2014 Şubat Anneleri

Aplaniz geldi ayasis berkemal:)
Nasilsiniz? Biz esimin memleketi Adana ya geldik tatil e. Mina emekliyor artık. Bir disimiz daha çıktı Adana sürprizi oldu bize:) Bulgur buğday ceviz alerjimizde var pirinç makarna yiyoruz. Aksam yemeği için yaptıgım yemekleri tuzsuz yapıyorum afiyetle yiyoruz:)
9 aylık olucak nasipse kuzucum. Benim prematurem büyüdü artık. Ne arada büyüdü anlamadım ama neyse:) ee sizde ne var ne yok..

Merhaba.benim oglum da gecen ay sadece 2 cm uzadi.sanirim artik boy uzamasi biraz yavasliyor bebiklerin.

Nazli edam merhaba, ben buralarda yeniyim siz beni tanimiyorsunuz ama ben hepinizi takip ettim ne zamandir acaba ceviz bugday alerjiniz nasil tespit edildi, belirti neydi?

Nazli edam merhaba, ben buralarda yeniyim siz beni tanimiyorsunuz ama ben hepinizi takip
ettim ne zamandir acaba ceviz bugday alerjiniz nasil tespit edildi, belirti neydi?

Hosgeldinn. Bende buranın demisbasi:) ben her ek gıda da ilk verdim 24 saat bekledim. Buğday ruseym i verdim aksam ına yüzü kipkirmizi oluyordu cevizide öyle denedim bulgur uda. Aynı gün vermiyordum hepsini birini verip 24 saat bekliyordum alerji yapicakmi diye. Ertesi gün başka bisey deniyordum. Böyle anlaşıldı iste. Yüzü heryeri kizariyordu. Dün ben yokken kayınvalide cilekli danone vermiş yüzü yine kabardı artık çileğe de alerjisi olduğunu öğrendik:)

canım hep ölçtüğünle ölç bizim sağlık ocagıda başından savıyor resmen bizim aylık dr kont. doğruyu görüyoruz biz mesela birinde dr un ölçtüğünden 5 c.m kısa ölçtü hemşire bende lafı yapıştırdım banyo yaparken çekmiş mi bizim oğlan diye...bu ay 2 cm uzamış bizim oğaln doktor kilosu zayıf boyu uzun diyor..

Anladim tesekkur ederim cevap icin.cilegin cok alerjik oldugunu doktorumuz soylemisti.bizimkilere de versek muhtemelen kabarirlar benim oglan bu ara gunde 5 kez filan kaka yapiyor o yuzden sordum acaba bir alerji belirtisi olabilir mi diye.

Hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz ha:)) eleştirilen arkadaşlar bazen sizler de isim vermeden acımasızca eleştiriyorsunuz organikçiler diye hatırlatırım:) ama ben hiç polemiğe girmedim çoğu zaman üzerime alınsam da.evris kötü bir şey dememiş ki doğru bildiği bir şeyi söylemiş.yeri geliyor direkt akıl istiyoruz birbirimizden.beraber büyüdü kuzularımız,büyüyecekler de inşallah.benim kızım zaten hiçbir şey yemiyor ne organik ne yapay.yiyen bebek bulmuşsunuz daha ne istiyonuz:)) onları alır benimkini veririm haaa:) hepinizi öpüyorum kuzularınızla ve romantik olmayan kocalarınızla mutlu bayramlar.biz bu bayram babamızdan ayrı düştük düğünümüz var Ankara'ya geldik.

Anladim tesekkur ederim cevap icin.cilegin cok alerjik oldugunu doktorumuz soylemisti.bizimkilere de versek muhtemelen kabarirlar benim oglan bu ara gunde 5 kez filan kaka yapiyor o yuzden sordum acaba bir alerji belirtisi olabilir mi diye.
Benim oglumda iki haftadır günde 5 kes yapıyo bende ishal mi diye supheleniyom

Ha bu arada yanlis anlasilmasin ben sadece elestirilerin daha yumusak ifade edilmesinden yana oldugumu belirtmek istedim.yoksa konu cicibebe degil, ben de ogluma cici bebe vermiyorum, pazarlarda organik tavuklar meyveler pesinde kosuyorun ama cici bebe yedirene de hazir yogurt yedirene de saygim sonsuz herkesin akli var, mantigi var sonucta.herkes bir nedenden yapiyor bir takim seyleri.zaten arkadaslar cocugunu umursamayan, amaaaan hazir paketli yiyiversin ugrasamam kafasindaki annenin bu forumlarda isi ne, di mi ama?

kuzum öncelikle hayırlı bayramlar ve çoook teşekkür ederim senin söylediğin yöntemle bebişim oturmayı öğrendi annenin ellerinden öperim Allah(c.c) başınızdan eksik etmesin inşallah.sadece 2 gün yaptım ve artık oturuyor :) çok mutlu oldum

Selam, ben çoğunuzun annesi kayınvalidesi yaşındayım ama bebeğim Şubat 23 doğumlu. Yazmasamda gençler ne yapıyor diye merakımdan takip ediyorum.

Organik konusu açılmış, bende mamasından peynir yaptığım sirkeye kadar organik kullanıyorum.

Canlar organik pazar öyle deli manyak pahalı değil. Muz markette 6 pazarda 7, domates 2,5-3pazarda 4-5 neyse konu bu değil. Gitmeyenler için söyleyeyim ekolojik pazarlar, bizim semt pazarlarından biraz farklı, tane ile alabiliyorsunuz. Kimse 2 kilo olsun mu, 3 e tamamlayayım mı demiyor. Ben kabağı 3 e bölüyorum 2 kabak bize bir hafta yetiyor keza havuçta öyle. 2 şeftali, 3 armut 2 muz bir haftamız.

Eğer gitmek isteyen pahalı diye gidemeyen varsa birde bunu gözönüne alsın derim.

Ben yaşım itibariyle doğal büyüdüm, bu şansı verebildiğm kadar temelleri oluşurken ona da vermek istiyorum.

Sevgiler

selam arkadaşlar hepinizn bayramı kutlu olsun inş kk'daki gergin hava yumusamıstr buna binaen ben de bir iki sorucuk soracğm daben sabah kahvaltısnda oğluma ekmek veriyorm ama kendm yapamıyorm yaşadığm yerde tandır ekmeği yapanlar var ondan versem olur mu acaba

hiç üüzlme canım emekelmeden yürüyenlerde oluyo yürüteç emeklemesine değil yürümesine yardım eder parmak ucunda iktirdigi için kızım haftada 2-3 kez oturtuyorum namaz kıalrken felan kendine zarar vermesin diye uyumuyosa 5 dakka duruyo yani ama yürütürken parmak ucunda yürüyo bizimkide yürümek istemiyo elinden tutup yürütmeye çalışınca oturuyo emekleyerek çekyata gidiyo kendi tutunup kalkıyo bide ellerini salıyo bazen öle kala kalıyo ben barıyorum heycanlanınca op popo üstü düşüyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…