2014 Şubat Anneleri

merhaba kızlar biz için bez değiştirmek resmen eziyete döndü 1 dk 1 sn durmaz mı bir çocuk sürekli sürünüyor bazen özellikle dinlensin diye otutturuyorum güzel oturuyor oyuncaklarla oynuyor 8 gün sonra 8. aya girecez ama tek kelime ay,ah,ve anne(sanırım ne onu duymak istiyorum bana öyle geliyor) şarkılara tempo tutuyor ve gel gel diyor by by öğretiyim mi artık öğrenir mi..bide ben ona kızınca o da ban kızıyor tepki veriyor sizde de aynı durum var mı..

aman o bez degistirmeyi giydirip soymayi hic sorma nasi perisanimby by ne bilmiyo oglumögretmedimde hicben kizinca tepki olarak kismim diye guluyo masumlasiyo yanima gelip sarilmaya calisiyo

saolun kislar
ameliyat nasipse ayin 22 sinde yani carsamba gunu

canim bende seni merak ediyodum

offf bizdede pek degisiklik yokbizde sadece 400 gr aldikne diyim allah sabir versin bi mucize olsun istahlari acilsin

yok canim bence havale degildirbizde öyle aglama nerdeyse hergun oluyo..bizimki sinirlenince öyle agliyo zor susturuyoz

canim bende seni merak ediyodum

offf bizdede pek degisiklik yokbizde sadece 400 gr aldikne diyim allah sabir versin bi mucize olsun istahlari acilsin
Yasakhayal nasılsın,oğlun nasıl?ben de seni merak ediyorum...
Son konuşmalarımızda Türkiye'ye gelecem diyordun,nasıl geçti memleket havası yaradı mı?yoksa hala buradamısın?
Ben mucize filan beklemiyorum,bu böyle geldi böyle gidecek malesef tek istediğim bolca sabır sabır sabıırrr...

benimde senden farkım yok cnmkzm

iştahsızlık devam.biberonu bi uyurken aliyouykusu çok az gunduzleri

tr çok iyi gelmedi fıtık belası cikti

önce anlamadın lar disi çıkıyo aglamadi ondan dediler

halbuki fıtığı varmış kuzumun bazen ağrı yaparmis

çarşamba ameliyat olacak

türkiyede yaptırmadım burda yaptiriyom

ek gıda halen yok.çok az yiyo

3 veya 4 kaşık ancakbole iste

ara sıra gel yaz merak ediyorum seni ve kızıniinş bizde mutlu anneler den oluruz yavrularimizin yediği yemek tarihlerinden yazarız bi ümit iste

Dünü hastanede geçirdik. Sipam dışarıda gayet normal evde durmuyor, yemiyor en kotusude sürekli ağlıyor. Havale konusunda içime su serptiniz kızlar çok sağolun. Dün ne yediyse kustu. Oda toplam gün boyunca iki kere emdi. Şimdi daha iyi. Tahlillere devam ediyoruz. Akşam eve geldik bugün yine gideceğiz. Hiç böyle olmamıştı. Dün eşimle aglamaktan gözlerimiz şişti. Kızlar dua edin ne olur. Çok ihtiyacımız var.

Cok gecmis olsun umarum onemli bisey degildir.icinizi ferah tutun.

Canim tavuk dokunmus olabilir. Kusmasi agrisi cigligi falan.

Tum hasta bebislere gecmis olsun. Bizim de istahimiz yok. Sadece emiyo bazen onu da emmiyo. Bakalim nereye kadar gidecez boyle

canim cok gecmis olsun insallah onemli bisey yok.

Hadi yaa çok üzüldüm geçmiş olsun canım...bebeklere hiç kıyamıyorum,keşke onların yerine acıları ağrıları biz çeksek...sağlığına kavuşacak küçük emir merak etme,sen güçlü ol yeter...
ben almanlara güveniyorum,doktorlarına da iyi eğitim veriyorlar..bizimkiler gibi ilacı yaz gönder yapmıyorlar...
Bizde de ek gıda yok,önceleri sadece emiyordu arada bir yemek kaşığı yiyordu,işe başlayınca biberon ağırlıklı beslendi ek gıda istemedi.şimdi meme de emmiyor sağıp veriyorum ek gıda yine yok

Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir,midesi bulanıyordur yemek için zorlama,bol bol sev kokla en iyi ilaç:)

Keske canım keşke biz sıkıntılarını ağrılarını, hastalıklarını çeksek. Şimdi iyi ama ishal başladı. Şaşırmış durumdayım. Bu arada kız lar aklıma gelmişken söyleyeyim 4 çocuğu olan bir tanıdığım çocuk ishalse ayran ver demişti ben yoğurt verdim ( zaten sadece onu yedi ) akşamda ayran vetcem

ishal bizdede oldu canimkendiliginden gectidoktoruna dedim verdigin yiyecektendir dedi..tahlil bile yapmadi gercektende gectiayrani bilmiyodum bundan sonra icerse bende verim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…