canim cok gecmis olsun.
Cok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versin..
Canım çok geçmiş olsun.şimdi nasıl biraz daha iyidir umarım.ben de ortaokul yıllarında olmuştum gerçekten zor geçmişti.umarım kuzu kolay atlatırArkadaşlar gerçekten teşekkürler sağolun...Bayramın birinci günü başlayan ateş bir daha tekrarlamadı...Fakat döküntüleri belirginleşti ve tanıdık hale gelince doğru doktora gittik ve sonuç su çiçeği yerim onu ya yavrum hem dişiyle hem de çiçekle uğraşıyor şimdi kaşıntıyı içten kesen bir şurubumuz var artık gayet de iyi rahatlatıyor yavrumu..Bilirsiniz aşı 1 yaşından sonra yapılıyor..Onun dışında biraz erken karşılaştı virüsle...Döküntü sayısı çok değil..İyi tarafından bakarsam ilerleyen yaşlarda daha yoğun ateş ve döküntü oluyor. Oğlum 6 yaşında olmuştu eşime de ondan bulaştı hiç unutmam o günleri hasta bakıcı gibiydim özellikle de eşim çok ağır atlatmıştı...
sulu mu yapıyor canım kakasını? benim kızımda günde 5 kez sulu yapıyor hatta heryerinden taşıyor.diş çıkarıyor gibi huysuzda ama diş ishali diyebilmek için tahlil yaptırmsk gerekiyor.şöyle ki büyük kızımın doktoru zamanında kızım diş çıkarırken söylemişti diş ishal yapar ama bazen o döneme denk gelen ishaller bir hastalıkta olabilir ve atlanabilir önce tahlil yapılmalı bişey çıkmaz ise diş denilmeli demişti.ve kızıma yapılan tahlilde rota çıkmıştı.ben şuan şehir dışındayım döner dönmez doktorumuzu ziyeret edip anlatıcam ishalini...Anladim tesekkur ederim cevap icin.cilegin cok alerjik oldugunu doktorumuz soylemisti.bizimkilere de versek muhtemelen kabarirlarbenim oglan bu ara gunde 5 kez filan kaka yapiyor o yuzden sordum acaba bir alerji belirtisi olabilir mi diye.
Helal olsun diyorum baska bisey demiyorumeklemeyi unuttummmmm bu sene 30 şişe konserve yaptım.5 kilo vişne koydum buzluğa,15 kilo barbunya ayıkladım yıkadım bezelyem var,turşu yuda hallettim ve ben bunları 2 çocuk 6 oda 1 salon evle ilgilenirken yaptım ve büyük zevkle sanki çeyizim onlar benim:) hergün açıp bakıyorum:) ne tür bir manyaksam artık:)
sulu mu yapıyor canım kakasını? benim kızımda günde 5 kez sulu yapıyor hatta heryerinden taşıyor.diş çıkarıyor gibi huysuzda ama diş ishali diyebilmek için tahlil yaptırmsk gerekiyor.şöyle ki büyük kızımın doktoru zamanında kızım diş çıkarırken söylemişti diş ishal yapar ama bazen o döneme denk gelen ishaller bir hastalıkta olabilir ve atlanabilir önce tahlil yapılmalı bişey çıkmaz ise diş denilmeli demişti.ve kızıma yapılan tahlilde rota çıkmıştı.ben şuan şehir dışındayım döner dönmez doktorumuzu ziyeret edip anlatıcam ishalini...
bizim ürolojide oğlum olsa 7 de yaptırırım dedi ama ben o kadar bekletmeyi düşünmüyorum ama ne zaman yapacagımızı da bilmiyorum.Bizim dr mutlaka 8 yasini bekleyin dedi.bilimsel aciklamasini da yapti da ben tam hatirlamiyorum yalan yanlis seyler yazmayayim
Bizde de var, mustelanin konak sampuanini kullaniyorum bir ise yaramiyor. Simdi konak kremini aldim geceden bebegin saclarina suruluyor, sabah banyo yaptiriliyor.henuz deneyemedim, ise yararsa soylerim.kızlar hala konak sorunumuz var yaa
Aynen bize de cinsel islevle ilgili biseyler anlatti doktor.psikolojik boyutunu ben de dusunuyorum, hatta ilk dogdugunda niyetlendim.ama doktorumuza da guveniyoruz, onde gelen universitelerden birinde prof. kendisi...guvendik bekliyoruz bakalim 8 yasi.bizim ürolojide oğlum olsa 7 de yaptırırım dedi ama ben o kadar bekletmeyi düşünmüyorum ama ne zaman yapacagımızı da bilmiyorum.
Aynen bize de cinsel islevle ilgili biseyler anlatti doktor.psikolojik boyutunu ben de dusunuyorum, hatta ilk dogdugunda niyetlendim.ama doktorumuza da guveniyoruz, onde gelen universitelerden birinde prof. kendisi...guvendik bekliyoruz bakalim 8 yasi.
aaa bende müstela alacaktım yaaBizde de var, mustelanin konak sampuanini kullaniyorum bir ise yaramiyor. Simdi konak kremini aldim geceden bebegin saclarina suruluyor, sabah banyo yaptiriliyor.henuz deneyemedim, ise yararsa soylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?