Çok geçmiş olsun canımMerhaba canim ihlamirdan bahsetmissin nasil veriyorsun bebegine onu demleyipmi kaynatipmi benin minigim bronsit olmus cok uzuldumgrip Olmustu iki gunde oldu ne olduysa doktor bir gecede yine olur dedi
aman o bez degistirmeyi giydirip soymayi hic sorma nasi perisanimmerhaba kızlar biz için bez değiştirmek resmen eziyete döndü 1 dk 1 sn durmaz mı bir çocuk sürekli sürünüyor bazen özellikle dinlensin diye otutturuyorum güzel oturuyor oyuncaklarla oynuyor 8 gün sonra 8. aya girecez ama tek kelime ay,ah,ve anne(sanırım ne onu duymak istiyorum bana öyle geliyor) şarkılara tempo tutuyor ve gel gel diyor by by öğretiyim mi artık öğrenir mi..bide ben ona kızınca o da ban kızıyor tepki veriyor sizde de aynı durum var mı..
bengisu , canım geçmiş olsun zatürreye çevirmesin yeterki dikkat et üzülme canım ilaç da veremiyorsundur sıcak tutuver yarvuyu...
pink42 bi tanem geçmiş olsun kuzuna yerinde olsam hergün yıkardım onu
yasakhayal geçmiş olsun canım bebişin ameliyatı ne zaman?
yasakhayal sagol kızımda ii. buyuyolar teyzesi. emekleme yok su an desteksız oturuyo iki aydır. altı dişimiz var. anne baba bazen anneemmm babammm dediği de oluyo. dede mama hamm gel gel geldi diyo. gel gel alkış by by yapıyo. çığlıklar atıyo.. bi debeni kemiriyo
canm ameliyat ne zaman inşallah çabuk iyileşir..
canim bende seni merak ediyodumUzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba,
Sizleri paylaşımlarımızı çok özledim...
Eylül'de işe başladığım için zaman bulup yazamadım,hatta okuma fırsatım bile olmuyor
Sizler nasılsınız? Bebekleriniz nasıl?
Biz bir arpa boyu yol alamadık,hala yeme sorunu yaşıyoruz...
geçen ay sadece 300gr almıştı ve artık memeyi de emmiyor,,işe başladıktan sonra biberon ağırlıklı beslendi ek gıda bile yemedi ve memeyi bıraktı((((
Çok ama çokkk üzüldüm,gece bir defa emzirebiliyorum uykusu açılmazsa ama gündüz yokk emmiyorrr((
Düşünün artık ne kadar yıprandığımı,üzüntüden bir ayda 6 kilo verdim herkes çok şaşırıyor hastamısın diyorlar,neler yaşadığımı bilmiyorlar ki...
Bu bebek psikolojimi mahvetti,yaşlandım ya resmen...
sevmiyormuyum bebeğimi?seviyorumm hemde canımdan çooookk...ama mutsuz günler geçirmek beni tüketiyor
yok canim bence havale degildiranneler acil yardım. ne yapmalıyım b,lm,yorum oğlum herşey normal gülerken oynarken birden krize girdi. ama görseniz öyle ağlıyordu ki hiç böyle olmamıştı. havale geçirmiş olabilirmi. yemek yiyordu tavuk veriyordum sonra istemedi bende bıraktım vermeyi. o sırada biriki hıçkırık tuttu. uyumk istedi ben yatırmak istedğimde ağlamaya başladı .sonra 15-20 dakika yüksek sesle feryat ederek ağladı. anlamadım. ne yapayım
Yasakhayal nasılsın,oğlun nasıl?ben de seni merak ediyorum...canim bende seni merak ediyodum
offf bizdede pek degisiklik yokbizde sadece 400 gr aldik ne diyim allah sabir versin bi mucize olsun istahlari acilsin
benimde senden farkım yok cnmkzmYasakhayal nasılsın,oğlun nasıl?ben de seni merak ediyorum...
Son konuşmalarımızda Türkiye'ye gelecem diyordun,nasıl geçti memleket havası yaradı mı?yoksa hala buradamısın?
Ben mucize filan beklemiyorum,bu böyle geldi böyle gidecek maleseftek istediğim bolca sabır sabır sabıırrr...
Cok gecmis olsun umarum onemli bisey degildir.icinizi ferah tutun.Dünü hastanede geçirdik. Sipam dışarıda gayet normal evde durmuyor, yemiyor en kotusude sürekli ağlıyor. Havale konusunda içime su serptiniz kızlar çok sağolun. Dün ne yediyse kustu. Oda toplam gün boyunca iki kere emdi. Şimdi daha iyi. Tahlillere devam ediyoruz. Akşam eve geldik bugün yine gideceğiz. Hiç böyle olmamıştı. Dün eşimle aglamaktan gözlerimiz şişti. Kızlar dua edin ne olur. Çok ihtiyacımız var.
Dünü hastanede geçirdik. Sipam dışarıda gayet normal evde durmuyor, yemiyor en kotusude sürekli ağlıyor. Havale konusunda içime su serptiniz kızlar çok sağolun. Dün ne yediyse kustu. Oda toplam gün boyunca iki kere emdi. Şimdi daha iyi. Tahlillere devam ediyoruz. Akşam eve geldik bugün yine gideceğiz. Hiç böyle olmamıştı. Dün eşimle aglamaktan gözlerimiz şişti. Kızlar dua edin ne olur. Çok ihtiyacımız var.
canim cok gecmis olsun insallah onemli bisey yok.Dünü hastanede geçirdik. Sipam dışarıda gayet normal evde durmuyor, yemiyor en kotusude sürekli ağlıyor. Havale konusunda içime su serptiniz kızlar çok sağolun. Dün ne yediyse kustu. Oda toplam gün boyunca iki kere emdi. Şimdi daha iyi. Tahlillere devam ediyoruz. Akşam eve geldik bugün yine gideceğiz. Hiç böyle olmamıştı. Dün eşimle aglamaktan gözlerimiz şişti. Kızlar dua edin ne olur. Çok ihtiyacımız var.
Hadi yaa çok üzüldümbenimde senden farkım yok cnmkzm
iştahsızlık devam.biberonu bi uyurken aliyouykusu çok az gunduzleri
tr çok iyi gelmedi fıtık belası cikti
önce anlamadın lardisi çıkıyo aglamadi ondan dediler
halbuki fıtığı varmış kuzumun bazen ağrı yaparmis
çarşamba ameliyat olacak
türkiyede yaptırmadım burda yaptiriyom
ek gıda halen yok.çok az yiyo
3 veya 4 kaşık ancakbole iste
ara sıra gel yaz merak ediyorum seni ve kızıniinş bizde mutlu anneler den oluruz yavrularimizin yediği yemek tarihlerinden yazarız bi ümit iste
Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir,midesi bulanıyordur yemek için zorlama,bol bol sev kokla en iyi ilaç:)Dünü hastanede geçirdik. Sipam dışarıda gayet normal evde durmuyor, yemiyor en kotusude sürekli ağlıyor. Havale konusunda içime su serptiniz kızlar çok sağolun. Dün ne yediyse kustu. Oda toplam gün boyunca iki kere emdi. Şimdi daha iyi. Tahlillere devam ediyoruz. Akşam eve geldik bugün yine gideceğiz. Hiç böyle olmamıştı. Dün eşimle aglamaktan gözlerimiz şişti. Kızlar dua edin ne olur. Çok ihtiyacımız var.
canim hosgeldi..Selam..
Işe başlamama az kaldı maalesef sanırım buraya daha sık takılabilirim.
ishal bizdede oldu canimKeske canım keşke biz sıkıntılarını ağrılarını, hastalıklarını çeksek. Şimdi iyi ama ishal başladı. Şaşırmış durumdayım. Bu arada kız lar aklıma gelmişken söyleyeyim 4 çocuğu olan bir tanıdığım çocuk ishalse ayran ver demişti ben yoğurt verdim ( zaten sadece onu yedi ) akşamda ayran vetcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?