kuzummm oğlumun dört doktoru var.birde sağlık ocağında ölçülüyor.hiç biri birbirine uymuyor sıkma canınıslm hanımlar uzun zamandır bebeğimin boyunu ölçmüyordum en son 8. ayda sağlık ocağında ölçüldü 68cm idi şimdi ölçtüm şok geçirdim 2 aydır hiç uzamamış kilosu arttı ama boyu neden uzamadı anlamadım canım çok sıkıldı var mı bizim durumda olan ya niye uzamadı ki
selam arkadaşlar hepinizn bayramı kutlu olsun inş kk'daki gergin hava yumusamıstr buna binaen ben de bir iki sorucuk soracğm daben sabah kahvaltısnda oğluma ekmek veriyorm ama kendm yapamıyorm yaşadığm yerde tandır ekmeği yapanlar var ondan versem olur mu acaba
Bizim 16sinda dr kontrolu var, bu gunde 5 kaka konusunda soylediklerini sana da yazarim yasak hayal.Benim oglumda iki haftadır günde 5 kes yapıyo bende ishal mi diye supheleniyom
memnun olurum canım saolBizim 16sinda dr kontrolu var, bu gunde 5 kaka konusunda soylediklerini sana da yazarim yasak hayal.
Yaw bizde emekleme var tutunarak ayağa kalkma var 17 subat dogumlu ama diş yok salya kaşıntı 2 aydır var diş yok halenbizde 17 ocak doğumluyuz ama ne diş ne emekleme hiçç bişey yok.üşengeç uşak
memnun olurum canım saol
peki nası kakasioğlumun ki katı degil
doktor yedikleri den dedi ama bilmiyorum ondan Olurmutahlilde yapmadi
Yaw bizde emekleme var tutunarak ayağa kalkma var 17 subat dogumlu ama diş yok salya kaşıntı 2 aydır var diş yok halen
huzunbaz oğlunun istahi nası oldu kilo vermişti almaya başladımıbizde 17 ocak doğumluyuz ama ne diş ne emekleme hiçç bişey yok.üşengeç uşak
oğlum hep yumuşak yapıyo inş ishal degildirValla benimkinin kakasi bir yumusak bir sert, belli olmuyor acikcasi.ama yediklerinden oldugunu dusunuyorum ben de.mesela gecen semizotu yemegi yedi, aynen kakada.goruntuyu tahmin edersin
yakınmış doğumlar bi gün var aramizdaBiz de 16 subat dogumlu 1 dis var, emekleme yok henuz.
Gecen ayin 16sinda 9200 du su an kac oldu bilmiyorum.boy 74 cm.sizin nasil vaziyet?yakınmış doğumlar bi gün var aramizdaher bebek farklı demekki aynı. gün doğsalar bile kilosu ne canım yawrunun
5.ayından beri salya var yaa :)Yaw bizde emekleme var tutunarak ayağa kalkma var 17 subat dogumlu ama diş yok salya kaşıntı 2 aydır var diş yok halen
huzunbaz oğlunun istahi nası oldu kilo vermişti almaya başladımıuzun zamandir girmiyodum merak ettim
5.ayından beri salya var yaa :)
çok iyiyiz teyzesi 74 cm 9300 gr tosbik
Maşallah kilosu çok iyiGecen ayin 16sinda 9200 du su an kac oldu bilmiyorum.boy 74 cm.sizin nasil vaziyet?
maşallah çok iyi kilosu5.ayından beri salya var yaa :)
çok iyiyiz teyzesi 74 cm 9300 gr tosbik
Maşallah kilosu çok iyi
oğlum istahsiz bi bebek 4 gün önce 8200 geldi kilosuyaw bu kadar çok kaka yaparsa almaz bide çok hareketli ter içinde kaliyo yediği de yaramıyor bu yüzden boyunu bilmiyom bi ay önce 73 tu
Aynen benimki uyuyor su an.donup duruyor uzerini aciyor surekli.cok bicimsiz bi saatte uyudu, geceye baglarsa Allah yardimcim olsun, 4 te gunaydin yapariz artikbu bebeler ömrümüzü yedi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?