak istiyorum sadece bebek biskuvisi degil kavonazdaki mamalarda sakıncalı bence yeni nesil cocuklarda killanma erken ergenlik hersey var bu cocuklarin beslenmesiyle alakali bi durum paketlenmis ürün demek icine uzun süre tazeligini korusun diye ekstra maddeler korunmus demektir eaf ömrü uzasin diye bebeklerimizin sagligini tehdit etmeye gerek yok herseyim organigini bulnamiz imkansız ama cici bebe yemezse kavanoz mamasi yemezse cocuktan bisey eksilmez saha çok küçükler korunmaya ihtiyaclari var en ünlü mama marklarinda bile neler ortaya cikti kimseye guvenimiz kalmadi
Canm ben orumcegine koyuyorum kapiyi araliyorum tabi cildiriyo iceri gorebilmek icin ama orumcekten dolayi iceri giremiyo banyolarimida aksam babasi varken yapiyirum yoksa cok zor gerdekten rezillik diz boyuay nasılda aynılar ya bücürükler ben normal tuvaleti özledim klozete gidiyorum mecbur oda arkamdan geliyo sesiz gitmeye çalışıyorum ama kapıyı kaparamıyorum en dışta i kaı var banyoda bi kapıvar eger kapatırsama rkasında kalıyo ve acamıyorum kapıyı bende kapatamıyorum mecbur oda geliyo :))) rezillik diz boyu wcde bilem rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?