2014 Şubat Anneleri

okadar uyuyacak mı?tövbeler olsun yok bizde öyle bişey
Yok canim o arada ben mesaji yazarken uyandi.az once tekrar uyuttuk sallaya sallaya.simdi 12 gibi kalkar mamasini yer yatar 3 gibi kalkar mamasini yer yatar, 5 gibi deli deli donmeye baslar yatakta.6ya dogru mizildanma ile kapanisi yapariz. Bu arada calisan arkadaslara soyle bir moral vereyim.4 aylik oldugu gun ise basladim ama ne baslamak, yollarda aglaya aglaya gittim 3 gun.sonrasinda alisiliyor, ofisteyken fotograflarina bakiyorum, hatta bazen tango ile annem arayip gosteriyor kameradan sunu da belirtmeliyim ki is yerinde biraz kafa dagiliyor, o ev ortamindan uzaklasmak biraz iyi geliyor bile diyebilirim.bu su anda size sacma gelebilir, ise baslayinca bana hak vereceksiniz

Kızlar merhabalar canlı aşılarda bile ateşi çıkmayan yavrum ateşler içinde yanıyor calpol ile kontrol ediyorum. Dün gece başladı alt iki diş çıktı üst dişin diğerini patlatacak inşallah ondan olabilir ayrıca gittiğimiz bir ev çok serindi ne biliyim aklımdan bir ton şey geçiyor üşüttü mü mikrop mu aldı diye her şeyi eline ne geçerse yalayıp duruyor...Vücudunda isilik gibi noktacıklar var minik minik iç ateşten mi kaynaklanıyor acaba? Çok mızmız ve huzursuz... Yavrum böyleyken ben de hiç ama hiç rahat değilim arkadaşlar

Allah allah simdi sen soyleyince aklima geldi.benim oglanin da gobek deliginin etrafinda kirmizi noktaciklar var.huzursuzluk da had safhada.uyanikken 2 kisi zor oyaliyoruz, sicak banyo, oyun, sarki bana misin demiyor.kucagima alinca isirilmadik yerim kalmiyor. Doktorumuz cok asiri huzursuz oldugunda eger uyuyamayacak kadar kotuyse ibufen onermisti ama ilac konusu da ayri bir tartisma basligi.bu bebik neredeyse 2 haftadir boyle, 2 hafta boyunca her gece ilac verilmez ki.zaten dr ibufen icin max 4 kez demisti. (Yani totalde 4 gece verilebilecek).tabii ates durumu bambaska, sakasi yok, ne gerekiyorsa yapiliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun...bebisine sifa, huzur, tatli uykular versin insallah...

Canım sağolasın dediğim gibi herşey olabilir. Bu minik sivilce benzeri döküntü de ateş yapmış olabilir dişin yaptığı ateş de olabilir mikrop da ama şunu biliyorum ki çok huzursuz yanağımı falan bile ısırıyor takipteyim yarın herhangi bir düzelme olmazsa doğru doktora... Ateşten çok korkarım ben büyük oğlumu çok titiz büyütmüştüm o şimdi on yaşında....Şimdi ise bebek bakımı konusunda herşeyi unutmuş hiçbirşey hatırlamıyorum
Arkadaşlar ikinci bebeği düşünürseniz benim kadar abartılı ara vermeyin lütfen

Kaç gündür ateşi var? Benimkide geçen aylarda aynı böle ateşlenmişti üç gün ateş sonraki 4. Gün döküntü oldu. 6. Hastalık olmuşuz belki sizde öle olmuştursunuz

5.ayından beri salya var yaa :)

iyiyiz teyzesi 74 cm 9300 gr tosbik
masallahh mustafa kemalee yerim ben onu..canin benim kizim 27 subat dogumlu emekliyor ayagi kalmaya calisiyor hareketli bi kiz..bide kizim alkis yapmayi ògrenmis..bide kizima duyorum cak yap enneye ellerini kaldiriyor ellerime vuruyor ama cok tatli oluyor..yani her cocuk farklidir belki emeklemeden yürücek..cünkü bazi cocuklar emeklemeden yürüyorlar..kizim 6 aylikken kilosu 8800 gr boy 69 ..simdi kizim 7,5 aylik merak ediyorum kilosunu ve boyusunu....

kızamık olmasın çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlanır ılık duş aldır bide içme suyunu mutlaka kaynat ver bu ara bebeklerde ateş ve ishal varmış.

bizim oğlan ile 1 gün varmış aranızda emekleme yok bizde ama sürünerek ve dönerek evi fethediyor gel dediğim an bana geliyor ellerini kaldırıyor,diş yok ...sürekli gel gel yapıyor ben ona sürekli yaptığım için bide boyu 74 kilosu 9 kıyafetli hali ile.

masallah oglusuna ..benim kizimda evi fethediyor ama cok tatlidirlarr..allah bebislerimizi bagislasin bize..

birde oğlumu sünnet ettirmeti düşünüyorum napsam bilemiyorumm.matığım evet diyorda :)
huzunbaz bende ettirme dim daha.

bence ya hareketlenmeden olmalı yada yürüyüncesu an yaptıramam emekliyor düşüyor yaşını doldurun ca yaptıracam ben bence yaşını yürümesini bekle

geçmiş olsun evris

huzunbaz bende ettirme dim daha.

bence ya hareketlenmeden olmalı yada yürüyüncesu an yaptıramam emekliyor düşüyor yaşını doldurun ca yaptıracam ben bence yaşını yürümesini bekle
Bizim dr mutlaka 8 yasini bekleyin dedi.bilimsel aciklamasini da yapti da ben tam hatirlamiyorum yalan yanlis seyler yazmayayim

Bizim dr mutlaka 8 yasini bekleyin dedi.bilimsel aciklamasini da yapti da ben tam hatirlamiyorum yalan yanlis seyler yazmayayim
ooo 8 cok gec neymiski bilimsel aciklamasi..tum doktorlardan dinledigim duydugum 0 ile 2 yas arasi yapilmasi uygundur..2 ile 6 yas arasi yapilmasi sakincalidir diye..cunku bu yas araliginda cinsel organlar gelisimini tamamliyomus...yeni biseyler varsa duymadim..ama 8 yasina kadar bekletmen..bence psikolojik acidanda uygun degil..cocuk herseyi hatirlar..hatirlamadan bu is bitmeli bence...nasipse bi aksilik cikmazsa bir yasini gectiginde fazlalik gitmelicok pismanim daha erken yaptirmadigima cunku cok cabuk iyilesiyomus 3 aylik olmadananneme kalsa kiyamadigindan askere giderken yaptiracak...örnek veriyo bide bizim ordan biri aslere giderken sunnet oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…